Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Borokafa
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Nem véletlen, hogy leengedik. Az ECO tényleg a legkisebb fogyasztást produkálja, de nézd csak meg mennyivel előbb kopik a gumi közepe, és hogy ráz az auto. Én az előírt (3 személyes 1,9-1,9) beállításokkal használom a H astrámat és a 79 ezer km mellett is még teljesen jók az eredeti gumik.
-
Calogero
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Az enyémet is mindig leengedik 2.0 -2.0 -ra
Mondjuk ez is be van írva a tanksapkába Comfort oszlopba ( 3 személy üres csomagtartó)
De a 2.5-2.5 is az ECO oszlopba. Erre fújni szoktam.
Az Opel könyvébe is ezt ajánlja 205/55 R16 kerékre H Astra esetén. Mivel itt a legjobb a fogyasztás, és nem csak papíron, az élet is ezt bizonyította be. -
_seth_
veterán
Ha már guminyomás:
B vectra x20xev, R16 205/55-ös gumikba szerintetek mi a megfelelő nyomás érték?
Tanksapka fedele 15-ös 195/65-ös gumikra vonatkozik és arra sem ír többet semmilyen esetben sem 2,3 barnál persze az csak 15-ös.
-
válasz
Cola111
üzenetére
egy csomó jele van, ha nem a megfelelő keréknyomással jársz:
- pattog az autó segge
- nem tudsz rendesen vészfékezni
- sokat fogyaszt
- imbolyog a kanyarokbanezeket próbáld ki. az én kerekeimmel is mindig vita van, rendszerint fogyasztóvédelem meg ügyvéd emlegetése után felfújják arra, ami a tansapka fedelében van.
-
-
Cola111
aktív tag
Szep estet
Most vittem a Merivam (2010-es model, a 140 loeros) 1 eves szervizre. kapott uj castrol olajat, +szurokat, meg egy levehetos vonohorgot mondjuk meg csak 7000km van benne, de ha nem csereltetem le a motorolajat elveszti a garanciajat. Mikor hazahoztam neztem a gumikat, mert laposnak tunt, leengedtek 2.3bar-ra oket, azonban a konybe 2.8bart ir elore, valamint 2.6bart hatra. a gumik Michelin 205/55 R16
penteken indulok nyaralni, egy eleg hosszu utra, ezert erdekelne.
Koszonom elore is.
-
JanR
addikt
Ha komplett kipufogót cserélnék (kivétel az utolsó dob) az Omega(B1)-mon, akkor az mennyibe fájna kb.? Valakinek van ilyen tekintetben tapasztalat? Nagyon oda van az egész kipufogó, aztán a sok foltozgatás helyett inkább kapna egy újat.
-
neduddki
nagyúr
HI!
hogy menni Meriva van a nemeteknel az vmi dobbenet, mar csak azert is mert Jena korneyeket egy esmeros 100lovas isuzu turnyojaval jartuk be, az otoban ~76km kornyek volt vetelkor /kereskeso garantalta a futott km-et/, szep korret allapotba, par aprobb serules, motor eros, ellenben a valto, hat hogy is mondjam a tutaj szeritn nem egy bmw/audi-, szertinem meg nem egy japo valto:- ), foleg 5be lehettt erezni. en mentem vele 200kmet foleg otopajja 130, tulaj 500at amibol 200 varos a tobbi pajja es egyeb utak igy jott ki belole ~5.6l/100km a tutaj teljesen elgedett /mivel meg kezdo km-jeit futja, es meg kicsit binaris:- )/ vegyes hasznaltra gyakorlassal, kis odafigyelessel fel liter meg siman eltuntetheto
egesz kellemesen elvoltam vele, elleben a rovid tengelytav-magas epitest nem tudja letagadnifigyelni kell nagyon az oldalszlereudv
neduddki
-
tomyoy
senior tag
lehet annyi haszna van, ha az olajszűrőre rakod, majd x km után olajszűrőt cserélsz, tisztább lesz, de ez kb annyit számíthat hogy nem 350e Km után adja meg magát hanem 349e Km után.

