- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Switch
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-18 09:17 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
koncsik
MODERÁTOR
-
koncsik
MODERÁTOR
-
koncsik
MODERÁTOR
-
Krisszer
aktív tag
>bár 3 óra nyúzás után van hogy lezsibbad a kezem

az nagyon jó arány, a switch meg a lite-on is natúrban bírom kb 20 percig zsibbadás nélkül.egyelőre vettem két ilyen gripet (egyet magamnak is) meg az officiális flip tokot. itthon jó lesz a grip, útközben meg a flip tok. egészen fasza amúgy, jó fogás esik rajta, bár kíváncsi leszek, hogy fogja bírni hosszabb távon.
-
jcrk
aktív tag
-
ldave
félisten
-
a2d2
addikt
-
jcrk
aktív tag
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
draco31
veterán
-
a2d2
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
Norb79
addikt
-
tboy93
nagyúr
-
draco31
veterán
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
törölt tag
-
Norb79
addikt
-
David17*
csendes tag
Köszönöm szépen!
Mentem is pár kört. Eddig pozitív csalódás. Egész jól fut és nem is néz ki rosszul.
Remélem a PC/PS5 verzióhoz képest itt hosszútávon is marad a botok elleni lövöldözgetés
(Gyerkőc mellett pont jó lenne ha abba a napi 30 perc játékba nem e-sportolók ellen kellene játszanom
) -
lugosi
MODERÁTOR
-
l.skywalker
titán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
icemad
nagyúr
-
River
Arcképgyáros
-
Rage47
nagyúr
-
Szabi®
veterán
-
Rage47
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
Rage47
nagyúr
-
Parson
addikt
-
tboy93
nagyúr
-
Peaceliker
addikt
-
tboldi
nagyúr
-
icemad
nagyúr
-
perge666
veterán
-
dunc
nagyúr
-
ooooobi
őstag
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
az a baj ezekkel az enebákkal,hogy többször belefutottam simlis dolgokba (eu xbox kód aztán a microsoft support jött rá,hogy brazil a kód stb) úgyhogy inkább kerülöm. illetve,ha régiózni kell nincs kedvem gugli felett ülni miképp kell nintendónál megoldani

gaming boltok vagy pl. alza nálunk árul xbox kódokat a dobozos játékok mellett...valami ilyesmire gondoltam -
Phoen|x
addikt
-
River
Arcképgyáros
Shrine-ok!
Megcsinálsz egyet akkor kapsz egy Spirit Orb-ot!
4 db kell, hogy tudd növelni az életed vagy a staminád.Ha megvan 4 db menj el olyan helyre ahol lehet “imádkozni”(nagyon sok helyen van)
Itt lehet választani, hogy az életerőd növekedjen vagy a staminád.
Én először abban a templomban voltam ahol a tetején az öreggel beszéltem! Mert addigra már összegyűlik 4 db
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
River
Arcképgyáros
Szia! Segítenél kérlek egy kicsit?

4.-ik alkalommal dob vissza Cancelled miatt.Az a baj kér egy címet de hiába adok meg bármilyen fiktív címet, semmi. Igazit meg nem tudok

Mindig megkapom, hogy csaló lehetek és nem fogadja el a Walmart a rendelést. A pénzemet meg visszautalja

-
törölt tag
-
ooooobi
őstag
-
ldave
félisten
-
ρσгτσ
addikt
-
icemad
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
ooooobi
őstag
[Fillit], [Arcade Archives QIX], [Mokoko X], [link] [link]
Lehet válogatni
-
Rage47
nagyúr
-
taki01
őstag
-
icemad
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
-
ayo
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Én sokat mászkálok, így ami az utamba kerül azt megnézem. Viszont könnyen el lehet költeni üzemanyagra a kedvezményt.
Főleg ha pont nincs egy darab sem abban az áruházban, ahova mész.Szóval csak óvatosan.

-----------------
Korábbi hozzászólásomra reagálva.
Valóban kártyásan árulják a Fenyx -et. Most vettem át a Konzolvilág -nál. -
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
Aki21
aktív tag
-
Aki21
aktív tag
-
DM-Fan
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
icemad
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
Rent
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
Rage47
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
Rage47
nagyúr
-
Rony949
addikt
-
dud998
őstag
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
Scarletiel
őstag
-
Norb79
addikt
-
Scarletiel
őstag
Ha többnyire fizikai verziót használsz, szerintem elég lesz a 128-as kártya. Nekem is az lesz majd ha megérkezik Kínából. Tegnap néztem Fire Emblem Three Houses+DLC 10-12GB, Animal Crossing+DLC szintén 12GB körül van. Szóval játékonként én nagyjából átlagban így kalkulálnék. Persze egy Zelda vagy hatalmas Open World játékok lehet többet emésztenek fel.
-
Rent
senior tag
-
ooooobi
őstag
Ajánlom a [dekudeals] oldalt, látod azt is meddig tart az épp aktuális akció az adott játéknál.
-
koncsik
MODERÁTOR
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
vg
veterán
-
scyllafren
senior tag
-
taki01
őstag
-
30z.Samu
titán
-
g@bo
nagyúr
-
f3rdzs0
senior tag
később jobb bottal/csalival egyszerűbb, de még úgy sem lesz könnyű

nekem ma végre megjött a Dragon Quest XI (szóval gondolom lesz eshop vagy bolti akció
) . már vártam, de a demojával egy hetet eljátszottam, szóval annyira nem volt sürgős. 10 órába telt mire a demo végét elértem -
scyllafren
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
pár héttel a nagy leárazás előtt vettem (tipikus
) és 60 órát simán beletoltam már. igazából most próbálom leredukálni Animal Crossing szintjére, hogy egy irl nap csak egy-két Stardew napot játszak.de közben bnőm is megvette, szóval van rá esély, hogy csinálunk majd közös farmot is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Gyerkőc mellett pont jó lenne ha abba a napi 30 perc játékba nem e-sportolók ellen kellene játszanom

de megéri szerintem

koncsik
Sirandrish