Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-25 10:47:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55804) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Switch 2 (találgatós) topik újra megnyílt, hátha nem hiába ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólások

(#36801) cactuar


cactuar
aktív tag

Pár napja már elbukott, most már hivatalosan is bejelentették: jön Lego Luigi :) [link]

(#36802) Quinine911 válasza cactuar (#36801) üzenetére


Quinine911
aktív tag

Nem értem ki az, akit leköt ez....egy gyereken kívül :D

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#36803) ayo válasza Quinine911 (#36802) üzenetére


ayo
addikt

ugyanezt gondoltam, azaz majdnem, mert én pont hogy a gyerekeknél gondoltam arra, hogy x óra után soha se fogják elővenni :)

tök véletlenül lett alapszettem Andrisnak hála, aztán mi lett? mai napig a feleségemmel toljuk, miközben full kiröhögtem a témát. mindig van valami új ötlet, pálya, amit kb. kimaxolunk, ha pedig meguntuk, akkor lehet átépíteni, elvégre lego. egyedül szerintem korhatártól független nem izgalmas, viszont ketten már nagyon jó egymás ellen versenyezni, másiknak pályákat építeni stb.

http://jateknaplo.blog.hu

(#36804) Norb79 válasza Quinine911 (#36802) üzenetére


Norb79
őstag

Gyerek napi szinten játszik vele. :) Már az enyém.

(#36805) Quinine911 válasza Norb79 (#36804) üzenetére


Quinine911
aktív tag

Igazából nem vágom mi a "lényege"....gameplay videókat nézegettem a yutubon, de ott csak annyi hogy valaki megfogja a Mario fejét aztán lépked vele..... :D Most tényleg ennyi a játék, hogy végiglépkedsz vele a pályán?

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#36806) ayo válasza Quinine911 (#36805) üzenetére


ayo
addikt

alapvetően igen, de videón szerintem nem jön át, max. az hogy milyen hülyeség, ahogy a reklámgyerekek tolják vele. nagyon összetett játék, aminek mai napig nincs fullos leírása - gondolkoztam már hogy összeírok egyet, mert mai napig lehet valami új dolgot tanulni benne, meg írni is róla, hogy miért jó, csak semmi időm nem volt.
nincs konkrét szabály pl. tehát úgy játszol vele ahogy te akarsz, olyan szabályokat hozol, amit te szeretné, viszont nagyon sok rejtett működés van, amit vagy megtapasztalsz vagy nem. lényegében x időn belül kell pontot gyűjteni, a lépkedés után is kapsz pontot, tehát ha jól játszod el, hogy te vagy a mario, akkor több érmét szerzel. alapvetően pedig erre alapszik az egész játékmenet, minél jobban eljátszod az adott témát, minél ügyesebb vagy, annál több a pont. most nem akarok jobban belemenni, de lényegében amit feljebb is írtam, ha legalább 2 ember van, és szeret játszani, akkor nagyon jó móka :)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#36807) Quinine911 válasza ayo (#36806) üzenetére


Quinine911
aktív tag

köszi, így jobban átjön azért, jaja mint egy videón!
Én támogatnám ha egyszer csinálnál róla valami leírást :R

[ Szerkesztve ]

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#36808) ayo válasza Quinine911 (#36807) üzenetére


ayo
addikt

np, valami videó kéne, úgy lenne az igazi és azt kiegészíteni egy szabállyal. nagyon komoly cuccok vannak benne, pl. számít hogy mennyire centized ki az időt. 60mp van, de ha utolsó 5 mp-be érsz be, akkor attól függően kapsz bónuszt, nyilván 1mp előtt a legjobb. plusz később rájöttem, hogyha nagyot ugrasz (2 ugrásfajta van) és úgy "húzod le" a zászlót, azaz beérsz a cél QR kódra, akkor szintén extra jár. Csak pár példa, hogy mennyire összetett, és 0 leírást ad a LEGO - Nintendo, neked kell rájönni, olvasni, yt videókat nézni. Persze app segít, mert ha össze van kötve (nélküle is lehet), akkor mutatja, hogy miért járt pont, de ott se ír le mindent.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#36809) koncsik válasza Quinine911 (#36802) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Háát...izééé :B :K

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#36810) ayo


ayo
addikt

itt van két nagyon kedvenc pályám:

alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""
ez azért volt izgi pl. mert két út van. próbáltam úgy tervezni, hogy mind a két út megérje, nagyjából hasonló pontot lehet összeszedni, a kérdés hogy mennyire vagy ügyes-szerencsés. az ilyen választós pályák, amúgy mindig izgik, főleg, ha több a lehetőség, viszont nagyon jó balance-nak kell lenni, hogy megérje váltani :) mindig építek egyet, játszunk, azt utána folyamatosan, mennek az update patch-ek és 1-2 nap alatt ált, meg szokott lenni a végleges verzió, aztán az marad, amíg meg nem unjuk.

alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""

ez több hétig ment, talán az volt a top eddig. itt bőven 150 érme felett is lehetett teljesíteni, a kérdés, hogy mennyire vagy ügyes és gyors, mert nagyon ki van számolva rajta minden; hol próbálsz több pontot szerezni és hogy a végén mennyi időd marad még a többire. ami nem látszik pl. hogy a bob-omb kis vár alatt van egy secret question block elrejtve, azt fel kell borítani. ha kreatív vagy, akkor nagyon mókás dolgokat lehet összerakni, van pl. olyan kocka, hogy 3-mat kell megtalálni és akkor kapsz extra pénzt, vagy a szokásos Red Coins kockák is vannak, amiket bizonyos időn belül kell megtalálni, mint a játékban is. Na azokat pl. elrejted v jól osztod el a pályán, akkor simán át át lehet írni az egész játékmenetet, csak ismét fontos, hogy úgy csináld a pályát, hogy mindenképp ez legyen a főeleme a pályának, ami a komolyabb pénzt adja.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#36811) koncsik válasza Micsurin (#36798) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

DOBE TNS-1828 for Switch Game Console HDMI Video Converter Mini Dock USB3.0 Data Port and HDMI Video Port 5V/2A
Nekem ilyen van, alzától, most nem látom ott, de lehet, hogy kapkodok, bocs :B

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#36812) Quinine911 válasza ayo (#36810) üzenetére


Quinine911
aktív tag

jól néz ki, durva nagy pálya, gondolom elég drága ennyi szettet összevásárolni :)
Nem is értem amúgy, miért nem adnak ki ehhez normális leírást, útmutatót.

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#36813) ayo válasza Quinine911 (#36812) üzenetére


ayo
addikt

ez összesen 3 szett, plusz pár blindbag (pár extra ellenség), ami igazából kihagyható, de jól lehet vele pont balanszolni.
az alapszett andristól volt olcsón, és igazából a másik két szett se volt tól drága, most auchan 3 ezer az egyik és 4 körül van a másik, blind bag meg olyan 1200 / enemy, szóval sztem ki lehet ezeket fogni olcsón, teljesen áron nem is vettem semmit - amit látsz, az mondhatni egy teljes árú switch játék ára.
sokak szerint pont azért nem adnak ki semmit, hogy szabadon játssz vele, plusz hogy te jöjj rá. ami jobban zavarj, hogy a fanok egy jó wikioldalt se raktak mai napig össze, ahol legalább ők összeírták volna a tudást.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#36814) Micsurin válasza koncsik (#36811) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Köszönöm! Nézek egyet valahonnan, nem melegszik vészesen egy jó másfél óra MH Rise után infrással 48-49 fokot mértem venti kivezetésén de a hátlap nem tudja hova leadni a hőt kicsit túlféltés de mindig ez van, nálam a telefonok is 2-3-4 évesen doboz állapotúak. :DDD

Lego társasok jók anno a Star Wars témájúak is tök jók voltak. :K (3866)

Arra esetleg tudsz válaszolni, hogy ha veszek Horiból D pad-es balos joy cont akkor a gyro irányítás az teljesen kuka amíg az van fent? Olvastam nincs benne BT(akku dettó) és gyro sem de a jobbos joyban ott a gyro nem? Vagy mindkettőben kell, hogy legyen? :F

Kai_Rong Köszönöm neked is! Jól értem azt is, hogy Smashben akkor az avatarom is az Amiibom lenne? ...kell egy Rise Collector Edition akkor. :D Smashben van valamilyen kampány szerű dolog vagy csak multiplayer az egész? Lehet egy gépen játszani 2 joy connal csak a Switch képernyőjén is ketten vagy többet?

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36815) taki01 válasza Micsurin (#36814) üzenetére


taki01
őstag

Korábban linkeltem 7eFt az alzán a teljesen nyitott dokkoló.

(#36816) Kai_Rong válasza Micsurin (#36814) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Az MH-s amiibo sajnos nem kompatibilis a Smash-sel (legalábbis most még biztos nem, de persze ha a következő DLC karakterek közül valamelyik Monster Hunter lesz - ahogy azt rebesgetik, akkor ez persze változhat).
Az avatar képednek nincs köze az amiibóhoz, azt tudod magadtól is változtatni.
Van single player "story" része a játéknak, de elég faék egyszerű és kissé repetitív is. Bár nehéz olyan bunyós játékot mondani, aminek igazán jó sztorija lenne, kivételek ez alól talán az ArcSys által kiadott visual novel / fighting game kombinációk (BlazBlue, Persona 4 Arena, Guilty Gear, stb.). Az igazi vonzereje a Smashnek az offline multiplayer, a legjobb meccseket úgy lehet játszani, bár most a pandémia meg úgy általánosságban a változatosság miatt az online multi egyre meghatározóbb. 2 joyconnal tud játszani egy vagy két játékos, bár szerintem ez az a játék, amihez kell egy Gamecube kontroller + adapter vagy Pro controller, joyconnal az irányítás szerintem problémás.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#36817) Micsurin válasza Kai_Rong (#36816) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Köszi szépen! :R

Avatar alatt ingame karakterre gondoltam nem profil avatarra. Arra tippeltem, hogy fel kell oldogatni esetleg a karaktereket ellenben ami megvan amiiboban az azonnal feloldódik.

Smashre még alszok párat de lehet behúzom majd, csak az zavar, hogy bunyós játék létére kimondottan drága és az MK X / 11 se tudott túl sokáig lekötni... :DDD Itt inkább a szobor fejlesztős téma az ami tetszene.

taki01 Köszi! Ebből rendeltem egyet pont ilyesmit kerestem.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36818) Kai_Rong válasza Micsurin (#36817) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Sajnos nem, az ingame karaktereket amiibo ide vagy oda rendesen kell unlockolni - vagy a "nagy" sztorimódon keresztül vagy a karakterspecifikus epizódokon keresztül.

A Smash tartalmas, de tényleg csak akkor ajánlom, ha kedveled a műfajt. Az elején a tanulási görbe elég meredek, bár a CPU ellen is lehet azért mókázni egy darabig, de az online az kegyetlen tud lenni :D

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#36819) sgfool válasza Micsurin (#36817) üzenetére


sgfool
tag

Nekem a switch volt az első nintendo konzolom, ezért sok széria új volt számomra, köztük smash brothers is, sok jót hallottam róla, emiatt úgyvoltam hogy beszerzem. Megmondom őszintén, az első pár óra játék alapján nagyon egyszerűnek tűnt. Nem is értettem hirtelen, hogy ez miért olyan nagy siker. Aztán szépen lassacskán elkezdtem felfedezni, hogy milyen mélységei vannak a harcrendszernek, jó pár youtube videót láttam, amiben olyan mozdulatsorokat, combókat hajtanak végre hogy csak néztem, zseni. Szerintem a legnagyobb erőssége a multiplayer, amiben igen, olykor pillanatok alatt eltudják verni az embert, de néha olyan bravúros csatákat lehet összehozni, hogy tényleg egy szuper élmény tud lenni. Nem vagyok a bunyós játékok nagy hívője, ugyan játszottam korábban a street figter 4-el, mortal kombat sorozattal, injustice-al, De ebben a műfajban, a legtöbbet a smash-el sikerült eddig összehozni, 77 óra játék idővel, ami részemről soknak számít és még mindig nem untam meg.

(#36820) ooooobi válasza Kai_Rong (#36818) üzenetére


ooooobi
senior tag

Errol az unlockolasrol lehet valahol olvasni? Par amiibomat beolvastattam, de csak neha dobta fel ellenfelnek oket es ha legyoztem onnantol ki lehetett valasztani. De ez az ellenfelnek felhozas latszolag rendszertelen volt.

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#36821) cornholio002


cornholio002
csendes tag

Sziasztok!

Joy cont vagy pro controllert rendelt már valamelyikőtök AliExpressről? Mi vele a tapasztalat? Esetleg töltőt hozzá?

(#36822) Guitar14 válasza cornholio002 (#36821) üzenetére


Guitar14
senior tag

Én 8bitdo SN30 Pro+ -t [kép] rendeltem aliról. Hihetetlen jó kontroller, kényelmes, 2D játékokhoz nagyon jó D-padja van, analogjai kb. mint egy PS4-esé és az ABXY + a D-pad pedig egy az egyben Snes/gameboy érzetét adják. Kézben tartva nagyon minőséginek érződik kb. 1 hónapja használom.
De egy pár hete írták, hogy valaki már vett pro kontroller másolatot és azzal is megvan elégedve, annyira ugyan az mint az eredeti, hogy még driftelni is elkezdett sok játék után. :DDD
(Joy-Conról még nincs semmilyen tapasztalatom ami aliról van)

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#36823) mike1334


mike1334
veterán

Megjött az Amazonról a Skull & Co GripCase :DD [link]
Remélem jut idő a héten tesztelni, de így kézbe véve baromi kényelmes :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#36824) kislaci válasza Guitar14 (#36822) üzenetére


kislaci
senior tag

Én úgy tudom a pro kontroller nem szokott driftelni, csak a joycon.

(#36825) pkaresz válasza kislaci (#36824) üzenetére


pkaresz
senior tag

Szia!

Nekem egy vadi új driftelt, visszaküldtem.
A másik a mai napig rendben, egy éves lassan!
Szokott sajna.

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#36826) Kai_Rong válasza ooooobi (#36820) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Persze, van többféle guide, én anno ezt követtem. Ki kell lépkedni a játékból, szóval sok restarttal jár, de cserébe 3-4 órán belül megvan a teljes roster.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#36827) Aki21


Aki21
aktív tag

Sziasztok. Ha esetleg valaki hordozható monitoron gondolkodna a zeuslapot csak ajánlani tudom. 20 nap alatt megérkezett, dokkoló nélkűl rá lehet a switchet kötni. Szép a kép, fullhd és én pluszba az érintőképest rendeltem. 46.000-ből szállításal eggyütt kijött.

(#36828) tboy93


tboy93
nagyúr

Egyébként gari lejárta után mennyire macera otthon cserélni egy joy-t?

(#36829) Micsurin válasza tboy93 (#36828) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Ha egy Jazzen tudsz izzót akkor nevetve fog menni, több hely van itt szemre mint ott a lökös mögött. :DDD :DDD

-----

Köszönöm a válaszokat! :R Akkor a jövő havi ösztöndíj Smash-é fog szerintem olvadni meg valami Amiibová. :D

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36830) ferensz válasza tboy93 (#36828) üzenetére


ferensz
senior tag

Kb fel ora alatt megvoltam 4 joycon analogjanak kicserelesevel.

"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"

(#36831) pkaresz


pkaresz
senior tag

Zolibácsirol tud valaki?

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#36832) cactuar


cactuar
aktív tag

[link] The Great Ace Attorney Chronicles megjelenés július 27-én.

(#36833) taki01


taki01
őstag

(#36834) sgfool


sgfool
tag

Mivel a napokban említve volt a revolut mint vásárlási lehetőség, ezért bátorkodom mondani, hogy a revolut, még 3 hétig a meghívásokért, 15 000 forintot osztogat. A meghívás mellett még olyan feltéltelnek teljesülni, hogy az adott illető tegyen rá pénzt, igényeljen fizikai kártyát, valamint 3 digitális vásárlást csináljon. A fizikai kártya, asszem 2170 forintba kerül, a 3 digitális vásárlást pedig úgy teljesítettem, hogy nintendo eshopon vettem a taiko drum-hoz 3 dlc-t, a dlc darabja 1 euró volt. Szóval durván 3200 forint költésből, csináltam 15 000 forintot. Ha levonjuk azt költséget, akkor az 11 800 forint, ami elfelezve elfelezve 5900 formájában , ami nem rossz plusz pénz.

(#36835) MasterMark válasza sgfool (#36834) üzenetére


MasterMark
titán

Ezek az akciók egyénenként változnak, nem mindenki ugyanazt az ajánlatot kapja.

A fizikai kártya ingyen van, a postázása kerül pénzbe csak.

