Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cactuar
aktív tag
Pár napja már elbukott, most már hivatalosan is bejelentették: jön Lego Luigi [link]
-
ayo
veterán
válasz Quinine911 #36802 üzenetére
ugyanezt gondoltam, azaz majdnem, mert én pont hogy a gyerekeknél gondoltam arra, hogy x óra után soha se fogják elővenni
tök véletlenül lett alapszettem Andrisnak hála, aztán mi lett? mai napig a feleségemmel toljuk, miközben full kiröhögtem a témát. mindig van valami új ötlet, pálya, amit kb. kimaxolunk, ha pedig meguntuk, akkor lehet átépíteni, elvégre lego. egyedül szerintem korhatártól független nem izgalmas, viszont ketten már nagyon jó egymás ellen versenyezni, másiknak pályákat építeni stb.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Norb79
őstag
Gyerek napi szinten játszik vele. Már az enyém.
-
Quinine911
aktív tag
-
ayo
veterán
válasz Quinine911 #36805 üzenetére
alapvetően igen, de videón szerintem nem jön át, max. az hogy milyen hülyeség, ahogy a reklámgyerekek tolják vele. nagyon összetett játék, aminek mai napig nincs fullos leírása - gondolkoztam már hogy összeírok egyet, mert mai napig lehet valami új dolgot tanulni benne, meg írni is róla, hogy miért jó, csak semmi időm nem volt.
nincs konkrét szabály pl. tehát úgy játszol vele ahogy te akarsz, olyan szabályokat hozol, amit te szeretné, viszont nagyon sok rejtett működés van, amit vagy megtapasztalsz vagy nem. lényegében x időn belül kell pontot gyűjteni, a lépkedés után is kapsz pontot, tehát ha jól játszod el, hogy te vagy a mario, akkor több érmét szerzel. alapvetően pedig erre alapszik az egész játékmenet, minél jobban eljátszod az adott témát, minél ügyesebb vagy, annál több a pont. most nem akarok jobban belemenni, de lényegében amit feljebb is írtam, ha legalább 2 ember van, és szeret játszani, akkor nagyon jó móka[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Quinine911 #36807 üzenetére
np, valami videó kéne, úgy lenne az igazi és azt kiegészíteni egy szabállyal. nagyon komoly cuccok vannak benne, pl. számít hogy mennyire centized ki az időt. 60mp van, de ha utolsó 5 mp-be érsz be, akkor attól függően kapsz bónuszt, nyilván 1mp előtt a legjobb. plusz később rájöttem, hogyha nagyot ugrasz (2 ugrásfajta van) és úgy "húzod le" a zászlót, azaz beérsz a cél QR kódra, akkor szintén extra jár. Csak pár példa, hogy mennyire összetett, és 0 leírást ad a LEGO - Nintendo, neked kell rájönni, olvasni, yt videókat nézni. Persze app segít, mert ha össze van kötve (nélküle is lehet), akkor mutatja, hogy miért járt pont, de ott se ír le mindent.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Háát...izééé
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ayo
veterán
itt van két nagyon kedvenc pályám:
ez azért volt izgi pl. mert két út van. próbáltam úgy tervezni, hogy mind a két út megérje, nagyjából hasonló pontot lehet összeszedni, a kérdés hogy mennyire vagy ügyes-szerencsés. az ilyen választós pályák, amúgy mindig izgik, főleg, ha több a lehetőség, viszont nagyon jó balance-nak kell lenni, hogy megérje váltani mindig építek egyet, játszunk, azt utána folyamatosan, mennek az update patch-ek és 1-2 nap alatt ált, meg szokott lenni a végleges verzió, aztán az marad, amíg meg nem unjuk.ez több hétig ment, talán az volt a top eddig. itt bőven 150 érme felett is lehetett teljesíteni, a kérdés, hogy mennyire vagy ügyes és gyors, mert nagyon ki van számolva rajta minden; hol próbálsz több pontot szerezni és hogy a végén mennyi időd marad még a többire. ami nem látszik pl. hogy a bob-omb kis vár alatt van egy secret question block elrejtve, azt fel kell borítani. ha kreatív vagy, akkor nagyon mókás dolgokat lehet összerakni, van pl. olyan kocka, hogy 3-mat kell megtalálni és akkor kapsz extra pénzt, vagy a szokásos Red Coins kockák is vannak, amiket bizonyos időn belül kell megtalálni, mint a játékban is. Na azokat pl. elrejted v jól osztod el a pályán, akkor simán át át lehet írni az egész játékmenetet, csak ismét fontos, hogy úgy csináld a pályát, hogy mindenképp ez legyen a főeleme a pályának, ami a komolyabb pénzt adja.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Micsurin #36798 üzenetére
DOBE TNS-1828 for Switch Game Console HDMI Video Converter Mini Dock USB3.0 Data Port and HDMI Video Port 5V/2A
Nekem ilyen van, alzától, most nem látom ott, de lehet, hogy kapkodok, bocsEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ayo
veterán
válasz Quinine911 #36812 üzenetére
ez összesen 3 szett, plusz pár blindbag (pár extra ellenség), ami igazából kihagyható, de jól lehet vele pont balanszolni.
az alapszett andristól volt olcsón, és igazából a másik két szett se volt tól drága, most auchan 3 ezer az egyik és 4 körül van a másik, blind bag meg olyan 1200 / enemy, szóval sztem ki lehet ezeket fogni olcsón, teljesen áron nem is vettem semmit - amit látsz, az mondhatni egy teljes árú switch játék ára.
sokak szerint pont azért nem adnak ki semmit, hogy szabadon játssz vele, plusz hogy te jöjj rá. ami jobban zavarj, hogy a fanok egy jó wikioldalt se raktak mai napig össze, ahol legalább ők összeírták volna a tudást.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz koncsik #36811 üzenetére
Köszönöm! Nézek egyet valahonnan, nem melegszik vészesen egy jó másfél óra MH Rise után infrással 48-49 fokot mértem venti kivezetésén de a hátlap nem tudja hova leadni a hőt kicsit túlféltés de mindig ez van, nálam a telefonok is 2-3-4 évesen doboz állapotúak.
Lego társasok jók anno a Star Wars témájúak is tök jók voltak. (3866)
Arra esetleg tudsz válaszolni, hogy ha veszek Horiból D pad-es balos joy cont akkor a gyro irányítás az teljesen kuka amíg az van fent? Olvastam nincs benne BT(akku dettó) és gyro sem de a jobbos joyban ott a gyro nem? Vagy mindkettőben kell, hogy legyen?
Kai_Rong Köszönöm neked is! Jól értem azt is, hogy Smashben akkor az avatarom is az Amiibom lenne? ...kell egy Rise Collector Edition akkor. Smashben van valamilyen kampány szerű dolog vagy csak multiplayer az egész? Lehet egy gépen játszani 2 joy connal csak a Switch képernyőjén is ketten vagy többet?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Micsurin #36814 üzenetére
Az MH-s amiibo sajnos nem kompatibilis a Smash-sel (legalábbis most még biztos nem, de persze ha a következő DLC karakterek közül valamelyik Monster Hunter lesz - ahogy azt rebesgetik, akkor ez persze változhat).
Az avatar képednek nincs köze az amiibóhoz, azt tudod magadtól is változtatni.
Van single player "story" része a játéknak, de elég faék egyszerű és kissé repetitív is. Bár nehéz olyan bunyós játékot mondani, aminek igazán jó sztorija lenne, kivételek ez alól talán az ArcSys által kiadott visual novel / fighting game kombinációk (BlazBlue, Persona 4 Arena, Guilty Gear, stb.). Az igazi vonzereje a Smashnek az offline multiplayer, a legjobb meccseket úgy lehet játszani, bár most a pandémia meg úgy általánosságban a változatosság miatt az online multi egyre meghatározóbb. 2 joyconnal tud játszani egy vagy két játékos, bár szerintem ez az a játék, amihez kell egy Gamecube kontroller + adapter vagy Pro controller, joyconnal az irányítás szerintem problémás.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Micsurin
nagyúr
válasz Kai_Rong #36816 üzenetére
Köszi szépen!
Avatar alatt ingame karakterre gondoltam nem profil avatarra. Arra tippeltem, hogy fel kell oldogatni esetleg a karaktereket ellenben ami megvan amiiboban az azonnal feloldódik.
Smashre még alszok párat de lehet behúzom majd, csak az zavar, hogy bunyós játék létére kimondottan drága és az MK X / 11 se tudott túl sokáig lekötni... Itt inkább a szobor fejlesztős téma az ami tetszene.
taki01 Köszi! Ebből rendeltem egyet pont ilyesmit kerestem.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Micsurin #36817 üzenetére
Sajnos nem, az ingame karaktereket amiibo ide vagy oda rendesen kell unlockolni - vagy a "nagy" sztorimódon keresztül vagy a karakterspecifikus epizódokon keresztül.
A Smash tartalmas, de tényleg csak akkor ajánlom, ha kedveled a műfajt. Az elején a tanulási görbe elég meredek, bár a CPU ellen is lehet azért mókázni egy darabig, de az online az kegyetlen tud lenni
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
sgfool
tag
válasz Micsurin #36817 üzenetére
Nekem a switch volt az első nintendo konzolom, ezért sok széria új volt számomra, köztük smash brothers is, sok jót hallottam róla, emiatt úgyvoltam hogy beszerzem. Megmondom őszintén, az első pár óra játék alapján nagyon egyszerűnek tűnt. Nem is értettem hirtelen, hogy ez miért olyan nagy siker. Aztán szépen lassacskán elkezdtem felfedezni, hogy milyen mélységei vannak a harcrendszernek, jó pár youtube videót láttam, amiben olyan mozdulatsorokat, combókat hajtanak végre hogy csak néztem, zseni. Szerintem a legnagyobb erőssége a multiplayer, amiben igen, olykor pillanatok alatt eltudják verni az embert, de néha olyan bravúros csatákat lehet összehozni, hogy tényleg egy szuper élmény tud lenni. Nem vagyok a bunyós játékok nagy hívője, ugyan játszottam korábban a street figter 4-el, mortal kombat sorozattal, injustice-al, De ebben a műfajban, a legtöbbet a smash-el sikerült eddig összehozni, 77 óra játék idővel, ami részemről soknak számít és még mindig nem untam meg.
-
ooooobi
senior tag
-
cornholio002
csendes tag
Sziasztok!
Joy cont vagy pro controllert rendelt már valamelyikőtök AliExpressről? Mi vele a tapasztalat? Esetleg töltőt hozzá?
-
Guitar14
senior tag
válasz cornholio002 #36821 üzenetére
Én 8bitdo SN30 Pro+ -t [kép] rendeltem aliról. Hihetetlen jó kontroller, kényelmes, 2D játékokhoz nagyon jó D-padja van, analogjai kb. mint egy PS4-esé és az ABXY + a D-pad pedig egy az egyben Snes/gameboy érzetét adják. Kézben tartva nagyon minőséginek érződik kb. 1 hónapja használom.
De egy pár hete írták, hogy valaki már vett pro kontroller másolatot és azzal is megvan elégedve, annyira ugyan az mint az eredeti, hogy még driftelni is elkezdett sok játék után.
(Joy-Conról még nincs semmilyen tapasztalatom ami aliról van)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
mike1334
veterán
Megjött az Amazonról a Skull & Co GripCase [link]
Remélem jut idő a héten tesztelni, de így kézbe véve baromi kényelmes...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Aki21
aktív tag
Sziasztok. Ha esetleg valaki hordozható monitoron gondolkodna a zeuslapot csak ajánlani tudom. 20 nap alatt megérkezett, dokkoló nélkűl rá lehet a switchet kötni. Szép a kép, fullhd és én pluszba az érintőképest rendeltem. 46.000-ből szállításal eggyütt kijött.
-
nagyúr
Egyébként gari lejárta után mennyire macera otthon cserélni egy joy-t?
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #36828 üzenetére
Ha egy Jazzen tudsz izzót akkor nevetve fog menni, több hely van itt szemre mint ott a lökös mögött.
-----
Köszönöm a válaszokat! Akkor a jövő havi ösztöndíj Smash-é fog szerintem olvadni meg valami Amiibová.
-
pkaresz
őstag
Zolibácsirol tud valaki?
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
cactuar
aktív tag
[link] The Great Ace Attorney Chronicles megjelenés július 27-én.
-
taki01
őstag
TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN jön switchre is
-
sgfool
tag
Mivel a napokban említve volt a revolut mint vásárlási lehetőség, ezért bátorkodom mondani, hogy a revolut, még 3 hétig a meghívásokért, 15 000 forintot osztogat. A meghívás mellett még olyan feltéltelnek teljesülni, hogy az adott illető tegyen rá pénzt, igényeljen fizikai kártyát, valamint 3 digitális vásárlást csináljon. A fizikai kártya, asszem 2170 forintba kerül, a 3 digitális vásárlást pedig úgy teljesítettem, hogy nintendo eshopon vettem a taiko drum-hoz 3 dlc-t, a dlc darabja 1 euró volt. Szóval durván 3200 forint költésből, csináltam 15 000 forintot. Ha levonjuk azt költséget, akkor az 11 800 forint, ami elfelezve elfelezve 5900 formájában , ami nem rossz plusz pénz.
-
sgfool
tag
válasz MasterMark #36835 üzenetére
Ó akkor köszönöm a helyesbítést, azt hittem minden revolut felhasználó egyenlő meghívó jutalékot kaphat.
-
Micsurin
nagyúr
Pokemon Sword / Shield milyen hosszú? Mennyire élvezetes? Inkább gyerekeknek szól vagy ha szeretem alapvetően a témát akkor idősebbet is leköthet? Olvastam, hogy azoknak szólhat nagyobbat akik először találkoznak a témával, sok gen 1-2-es lény nincs is benne elvileg.
Mennyire open world? Lények elkapása még mindig random kb?
-
scyllafren
senior tag
válasz Micsurin #36842 üzenetére
Ha nem szintezel kicsit, akkor 20-30 ora tippre. Ha szereted a pokemon vilagot, akkor eleg jo. Nekem tetszett, es 45 vagyok Es jatszottam sokkal, eredeti Yellow volt az elso, aztan Go, majd Let's go Eevee, es vegul Shield.
Az open world egy szep nagy terep, es mindig latod, hogy milyen ellen jon, es (altalaban) elkerulhetoek. Az elkapas az eredeti modszerrel megy: leviszed hp-jat, es labda. Alacsony szintueket van esely 100% HP-n is elkapni, de a legtobbnek jobb, ha 20-30% ala viszed a HP-jat, es akkor probalkozol. Inkabb hasonlit a regi jatekokra, mint a Go/Let's Go-ra.[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
Sziasztok!
Nintendo szervízeléssel ki foglalkozik Magyarorazágon?Fizetős hiba lesz szerintem.
A töltést nem veszi fel a gep semmien töltőről
Lehet rossz töltőt próbáltak beledugni
-
MODERÁTOR
válasz Tomix24 #36844 üzenetére
Összefoglaló végén ott vannak az adtaik:
Magyarországi Hivatalos Nintendo Szerviz:
Gamepark www.gamepark.hu üzlet és szerviz
1171 Budapest XVII. ker. Berky Lili u. 36. (A Pesti úti felőli üzletsoron, a szerviz úton) - Ingyenes parkoló az üzlet(ek) előtt.
BKK buszmegálló: Kucorgó tér.
BKK buszjáratok: 97E: Örs vezér térről, 162, 262: Kőbánya Alsóról, 197: Rákoskert vasútállomástól, 202E: Kőbánya-Kispest-ről,
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 10.00-19.00-ig. Szombaton 09-15-ig.
Tel.: +36/1/258-7809 (Nyitvatartási időben)
mobil: +36/30/9422-558, +36/30/5544-237 (Nyitvatartási időben)
e-mail: info@gamepark.hu, vinzol@t-online.huEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Tomix24
addikt
Köszönöm srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs