Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mondjuk ez nem egy életbiztosítás, nézzük csak meg a SW Republic Commando launch verzióját, az meg Xbox Classic érából van

-
Guitar14
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ennyiért megvenném,
vajon visszamondják ha megrendelem?Szerk: megnéztem majdnem minden BestMark-os Switch játék ennyiért van fent.
-
Guitar14
senior tag
Wow.. az előbb kiszedtem a dokkolóból a Switch-et (alvó módban volt) és véletlenül megnyomtam a ZR-t felébresztéskor, rendesen felröhögtem a secret hangon.

-
Guitar14
senior tag
válasz
kelly7
üzenetére
Mi az a nagy gomb? Mindegyikre rá van írva mi az csak az analogra nem.

Csak mert lehet akár otthon is meg lehet csinálni. De ha nem akkor egy konzolszervizbe be lehet vinni akkor biztos megcsinálják. (pandafix, konzolvilág szerviz, platinumshop szerviz csak, hogy mondjak párat) -
Guitar14
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Szerintem az Alis analogok ugyanazt a minőséget képviselik mint az eredeti. Valószínű mindkettőt ugyanott gyártják, csak olcsóbban megkapod az alin mert kb a gyártótól veszed.
Én a V1-es switch-emen az egyiket WD40-el javítottam meg kb. 2022 körül, azóta is hibátlan a másik pár hónapra rá kezdett driftelni azt meg aliról rendeltem utána és az is hibátlan azóta, bár nem használtam olyan hú de sokat, inkább 8bitdoval játszok. -
Guitar14
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Másolás helyett inkább a Macrium Reflect - Clone funckióját ajánlom, míg a Windows csak fájlokat másol át, a klónozás 1/1 létrehozza az új SD kártyán a régi tartalmát, formázását, partícióit stb...
-
Guitar14
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Ezek a fix kameraállásúak jelentősen eltérnek a 4. résztől ismert úgymond "pörgősebb" resiktől. Rengeteg időt lehet elcseszni néha 1-2 helyen és rendkívül limitált a tölténnyel együtt az inventory.
Kitartást kívánok hozzá de ha elkapod a "ritmusát" eléggé be tud szippantani, csak nem a 4-től ismert sebességet kell várni tőle.Switch verzióhoz:
Szaggatás fagyogatás nincs, elég jól sikerült port.
Irányítás lesz még kicsit furcsa, ez az alap beállítás:
Természetesen váltható a menüben (többiről nem találtam leírást de ha kéred switch-en megnézem mik a lehetőségek még) -
Guitar14
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
A RE: Zero az megvan Switch-re. Elég jól működik, teljesítménnyel nincs gond és a látvánnyal se. (A RE:HD Xbox-ra van meg, azt meg Series X-en játszottam, lényeges különbséget nem vettem észre látványban a switch-es zer-hoz képest)
Vagy mi érdekelne konkrétan?
Nem tudom a régebbi resikben mennyire mozogsz otthonosan:
de azt hozzá kell tennem, hogy a korai resident evil-ek ugye néha kíméletlenek az invertoryval, a tölténnyel és a feladatokkal de gondolom ezt tudod. A zero nekem a next level frusztráció amikor két karakterrel gazdálkodsz és külön oldasz meg feladatokat.
Erre ráadásul két unfair húzással hosszú távú pihenőre tettem a játékot. -
Guitar14
senior tag
válasz
Kroni1
üzenetére
Utánaolvastam. Háááát igen, csak drift:
"Nintendo Switch Joy-Con sodródás ("drift") hiba javítása 2022.08.12-től visszavonásig ingyenes és a vásárlástól számított 24 hónap elteltével is garancia vonatkozik rá! ...fizetősen végezhető el, ha az analóg stick mechanikai sérülést szenved (törött/repedt/horpadt gomb, folyadéknyomok jelennek meg), vagy a vásárló nem rendelkezik számlával a termékről.
A garancia nem vonatkozik tobábbá arra a termékre, amit továbbértékesítettek (használtan vásároltak)"
Igen lehet rendelni aliról gyári minőségű analogot. Nekem már az egyik analogom onnan van. Hibátlanul teszi a dolgát már 3 éve, egy apró drift se volt.
Magyarországról innen tudsz rendelni. -
Guitar14
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
(na most néztem gyors meg a direct-et utólag)
Brutál egy konzol ez a Switch.
Bárki kérdezi: hány remaster/újrakiadást adott ki a nintendo erre a konzolra?
Válasz: IGEN!
Tomb Raider remaster érdekelne, anno kimaradt az életemből, és tetszik az új vizuál még ha nem is nagy eresztés.
Mikor írtad, hogy Luigi's Mansion nagyon megörültem de látom csak a 2. rész.
Nem értem miért nem az elsőt, szinte beszerezhetetlen, 1-2 darab van az is horror áron pedig mindegy mire, de kéne vagy GC-re vagy 3DS-re. Megváltás lett volna ha switch-re jön. -
Guitar14
senior tag
Switch-ben nekem még mindig a totál fekete, szürke joy-conos a menő. Egyedüli konzol amiben tetszik a fehér szín az a Nintendo DS.
Amúgy nemrég fogtam először PS5 kontrollert, meglepően kényelmesnek találtam, megfogadtam pár dolgot:
1. eddig nem kellet PS5, de most megtetszett viszont a melegedések miatt csak a slim modellt fogom majd megvenni mikor megjelenik
2. nincs szükségem lemezes változatra, újabb gépeknél 90% digitális tartalom amikkel játszom
3. fehér szín = NEM... mén' kell primary színnek fehérnek lennie? Mennyivel jobban néz már ki így: [link] -
Guitar14
senior tag
Ezt nem azért teszi, hogy azzal vágjon fel mennyire okos ő meg mit tud a feltört gép hanem, hogy mire lenne a képes a gép/új zelda ha kapna egy kis overclock-ot amit akár bele is tudna csempészni egy rendszer/játék update-be hivatalosan a nintendo.
Nézd meg pár videóját. Nem semmi ahogy be tudja avani a nézőt egyes konzolok, játékportok, játokok működéseibe, megoldásaiba. De ha meg ez neked nem ingered akkor meg ne mondd azt, hogy tört/homebrew vackokkal szórakozik YT-n. Nem az illegális tartalom miatt töri fel hanem mert kísérletezik velük. -
Guitar14
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Ja én is az Academy-t milliószor kivittem és az Outcastot sosem tudtam az elején lévő monotonitás miatt (de ismerősök mondták, hogy csak az eleje sz** utána eléggé belendül)
Force unleashed-et szimplán azért nem kívánom switch-re mert van otthon Wii és ha már ugyanaz a játék akkor inkább Wii-re veszem (de inkább arra sem mert mindkét rész megvan 360-ra), tudod ám ki fog a szálláson/utazáskor hadonászni...
-
Guitar14
senior tag
Persze, sajnos a pénz nagyobb úr mint a megfelelő minőség amit csak idővel és munkával lehet elérni: vegyük példának a Doom 2016-ot Switch-en. Brutál jól fut és jól is néz ki, pedig relatív új játék a swtich-re a republic commando-hoz képest. Utóbbi is azért fut így mert (csak tippelek) vagy emulálva van, mivel az eredeti verziót ugye még nem switch-re írták vagy simán át van portolva a natív futtatáshoz és nulla (vagy nem elég) optimalizációt kapott mert nyilván máshogy működik a switchben az ARM proci (főképp eben van a különbség az utasításkészlet miatt), a maxwell alapú nvidia és a ddr4-es ram mint a néhai Xbox-ban a pentium 3-as, a geforce alapú nvidia és a sima ddr1-es ram.
GTA Trilógia is kezdetekhez képest egész jó már, nincs nagyon ugrálgatás FPS-ben és nem (túl) ronda. (persze vannak bugok amik az eredeiekben nem voltak de az platformtól független) De ez kapott bőven patch-et. Republic Commando nem tudom kapott-e vagy sem de szerintem tökmindegy, ha tboy93 azt írja, még mindig a játszhatóság határán van.
Jut eszembe, másik gyerekkori kedvencem a Jedi Knight-ok hogy sikerültek a switch-re? Azok játszhatóbbak? -
Guitar14
senior tag
-
Guitar14
senior tag
Én csak mellé tettem, mert az eladótól kaptam, de amúgy nem jár hozzá új membrán. Azt erősen ajánlok beszerzésre mert a gyáriak koruk miatt ugye már nem nagyon működnek vagy elrepedeznek/szakadnak.
Egyébként jó cucc talán kicsit drágának tartom, hogy egy sima alaplap és majdnem rendes kontroller árba van, de ha úgy nézzük olcsóbb mint egy NES mini kompletten vagy egy Switch Online-hoz vásárolható dupla NES kontroller. Plusz ez Android és Windows kompatibilis is. NES vagy miniNES adapterrel még használható eredeti NES-hez vagy NESmini-hez is, nyilván az plusz pénz. -
Guitar14
senior tag
Na megjött az új bluetooth-os NES kontrollermod.
Nagyon király. (8bitdo modkit for Original NES kontroller)
-
Guitar14
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
New Super Mario Bros U-t nagyon ajánlom. Ha van valakivel játszani akkor tuti az élmény. Kb 4-5 óra net alapján a végigjátszás de van benne újrajátszhatóság bőven ha az összes star coinra pályázik az ember. Végefelé vannak kihívások benne mint minden Mario játékba.
Nekem még a 3D World tetszetős nagyon.
Egyébként ahogy rumkola mondja egyik se fog csalódást okozni, vedd meg mindegyiket.
-
Guitar14
senior tag
Jó ez a Metroid Prime, eddig nekem is elég bejövős, főleg az atmoszféra. Imádom ezeket a szörnykaszabolós űr sci-fi-ket.
A franchise sztoriját nem annyira vágom, párszor játszottam az első résszel Switch-en meg a Super Metroidot toltam pár órát de a Prime olyan mintha a Super Metroid remake-je lenne. Jól gondolom?Mondjuk az első 86-os is kb úgy indul mint ez a kettő. Egyből úgy kezdődik a super meg a prime is, hogy befogsz egy vészjelzést és elmész a bázisra ahol elszabadult a metroid. Bázist átkutatva a végén rádtámad az a gépsárkány akinél a metroid van, utána evakuálás mert megsemmisíti magát a bázis. Sárkányt üldözve pedig leszállunk egy bolygóra ahol esik az eső.
Hogy vannak itt a részek sorrendben? (meg mi minek a remake-je)
-
Guitar14
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Én nekem csak minimális élményem van belőle, de azt tudom, hogy nem egy Doom-ot kell várni tőle. Nem tipikus run'n'gun. Csomó szkennelés (kötelező és opcionális) sztori is úgy épülget fel. Jópár platformer elem is jellemző. Atmoszféra az tagadhatatlan.

Majd úgy is ír még valaki aki többet tud a 3D-s szériáról mint én. -
Guitar14
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
MarioKart (egészen 2 évvel ezelőttig kerülettem őket mert "gyerekesek" és "primitív tucatjátéknak" tűntek nekem aztán kipróbáltam és rendesen ráfüggtem a szériára. Nagyon szórakoztató tud lenni egyedül is és kihívás nehezebb szinteken.
Metroid Dread (csak demóztam de elég szórakoztató oldalnézetes game, próbáld ki esetleg te is a demót)
Super Mario 3D World (kívánságlistás nekem és pont amiatt mert jobban írják mint az Odyssey-t, kicsit több benne a klasszikus Super Mario és a világ hangulata)
Super Mario Bros U Deluxe (ha igazi klasszik super mario-t akarsz)
-
Guitar14
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mii ahhoz komolyan nem nyúltak? és akkor ha elhúzod a jobb stick-et valamerre akkor úgy reagál a kamera mint a 64-en a C gombokra?
Az elég gyász.Amúgy abszolút örülök, hogy 3 irányítássémát is beletettek a Metroidba. úgy fogom kipróbálni mint a Wii-n mert ugyanolyan jókat mondanak arról az irányításról mint a Force Unleashed-ről vagy ha kényelmetlen akkor jöhet a modern dual analog. Még volt szerencsém a Prime 1-hez GC-n de számomra elrontotta az 1 stick-es mozgás és forgás az egészet.
-
Guitar14
senior tag
Ja én is arra gondoltam, hogy "megyek és veszem" de közben olvastam, hogy még csak digital only. Fizikait veszek mindenképp.
De most nézem, hogy GB és GBA is jön/van az expansionben.
Mondjuk nekem van mindkét konzol (meg hamarosan neked is GBA) és úgy feelingesebb szerintem mint egy joyconon, nagy képernyőn de rengetegen fognak ennek örülni az biztos. -
Guitar14
senior tag
válasz
cactuar
üzenetére
Nebaaaaa*********** Metroid Prime.
Ha jó az irányítás azt hiszem ezt veszem is egyből.(valaki majd írja le ha tudja, hogy miféle az irányítás mert GC-n kb élhetetlen de ha kapott egy modern shooteres/Wii féle irányítást akkor kell)
Közben megtaláltam a nintendo oldalán:
"modern dual-analog controls for the first time, as well as nostalgic setups inspired by the original Metroid Prime game for the Nintendo GameCube™ system and the Metroid Prime: Trilogy games for the Nintendo Wii™ system."
Ennél jobb nem is lehetne.... megyek és veszem is.
-
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Ez jó hír mert eddig nem tudtam.

De igazából most a joycon amiről beszéltem, azoknál sokkal jellemzőbb a drift mint bármi másnál mivel más a megoldás belül a szerkezetben mint egy normál kontrollernél.
Xbox és a Ps átvehetné és midnenki boldog lenne.
De ahogy olvastam Idave írását azért látható, hogy mégis van extra költség, hiába olcsó anyagban. De szerintem akkor is megengedhetetlen ez, hogy minden másodk kontroller drifthibás. Akkor adjanak több éves garanciát vagy ingyen javítást mint a switch joyconoknál mert borzasztó, hogy a 20+ ezer forintos kontrollerekből 1-2 év alatt minden második problémás lesz... -
Guitar14
senior tag
Nem tudom volt-e már szó róla. GuliKIT elkezdte gyártani (bár jelenleg nem találtam oldalt ahonnan lehetne rendelni) driftmentes analogokat amiket gyári joyconokba tudunk beszerelni. "Hall effect" analogok, ha valaki nem tudná mágneses alapon működnek, így nincs közvetlen kontakt egy fém és egy lapka között ami idővel koszosodik, elkopik és emiatt rosszul fog érzékelni. (=drift) Itt hiába jut be a kosz a szerkezetbe a mágnest és az érzékelőket az nem zavarja aműködésben. Anno a Dreamcast kontrollerében is ez volt és soha nem is driftelt.

Elemzés és beszerelés:
SpawnWave YT videó
Jó lenne ha ezt átvenné a nintendo esetleg több más kontrollergyártó cég is. -
Guitar14
senior tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
+1
Ugyanígy legolcsóbb gripet használok. Olcsó, könnyen le-fel rakható, dokkolható és kb ugyanaz a fogása mint a gyári joycon gripnek. Annyi, hogy én még rátettem analog kupakra egy rátehető konkáv gumit (mint az Xbox 360 kontroller) mert a konvex analogról hosszabb távon mindig lecsúszott az ujjam. -
Guitar14
senior tag
eMag Mario Golf: Super Rush
7990 Ft ez se rossz ár szerintem egy fizikai kiadású, first party játékra.Dremius, megelőtzél.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Ezt pont most vesézzük az Xbox Series topikban, hogy elég nagy hülyeség ez a grafikon.
-
Guitar14
senior tag
válasz
rinpocse
üzenetére
Nintendo Switch egykori SD kártya lementése. Valszeg cseréltél valamikor SD kártyát és ide csináltál (vagy csinált valami program) biztonsági mentéset.
Ezt találtam neten:
placehld and registered:
"placehld" and "registered" store game contents; contents are initially downloaded temporarily into the "placehld" folder, and then moved into the registered folder when downloading is complete.
Some of the "placehld/<hex>" directories are temp-only and don't get moved into "registered".Ha tuti nem kell már minden problém nélkül törölheted.

-
Guitar14
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Van pár jó cucc is ami occó.
Nekem ilyenek pl (amiket nagyon szeretek):
-Inverz analog gumi"huzat" (olyan lesz tőle mint egy Xbox 360 analog kupak)
-Jys grip amitől olyan lesz kézben a switch mint a joycon gripje.
-Csere analog (ha driftelne, bár ez már nem aktuális mivel nintendo bérmentve javítja őket)Ami meg nem olcsó de fantasztikus: 8bitdo kontroller.
(xbox-hoz is akarok majd egy wired-et
csak nagyon drága lett) -
Guitar14
senior tag
3 euró eShop-on a Hotshot Racing
Ennyire olcsó még nem volt, ennyiért érdemes szerintem behúzni: egy rövid de nagyon szórakoztató retro arcade racing játék. GamePass-be anno játszottam vele pár órát de ennyiért behúzom switchre egy végigjátszásra.
-
Guitar14
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Mondanám, hogy a performance és az emiatti portolási nehézségek miatt de Wii-nél volt utoljára kb. minden átportolva. WiiU-nál sem volt csomó franchise áthozva, mondjuk ott érthető a népszerűtlensége miatt. Egy NFS-nél és egy COD-nál talán érthető: 100-200 gigás játékok, még ha sikerülne nekik átportolni és jól optimalizálni switch-re akkor is egy NAS-t kéne kötni a swtichre.
-
Guitar14
senior tag
válasz
penge111
üzenetére
Fú ez iszonyat jó game. Megszólalásig contra.
PC-n toltam sokat én nagyon ajánlom.
Egyetlen rossz tulajdonsága van: nagyon nehéz, tudom a contrák mind azok de ez még annál is nehezebb. Az első szintet is valami negyedjére sikerült épphogy végigvinnem míg a contrában simán eljutok a 3.-4. szintig simán. -
-
Guitar14
senior tag
Valahogy lemaradtam róla, most olvasom csak, hogy jön a Pac-Man World Re-Pac.
PAC-MAN WORLD RE-PAC - Announcement Trailer
Imádtam anno ezt a játékot PS1-en (meg utána a 3.-at is).
"Sajnos" ez is must buy lesz mint 2 másik remake.Néha én is rázom a fejem kicsit, hogy mi ez a sok lehúzós remake/remaster már elég lesz...
Ennek ellenére az utóbbi időkben csak becsúszott a Resident Evil HD 0 és 1; Halo MCC; Mafia; GTA D.E.; S.W.I.N.E....
és még kötelező lesz a Resident Evil 4; a Dead Space és most már a Pac Man World remake is a nem túl távoli jövőben.
Kész lehúzás, nagyon "szenvedek". -
Guitar14
senior tag
válasz
hattrickuser
üzenetére
Analogokat próbálja ki, hajlamosak problémásak lenni néha.
Beállításokban van mód a "Calibrate Control Sticks"-nél.
Legyen körbeforgatva minden irányban, hogy működik és elengedve visszaáll-e középre ill. nem "mászik" el.
Esetleg az USB-C csatlakozót kipróbálni tölt-e rendesen másrészről meg egyértelműen képernyő szemrevételezése és a gombok kipróbálása (szintén a settingsben van lehetőség erre)Ezek feltétlenül legyenek ellenőrizve. Inkább csak az analog joystick lehet a problémás egyes modelleknél.
-
Guitar14
senior tag
-
Guitar14
senior tag
válasz
horkovy24
üzenetére
Ezen vagyok én is. Inkább azt adták volna ki. Szerintem itt a fórumon is többeket érdekelt volna egy PS2-nél jobb grafika mint a motion control. Na mindegy nekem megvan 360-on én biztos messziről elkerülöm. Azok persze örülhetnek akiknek eddig nem volt/egy ideje már nincs lehetősége játszani vele. (kivéve Xbox mert BC) De meghallgatnék 1-2 véleményt aki még Wii-n játszotta.
-
Guitar14
senior tag
-
Guitar14
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én a Sunshine-t szeretem nagyon. (igaz GC-n van meg még anno olcsón vettem)
De számomra a játék eleje úgy megfogott, hogy végigvittem hosszabb abbahagyás nélkül.
2/3-ától vannak idegölő sunshine-ok de azon kívül szerintem imádnivaló. Mondjuk hozzá tartozik, hogy én szeretem a fludd-által hozzáadott mechanikát, mert sokan azt nem szeretik. -
Guitar14
senior tag
-
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Még egy, most találtam a Switch beállításokban:
"Pro Controller Wired Communication" a Settings -> Controllers menüben
Ha Off-on van akkor hiába dugod rá USB-re akkor csak tölt és vezeték nélküli kapcsolaton van továbbra is. Ha On-ra rakod akkor elvileg az 8bitdoval is kapcsolatot teremt kábelen vegyik nem használja az antennát. Próbálj még erre rá (ha még nem próbáltad) nyomd On-ra és dugd rá USB-re aztán próbálgasd. -
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Most felkeltette újból a fantáziámat az 8bitdo kontrollered és visszaolvastam. Láttam még kábelen is megszakad a kapcsolatod. Utánanéztem és SpawnWave szétszedi, láttam egy szalagkábel köti össze az alsó részét a felsővel. Szétszedted már ezelőtt? Ha nem akkor adnék neki egy esélyt, hogy szétszeded, kihúzod óvatosan azt a szalagkábelt, megtisztítod a felületét, visszadugod és összeszereled. Mert lehet az nem csatlakozik jól (pl PS3 kontrollereknek ez a betegségük) és időnként nem érintkezik jól. Mert ha antenna gondod lenne akkor nem lenne bajod az USB csatlakozással.
Más: PC-n/Androidon próbáltad már használni? Ha igen ott jelentkeznek a problémák ugyanúgy? -
Guitar14
senior tag
válasz
rinpocse
üzenetére
Nekem is 8bitdo-m van de nekem nincs problám vele, sajnos kislaci kifogott pont egy rosszat. :/
Szerintem tökéletes alternatavía, nekem 8bitdo SN30 Pro+ -om van (de nézz szét a weboldalon mert több féle van) kényelmes, nagyon jó anyagokból van összetéve, mintha first party lenne. Akksis de kiszedve 2 AA elem is tehető bele (abba ami nekem van) és használható androidhoz és PC-hez is. Én nagyon szeretem. -
Guitar14
senior tag
Hála a DekuDeals-nek tudomást szereztem a Resident Evil akciókról.
Hátha érdekel mást is: 25-68%-os leárazásban vannak eShop-ban a Resik.
Terveztem már, hogy végigjátszom az összes részt, de nem mostanában mert van egy pár cím amit végig kéne vinni, hogy ne egyszerre játszak mindent.
De hát sikeresen megvásároltam tegnap a 0. részt...
Jópár éve volt lehetőségem Gamecube-on kipróbálni és nagyon tetszett a de GC-re viszont elég drága jó állapotút találni. 4. rész megvan GC-re azt rongyosra is játszottam és imádom.vonatos szekció az esőben, iszonatosan jó atmoszférája van és a hangok is nagyon ott vannak
De elég remek a Switch portja ennek a 0. résznek. Smooth FPS, reszponzív irányítás és jól is néz ki, kézi módban játszottam egylőre még csak de tökéletesnek érződik. Ajánlom.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Rage47
üzenetére
LEGO Racers 1 nagyon nagy kedvenc volt még régen.
De valahogy Mario Kart sosem tetszett 3 évvel ezelőttig. Egyikkel sem játszottam és nem is akartam addig. Aztán ez úgy változott meg, hogy 3DS-en kipróbáltam kb. 3 éve és azóta imádom őket. Kedvencem a Gamecube-os Double Dash. DS-en is végig toltam és nem érdekelt a primitív grafika, imádtam.
Jelenleg a Wii-n és a 3DS-en van végigjátszás alatt de utána én is ráugrok a 8-ra.
8-ról csak videókat láttam és és balatoni nyaralás alatt kölcsönkaptam a kazit aztán játszottam is vele, előző részekhez képest nagyon tele van tartalommal és szórakoztató a négyzeten. Mindenkinek adnia kell egy esélyt neki.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Petreszku
üzenetére
Nekem megvan már egy ideje.
Elég fun game. Legutóbbi nyaraláson esős időben csak azt nyomtam. (mivel akkor épp driftelt az egyik joycon)
Szép 16-bites grafika, külön tanulandó ellenfelek, régiekhez hűen van benne nehézség is és minimálisan egyedivé tehető a karakter + fegyvereket lehet venni, mindegyik más erősségű/sebességű/méretű/képességű.
Egyedül csak azért hagytam abba jópár óra után mert maximalista voltam és addig nem tekintettem befejezettnek egy pályát míg nincs meg az összes láda és gyémánt.
Nehéz pályákon meg fúúú.. túlélni is nehéz nem hogy még keresgélni.
De összességében akciósan potom pénzért, mindenképpen ajánlott szerintem is!
-
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Jobban jársz szerintem ha ezt a kérdést az AliExpress topikba írod ki.

-
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Remélem megoldódik mert szerintem nagyon jó termékei vannak az 8bitdo-nak.
SN30Pro+-om van és nagyon szeretem, semmi problémám nincs vele és nem is dobja el a kapcsolatot. Gondolkozom azon, hogy veszek egy adaptert amivel SNES-hez tudom csatlakoztatni vagy egy 2.4Ghz-s SN30-at ami kimondottan SNES-hez van tervezve. -
Guitar14
senior tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Igen, én is ezt tettem.
Igazából amelyiket jónak látod árban. (én onnan vettem ahol van eu-s raktáron és 1 hét alatt megjött)
Jó ha van hozzá csavarhúzó is mert nekem az otthoni Y csavarhúzóm nem volt jó hozzá csak amit adtak.
Szétszerelésnél vigyázz a szalagkábelekre! De utána már a második könnyen fog menni. Egyáltalán nem nehéz.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
"New and improved joy-con realiabity."
-
Guitar14
senior tag
Nyugi én mikor használtan vettem a V1 em, rendeltem hozzá képernyővédőt és mikor készültem rárakni akkor a nagy tisztogatásban nézem mi a francba akad el a kendő amivel törlöm és alányúltam aztán szembesültem vele hogy az egy nagyon méretpontos fólia ami pont akkora mint maga a képernyő.

-
Guitar14
senior tag
Valószínű kosz ment be a szoknyácska alá és valószínű, hogy nem nagyon fog már kijönni nekem egy ilyen után kellett cserélnem az analogot mert felsértette az érintkező felületét belül. Ha szerencséd van akkor nem lesz belőle problémád de hát kicsi az esély.
-
Guitar14
senior tag
válasz
pkaresz
üzenetére
Személyes tapasztalataidat pár óra után ha leírnád azt nagyon értékelném.

Ugyanígy a Hot Wheels Unleashed-nél is platformtól függetlenül ha valaki beruházott volna rá.
Ez utóbbit azóta sem vettem meg mert elég sok negatív kommentet olvastam róla pedig nagyon tetszik videók alapján.
-
Guitar14
senior tag
Ez naaaaggggyyyoon erőltetett...
Kitámasztják, megrázzák az asztalt és gyakorlatilag arconröhögik az eddigi Switch-eket, hogy milyen szerencsétlen támasztókája volt.
Szét csodálkoznak, hogy "aa lejön a hátulja a dokknak de jó" mintha eddig nem lehetett volna leszedni, sőt még kihajtani is lehetett.
De itt abszolút kikapcsoltam a videót: "you can see the built in ethernet, i always plug in.. because im...THAT guy"
HA ennyire flexelik én tényleg nem értem eddig miért nem volt rajta beépített.
Szép és nagyon jó dolgok ezek csak a v1-től alapnak kellett volna lenniük. -
Guitar14
senior tag
Most, hogy nagy akciókba van a Star Wars Republic Commando az eShopban, elgondolkodtat, hogy vajon jött azóta valami update ami kicsit fixálja az fps-t?
Játszott valaki vele mostanában vagy mindenki letörölte pár óra után?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Cyberpunk 2077
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Te behúztad? Kívánics vagyok.
vajon visszamondják ha megrendelem?
Én a V1-es switch-emen az egyiket WD40-el javítottam meg kb. 2022 körül, azóta is hibátlan a másik pár hónapra rá kezdett driftelni azt meg aliról rendeltem utána és az is hibátlan azóta, bár nem használtam olyan hú de sokat, inkább 8bitdoval játszok.
Természetesen váltható a menüben (többiről nem találtam leírást de ha kéred switch-en megnézem mik a lehetőségek még)
Pedig még gondolkoztam én kis naív, hogy inkább megveszem Wii-re a trilogy-t 10-20 ezerért e-bayről és akkor 3 játékom van egyből. Oké, hogy drága na de 40-50 ezrekért?
)

Sirandrish