Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-25 10:47:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55804) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Switch 2 (találgatós) topik újra megnyílt, hátha nem hiába ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólások

(#36701) horkovy24 válasza -Nándesz- (#36698) üzenetére


horkovy24
senior tag

Köszi! :R Az általad felsoroltak alapján rátaláltam a pizza tycoon nevű játékra ez nagyon hasonló a videók alapján mint ami neki is van mobilon! :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#36702) draco31 válasza Micsurin (#36673) üzenetére


draco31
veterán

Nekem is ilyen van, első 2-3 napban raktam tokba, azóta meg az asztalon van hagyva mindig. :D Pedig a terv az volt, hogy abban pihenget, amikor nem használom. Így azóta is a gyári töltő van benne, és a telefon töltővel töltöm a switch-et :)
Minőségre rendben van.
Az üveg is szépen felment rá.
Én úgy emlékszem volt benne 2db grip is. Nem rémlik, hogy külön vettem volna.
A füles ami benne van, az viszont nem tetszik.

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#36703) Rony949 válasza tboldi (#36697) üzenetére


Rony949
őstag

Komolyan mondom, hogyha nem lesz semmi új infó a Hollow Knight Silksong-ról... :O

(#36704) horkovy24


horkovy24
senior tag

Nem tudjátok esetleg hogy a South Park Stick of Truth és a Fractured But Whole játékot még be lehet valahonnan szerezni fizikális formában? Nézegettem de csak 1-2 darabot láttam és az is csak a Fractured But Whole-t tartalmazta ráadásul nem is a gold edition volt, tehát a DLC-ket még külön meg kellett volna vásárolni hozzá. Úgy emlékszem hogy pedig volt Switchre az egész egyben is. PS4-en is úgy vettem meg hogy volt a Fractured but whole gold edition az összes dlc-vel plusz az első rész benne volt letölthető kód formájában. Nagyon tetszett az a játék és szeretném valahogy beszerezni fizikai formában. Persze ha nem lesz más végső esetben marad az e-shop. Apropó ha lenne valaki akinek lenne Crash Bandicoot N sane trilogy eladó játéka ne habozzon szólni! :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#36705) picimitch válasza horkovy24 (#36704) üzenetére


picimitch
tag

Eshopon most is elég jó akcióban van mindkettő, én ugyanennyiért vettem meg őket még december végi akcióban (stick of truth -63%, fractured gold edition -70%). Így elég jó vétel, bár ha megvan másik konzolra és tényleg a fizikai érdekelne, akkor lényegtelen.

(#36706) horkovy24 válasza picimitch (#36705) üzenetére


horkovy24
senior tag

Már nincs meg a másik konzolra! :) A PS4-től már egy ideje búcsút intettem. :D Hozzáteszem hogy egyáltalán nem bántam meg! Voltak rajta jó játékok amiket végig is játszottam de ennyi! A Nintendo a Nes-től kezdve egész a Switch-ig számomra gyerekkori szerelem. :B De a lényegre térve akkor lehet marad az e-shopos digitális verzió mert ez a játék nekem kell csak akkor kell szereznem most már tényleg legalább egy 256 gigás SD kártyát a gépezetbe. :) Mert utána az Outlast első és második részét szeretném behúzni e-shopról mert mint nézegettem fizikálisan az is beszerezhetetlen már a gépre. Ez a része azért kicsit dühítő. :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#36707) picimitch válasza horkovy24 (#36706) üzenetére


picimitch
tag

Mindent értek. A nintendo mondjuk számomra is örök, van már egy NES Classic minim telepakolva, aztán egy PS Classicom szintén tele NES/SNES és egyéb retro játékokkal, és most év végén vettem egy switchet, marhára élvezem. Amúgy eleve digitálisban gondolkodtam, egy 256-os kártyával kezdtem, de már most tudom, hogy bizony ez nem sokáig lesz elég... Azóta már apróról is lesem néha a jó áras fizikai példányokat, de alapvetően az eshop akciókra megyek rá. A stick of truth amúgy nagyon tetszett, a fractured cserébe már nem kötött le utána annyira, majd idővel végigjátszom.

(#36708) g@bo


g@bo
nagyúr

Nintendo Yoshi's Crafted World (Switch)

urak, vállalható?? 13k lenne újonnan. :R

(#36709) boost válasza g@bo (#36708) üzenetére


boost
addikt

Metacriticen nincs meg a 80 pont (79). Nem rossz játék, de én például lepattantam róla. Messze van a Nintendos mesterművektől. Persze fanoknak bejön.

(#36710) tboldi válasza g@bo (#36708) üzenetére


tboldi
nagyúr

Az eShopban van ingyenes demo, próbáld ki! :)

Nekem összességében tetszett, de teljes áron nem venném meg, annyit nem ér, a 13k már jobban hangzik az eredeti 60 €-hoz képest.

[ Szerkesztve ]

(#36711) Quinine911 válasza g@bo (#36708) üzenetére


Quinine911
aktív tag

Vállalható, hatalmas játék, nekem nagyon tetszett, pár nap alatt végigvittem :)

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#36712) ayo válasza g@bo (#36708) üzenetére


ayo
addikt

ha szereted a babajátékokat. yoshi és kirby fullba nyomja már sajnos.

http://jateknaplo.blog.hu

(#36713) dud998


dud998
őstag

Az idejét se tudom pontosan mióta van meg (régen) az első genes Switch-em. A napokban kötöttem előszőr TV-re. És nem is rossz. :) Viszont vettem hozzá egy Pro kontrollert, mert a Joy-Con nem annyira kényelmes így. Meg kell mondjam, nagyon kellemes a Pro kontroller. :)

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#36714) solti válasza ayo (#36712) üzenetére


solti
senior tag

craftedhoz nem volt még szerencsém, csak a woolly world-höz, az viszont baromi jó volt... 38 vagyok, és nagyon élveztam a kimaxolást (wiiu-n és 3ds-en), de a vicc, hogy a 4 éves kislányom is szereti :)

(#36715) ayo válasza solti (#36714) üzenetére


ayo
addikt

az talán jobb rész sztem, bár nekem az is kevés volt. SNES / N64 verziók talán a kedvenceim a Yoshi sorozatból, SNES verzió még mai napig meg tud izzasztani, de most már nagyon más irányba ment a Yoshi.

Kirby is régen komolyabb téma volt, abból az Amazing Mirror a kedvencem, ott is ég és föld a kihívás - bezzeg Marióban mindig tudták, hogy kell megtolni úgyhogy a kezdők és a haladók is élvezzék.

http://jateknaplo.blog.hu

(#36716) mike1334


mike1334
veterán

Egész jó volt az Indie World :)
Apropó...indie sale van.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#36717) Micsurin válasza draco31 (#36702) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Köszi szépen! Végül Bigben lett a PlayIT store csak előkaparta végre a rendelésem. :)

---

Tudunk olyan skinről ami nem kapja le a festéket a műanyagról? A piros kéket inkább elrejteném amíg nem veszek új joyokat. :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36718) tboldi válasza Micsurin (#36717) üzenetére


tboldi
nagyúr

Anyagában olyan színűek, szerintem nem fog lekapni semmilyen festéket.
Vagy volt ilyen eset? :F

Amúgy én szürkével vettem eredetileg, aztán volt két szövegkiemelő sárgám, de meguntam őket, és lett egy lila-narancs páros.

[ Szerkesztve ]

(#36719) Micsurin válasza tboldi (#36718) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Több helyen olvastam, hogy mintha oldaná 1-2 fólia a felületet. Nem is jól fogalmaztam nem a festéket szedik le hanem mintha a felületet marnák meg. dbrand is pl nyilatkozott róla az elején, hogy az övék sem lesz jó a switchre. Mondjuk azóta meg árulnak rá, ÖF-ben is ott volt, hogy nem minden fólia lehet jó ötlet. :F

Köszi a kipufogós választ lerendeltünk egy teljes szettet. :R Hátsó dob mondjuk Remus lesz. :B :DDD

edit.: A lila + sárga tetszik de amíg nem veszek jó lesz a skin is, kitudja az is lehet ha tényleg jön pro akkor jön valami újabb joy con is. Azt kétlem, hogy az új kiadás nem kompatibilis joy conokat kapna.

Ha a dbrand azóta okés akkor ezt a kombót pl nagyon eltudnám viselni. :D

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36720) mike1334


mike1334
veterán

Nintendo eshop feltöltőkártyát (eurós) már nem lehet venni Magyarországon?

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#36721) tboldi válasza Micsurin (#36719) üzenetére


tboldi
nagyúr

Remus? Az 1.2-es Jazz-re? Te is átveheted tőlem a boyracer stafétabotot. :DDD

Én mondjuk kedvelem, hogy olyan halk, semmiért nem cserélném le a gyári dobot. Amúgy sincs jó hangja ennek a motornak, úgyhogy jó ez így. :)

(#36722) Norb79


Norb79
őstag

Kicsilányom liteja használaton kívül volt 1 hónapig, nyilván nullára lemerült. Feltöltöttem a töltőjével, 100%, de ahogy levettem a töltőről elkezdett visszaszámolni a töltöttség, másodpercenként egy százalékot és kikapcsolt. Töltőre rakom ismét és másodpercenként egy százalék fel, két perc alatt 100%, lehúzom és irány a nulla megint.
Látott vagy hallott vki hasonlót? Bug vagy kampeca? Pont letelt az egy év, túrhatom elő a garipapírt, hogy mennyit adtak vele.
A korábbi oprendszerrel is csinálta, ráraktam a 12.0-t és ugyanez.

(#36723) Peat;) válasza Norb79 (#36722) üzenetére


Peat;)
veterán

Hagyd egy napig töltőn legalább, hátha magához tér. Egy idő után kapcsold be és úgy töltsd tovább. Szerintem csak meghülyült valami.

(#36724) scyllafren válasza Norb79 (#36722) üzenetére


scyllafren
senior tag

Valamint ha par ora utan is azt csinalja, csinalj "cold boot"-ot: 12-15 masodpercig nyomd a power, arra full kikapcsol, majd nyomd meg egyszer es arra be kell kapcsolnia.

Nameg amig tolton van, settings/legalso menu/firmware update kereses es ha talal, rakd fel.

(#36725) zbundy


zbundy
aktív tag

Rég vettem már valamit switchre. Ideje leporolni a gépet😁 Remélem legalább olyan élményt ad majd mint az mario odyssey🙂

(#36726) Quinine911 válasza zbundy (#36725) üzenetére


Quinine911
aktív tag

Hatalmas game, enjoy! Nekem simán adott akkora feelgood faktort mint az Odyssey!

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#36727) solti válasza Quinine911 (#36726) üzenetére


solti
senior tag

a 3d world kb ugyanaz mint wiiu-n? mert ott jó nagyon ;)

(#36728) ayo válasza solti (#36727) üzenetére


ayo
addikt

ugyanaz, csak most adtak hozzá extra kontentet, hogy meglegyen a deluxe érzés :)

http://jateknaplo.blog.hu

(#36729) Rage47 válasza zbundy (#36725) üzenetére


Rage47
veterán

nekem is holnap jön

age of calamity eléggé kiégetett, kell valami más :D

[ Szerkesztve ]

(#36730) tboy93 válasza taki01 (#36580) üzenetére


tboy93
nagyúr

Hát ez nagyon trágya :D Amikor egy Witcher 3-at tudnak portolni a gépre, akkor ezt a 20 éves játékot hogy nem tudják stabil 30 fps-re optimalizálni?

(#36731) petne


petne
őstag

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy switch-nek mennyi az élettartama? Hány évig tud normálisan működni, az akkumulátornak is van élettartama. Ha tönkremegy, akkor lehet cserélni benne vagy egy új készüléket kell venni?

(#36732) Kai_Rong válasza solti (#36727) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Igen, egy Wii U port, egy párórás extra részt illetve az online coopot leszámítva. Vannak kétségeim, hogy egyáltalán lesz-e új Mario IP a közeljövőben, a tehénfejés egyszerűbb.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#36733) Kai_Rong válasza petne (#36731) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Kiindulva a 3DS-ből, 7-8 évig egész jól szuperál az akksi. Utána is működik, csak érezhetően gyengébb, viszont ki tudod cserélni.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#36734) Micsurin válasza petne (#36731) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Videók alapján 10 perces művelet. Egy analóg csere meg max 12, egyik sem nagy mutatvány egy X One kontin nehezebb a művelet az analóg csere mint ez a kettő együtt. :D

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36735) Quinine911 válasza solti (#36727) üzenetére


Quinine911
aktív tag

passzolom, nem volt a Switch előtt sosem Nintendom :)

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#36736) jófejsrác


jófejsrác
senior tag

Sziasztok,

van olyan személy aki Telekomtól vette a switchet? Ha igen akkor ott is a V2-es lehet kapni (vagy már nincs is forgalomban a 2017-es kiadás?) ? Köszi

(#36737) tboy93 válasza jófejsrác (#36736) üzenetére


tboy93
nagyúr

Szerintem már sehol nem kapsz V1-et.