Az utolsó olajcserémnél mondjuk leszedtem az olajteknőt és teljesen kipucoltam, az olaj és a lerakódás teljes egészében fémpor/kisebb forgács volt, amit éreztem az olajon is mikor összedörzsöltem az ujjaimat...
-
-
-
kisspista
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
A srác, akitől rendeltem azt mondta, hogy a mágnes 50.000 G térerősségű, azaz 5 Tesla. Ez nagyon erős mágnes, azonban árnyékoló házban van, ami azt jelenti, hogy a két felteket összeillesztve nem "sugároz" mágnesességet a környezetére. (Ilyen van pl. a számítástechnikai alkatrészekben --> árnyékolt mágnesek)
Nem hiszek benne, s nem ingyen kaptam a szettet: vásároltam, de mindenesetre egy nagyobb teszt alá vetem, és szeretnék meggyőződni a hatásosságáról.
A vezetési stílus erősen befolyásolja a mágnes hatásosságát, tehát azonos feltételek, azonos vezetési stílussal kell a tesztet elvégeznem. Elég nehéz, és a közel 400 Ft-os üzemanyagár, 2x-i teletankolás némiképp költséges lesz...
Megoldom!(#15481) Jim Tonic: a motorháztető horganylemez és nem rozsdásodik

-
válasz
kisspista
üzenetére
Engem egy dolog érdekelne, de az iszonyatosan: hogy szereled be azt a mágnest?
Állításod szerint 50 kG erősségű a mágnes. Az a tetű motortér tele van mágnesezhető fémmel. Ha véletlenül odatapasztod a motorhoz, azt onnan atomrobbantással se szeded le többet.Ha mégis be tudnád szerelni, akkor az a mágnes nem 50 ezer gaussos. Amit írtál, HAZUGSÁG. Egyébként meg olvasgass wikipédiát, itt le van írva, hogy melyik mágnes milyen erős. Egy mri, amit nem sufniban állítanak elő és nem permanens mágnes, az csak 200 kG, egy mezei hűtőmágnes meg 35-200 G.
Teljesen kizárt, hogy neked adnak 4000 forintért 50 kG-t.
-
válasz
kisspista
üzenetére
Pár dolgot én nem értek.
Egyik, hogy ha rendezné is a molekulákat, akkor is újra összekeverednének, mire bejut az égéstérbe. Ugyanis közben megváltozik párszor az átfolyás keresztmetszete, ami miatt mindenképpen kavarodás lesz.
Nekem viszont sokkal érdekesebb, hogy a mágneses tér miképpen hat a szénhidrogének rendeződésére. Mert bár nem tudom, hogy a kb. 400 alkotóelem közül elfordul-e fém (szándékosan nem valószínű), a benzin nagy része kétféle szénhidrogénből áll.
Mit kezd ezzel a mágnes?Bámulatos ez a világ.
#15477: szerintem beletaláltál.
-
-
kisspista
senior tag
Nekem is "placebo"-nak tűnik, viszont vettem a fáradságot, és nem kis pénzt (2 x 3.990 Ft), hogy leteszteljem, és kipróbáljam az EXTREM fogyasztás csökkentő mágnest, ami darabonként 50.000 gaussos térerősséggel rendelkezik, nagyon erős mágnes.
Elvileg így működik: [link]Viszont örülnék neki, ha meg tudnád mondani, melyik a benzincső az opel-ban!
-
-
_seth_
veterán
Na... még lehet működni is fog
Annyira erős lesz a mágneses tér, hogy a tankból a benzinnel felszívott rozsdás-fémdarabkákat megfogja a két mágnes a benzincső belső felén ezzel eleinte leszűkítve később teljesen eltömítve a csövet így végül a benzin áramlása nélkül extrém módon nullára lecsökken a fogyasztás 
-
kisspista
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol találom az OPEL Astra G 1.4 (1999)-ben a benzincsövet, ami a motorba megy? Egy fotót ha valaki tudna feltenni nekem róla, azt nagyon megköszönném!
EXTREM fogyasztás csökkentő mágnest vettem az autóba, és azt szeretném felszerelni a benzincsőre. Nem hiszek benne, így tesztelésként vásároltam 2 garnitúrát belőle, hogy teszteljem! Esetleg valakinek tapasztalata róla?
-
válasz
bambano
üzenetére
Ha jól emlékszem, egy átlag gyertya élettartama 40e km. Ennél szokott lényegesen több is lenni néha, akár 100e. Tehát szerintem motorfüggő lesz.
Én is éppen izzítógyertyákat cserélek, de itthon kiskerben nincs, Ebayen nincs. Valami lengyel boltban találtam 3-4e körül darabját. Itthon 15e darabja az Opelnél. -
Mennyi időnként illik gyertyát cserélni egy vectrában ? mezei gyári gyertyát feltételezve...
(bocs, nincs kéznél a szervizkönyv...) -
Dyrtyho
őstag
Szerintetek ez a szépség megéri az árát ?
-
ocsi19
senior tag
Hali!
Valaki segítene abban, hogy az G Astra-n levő díszlécek az oldalon lepattinthatóak? vagy valami más trükkös módon szedhetőek le?
(újra akarom fújni őket)
-
TasiA
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Szia!
Eszembe sem jutott vitázni, de nem is kell mindjárt az ilyen felsőbbrendű irónia!! Nem mindenki hülye ám rajtad kívül!

Szó sem volt DENSO vezérlőről! Egyszerűen C Vectra-t kérdezték, amik általában BOSCH vezérlővel mennek. Akkor javítanám/kiegészíteném magamat, ezeket lehet kábelről írni és még csak nem is nagy fáradtság. Remélem így nem beszélünk el egymás mellett!

A te DENSO vezérlőd valóban macerásabb és azt valóban nem lehet kábelről manipulálni, de azért szétszedéssel (még ha molyolósabb is), de az is megoldható!! Nagyrészt nem a V6-os Veciket szokták keresni az átlag vásárlók, ezért "mertem" a "jobban képzett" barátomat említeni.Üdv! (remélem nincs harag)
-
Calogero
addikt
-
gaben75
tag
Sziasztok,
Nekem is lett egy sor hiba amit kidobott ki is gyulladt a kis sárga motor diagramm,
a kódok pedig 03000, 03100, 03200, 03300, 03400, 03140,nem tudom jól értelmezem-e? (gyújtás hiba, vezérmű tengely pozíció jeladó jel nagy)
kérlek erősítsetek meg benne illetve mi ilyenkor a teendő lehet járni az autóval kell foglalkozni a kódokkal egyáltalán mi baja lehet?előre is köszönöm
-
Jofi81
őstag
G Astra bal hátsó elektromos ablakemelőt nem tud valaki? Már másfél éve deszkával van kitámasztva az ablak. Az autószerelő szerint ki kellene cserélni tekerősre a hátsókat, de azt nem nagyon szeretném...
-
vhunor
őstag
Mitől lehet, hogy jobb hátulról néha koppanást hallok, ha nagyobb úthibát/bordát/kátyút fogok? Csak jobb hátulról hallom, máshonnan nem. Anno amikor átvizsgáltattam a márkaszervizben (úgy 5000 km-rel ezelőtt), azt mondták, hogy nem látnak semmit. Vectra C 1.9 CDTI, 2005. áprilisi.
-
Joco175
tag
Sziasztok !!!
Érdeklődni szeretnék hogy esetleg nem e tudna valaki Opel Astra F kombihoz hátsó spirálrúgókat? Ha valakinek lenne eladó dobjon egy Pü-t ! Előre is köszönöm !!!
-
válasz
Yushchenko
üzenetére
valójában senki sem tudja, hogy milyen autó. nem feltétlenül széthajtott. csak lutri.
-
válasz
Yushchenko
üzenetére
az upc-s autó nagy lutri, van ott olyan, aki foglalkozik az autójával, meg van, aki nem.
-
Yushchenko
őstag
Na, felhívtam ma még két autót.
Az egyik kereskedés. Szokásos flegmaság. Állítólag UPC használta a kocsit, és márkaszervizbe volt szervizelve, és áll. minden működik rajta. Nem örültek neki, de el lehet vinni márkaszervizbe bevizsgáltatni:[link]Másik tulajdonos. Rendes volt mindent megbeszéltünk, viszont a klíma nem működik. Azt mondta a javíttatás árát elengedje (neki 120k-t mondta kompresszorcsere plusz töltésre). Mennyibe kerülhet valójában ha rossz a klíma a javíttatása? Érdemes-e megvenni ha minden más jó? Amúgy lehet elviszi más, mert mással találkozik előtte:[link]
Vélemények?
Előre is köszönöm!

-
_seth_
veterán
válasz
Calogero
üzenetére
A b vectrámnál a 136 lóerőből 180-at 1,37 millióért lehet "varázsolni"... annyiból veszek még egy b vectrát v6-osat alapból 170 lovasat az kap egy chip tuningot 50 ezerért meg sport légszűrőt meg mindenből homasita sport cuccot (csak, hogy ne lógjak ki a magyar tuningautók közül nagyon...) és máris megvan a 180 lóerő és megmarad a mostani vectra és lesz még egy

Valami oknál fogva a tuningcuccok árai nagyon merevek pedig ki veszi meg ezeket pl g astra vagy b vectrához?
A márkatársad sem lehet teljesen ép

-
Calogero
addikt
válasz
Borokafa
üzenetére
Lehet tunningolni csak nem éri meg.....
Egy márka társam szintén egy 90LE-s autót piszkált fel ~ 120-130LE-ra.dbilas flowtec szivósor,motorvezérlés hozzáírva,direktszûrõ,60-as kipufogó rendszer (A 60-as rendszer a turbósitáshoz készült) 2 opc véggel. Sokkal rugalmasabb motor,tiltás 7500 fölött. Alacsony fordulaton is dinamikusabb lett (a legnagyobb teljesitmény 4700rpm,a nyomaték 3600rpm)
Csak hogy az ára

Opel/Vauxhall Astra H, Corsa C, Tigra Twintop, Meriva A, Corsa D Z14XEP
átalakítás Flowtec szívócsőből 132/180 (KW/LE) műbizonylattal hogy műszakin se legyen probléma.bruttó 1 146 805 Ft
-
válasz
Borokafa
üzenetére
benzinest nemigen lehet tuningolni nagyobb átépítés nélkül.
szerintem ha több lóerőt akarsz, cseréld le az autót.(#15434) Yushchenko? 182 ezer igazi, karbantartott kilométer szerintem jobb, mint kétszer visszatekert 95k. Faterom f astrájában több, mint a duplája van. Az opel újságban meg egy 700k-t futott astrával reklámozták a szervizcsomagjukat...
-
Yushchenko
őstag
Én még csak annyit kérdezném, hogy ennyi km-re mennyire necces ez a kocsi.
-
-
-
-
Calogero
addikt
válasz
Yushchenko
üzenetére
CIM modul problémára utalnak.
- Néha nem indul az autó, csak 1-2 ki-be szállás után.
- Ha ég a tompított, nem szól a duda
- Kormányzáskor cicergő hang a kormánynál.Ezek többnyire érintkezési hibák amely abból adódnak hogy a CIM modulon lévő csatlakozó lábaik nincsenek beforrasztva.
Először mindig szoftverfrissítéssel próbálkoztak, de előbb-utóbb újra elő jött a hiba.
Utána jött a CIM modul csere (Ha már nincs garancia akkor kb. 42 000 Ft)
Majd év végén jött a visszahívás
Ilyenkor csak annyit csinálnak hogy egy bilinccsel összeszorítják a csatlakozót.
Azóta nincs CIM problémám az autóval.A linken szereplő Astránál nem látok semmi kivetni valót.
Másik fórumba írtad hogy nem vagy egy nagy száguldó típus. Ha tudsz próbálj ki egy 1.4-est is, de még mindig azt mondom inkább 1.6. Fogyasztásban ugyanaz tudja mint az 1.4, de az 1.6. kicsivel jobban megy. -
-
Ferdzsoo
addikt
Nem tudjátok hol tudnék ilyet szerezni?
Az itteni bontókat kérdeztem nem volt senkinek...
Amúgy örülök hogy ez a legnagyobb bajom a kocsival hogy külső hőmérő szenzort találjak...
-
Calogero
addikt
válasz
Yushchenko
üzenetére
G Astrán tanultam, H Astrám van.
Az utóbbi tényleg kicsit szűkösebb, lábtérnél. De ne kövesd el azt a hibát amit én elkövettem... 1.4-es motorral nem nyerő választás.H Astra típushibái.
CIM modul tervezési hiba, (visszahívás után már nincs gond)
Automata belső keringtetés terelőlapát törése.
Hidegben a bal oldali index csak egyet villan.
Rozsda a toronycsapágy tetejénEzek közül én a 4 év alatt csak a CIM problémával találkoztam (kopp, kopp, kopp)
Fogyasztásom ( ez "talán" jónak mondható H Astrák közül)
1.4 G Astra kevesebbet eszik mint a H.Ha H Atrában gondolkozol akkor minimum 1.6 és abból is ha lehet a 115LE változatot nézegesd.
1.2 G Astrát nem sem venném meg.
-
KrAt
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
Apumnak van egy G Astrája, 1.4 90le, tökéletes, sose jobbat
Jót kell választani, és akkor nyertél 
Mondjuk szerintem messze nincs 1 lapon a fábiával..

-
válasz
Yushchenko
üzenetére
Én biztos nem vennék fóbiát, egyszer tesztvezettem egy olyat, a frissen gyalult deszka fullextrás volt ahhoz képest.
A másik, amit nem vennék, 1.2-es astra.
A h astra szűkösebb, kényelmetlenebb szerintem, mint a g.A g astráknál egy típushibáról tudok, hogy rohad a benzin betöltő mellett a fém.
Ha g astrát veszel, tudj róla, hogy a második kilométerórát a középkonzol műszeréből lehet előcsalni, a két gomb hosszasabb egyidejű megnyomásával. Kezdő óravisszatekergetők ellen jó lehet. nem hiszek én ezekben a 80 meg 120 ezret futott autókban.
Ha javasolhatom szabálynak: olyan kocsit vegyél, amihez van megbízható szerelőd.
Nekem van 1.6-os g astrám, én szerettem, amíg jártam vele. A legmegbízhatóbb autó, amivel valaha is találkoztam.
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy autót. A fabia mellett még a G ill. H Astrákon gondolkodok.
Itt van néhány hirdetés, amiket kiszedtem: [link][link][link][link][link]Az lenne a kérdésem, hogy milyen szériahibái/tipikus hibái vannak a G astrának. Mennyire szereti az LPG-t? Mire kell figyelni megvételkor? Melyik típus a megbízhatóbb? Mennyit fogyasztanak?
Előre is köszönöm!
-
#TOTTI
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Nem megyek annyira bele ezt a részét nem ismerem, de akkor lehet hogy az a prom van adómemóriában is a pénztárgépekben, olyan *rom amit lehet írni pl naponta, de nem lehet törölni. vagyis lehet de akkor megsemmisül minden! Lehet hogy epromról van szó ez esetben. Tényleg sajnos annyira nem tudok belemenni, mert most ezzel nem foglalkozom.
-
válasz
bambano
üzenetére
Nem egészen erről van szó.
Amihez hozzáférsz, az egy másik tároló, manapság inkább flash. A km tárolása sok esetben külön eepromban tárolódik. Másik lehetőség, hogy olyan címen, amit nem tudsz elérni. Nem nagy ördöngősség megoldani, hogy szétszedés nélkül ne tudd írni.
A másik dolog, hogy eepromot is csak akkor tudsz írni, ha a write lába földön van, ezzel is egészen jól lehet védekezni. Egy pic már meg tudja oldani ennek az eepromnak a védelmét. Elég, ha írsz egy apró programot a picre, ami impulzusonként növeli eggyel a tárolt értéket. A fő vezérlő tudja olvasni ezt az eepromot is, de írni már nem tudja, mert nem kepes lehúzni a write lábat gnd-re. A pic pedig kifelé elérhetetlen, nem kommunikál, csak egy vezetéken figyeli az impuzusokat. Ennyi. -
-
#TOTTI
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Szakmámba vág, de most hirtelen nem ugrik be de van olyan ROM, mint pl a pénztárgépeknél az adómemória, ami folyamatosan égetődik, minden záráskor, na az autóba úgy égetődik bele a km, és azt újra írni nem tudod, esetleg az üres helytől folytatni. Ha én írok valamit ebbe a ROM-ba és elrontom cserélhetem, közöm nincs az autós témához, De van sima ROM ami nem törölhető EPROM törölhető EEPROM pedig elektronikusan pl. szoftverrel törölhető! és mindegyik újra is írható..
-
TasiA
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Én nem is állítottam olyat, hogy nyomtalanul