Switch Tax

(#36836) sgfool válasza MasterMark (#36835) üzenetére


sgfool
tag

Ó akkor köszönöm a helyesbítést, azt hittem minden revolut felhasználó egyenlő meghívó jutalékot kaphat.

(#36837) tboy93 válasza sgfool (#36836) üzenetére


tboy93
nagyúr

Nekem pl. csak 7.500Ft-ot ajánl érte.

(#36838) mike1334 válasza sgfool (#36834) üzenetére


mike1334
veterán

Magamat nem tudom meghívni? :D

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#36839) Micsurin válasza mike1334 (#36838) üzenetére


Micsurin
nagyúr

A gift from me to myself meme? :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36840) mike1334 válasza Micsurin (#36839) üzenetére


mike1334
veterán

Úgy-úgy :D

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#36842) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Pokemon Sword / Shield milyen hosszú? Mennyire élvezetes? Inkább gyerekeknek szól vagy ha szeretem alapvetően a témát akkor idősebbet is leköthet? Olvastam, hogy azoknak szólhat nagyobbat akik először találkoznak a témával, sok gen 1-2-es lény nincs is benne elvileg.

Mennyire open world? Lények elkapása még mindig random kb?

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36843) scyllafren válasza Micsurin (#36842) üzenetére


scyllafren
senior tag

Ha nem szintezel kicsit, akkor 20-30 ora tippre. Ha szereted a pokemon vilagot, akkor eleg jo. Nekem tetszett, es 45 vagyok :D Es jatszottam sokkal, eredeti Yellow volt az elso, aztan Go, majd Let's go Eevee, es vegul Shield.
Az open world egy szep nagy terep, es mindig latod, hogy milyen ellen jon, es (altalaban) elkerulhetoek. Az elkapas az eredeti modszerrel megy: leviszed hp-jat, es labda. Alacsony szintueket van esely 100% HP-n is elkapni, de a legtobbnek jobb, ha 20-30% ala viszed a HP-jat, es akkor probalkozol. Inkabb hasonlit a regi jatekokra, mint a Go/Let's Go-ra.

[ Szerkesztve ]

(#36844) Tomix24


Tomix24
addikt

Sziasztok!
Nintendo szervízeléssel ki foglalkozik Magyarorazágon?

Fizetős hiba lesz szerintem.

A töltést nem veszi fel a gep semmien töltőről

Lehet rossz töltőt próbáltak beledugni

:R

(#36845) mike1334 válasza Tomix24 (#36844) üzenetére


mike1334
veterán

Gamepark a hivatalos szerviz tudtommal, a hivatalos garis javítások is oda mennek, max nem te, hanem az a cég küldi oda, akitől vetted :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#36846) koncsik válasza Tomix24 (#36844) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Összefoglaló végén ott vannak az adtaik:
Magyarországi Hivatalos Nintendo Szerviz:
Gamepark www.gamepark.hu üzlet és szerviz
1171 Budapest XVII. ker. Berky Lili u. 36. (A Pesti úti felőli üzletsoron, a szerviz úton) - Ingyenes parkoló az üzlet(ek) előtt.
BKK buszmegálló: Kucorgó tér.
BKK buszjáratok: 97E: Örs vezér térről, 162, 262: Kőbánya Alsóról, 197: Rákoskert vasútállomástól, 202E: Kőbánya-Kispest-ről,
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 10.00-19.00-ig. Szombaton 09-15-ig.
Tel.: +36/1/258-7809 (Nyitvatartási időben)
mobil: +36/30/9422-558, +36/30/5544-237 (Nyitvatartási időben)
e-mail: info@gamepark.hu, vinzol@t-online.hu

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#36847) Tomix24


Tomix24
addikt

Köszönöm srácok!

(#36848) petymek válasza Tomix24 (#36844) üzenetére


petymek
senior tag

Amennyiben alalplap cserével vállalnák, GBATemp fórumon találhatók infók ilyen hiba elhárítására, magának a hibás alkatrésznek a cseréjére.

Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.

(#36849) Tomix24 válasza petymek (#36848) üzenetére


Tomix24
addikt

:R

(#36850) draco31 válasza Tomix24 (#36844) üzenetére


draco31
veterán

Nem lehet, hogy csak tele van kosszal a csatlakozó?
Kábel megáll benne rendesen?

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.