Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-25 10:47:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55804) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Switch 2 (találgatós) topik újra megnyílt, hátha nem hiába ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólások

(#51001) Szabi® válasza Alexios (#50999) üzenetére


Szabi®
addikt

A dlss már nagyon jó lenne, jelenleg egy 2015-ös filléres soc van a switchben, és erre adnak ki Zelda Tears of the Kingdom komplexitású játékokat. Akkor egy Dlss 2-es 16gb rammal jó kezekben már elegendő lenne.

#51000 Norb79 Nem tudom hogy szentírás-e, de eddig így volt, és az az eddig 30 évet fed le. A nintendo kommunikációja elég visszafogott volt mindig, én arra nem adnék. Sztem egyszer csak a semmiből előhúznak egy vasat, mint anno a 3ds.

[ Szerkesztve ]

(#51002) ρσгτσ válasza Szabi® (#50998) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Sokan várták, de az elmúlt évek piaci tényezői miatt egyik konzolos cég sem kapkodta el a generáción belüli frissítést. Sőt...

Így szerintem nem igazán volt reális elképzelés. Főleg úgy, hogy annak az ellenkezőjét többször is hangsúlyozta a Nintendo.

De mint mondtam nem tartom hülyeségnek, hogy jövőre bejelentenek valamit, csak az újságírók szeretik ráerőltetni a saját elképzeléseiket a valóságra.

2025 szerintem is reálisabb, de én még rátennék egy évet. :D Amennyiben az lesz a forgatókönyv, mint legutóbb, akkor az első hivatalos nyilatkozathoz képest még 2 év el fog telni. De ez nyilván csak tipp. Senkinek nincs róla még lövése sem, hogy mikor jön új harver vagy egyáltalán új generáció.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#51003) Szabi® válasza ρσгτσ (#51002) üzenetére


Szabi®
addikt

Tőlem eltelhet 2 év, akár 3 is, csak a bibi az, hogy a Totk-al elérkezett a Switch az ereje végéhez. 2-3 év meg sok idő, addig ki is kell adni valamit erre a konzolra. és valljuk be, nem az elkövetkezendő 2-3 évben adnak már el belőle 50 milcsit. Ezt ők is tudják, címeket a jelenlegi tulajok meg elvárnának. Hardver meg már nincs :)

[ Szerkesztve ]

(#51004) Norb79 válasza Szabi® (#51003) üzenetére


Norb79
őstag

Nem csak a Zelda van, illetve láttunk más típusú Zeldákat is (igaz felújításokat) a gépen már.
Mario, Kirby és egyéb saját IPkben van még tartalék, inkább a 3rd party az egyre kérdésesebb, főleg most hogy az xboxon elfogynak azok az új megjelenések, amik akár xbox one-ra is megjelennek. Egy teljesen currgen cím portolása switchre, az kezd nagyon az álom kategória lenni, ez az egyetlen nyomás, amit mérlegelniük kell szerintem, de hogy a mérlegelés után mire jutnak, arról pont 2017 óta megy a találgatás, amikben egy közös, hogy mindenki tévedett eddig. :)

(#51005) Szabi® válasza Norb79 (#51004) üzenetére


Szabi®
addikt

Sztem a Marióból már kihozták amit tudtak talán a galaxy széria hiányzik csak, más Ip van, de a nintendo nem foglalkozik velük, Wario, Donkey Kong, ezekből lehetne egy exkluzív Switchre. A current gen soha nem lesz meg, mert mindig le lesz maradva közel 7-10 évvel hardverileg a nintendo konzolja. Ha csak tényleg most nem dob egy legalább 6-8 tflops-os vasat alá, és akkor szerényebb formában megkap(nánk) az aktuális multiplat címeket a jövőben. Hisz a piac most köszön le az előző generációtól ami 5-6 tflops-ig terjedt, és már elég sok játék only nextgen lesz. De tényleg szép álom, én már azzal is beérném ha Red Dead Redemption 2-öznék egy következő nintendo vason.Hiába játszottam ki Ps4 pro-n, én nintendon akarom ;]

[ Szerkesztve ]

(#51006) KOHO válasza Szabi® (#51005) üzenetére


KOHO
senior tag

Én màr azzal megelégedtem volna, ha GTA V-özni tudtam volna a Switchen. De még csak említés szintjén se merült fel, hogy azt portolnák Rockstárék.

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

(#51007) Szabi® válasza KOHO (#51006) üzenetére


Szabi®
addikt

Az viszont nem biztos hogy lehetetlen lenne, mert ha megnézed a Witcher 3-at, vagy a La Noire-t az már elég közel áll hozzá és elég tisztességesen meg lett rá csinálva. Sztem azt megtudták volna oldani, és nagyon jól skálázható volt pc-n is a gépigénye. Még Ps3/xBOX 360-ra is kiadták (sőt azokra jelent meg először), amik gyengébbek mint a SWitch.

[ Szerkesztve ]

(#51008) Norb79 válasza Szabi® (#51005) üzenetére


Norb79
őstag

Csak idén 5 vagy 6 saját Nintendo exclu játékot előrendeltem és ebből jó ha 1,5nél járok a végigjátszás tekintetében.
Ez a jobb lenne a több gondolkodás hónapról hónapra előkerül itt, mert gyenge a gép a játékokhoz, miközben a valóságban belefulladunk a játékokba.

Ezzel szemben a nagyon erős currgen vasakra az egyik gyártó idén ki tudott magából préselni 0 azaz 0 darab saját játékot, a square enix menti meg őket, hogy két játékukat ideiglenesen konzol excluzívvá tette a vasukra, de az egyik azért 60 metascoreos, a másik gyártó meg önti a saját címeket ugyan, de az majd mind 60 metás, talán egy volt a Nintendo címek közelébe pontozva.

A Nintendo egy profit orientált vállakozás, és a valós számok, amit jenben mérnek és nem teraflopsban, azok azt mutatják, hogy még tökre nem kell új gép.

De még egy számsor. Idén áprilisban és májusban az EU és az amcsi piacon is az egyik konkurens gyártó vasa 3-400%al nagyobb darabszámban kelt el, mint az előző év azonos időszakában, míg a Switch eladások 10-20%al csökkentek éves összehasonlításban. Ez baj, ugye? És ha azt mondom, hogy ez azt jelenti magyarul, hogy a havonta összesen eladott hw-ek közül már 10ből nem 8 a Switch, hanem “csak” 6-7? A havi hw eladás 2/3ára “csúsztak le”.
Ha ebből az a tanulság, hogy új Switch kell, akkor a másik két gyártó akik közösen tudják összehozni az 1/3ot, most hogy már nekik se korlátos a készletük, akkor nekik mi a tanulság? Szántsák be az üzletáguk és tegyék ki az érdeklődés hiányában elmarad táblát?

(#51009) Szabi® válasza Norb79 (#51008) üzenetére


Szabi®
addikt

Annyiban hibádzik ez a fajta fejtegetés, hogy te a currentgenhez méred. Ha nagyon játszani akarunk a számokkal, akkor hozzuk ide a Ps4-et, az most 10 éves, és még kapja a játékokat, nem is akármilyeneket, ehhez viszont kellet a hardver. Ha nincs, akkor már 3 évvel ezelőtt is max fifát kapott volna . . .
A Switch vasa alul van tervezve, nem én mondom, hanem azok a stúdiók akik közlik hogy vagy nem tudnak rá optimalizálni, vagy csak felhőben fog futni a játék. Egyik sem jó megoldás.
Most 6 éves a Switch, és a Totk-al elért a hardver a tűréshatár végére, itt már többször 20fps körülre is beesik az fps, és ez nem egy rossz optimalizálás, ez egyenesen a nintendo főzőkonyhájából jött. Sztem csereérett lesz 1, de 2 éven belül biztosan. Nincs erőtartalék, és nincsenek már húzócímek sem bejelentve. Az a véleményem, hogy már gőzerővel dolgoznak az új konzolon.

(#51010) Norb79 válasza Szabi® (#51009) üzenetére


Norb79
őstag

Visszakeresed a 2019es és 2020as kommenteket a témában, akkor találsz olyat, amik szó szerint így szólnak. :) ;)

(#51011) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Sic Parvis Magna

(#51012) Rage47 válasza 30z.Samu (#51011) üzenetére


Rage47
veterán

:C

(#51013) Scholes9 válasza 30z.Samu (#51011) üzenetére


Scholes9
nagyúr

:DD ;] :C

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#51014) Szabi®


Szabi®
addikt

Sehol nem találtam választ arra, hogy a Zelda Totk-ban is benne van az a templom ami a Breath of the wild-ban ? Asszem "Temple of time" vagy Time of Church már nem tudom pontosan.

(#51015) Xaels válasza Szabi® (#51014) üzenetére


Xaels
félisten

Temple Of Time van. Csak itt konkrétan a levegőben.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#51016) Xaels válasza Szabi® (#51014) üzenetére


Xaels
félisten



Ez meg a BotW-os Temple Of Time a TotK-ban.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#51017) Szabi® válasza Xaels (#51016) üzenetére


Szabi®
addikt

Tehát akkor a breath of the wildban lévő abban a formában már nincs meg, amiben volt .. . Akkor a régi helyszínek még sincsenek meg, valaki írta visszább hogy ugyan az a map, akkor mégse.

(#51018) Alexios válasza Szabi® (#51017) üzenetére


Alexios
veterán

A térkép ugyan az, nyilván vannak változások abban, hogy pontosan mi milyen formában elérhető, van ami nem, vagy teljesen más, ami a játékból ki is derül miért. Ez a templom szerintem majdnem pont ugyan olyan mint a breath of the wildban, ott is egy rom volt, itt is.

(#51019) Szabi® válasza Alexios (#51018) üzenetére


Szabi®
addikt

Ja én abban voltam hogy akár itt vissza tudok menni oda, ahol a Botw-ba kedztem. Ha ezek nincsenek akkro ugyan az nyilván nem lehet.

(#51020) Alexios válasza Szabi® (#51019) üzenetére


Alexios
veterán

Vissza tudsz menni, de a legeslegeleje a shrine of resurrection nincs ott / nem olyan állapotban van mint a botw-ben. Nem gondolnám, hogy ezzel spoilereznék valamit, nyilván a botw közvetlen folytatása, de több év telt el a két játék között sztori szinten is, és ez megjelenik a helyszínekben is.

Az ugyan azt persze nem úgy kell érteni hogy 1:1 mása a botw térképnek, hanem ugyan az a helyszín. A valóságban sem teljesen ugyan úgy néz ki valami most mint mondjuk 3 éve, a játékban is kb ilyen változások vannak (a nagyobb, sztorit érintő változások kivételével, pl. a lyukak a földben, vagy Kakariko villageben a lehullot romok)

[ Szerkesztve ]

(#51021) motown5l


motown5l
senior tag

Sziasztok. Le van értékelve az Assasins Creed - the rebel Collection. És érdeklődnék, hogy milyen az optimalozalassa

(#51022) morfondőr válasza motown5l (#51021) üzenetére


morfondőr
őstag

Black Flag-el játszottam elég sokat, nekem nem volt vele bajom.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#51023) Norb79 válasza motown5l (#51021) üzenetére


Norb79
őstag

Mindkettőt lenyomtam, neten vannak reviewk, de én teljesen játszhatónak éltem meg, se fagyás, se látványos fps drop.

(#51024) motown5l válasza morfondőr (#51022) üzenetére


motown5l
senior tag

Köszönöm a válaszod.

(#51025) Sonja


Sonja
veterán

(#51026) cactuar


cactuar
aktív tag

Tune in on June 21 at 7:00 a.m. PT for a Nintendo Direct livestream featuring roughly 40 minutes of information focused mainly on Nintendo Switch titles launching this year, including new details on Pikmin 4.

(#51027) koncsik válasza cactuar (#51026) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

07:00 Pacific Time (PT) is 16:00 in Hungary - ha minden igaz. Pikmin 4-re nagyon kíváncsi vagyok. :K

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#51028) cactuar válasza koncsik (#51027) üzenetére


cactuar
aktív tag

Arra én is, + hogy mit jelentenek be év végére. Mert egyelőre nincs semmi a Pikmin után, csak egy Pokémon dlc.

Pár napja volt egy pletyka, hogy a héten lesz Direct, és bejelentenek egy új 2D-s Mariót. Hátha az is bejön :)

(#51029) mirci18


mirci18
addikt

Sziasztok

Ti jártasabbak vagytok.
A képen szereplő dobozos konzol után érdeklődnék.
Elvileg XKJ 2000-el kezdődik a sorozatszáma.
A gép V2-es de a doboz kinézete alapján nem ide szánhatták mert a felénk levő V2-sek doboza másként néz ki.
ez a doboz úgy néz ki méretre és formára mint az új Oled modellek doboza.
Szerintetek japán kiadás lehet?

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#51030) ρσгτσ válasza mirci18 (#51029) üzenetére


ρσгτσ
őstag

2022 -es kiadás. Csak a dobozban különbözik és valóban az OLED -hez hasonló. Sima v2 gép. Európában is megjelent.

Szerk.:
Itt egy másik kép róla.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#51031) mirci18 válasza ρσгτσ (#51030) üzenetére


mirci18
addikt

Köszi a választ.
Akkor megnyugodtam.
Online rendeltem shopból így nem voltam biztos az előéletében mivel már nem tudtak garipapírt adni hozzá.
Így a korát sem az előző vásárlás helyét nem tudtam megállapítani.

[ Szerkesztve ]

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#51032) taki01 válasza cactuar (#51026) üzenetére


taki01
őstag

GTA5 vagy 6 lesz már a kis gépre. :D Egy Chinatown Wars-hoz hasonló egyedi játékot is szivesen fogadnék, ami kihasználja a Switch adottságait. Pont mint anno DS-n.

(#51033) ρσгτσ válasza mirci18 (#51031) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Francia Amazon -on bukkant fel először, de azóta már több helyen is árulják. Azt nem vágom, hogy Magyarországra bekerült -e hivatalosan, de én csak a régi dobozos verziót láttam az utóbbi időben.

Garancia szempontjából mondjuk nem mindegy, mert a prágai központ csak ezt a régiót látja el. Külön vannak bontva Európán belül.

Viszont ami sűrűbben előfordul az úgyis a joycon probléma. Annál meg a kutyát nem érdekli a számla és a papír, akkor is javítani fogják. Ráadásul azt itthon csinálják a GamePark -ban. Nem küldik ki.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#51034) taki01


taki01
őstag

Nem tudom, hogy volt-e már, de jön az új szellemírtók játék

(#51035) tboy93 válasza taki01 (#51034) üzenetére


tboy93
nagyúr

Luigi mellett nem rughat labdába :))

(#51036) mirci18 válasza ρσгτσ (#51033) üzenetére


mirci18
addikt

Használt gép így a gari nem játszik csak a bolt 3 hónapos garija.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#51037) ρσгτσ válasza mirci18 (#51036) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Jah, akkor meg mindegy.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#51038) cactuar


cactuar
aktív tag

2 perc, és kezdődik a műsor :)

[ Szerkesztve ]

(#51039) cactuar válasza cactuar (#51038) üzenetére


cactuar
aktív tag

Super Mario RPG remake, Luigis Mansion 2, valami új Peach-es játék (ennek még nincs címe)
Érkeznek itt még finomságok :)

[ Szerkesztve ]

(#51040) koncsik válasza cactuar (#51039) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Dolgoznom kell... :W :W :W

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#51041) ρσгτσ válasza cactuar (#51039) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Erről jól lemaradok, de így legalább majd bele tudok tekerni. :D

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#51042) cactuar


cactuar
aktív tag

Pikmin 4 bitang jól néz ki. :K
Demó június 28-tól tölthető.

Pikmin 1-2 pedig mától elérhető az eShopban.

(#51043) cactuar


cactuar
aktív tag

Super Mario Bros. Wonder
Megjelenés: október 20.

(#51044) Rage47


Rage47
veterán

Batman játékok Switch-en, wow.

(#51045) Sanraith válasza cactuar (#51043) üzenetére


Sanraith
aktív tag

Super Mario Drugs :D
Bejött a trailer, pedig sosem érdekeltek különösebben a 2D Mariok. Elég Raymanes hangulat jött át belőle, kíváncsi leszek.

(#51046) Szabi®


Szabi®
addikt

Batman Arkham knight :K

(#51047) tboy93 válasza Rage47 (#51044) üzenetére


tboy93
nagyúr

batman origins jön? az nem volt meg nekem eddig egyedül

(#51048) Rage47 válasza tboy93 (#51047) üzenetére


Rage47
veterán

úgy láttam, hogy az nem, engem nem is izgat az annyira, nekem sem volt meg, valami B csapat csinálta

(#51049) ρσгτσ


ρσгτσ
őstag

Zelda TotK amiibo

ZX Spectrum - Commodore 64

(#51050) ρσгτσ válasza tboy93 (#51047) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Batman Arkham Trilogy - Official Switch Trailer

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.