Azt kérdezték, hogy lehet-e, arra válaszoltál, hogy igen, de az sokba van, mert vezérlőt cserélnek, én pedig erre írtam, hogy cserélnek a lópikulát, simán módosítható minden.Igazad van abban, hogy szét kell szedni, erre írtam azt, hogy általában FBS-el rakják össze, mivel a melegítés után, már nem zár tökéletesen a maradék gyári tömítő anyag.

-
-
Erre írtam, hogy az már a nem éri meg kategória, mert cserélik a vezérlőket. Ahhoz meg nem kell nagy tudás amúgy sem.
Ezen felül pedig nem rég valaki egy hármas BMW-wel jár úgy, hogy neki cserélték a vezérlőket. Nyilván áttették egy karambolosból. De az meg ott bukott meg, hogy a BMW-nél megmondták az alvázszámból, hogy hol vették az autót, hol szervizelték, és mi volt az utolsó km-állás akkor. Oda pedig a szerelő sem tud belenyúlni.
De az enyémnek is lekérdezték az összes adatát a rendszám alapján Mo-n. Maxabos autó volt, és az összes szervizelési adatot látták itt Sopronban.
-
Nem olyan rég találkoztunk 2 BMW-s esettel is, 10 perc alatt kiderítették, hogy volt módosítva, pedig a módosítást is profi csinálta. Én úgy tudom, nyomtalanul nem megy.
Az Opelnél is szét kell barkácsolni a motorvezérlőt, mert kívülről azt az eepromot nem tudod írni. Magyarán itt is lebuksz.
-
TasiA
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Hali!
ez jól hangzana, ha így lenne, már mint a nem szokták része....
Csak az amatőrök nem íratják a motorvezérlőt az órához, vagy az 5 forintos kereskedők. Sok modellben, ha csak az egyiket írod, akkor felül írja a vezérlő, szal így is-úgy is muszáj kivenni és azt is módosítani. BMW is gyönyörűen írható, ABS-től a vezérlőig mindenhol.Lebukni se nagyon lehet, max azt tudod megnézni, hogy volt -e szétszedve a vezérlő. Az Opel a szürke pasztával tömít, amit általában sima FBS-el helyettesítenek összeszereléskor.
Mindent lehet, sajnos, vagy nem sajnos.

-
válasz
tomyoy
üzenetére
új autóknál lebukás nélkül nem lehet. A Vectra C a motorvezérlőben is tárolja az adatot. A műszerfalon átírható, de lekérdezhető a motorvezérlőből 1 sec alatt, és akkor bukta.
Ezek már nem módosíthatóak csak vezérlő cseréjével, de az egy vagyon, így nem éri meg.Egy BMW négy helyen tárolja, ott is csak a műszerfal írható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Annyira erős lesz a mágneses tér, hogy a tankból a benzinnel felszívott rozsdás-fémdarabkákat megfogja a két mágnes a benzincső belső felén ezzel eleinte leszűkítve később teljesen eltömítve a csövet így végül a benzin áramlása nélkül extrém módon nullára lecsökken a fogyasztás

?