- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, 10 turbós után egy céget találtam, aki azonnal tudta, milyen szenzort keresek, majd polcról küldte az alkatrészt. Azt se várta meg, hogy odaérjen az utalásom, csak egy igazolást kért, még aznap futárnak adta a csomagot, melyért 900Ft-ot kért pluszban. Így fizettem kompletten 16e forintot az 1m helyett. 3 csavar fogta, egy óvodás is kicserélné. Az autóm még durvább lett, mint amilyen volt, amikor megvettem. Imádom.

Most szivat az izzítórelé, de az minden dízelnél elfárad egy idő után. Az is lehet, hogy csak valamelyik gyertya, de a diagnosztika ezt írta.
Szerk.: a cég neve AH Turbó Szerviz Kft., Dunakeszin vannak. Nagyon ajánlom őket. Segítőkészek, ill. online bolt nélkül is megbízhatóak voltak teljesen. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest