- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
draco31 #61389 üzenetére
Ott egreszt lehet grapling hookolni is illetve szerintem az lesz, gogy haszbalnod kell a jobb triggert ha jol remlik, ami kb idomegallitas. Vagy egy lezuhano fat kellett elkapni hogy legyen ut atmenni vagy repult feled egy koszikla golyo es azt melletted kell megallitani es ovatosan visszaengedni
-
penge111
addikt
-
David17*
csendes tag
válasz
draco31 #57024 üzenetére
Köszönöm szépen!
Mentem is pár kört. Eddig pozitív csalódás. Egész jól fut és nem is néz ki rosszul.
Remélem a PC/PS5 verzióhoz képest itt hosszútávon is marad a botok elleni lövöldözgetés(Gyerkőc mellett pont jó lenne ha abba a napi 30 perc játékba nem e-sportolók ellen kellene játszanom
)
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
draco31 #46906 üzenetére
az a baj ezekkel az enebákkal,hogy többször belefutottam simlis dolgokba (eu xbox kód aztán a microsoft support jött rá,hogy brazil a kód stb) úgyhogy inkább kerülöm. illetve,ha régiózni kell nincs kedvem gugli felett ülni miképp kell nintendónál megoldani
gaming boltok vagy pl. alza nálunk árul xbox kódokat a dobozos játékok mellett...valami ilyesmire gondoltam -
válasz
draco31 #46538 üzenetére
Shrine-ok!
Megcsinálsz egyet akkor kapsz egy Spirit Orb-ot!
4 db kell, hogy tudd növelni az életed vagy a staminád.Ha megvan 4 db menj el olyan helyre ahol lehet “imádkozni”(nagyon sok helyen van)
Itt lehet választani, hogy az életerőd növekedjen vagy a staminád.
Én először abban a templomban voltam ahol a tetején az öreggel beszéltem! Mert addigra már összegyűlik 4 db -
válasz
draco31 #46403 üzenetére
Szia! Segítenél kérlek egy kicsit?
4.-ik alkalommal dob vissza Cancelled miatt.Az a baj kér egy címet de hiába adok meg bármilyen fiktív címet, semmi. Igazit meg nem tudok
Mindig megkapom, hogy csaló lehetek és nem fogadja el a Walmart a rendelést. A pénzemet meg visszautalja
-
ooooobi
senior tag
válasz
draco31 #43911 üzenetére
[Fillit], [Arcade Archives QIX], [Mokoko X], [link] [link]
Lehet válogatni -
ρσгτσ
addikt
válasz
draco31 #41451 üzenetére
Én sokat mászkálok, így ami az utamba kerül azt megnézem. Viszont könnyen el lehet költeni üzemanyagra a kedvezményt.
Főleg ha pont nincs egy darab sem abban az áruházban, ahova mész.
Szóval csak óvatosan.
-----------------
Korábbi hozzászólásomra reagálva.
Valóban kártyásan árulják a Fenyx -et. Most vettem át a Konzolvilág -nál. -
DM-Fan
nagyúr
-
Rent
senior tag
-
30z.Samu
félisten
-
-
Scarletiel
senior tag
válasz
draco31 #40782 üzenetére
Ha többnyire fizikai verziót használsz, szerintem elég lesz a 128-as kártya. Nekem is az lesz majd ha megérkezik Kínából. Tegnap néztem Fire Emblem Three Houses+DLC 10-12GB, Animal Crossing+DLC szintén 12GB körül van. Szóval játékonként én nagyjából átlagban így kalkulálnék. Persze egy Zelda vagy hatalmas Open World játékok lehet többet emésztenek fel.
-
ooooobi
senior tag
válasz
draco31 #40493 üzenetére
Ajánlom a [dekudeals] oldalt, látod azt is meddig tart az épp aktuális akció az adott játéknál.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
draco31 #38286 üzenetére
később jobb bottal/csalival egyszerűbb, de még úgy sem lesz könnyű
nekem ma végre megjött a Dragon Quest XI (szóval gondolom lesz eshop vagy bolti akció
) . már vártam, de a demojával egy hetet eljátszottam, szóval annyira nem volt sürgős. 10 órába telt mire a demo végét elértem
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
draco31 #38278 üzenetére
pár héttel a nagy leárazás előtt vettem (tipikus
) és 60 órát simán beletoltam már. igazából most próbálom leredukálni Animal Crossing szintjére, hogy egy irl nap csak egy-két Stardew napot játszak.
de közben bnőm is megvette, szóval van rá esély, hogy csinálunk majd közös farmot is.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
draco31 #37858 üzenetére
csak a gomba alá befújok több irányból aztán még átmozgatom kicsit és várok hogy kiszáradjon.
elméletileg ugye azért driftel mert ha por jut oda az felkarcolja az érzékelőt, szóval ha már driftel, akkor nem fogja ez megoldani, de megelőzésnek jó. vagy ha csak valami lerakódás miatt driftel, akkor még segíthet (pl bnőm Switche driftelgetett, de kontakt spray után semmi baja már egy éve)
-
Rage47
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged