Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csaresz002
üzenetére
4e forint. Nem egy összeg.
-
Henk
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Szép sportcsíkok. Azért jó annak akinek nincs más dolga mint ilyennel szórakozni. Velem még szerencsére nem történt ilyen. Viszont tolattak már belém de ott meglett az illetékes, ki is fizettettem vele a javításiköltséget. Mikor mondtam neki azt válaszolta, hogy vegyem figyelembe, hogy az ő kocsija is megsérült.

Azt hittem rosszul hallok, belém jön de azért vegyem figyelembe, hogy neki is lett kára...
-
omcsi
csendes tag
egy kis érdekesség !!!!![link]
-
#TOTTI
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Dolgozni ez az ember, soha.. de általában dolgozni kell az tény..
Jim Tonic: Átirás arra már nem futja..

-
omcsi
csendes tag
nekem egyszer lengték a 4 -gumimat és a szélvédőn hagytak egy úzit """k-anyádnak dudáltál """ egy kis papira !!!!
én meg fogtam egy nagy karton lapot, és ki írtam neki te anyádat ,nem is én voltam ,de jó nagy betűkkel ,még az a szerencsém hogy ennyivel meg úsztam

-
k.
őstag
Nekünk eddig csak anyukám VW poloját karcolták meg. Egy hotel elött szokot parkolni-tölünk 20 méterre-, de egyszer elállt máshova. Gondolom jöttek a dakoták, és meghuzták. Persze jó mélyen.....
Az astrának eddig csak olyan volt, hogy egy csávó rosszul fordult, és az ő kocsijának a festéke rákerült a milyenkre. Apa az egyik kollégától kapott ingyen polir anyagot, és le is szedtük
-
omcsi
csendes tag
válasz
csaresz002
üzenetére
nagyon sajnállak, ez tiszta hihetetlen
ezt érdemelnék ,és még nagyon finom és vissza fogót vagyok -
csaresz002
senior tag
válasz
Calogero
üzenetére
figyelmeztetésül jelöli meg, azon parkoló autókat, akik a Nagyerdei övezetben, illetve zöld területen parkolnak, hisz a környezetet, a természetet a károsítások ellen védeni kell, így akarta a bokrok között parkoló szolgálati autót is megjelölni.

Ahogy Jim is mondta: A jó k*rva anyj*t az ilyennek.
a homlokába kellene ennek is belekarcolni valamit 
-
Calogero
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Én kaptam már karcolást, de szerencsére meglett az elkövető, persze a károm nem térült meg.
Talán polgári peres úton évek múlva.....Az eset: [link]
-
csaresz002
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
társas-kertes házba lakok. 1 udvarba 4en.én, 2nyugdijas, 1 biró

a kapu be volt zárva,reggel párommal mentünk dolgozni akkor nyitottuk... most mondjam azt a rendőrségem hogy nézzenek szét az udvarba?lehet hogy valamelyik nyugdíjas 7-8 éves unokája játszott rajta?
voltam rendőrségen,azt mondták gondolkodjak,mert 30nap mulva ugyis ejtik az ügyet...tsigalko87 na még az is f@sza
az ilyen embereket kéne villamosszékbe tenni. más ember dolgozik éjjel nappal hogy tudjon venni egy autot,ezek meg jönnek és 10perc alatt haza vágják.... 
-
#TOTTI
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nálunk haveom firssen vett 7-es BMWjét verték szét még az nap este.. nem tudták hogy már nem az elözö tulajé.. nekem is voltak kisebb karcok az autoimon de szerintem azért mert sokat járok bozotosban..

-
válasz
csaresz002
üzenetére
Hát nagyon durva. Sajnálom, tényleg. A jó kurva anyját az ilyennek.
Mindenesetre azért nem lehet nehéz megtippelni pár nevet, ki lehetett az. -
JanR
addikt
Uuuu, az nagyon gaz
Nagyon sajnalom, tenyleg 
Nekem is van egy jobb oldalon, aki az ilyet csinalja, annak ugy vegig huznam a kulcsot en is az arcan...
-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
-
csaresz002
senior tag
ma reggelre virradóra ismeretlen tettes/tettesek a saját zárt udvaromban össze-vissza karistolták a kocsim jobb oldalát....csak tudjam meg ki volt....a nyakát kitekerem

milyen világba élünk már.....
-
N_A_S
veterán
Közben leltem egy rapidshares linket 2007 / 10 / 10 -ei update. 50MB
Nem kevés ez egy kicsit?

-
-
N_A_S
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Szürkén (inaktív) jelenik meg egy áthúzott hangszóró, de nem lehet rámenni. Semmilyen opcióban nem találtam rá lehetőséget pedig átnéztem oda-vissza többször is.
Már letöltöttem hozzá a Navteq VDO '09-'10 térképet is, aminél ugyancsak ez a hiba jelentkezik.
Telefon kihangosítás és a rádió is működik. Próbáltam úgy is hogy nincs csatlakoztatva a telefon.
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Opel Vectra C 1.9 TDi -be sehogy sem tudok hangot varázsolni a navi-ra (90-es DVDs fejegység).
Valaki találkozott már hasonlóval?
Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném!
-
JanR
addikt
Tudod, opel sosem kop el, csak szetrohad

Minden autoval van gond. Az enyem 13 eves es lekopogom nagyobb hibaja nincsen. A kolleganomek vettek egy 8 eves Lagunat, mindenfele szervizbe meg elektorinika tesztre elvittek a kocsit ahol azt mondtak, hogy 100%-os, de ennek ellenere hetente viszik szervizbe, mert az autoban valami elromolott megallt. Na nekem ilyen gondom nincs, zorog es kopog, de ezek javithatok
-
orvil
tag
jah, ez is 10 eves, elozovel semmi bajom nem volt 5 even keresztul, csak alap dolgok, es 3 het alatt elkezdte egr szeleppel ....
jah, karpittisztitas meg rafer, asszem megcsinalom magamnak, ablakemelot is beszerelem, klima hutot sem nagy kunszt berakni, le kell bontani fel elejet, csakhat lehet csovek is szarok ...
de megis opel, szeretem :-D -
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Jo, hat azert nekem sem fenekig tejfol, de megbizhato az auto es ezek a legfontosabb dolgok!
-
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Mint az enyem
Nekem par apro tomitesi hibaim vannak meg, meg a 2 hatso teleszkop / fektarcsa es annyi
(legalabb is mostanra). -
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Igen, hasznalautonak vannak hibai (bar akar ujnak is lehet...), de ha azokat megcsinalok/megcsinaltatot, tud az az auto halas is lenni

-
orvil
tag
budos a kocsim. vagyis allott benne a levego. elozol tulaj igazi zsirdiszno lehetett, komolyan erezni benne a szagat :-D
mar ott tartok, hogy 3 illatosito van a kocsiban:
- hatso ablakemelon
- csomagtartoban
- pollenszuro mogottaztan lehet en kepzelem oda a pali szagat, vizualis tipus vagyok :-D
kovetkezo taskok:
- ablakemelocsere (jobb elso, mi mas)
- klimahutocsere (alapbol szita)
- hatso fekek csereje (csak pofak, szerencsere)
- valami rohadtul kotyog hatul, valami feltuggesztes vs gumicucc
- 4 gumi cseresbarmit tomok a szivargyujtoba, kiesok belole. tolto, mp3 fm transmitter, gps, minden. elozo veki ugyanezt jatszotta. mar ott tartok, hogy papirral tomom ki. vicc ....
-
válasz
fero02
üzenetére
Én már nem is tervezem, hogy az enyém el fogom/tudom majd adni, pedig csak 6 éves. Az elektromos autók piaca robbanás előtt áll, 5 év múlva a hagyományos üzemanyagokkal működők ára zuhanni fog. Talán az e85 kitart, de sokáig az sem. Nem baj, hasonló levegőt szívhatunk majd, mint ükapáink.
-
Ma raktam be finom friss textar tárcsákat mintex betétekkel hátulra. Hogy mekkora szívás volt! Jobb kereket kétszer csináltam, balt háromszor.
Alapból más betétek voltak, mint ami benne volt, teljesen más rugókkal. Nem a nyeregre, hanem a munkahengerre támaszkodnak. Pont miattuk szívtam. Legközelebb már menni fog.Mikor szétszedtem az egészet, akkor láttam, hogy mindkét oldal szétégett, a tárcsákkal együtt. Úgy kellett szétverni az egészet.

Ha használt autót veszel, jobb átnézni a fékeket is.Maradt egy szett etf hátsó fékbetét szettem. Olcsó és nagyon jó. Bármelyik Vectra C-hez jó 2002-2004 között.
-
k.
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
A klima elvileg hibátlan, csak a motorvezérlő elektronika nem ad neki áramot. Namost apának raktak bele egy használtat 100k-ért-rendességi alapon- mert az új 350k és kicsit sok. Tehát van egy kis félelem, hogy cserélik-e. Opel márkaszerviz-elég nagy-, ismerik apát, rendesek is, de azért fene sem tudja, hogy mennyire akarnak 100k-t nekünk kifizetni.
fero02:
Itt az eredmény. Az astránk 6 éves koráig hibátlan volt, azóta viszont már legalább 400k-t kellett rákölteni! 120k km van benne. Jelzem az autó most 7 éves. -
fero02
nagyúr
Azért ha jobban belegondolunk...vannak ezek a 10-15 éves autók, amikben relatíve kevés elektronika van...az idő múlásával egyre többször és egyre több elektronika hiba jön elő.
Mi lesz akkor, ha a mai modern, elektronikával rogyásig tömött autók elérik ezt a kor és elkezdődik ott is ez a folyamat.
Ha csak az anyagi oldalát nézzük, már a fentebb említett korú autók esetében is vannak néha bizony eléggé zsebbe nyúlós alkatrész árak, akkor mi lesz ezekkel a mesterségesen drágán kitartott alkatrészárú kocsikkal?

És akkor még arról az időről nem is szólt a téma, amit azzal kell eltölteni, h egyáltalán hozzá tudj férni az adott ketyeréhez...nameg a az esetleges spéci szerszámok áráról...
-
k.
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Az biztos. 1 hónapjra oldották meg nekünk(Astra G) a klima problémát-motorvezérlő elektoronika csere- 2 napja megint szar a klima.

-
Sziasztok
Opel astra f 93' . X20xev motorral : menet közben elmegy a muszerfal ellenörzö piktogramok világitása és e közben elkezd folyamatosan világitani a TÖLTÉS lámpa. fordulatszámmérö mutato hol leesik 0 ra hol mutatja az éppp aktuálisat, benzin, vizhöfokmérö beáll egy irányba ( pl kék széle, piros széle)
slussz kulcs visszaforditása, majd ismételt gyujtás ráadás után szintén csak a TÖltés világit folyamatosan. benzin és vizhöfok mérö egy magasságban.
Uzem közben semmi más probléma , megy , minden müködik.
Majd pihen egy idöt( pl 1 ora) gyujtást ráadom, minden ( motorkontrol kézifék, abs fel majd elalszik stb ) üzemszerüen világit , pöccröffre indul, muszerfal minden piktogramja sötét. és ujra menet közben ( 20-30 km után) ismét az elözöb en emlitett jelenség
: TÖLTÉS világit , benzin piros szélén, höfok kék szélén, ford szám méro h 0 a hol aktuálisnak megfelelö.
km orát kiszedtem csatlakozo kábelek épek, nincsenek kimozdulva, de még eloxidálodva sem .
vmi tipp??????
-
csaresz002
senior tag
úgy látom valami front van az opeleknél is

jövök haza,megtorpan az auto a körforgóba,majd kigyullad a check engine..... erő meg semmi az autoba...nyakam rá hogy megint a légtömegmérőt ette meg
-
Boxer001
veterán
Jó kis autók ezek az opelek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fero02
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
Azért sokszor az sem szent írás, amit a gép mond...
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
proper
üzenetére
Nekem hengerenkénti BRC van benne, szintén az előző tulaj rakatta bele, viszont nagyon el volt hanyagolva. A szűrők pl. 4 év alatt nem voltak cserélve, ezért 2 injektor teljesen meghalt, aminek darabja 20k volt. Utána jött a rángatás, amivel 2 hónapon keresztül küldözgettek a szerelők egymáshoz, és a végén kiderült, hogy a trafó és a lambdaszoda hibás. A legjobb a dologban, hogy a BRC-hez egyedül Pilisvörösváron tudnak hozzányúlni, mert csak nekik van hozzá alkatrészük, gépük.
Most, hogy rendbe lett rakva, (lekopogom) teljesen jól működik.
8800 Ft volt a legdrágább tankolásom. (50l)
-
proper
őstag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
köszi
sima központis van benne nem a hengerenkénti, még az elöző gazda rakatta bele
ha normálisan karban van tartva mint az autó akkor nem lehet vele semmi gond
egy szüröt kell cserélni meg a reduktorban a membránt nagyon más dolga nincs vele az embernek kb évente kell megejteni ami kijön 7-8k-ból200.000km után kb most kelett kicserélni az injektorokat mert azért száritja öket
de 10k-ból megusztamde ha valaki mostanában épitetne be akkor a hengerenkéntit ajánlanám
-
JanR
addikt
Segitsetek nekem, a bajom mar csaladi baj is

Az aposomnak egy Omega A-ja van, a baratnom novereeknek egy Vectra B-juk, nekunk meg ugye egy Omega B-nk.
Mitol van az, hogy megyek az autoval siman (mashogy hogy is mennek
) es fogja magat a motor es egyszer csak megall. Nem lefullad, hanem megall, aksi visszajelzo es katalizator visszajelzo kigyullad. Utana poccre indul a motor. Nekem ma csinalta eloszor reggel, de az aposomeknal mar regebb ota problema. Nem szeretnek mondjuk autopalyan igy jarni, vagy elozes kozben.Valakinek volt mar hasonlo problemaja? Jo volna, ha valaki segitene, mert ezt minnel elobb javitatnam, vagyis azonnal.
-
proper
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
mostmár rendbe van az eleje, megvannak a lámpa alatti bajusz müanyagok is
most megyek majd nyaralni vele pénteken görögbe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
utána vadászok rá jelnélküli rácsot meg ködlámpás lököst, meg ha engedi a költségvetés egy börös belsöt ha lehet "c" omegáét

ha el nem kel közbe mert jobb lenne egy V6 C-s -
proper
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
kék/lila gyári szin
a felgent multhéten adtam el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez gyári b vectra irmscher
de ide is belinkeltem hogy eladó még annó -
proper
őstag
hamár mindenki képet linkel
Omega B2.0 16v
automata
LPG -
csaresz002
senior tag
-
proper
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
az engem is érdekelne
lehet ki kéne ganézni az alapjárati motort, klimával nekem is erőtlenebb lesz
de hát nem mai gyerekek már -
fero02
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
Hol laksz, ha szabad megtudni?

-
csaresz002
senior tag
gond....gond....gond.... valami mindig van ezzel az autóval

bal első kerék menet közben nyöszörög. mintha hozzá érne a fékpofa a tárcsához plusssssz mintha a gumihoz is hozzá érne valami.... valami rohadt idegesítő
de érdekes hogy nem folyamatosan szól,hanem bizonyos kerék fordulásnál....
azt már nem is mondom,hogy erőtlen lett,klímával alig akar menni,fulladozik,alapjárat ingadozik,van hogy 4-500-ra áll be.....

-
Manitou
veterán
Nem venni akarom, egy rokonom árulja, csak gondoltam belinkelem.
k. ja, sajna emiatt nehezebb is eladni. Ma már sokan jóval felszereltebbeket keresnek, illetve olyat ami klímás.
No mindegy majd csak elmegy. Hiénák(autókereskedősök) már jelentkeztek páran. 600-ért vitte is volna az egyik, alig akart elmenni. -
k.
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Az ár szerintem reális, viszont van egy kis baj ezzel. Az, hogy sokan inkább vesznek 100-150k-el rendelkező F astrát, de légzsákokkal, klimával, meg mindennel mint egy fapadot kevesebbel. De ez nem azt jelenti, hogy senkinek nem kell, csak annyit hogy lasabban viszik el.
-
Manitou
veterán
Szerintetek mennyire reális az ár?
[link]A km valós. Megkímélt keveset használt.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Köszi.

Nekem valahogy az 5 ajtós feneke jobban tetszik, meg hát a CDX az CDX.

Ami viszont vicces, hogy a 4 ajtóson a hátsó szárny egy gyári 5 ajtós Vectráé volt. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy a következő autóm, egy ugyanilyen színű 5 ajtós lesz... Milyen jó lenne most az a szárny.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Iqos cigaretta
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak? én legutobb mikor elhagytam a Kadett-ről az első rendszámot,vagy 10ezer forintért csináltak újat

ezt érdemelnék ,és még nagyon finom és vissza fogót vagyok
a homlokába kellene ennek is belekarcolni valamit

Nagyon sajnalom, tenyleg
2005-ös a Vectra

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

qrva jól néz ki ezzel a felnivel