Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #36603 üzenetére
Helló itt is!
Assassin's Creed-del van tapasztalatom, nem a legjobb port, vannak glitchek, de összességében nincs vele különösebb gond, játszható.
Nekem sima Switchem van, ami szintén matt, de nem indult még fényesedésnek.
Fejessel nem is a jack minősége lesz panasz, hanem a játékok hangjára, az említett AC-nél pl. olyan, mintha 64 kbps lenne.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #36672 üzenetére
Kifutottam a szerk. időből bocsi!
[link] Venom tokja van valakinek?(KV-ban is van még link csak példa itt írták le egyedül külön, hogy temepred glass) Az Xboxos kiegészítőik minőségéből kiindulva ennyiért ez tök jó deal lenne, van vele tapasztalata valakinek?Nem utazó tok lenne inkább itthoni, hogy mégse csak az asztalon legyen szabadon + lenne hozzá üveg is.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
szpal17
őstag
válasz Micsurin #36673 üzenetére
Én vettem a Lite verzióhoz egy Venom csomagot. Meg vagyok elégedve vele. Itthoni tárolásra és utazáshoz is használom. Az üveg egyből légmentesen felcuppant és azóta is tökéletes.
Gondoltam van időm megvenni az Ori and the Will of Wisps-et, de kiderült, hogy már gyakorlatilag sehol nem kapható. Találtam egy helyet, ahol volt egy db bontatlan 14-ért, el is hoztam. Fantasztikus Lite-ot, mintha erre találták volna ki ezt a játékot. Első rész szintén sehol, majd egyszer lecsapok rá használtan, ha valaki talán eladja. Mondjuk azt még PC-n vittem végigvittem.
-
draco31
veterán
válasz Micsurin #36673 üzenetére
Nekem is ilyen van, első 2-3 napban raktam tokba, azóta meg az asztalon van hagyva mindig. Pedig a terv az volt, hogy abban pihenget, amikor nem használom. Így azóta is a gyári töltő van benne, és a telefon töltővel töltöm a switch-et
Minőségre rendben van.
Az üveg is szépen felment rá.
Én úgy emlékszem volt benne 2db grip is. Nem rémlik, hogy külön vettem volna.
A füles ami benne van, az viszont nem tetszik.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
taki01
őstag
-
Mirman
őstag
válasz Micsurin #36790 üzenetére
Én 120 órával vagyok benne eddig , nagyon tetszik. A village küldetések gyerekjáték kategória , majd a HR hub küldetések lesznek izzasztósak , azoknak is főleg a vége inkább. Endgame alatt sok mindent lehet venni , itt is lehet páncélokat , fegyvereket , talismanokat farmolni és a játék vége felé tényleg van benne kihívás hogy halál nélkül minél gyorsabban leöld a szörnyeket.
Sok frissítést terveznek hozzá tehát lesz tartalom mindíg. Szerintem ha tetszett a world akkor ez is fog.
-
Mirman
őstag
válasz Micsurin #36792 üzenetére
Nekem is íj az egyik fő fegyverem. Remekül használható , bár ha megütnek akkor vége a dalnak .
Annyi hátránya van ugyebár hogy az elemental sebzés a "meta" íjjal , úgyhogy minden elementre kell csinálni egy íjat (5 fegyver). De nem vészes és nagyon megéri , élvezetes vele játszani. -
Kai_Rong
senior tag
válasz Micsurin #36794 üzenetére
A Smash amiibókat ha beaktiválod, akkor lesz egy AI controlled training partnered, és tanulnak tőled. Meg össze is lehet ereszteni az amiibókat, hogy egymást püföljék. Sok értelme nincs, nem annyira pörögnek az amiibós player match szobák, szóval akár ignorálhatod is.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
MODERÁTOR
válasz Micsurin #36798 üzenetére
DOBE TNS-1828 for Switch Game Console HDMI Video Converter Mini Dock USB3.0 Data Port and HDMI Video Port 5V/2A
Nekem ilyen van, alzától, most nem látom ott, de lehet, hogy kapkodok, bocsEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Micsurin #36814 üzenetére
Az MH-s amiibo sajnos nem kompatibilis a Smash-sel (legalábbis most még biztos nem, de persze ha a következő DLC karakterek közül valamelyik Monster Hunter lesz - ahogy azt rebesgetik, akkor ez persze változhat).
Az avatar képednek nincs köze az amiibóhoz, azt tudod magadtól is változtatni.
Van single player "story" része a játéknak, de elég faék egyszerű és kissé repetitív is. Bár nehéz olyan bunyós játékot mondani, aminek igazán jó sztorija lenne, kivételek ez alól talán az ArcSys által kiadott visual novel / fighting game kombinációk (BlazBlue, Persona 4 Arena, Guilty Gear, stb.). Az igazi vonzereje a Smashnek az offline multiplayer, a legjobb meccseket úgy lehet játszani, bár most a pandémia meg úgy általánosságban a változatosság miatt az online multi egyre meghatározóbb. 2 joyconnal tud játszani egy vagy két játékos, bár szerintem ez az a játék, amihez kell egy Gamecube kontroller + adapter vagy Pro controller, joyconnal az irányítás szerintem problémás.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Micsurin #36817 üzenetére
Sajnos nem, az ingame karaktereket amiibo ide vagy oda rendesen kell unlockolni - vagy a "nagy" sztorimódon keresztül vagy a karakterspecifikus epizódokon keresztül.
A Smash tartalmas, de tényleg csak akkor ajánlom, ha kedveled a műfajt. Az elején a tanulási görbe elég meredek, bár a CPU ellen is lehet azért mókázni egy darabig, de az online az kegyetlen tud lenni
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
sgfool
tag
válasz Micsurin #36817 üzenetére
Nekem a switch volt az első nintendo konzolom, ezért sok széria új volt számomra, köztük smash brothers is, sok jót hallottam róla, emiatt úgyvoltam hogy beszerzem. Megmondom őszintén, az első pár óra játék alapján nagyon egyszerűnek tűnt. Nem is értettem hirtelen, hogy ez miért olyan nagy siker. Aztán szépen lassacskán elkezdtem felfedezni, hogy milyen mélységei vannak a harcrendszernek, jó pár youtube videót láttam, amiben olyan mozdulatsorokat, combókat hajtanak végre hogy csak néztem, zseni. Szerintem a legnagyobb erőssége a multiplayer, amiben igen, olykor pillanatok alatt eltudják verni az embert, de néha olyan bravúros csatákat lehet összehozni, hogy tényleg egy szuper élmény tud lenni. Nem vagyok a bunyós játékok nagy hívője, ugyan játszottam korábban a street figter 4-el, mortal kombat sorozattal, injustice-al, De ebben a műfajban, a legtöbbet a smash-el sikerült eddig összehozni, 77 óra játék idővel, ami részemről soknak számít és még mindig nem untam meg.
-
scyllafren
senior tag
válasz Micsurin #36842 üzenetére
Ha nem szintezel kicsit, akkor 20-30 ora tippre. Ha szereted a pokemon vilagot, akkor eleg jo. Nekem tetszett, es 45 vagyok Es jatszottam sokkal, eredeti Yellow volt az elso, aztan Go, majd Let's go Eevee, es vegul Shield.
Az open world egy szep nagy terep, es mindig latod, hogy milyen ellen jon, es (altalaban) elkerulhetoek. Az elkapas az eredeti modszerrel megy: leviszed hp-jat, es labda. Alacsony szintueket van esely 100% HP-n is elkapni, de a legtobbnek jobb, ha 20-30% ala viszed a HP-jat, es akkor probalkozol. Inkabb hasonlit a regi jatekokra, mint a Go/Let's Go-ra.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Micsurin #37019 üzenetére
Lyézusom... Én még az akciós ~4k-ért se tudom megvenni a Goty-t, pedig màr gondolkoztam rajta hogy csak úgy meglegyen, meg ingyen majd legyen hozzá a Series patch.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #37039 üzenetére
Magyar a PlayIT-is W3.
edit.: kártya még nem volt gépben minden benne volt a dobozban de szerintem lehet bontott volt, a doboz és a térkép-matrica pakk kék gumival volt összefogva és a műanyag doboz nem volt celofános. De kártya hibátlan matrica térkép benne van szóval.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest