Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
meg ez elég steril környezet, ahol vizsgálják ezeket a gumikat... csúszós úton pár km/h pluszba többet számít, mint maga a gumi... a lényeges különbség ott jön ki, hogy egy (itt nevesítetlen, eredményt tekintve középmezőnyben levő) használt téli gumi és egy nyári közt ég és föld a különbség
tél közepén -20ban, havon, jégbordákon szvsz semmivel nem lesz jobb egy drága "tesztelső" gumi sem az olcsóbbaknál... nekem meg jégen 0 a rutinom, ha tehetem, nem fogok nagyon közlekedni: max tescoparkolóba kimegyek arra a részre, ahol soha senki nincs, hogy biztonságosan próbálgathassam, mikor kezd el csúszni a gép és óvatosan hogy lehet biztonságosan közlekedni
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tél közepén -20ban, havon, jégbordákon szvsz semmivel nem lesz jobb egy drága "tesztelső" gumi sem az olcsóbbaknál... nekem meg jégen 0 a rutinom, ha tehetem, nem fogok nagyon közlekedni: max tescoparkolóba kimegyek arra a részre, ahol soha senki nincs, hogy biztonságosan próbálgathassam, mikor kezd el csúszni a gép és óvatosan hogy lehet biztonságosan közlekedni