(#36738) jófejsrác válasza tboy93 (#36737) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Le van járva a hűségem és megújítás készülékvásárlással egész jó áron el tudnám hozni (-30 ezer). Lehet onnan fogom akkor pótolni és belépek a körbe :)

De majd rákérdezek náluk is.

[ Szerkesztve ]

(#36739) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Mennyire szeretik a kártyák ha állandó jelleggel tároljuk őket a konzolban?

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36740) Gabonetta válasza Micsurin (#36739) üzenetére


Gabonetta
aktív tag

Jobban, mintha mindig ki-be teszed. :U

(#36741) mike1334 válasza Micsurin (#36739) üzenetére


mike1334
veterán

Változó. A Zelda kifejezetten szereti, nyüsszög, ha kiveszem, de a Mario Odyssey az morgott, és harapott, ha hosszabb idő után vettem ki. :D

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#36742) BornToBePuli válasza mike1334 (#36741) üzenetére


BornToBePuli
aktív tag

:D

[ Szerkesztve ]

Read only felhasználó

(#36743) Micsurin válasza mike1334 (#36741) üzenetére


Micsurin
nagyúr

:DDD Köszi.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#36744) Phoen|x válasza mike1334 (#36741) üzenetére


Phoen|x
őstag

Lol :C :C

Go Gunners!

(#36745) Gabonetta válasza mike1334 (#36741) üzenetére


Gabonetta
aktív tag

:Y :DD

(#36746) horkovy24


horkovy24
senior tag

Szeretnék venni a Switchez fóliát a kijelzőre. Az volna kérdésem hogy mit ajánlotok hozzá? Nézegettem és van rengeteg féle. Az biztos hogy valami üvegfólia kellene szerintem mert a gyári nintendos tokhoz amit vettem hozzá abban volt sima fólia és el is csesztem a felhelyezését. Buborékos is lett meg nem is tudtam normálisan egyenesen feltenni rá. Az üvegfólia legalább merev és stabil így szerintem egyeszerűbb is feltenni. Nem?! :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#36747) tboldi válasza horkovy24 (#36746) üzenetére


tboldi
nagyúr

Ja, az üveget egy fokkal talán könnyebb feltenni, de mindkettőnek megvan a saját technikája.

Nekem BigBen Force Glass van rajta, az Alzán vettem, de nem tudom, kapható-e még.

(#36748) mike1334


mike1334
veterán

Az Indie sale keretében 7,5 euró a Golf Story. Aki még nem vette meg, az ki ne hagyja :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#36749) Phobion válasza horkovy24 (#36746) üzenetére


Phobion
őstag

BigBen fólia a legjobb.

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#36750) consono válasza Norb79 (#36722) üzenetére


consono
nagyúr

Mi is jártunk így a Switchel, még eléggé az elején, már nem emlékszem, hogy pontosan mi oldotta meg... Ha jól emlékszem ez igazán aksi kalibrációs hiba. Csináltunk hosszan nyomós kikapcsot, majd egy hosszú, több órás feltöltés után elkezdtük használni de mint nálad leesett 1%-ra, vagy 0-ra percek alatt. Viszont a gép nem kapcsolt ki, lehetett játszani vele. Mikor végül lemerült (kb. ugyan annyi ideig ment, mint szokott csak 0%-ot mutatva) megint feltöltöttük, ekkor már mintha visszaállt volna a rendes aksi kijelzés. Talán már a töltés alatt is rendesen mutatta...
Tényleg rég volt, lehet, hogy kikapcsolásig játszott a gyerek rajta, csak 1-2 órát és már akkor feltettük tölteni...

"In God we trust. All others must bring data"

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.