Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Silεncε
őstag
válasz koncsik #31002 üzenetére
Akkor úgy tűnik ez Xiaomi specialitás
Edit: közben még tovább olvasgattam redditen és másokkal is előfordult pont ugyanez: bedugva egy pillanatig tölt majd leáll, kábel ki-bedugasra se, csak konnektorból. Az egyik kommentelonek is Redmi Note7-e volt, szóval az lesz a közös pont, hogy a Xiaomi telefonok nem szeretik...
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
A Blair Witch megjelent fizikai kiadásban?
[link]
Kerestem de erre való infót nem találtam.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Wesder
félisten
Köszi mindenkinek. Akkok egyszerübb, ha ràpróbàlok majd.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ayo
veterán
válasz nxswitch #30999 üzenetére
ja, pont ezen voltam én is, hogy akkor nem sok értelme lesz így harcolni. jókat írtak róla, de azért jelezték hogy ez nem a GC széria. aki meg most azt mondja hogy ez tök jó és csak megy a sírás, azt tuti nem játszott a régi részekkel.
Én is majd használtan fogom, ahogy szinte mindent, bőven ráér.http://jateknaplo.blog.hu
-
MODERÁTOR
-
30z.Samu
félisten
-
Kai_Rong
senior tag
válasz 30z.Samu #31010 üzenetére
Pro kontroller > 8bitDo >>>>>>>> third party kontrollerek, nagyjából ez a sorrend. Én próbálkoztam Wii U-n third party kontrollerekkel, hát, hagyjuk inkább. Random eldobálta a jelet, kikapcsolt játék közben, pedig nem is egy kínai párezres vacak volt, hanem egy PDP gyártmány, akik a Naconnal majdnem egy szint. Plusz nem utolsó szempont, hogy az eredeti kibír 40-50 órát töltés nélkül, míg az utángyártott és egyéb megoldás meg max 10-et.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
addikt
Sziasztok!
Végül én is beadtam a derekam és csatlakoztam a Nintendot használók csapatához - már ha nem számolom a legelső, Ending-Man Terminator sárgakazettás Nintendo klón konzolomatSokat nézegettem az aprón meg jófogáson is, de olyan árakon kínálják használtan, hogy végül inkább megrendeltem a francia Amazonról 293 Euróért.
A rendelés július 11-én lett leadva és a csomag július 15-én érkezett meg, ami szerintem meglepően gyors(pláne úgy, hogy az Amazon július 18 és 24 közé saccolta).
Elsőként azt hiszem a Crash Bandicoot ill. a Crash Team Racing meg talán a SpongyaBob lesz beszerezve(én elsősorban nem Nintendo címek miatt szereztem be, de a Mario Odysset szerintem meg fogom venni), illetve körülnézek az eshopban is.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
adalbert1
veterán
válasz koncsik #30982 üzenetére
Én nagyon gondolkodtam, de szerintem most egyelőre kihagyom, elég nagy még mindig a backlogom, majd később valami akcióban beszerzem - igaz ennek ellentmond, hogy most a Ghost of Tsushima előrendelésen gondolkozom. (de lehet, hogy abból sem lesz semmi, PS4 exkluzívokból is van bőven amit még nem játszottam végig).
-
tboldi
nagyúr
Elvileg Eastern Time szerint 12 AM-kor indul a Paper Mario, ami helyi időben reggel 6 órát jelent. Pedig reménykedtem benne, hogy az itteni éjfél után már fogok tudni játszani.
szerk.: Ja, és ha esetleg valaki nem vette volna észre, a keddi 10.1.0-es szoftverrel a Joy-Conok is kaptak frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
ojoba1
csendes tag
Paper Mario-ra kíváncsi leszek. Nézek majd streamet róla de szerintem berendelem. Ti, hogy vagytok veleValahogy sem a Last of Us sem a Tsushima nem hozott lázba. Lehet velem van a baj Pláne még jön egy Final Fantasy aug. végén
-
mike1334
veterán
Nyugtasson már meg valaki, hogy nem csak én vagyok ilyen béna a DK Countrey Tropical Freezben...élveznem kellene, hogy játszok, de még csak a semleges érzés se jön, baromira frusztrál. Pedig funkyval vagyok...nem az hogy annyiszor kipurcannék, hanem hogy a fele cumót nem tudom összeszedni, csak végigrohanok a pályákon. Ez tuti megy majd apróra, nem fogok ragaszkodni hozzá...
De a Golf story baromi jó volt, kár hogy ilyen rövid (20 óra volt, és csak pár apróság maradt hátra...). Azzal még szívesen játszottam volna, várom a sport storyt
Van amúgy ahhoz hasonló játék?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
válasz 30z.Samu #31016 üzenetére
Köszi!
Még annyi lenne a kérdés, hogy Mario Kart vs Crash Team Racing?
Mario Kartot már játszottam nemrég a volt kollégámnál és azt mondta, hogy a CTR szerinte sokkal nehezebb, hogy vannak pályák, amiket nem tudott kivinni.
Illetve valami jó platformert tudtok még mondani a Crashen meg a Spongyabobon kívül?
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Kai_Rong
senior tag
válasz ojoba1 #31020 üzenetére
Azért attól a "Final Fantasy"-től sokat ne várj, az FF spin-offok rémesen rosszak a Tactics sorozat kivételével (ami zseniális). A Crystal Chronicles különösen faék és bugyuta, ez egy proto-MMO volt eredetileg, és 16 év alatt szörnyen öregedett. Ami fun lehet majd benne, az a cross-play online multi (ami nagy szó a link cable-ös borzadály után ).
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
addikt
válasz nxswitch #31029 üzenetére
A nehezeket inkább offolom, szóval Donkey Kong Country meg Cuphead azonnal kiesik. A Mario Odysseit azt beszerzem, Super Luckyról néztem videót, szerintem a Crash sokkal menőbb.
Mario Bros U Deluxet már inkább csak nosztalgiából játszanám, de így 25 évesen annyira már nem izgat. Spyron gondolkodom, csak nincs kedvem még egyszer 30 Euróért megvenni, mert azt már kb. annyiért megvettem PC-re.
Még Orit fedeztem fel így keresgetve , de lehet előtte kipróbálom gamepasszal PC-n, mert arra is azt mondják, hogy nehéz.
(#31028) 30z.Samu Köszi a tippet!
Más: Rumour: Is A Tomb Raider Collection Coming To Nintendo Switch? Nagyon remélem igaz, nagyon passzolna a konzolra!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
agyhalottak
tag
válasz 30z.Samu #31014 üzenetére
Én is gondolkodom valamilyen conti beszerzésen, megvárom a véleményed, kíváncsivá tettél.
Az utóbbi időben túl sokat fordítottam kütyükre ezért a Pro vételt most kizárnám. De egy 10-es beleférne most még.Nem tudjátok a 8bitDo + Xbo conti haszálható párosítás lehetne? (van 2db-m)
Ps5 + Xbo + Switch = R e L a X
-
Wesder
félisten
válasz agyhalottak #31034 üzenetére
Elvileg megy, de gyro nem lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Quinine911
aktív tag
válasz mike1334 #31021 üzenetére
Istentelen KEGYETLEN nagy game, de ugyanakkor brutál nehéz is! Párszor volt h legszivesebben földhöz vágtam volna a Switchet vagy lerugtam volna a TV-t, javarészt a Boss fightoknál!
A zene az fenomenális, főleg a Scorch ‘n Torch pálya zenéje!
Azt kell mondjam, akármilyen nehéz is volt, az egyik legjobb Switches játék amivel mostanában/valaha játszottam és vègig vittem!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #31037 üzenetére
Ugyan Nálam most kicsit parkolópályán van, de ettől függetlenül én is azt mondom, hogy hatalmas játék! Nehéz, de imádom minden percét.
Sic Parvis Magna
-
ayo
veterán
válasz megott #31033 üzenetére
GC óta mindegyik ilyen, ezt magyaráztam még feljebb. régi részeken még most is nevetek, van egy-két nagyon kemény poén, az újakban inkább arra mennek, hogy vicces mert papír kb. Az újabb részeket én inkább valami alcímként adtam volna ki, ami a Sticker és Color Splash vonala vitte volna tovább, de hát Nintendo évek óta nem hallgat a fanokra, még akkor se ha nem fogy annyira jól a cucc.
Majd mesélj még ha van időd, én tuti csak később fogom nyomni, mert kíváncsi vagyok hogy milyen egy olyan játékos számára, aki a régi részeket tolta.[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
mike1334
veterán
válasz Quinine911 #31037 üzenetére
Áh én kikapcsolódni szeretek, ha valami harmadjára se sikerül, akkor félreteszem....de ez kártyás, nehéz megoldani a cserélgetést
Meg annyi jó játék van, kár azt erőltetni, ami nem megy (mario bros-t is félretettem, meg a rabbidset is....de ott van bontatlanul a fire emblem three houses, a civ vi, meg ott a zelda dlckkel együtt....)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Crysis Remastered - Nintendo Switch Tech Trailer
Azért nem lesz ez fapados kiadás.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Quinine911
aktív tag
Paper Mario: Kezdek aggódni..fél 5 és még nem hozta a futár, sőt semmi értesítést nem is kaptam hogy hozná.
Pedig tegnap a Platinumshop azt mondta, hogy ma jönni fog...Hát nagyon remélem!
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Quinine911 #31044 üzenetére
A Mario bros-ban is volt egy rész, ahol félretettem....már nem nekem való a platformer
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #31046 üzenetére
Lesz belőle kártyás verzió biztosan?
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Quinine911
aktív tag
válasz Quinine911 #31043 üzenetére
Felhivtam a Platinumot. Ők átadták a futárnak.
Sehol senki, se értesités a futártol se semmi.Sztem ez bukta, nem lesz ebből ma már Paper Mario
Ezt azért nem gondtam volnaMás is járt így?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest