Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Én pl. elég sokat fortikázok, és lite-on, csak hogy halmozottan hátrányos legyen a dolog.
Kb. mindig megy a venti, de alig hallhatóan. Illetve azt hiszem egy éve kapott új pasztát is, már nem emlékszem pontosan mikor csináltam. -
draco31
veterán
Az ilyen csomagoknál nem lehet kideríteni, hogy miket tartalmaz?
-
draco31
veterán
Olyanok voltak már, mint ha még friss rágóba mozgatnál egy hurkapálcikát, ez talán elég jó hasonlat.

3 évig nyúztam, kaptak néha már kontakt sprayt, mert akadoztak, utána jobbak voltak mindig, de eljött az idő, hogy cserélni kellett már.
Egyébként most sincs egyiknél sem driftelés, csak már megkoptak mechanikailag, vagy hogy mondjam.
Most az újakkal feszes, jobban érzem mit csinálok, stb. Mint új korában. -
draco31
veterán
Kész is a műtét.
Még szerencse, hogy több analógot rendeltem, mert pont a berakni tervezett kék nem volt jó. A hűtőpaszta is már inkább kővé volt dermedve, szóval amiatt sem ártott a szétszedés. Bár annak annyira nem örültem, hogy az egyik oldal miatt teljesen szét kell szedni, de ez van.
(jól a helyén az analógok, csak csal a kamera lencse
)
-
draco31
veterán
Lassan lehet váltani kell nekem is, ugye a fortikát nyomom kb csak rajta, de kezd már nagyon vacak lenni rajta sajnos.
Akkor meg majd berakok két új analógot, és megy a piacra, vagy beszámítás. Türkiz lite. -
draco31
veterán
válasz
mike1334
üzenetére
Nekem a sima türkiz van, már lassan 4 éves, vagy már el is múlt, nem is tudom mikor vettem már.
Tudtam, hogy úgy sem fogom tv-re kötni, ezért is volt ez a választás. ( remélem hamar jön lite 2 is
)
Nekem kb 180 óra Stardew van benne, 60 óra BOTW, volt még 140 óra Poke Unite, és 1400 óra Fortnite
Ja és egy nagyon jó kis markolat van rajta, így egy akku teljes lemerülés alatt zsibbad csak el a kezem.
-
draco31
veterán
Mobil hotspotnál mi a varázslat, hogy csatlakozzon hozzá a switch?
Van egy egyszerű jelszó, 8 karakter, 2.4Ghz, 15 éves laptop is csatlakozik hozzá, minden, csak ez nem akar. Már teljesen felcseszte az agyam.
-
draco31
veterán
Cult of the Lamb hogy sikerült port ügyileg?
Amikor megjelent PC streameket néztem róla, nagyon jól szórakoztam. Most meg jó ki leárazása van. -
draco31
veterán
válasz
üzenetére
Legtöbbet egy 5V 2A-es töltővel töltöm.
De van itt minden, mikor melyik kábel kerül hamarabb a kezembe.
Most kipróbáltam már egy okos mindenes töltőmmel, az azt mondja, hogy 15V 0.7A kér csak maximum. 40% on az akku.
Szóval annyira nincs ez túlpörgetve töltés ügyileg.
Igen, tölteni mindennel lehet, dokkoló rész az nekem passz, lite-om van.
-
draco31
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mert azt mondták, sokat telefonozok.

Illetve akciós volt amikor vettem. -
draco31
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem 200 órám van az első mentésemben, de már legalább fél éve nem indítottam el.
-
draco31
veterán
válasz
David17*
üzenetére
Fortika.
Apexet próbáltam, az túl gyors játék nekem.
Fortikát évek óta nyomom rajta, pedig van jó PC-m is hozzá, meg van PS5 is a szomszéd szobába tesónál.
Itt viszont sok a bot, de a játékosok is "bénábbak" így van sikerélmény. Ezért is nem váltok nagyobb masinára. Jó persze néha van kis lagg, meg kissé pocsékul is néz ki bármi máshoz képest, de jól ellehet vele lenni.
Jelenleg 1015 órám van benne rajta.
Mindez lite-on. -
draco31
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én másfél éve nagyon ráfüggtem.
Ugye ennél nem fogyaszt sokat a gép, de egy 100-tól 10% ig akkut lenyomtam egy ültő helyemben, bár igazából akkor már kiesett a kezemből, úgy elzsibbadt
-
draco31
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én egy éve vettem meg, amikor akciós volt egy amcsi áruházláncban. Akkor bele is tekertem 60 órát, viszont fél éve el sem indítottam, vagy már lehet több is, sok volt hirtelen.
De most majd a hosszú estéken lehet megint előveszem, úgy is még csak a madarat szereztem meg. -
draco31
veterán
V-rally 4 az jó lett? Gondolkozok néha valami autós játékon, aztán most az jó akcióban van.
-
draco31
veterán
Switch lite-om van, néha elfelejt elaludni, 10 percre van állítva. Másnak is van ilyen? Kikapcsolni sosem szoktam, mert úgy is minden nap nyúzom, havonta 1x újraindítom.
-
draco31
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen, az esőben csúszós mászás, volt olyan, hogy 1 órát álltam a hegy mellett, és persze direkt nem hagyta abba az eső

-
draco31
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amennyire tudom, samu evo+ veszeget mindenki.
A félig sárga félig fehér változat, nem tudom van-e újabb.Az akku teljesen játékfüggő.
-
draco31
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Ez már lassan 3 éve gyűlik. Vagyis nagyon remélem, hogy az összeset számolja.

Pedig van Xbox, meg olyan PC is amin vígan elfutna. De túl kényelmes az ágyban TV nézés közben játszani.
Más ilyen nem is nagyon van, második helyen a Stardew Valley van 200 órával.
Meg a Poké Unite 100 óra felett, de az is egy katasztrófa a menüje, amilyen laggos, a játék maga viszont elég sima.Szabi®
Láttam én már pixelgrafikás játékot is úgy szaggatni, hogy azt vártam mikor omlik össze
-
draco31
veterán
válasz
everest140
üzenetére
Kb 200 órám van már a BotW-ben lite-on, sosem éreztem, hogy kevés lenne hozzá. A saját címeket nagyon jól megcsinálják, hogy kb. soha ne legyen akadás, és szépen fussanak.
Viszont a fortikához már kevés, szerintem én vagyok az egyetlen állat, aki ezen tolja, épp nézem, 730 órám van benne a lite-on. Hát nem vagyok normális
-
draco31
veterán
Frissitett a masina, van benne valami észrevehető újdonság?
-
draco31
veterán
Jól szól, csak nekem van egy Avax EP330-asom, amiről minden tesztben ájuldoztak, meg egy Xiaomi Piston 3, ami Különösen Ajánlott plecsnit kapott itt.
Szóval ezek mellett nem rúg labdába nálam. -
draco31
veterán
Nyáron lesz 3 éves a lite-om, érdemes már benne pasztát cserélni?
-
draco31
veterán
Megy most PC egy Dark And Darker nevű játék nyílt béta azt hiszem.
Van ilyesmi jellegű játék Switch-re? Tarkov jellegű dolog, ha az ismerősebb. -
draco31
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
The Trial of the Sword amit érdemes megvenni?
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekem a Zelda pl. amcsi Walmart, hó elején linkelte itt valaki.
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Eneba, G2A, Gamivo, bár még csak PC-re vettem ezekről.
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekem nem fér már be egy kijelzőbe a térkép, haladgatok lassan.

-
draco31
veterán
Fél 11-kor gondoltam fél óra Zelda belefér. Szóval most merült le az akku

-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Most már csak arra kellene rájönni, hogy lesz több HP meg stamina. :)
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Oké, rájöttem hogy kellett, van már fotel a pacin

-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor addig vissza is tud vadulni, ha nélküle járkálok?
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ja olyat is kell?
Kb 7 órát játszottam eddig vele, ismerkedős még nagyon.
Meg régen megjelenéskor néztem már streamet belőle. -
draco31
veterán
Botw-hez van valahol kis magyar okosítás?
Tegnap sikerült lovat szelídíteni, dobálom neki az almát, simogatom, de még nem jön oda, ha fütyülök. Ilyeneket néznék meg benne.
-
draco31
veterán
Elkapott a Zelda rendesen. Sikerült egy huzamban lemeríteni a Switch-et 100%-ról.
Bár a vége felé már úgy elzsibbadt a kezem, hogy azt vártam mikor esik ki a kezemből 
-
draco31
veterán
Címnél ott volt valami város nekem alapból, beírtam egy 1-est utcának azt hiszem, kidobott valami listát, ott nyomtam is rá az elsőre.
Nekem a telefonszámmal vacakolt, mire beírtam olyat amit elfogadott, valami kamut.FrankieNTDO
Akkor jelentkezzek ki és be, ne csak restartoljak? -
draco31
veterán
válasz
üzenetére
Kell várni is vásárlás után valamennyit?
Megjött a kód, átálltam US-ra, megvolt a restart.
Kód beírása utána ezt kapom:The item corresponding to the code you entered is not currently available.
Please check the release date.
If the product is not jet released, please try again after that data. -
draco31
veterán
Ismét akciós a RIVE: Ultimate Edition. Aki szereti a műfajt, érdemes ránéznie.
Ja és tud magyarul is.
-
draco31
veterán
Te megvetted?
Pár kört mentem már vele, azért ha már elég nagyra sikerül építkezni, néha megdöccen, de nagyon ritkán csak.
Kinézete alapján nem gondoltam volna, hogy jobban kell neki a vas, mint pl a Poke Unite-nak. Ott még nekem sosem kapcsolt be a ventilátor, itt viszont megyeget. -
draco31
veterán
Megvettem tegnap a Rive: Ultimate Editiont, akciós volt. Meglepően jó, bár nem tudom ki tervezte az irányítását. És még magyarul is tud.
Futhatna ilyen jól a Poké Unite is.... -
draco31
veterán
Volt a régi Sagem mobilokon egy MegaBox Conquest nevű játék. Van valami hasonló a konzolra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- iPad topik
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb. mindig megy a venti, de alig hallhatóan. Illetve azt hiszem egy éve kapott új pasztát is, már nem emlékszem pontosan mikor csináltam.
)

Sirandrish