Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Valaki írja meg pls, hogy most mi a túró van ezzel a mario+rabbids season passal, mert:
1. Nem kaptam pixel pack kódot a játék tokjában, ami nem baj, mert úgyis jár a season passhoz DE majd csak októberben, bár állítólag pre-order bonus, igaz csak ha UBIéktól rendelted.
2. Ennek ellenére azonnal elérhetővé váltak a pixel pack fegyverek, de a steampunk fegyverek viszont nem jelentek meg a Battle HQ-ban, holott írja a játék, hogy elérhetőek azonnal a Battle HQ-ban.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elsőként Switch-re jön, és runnert csináltak belőle.
Live-Die-Respawn
-
tl-x
őstag
Sziasztok! Elkapott a Metroid láz. Anno Gameboyon sokat játszottam vele. Csak nem tudom, hogy 2DS/3DS-st vegyek vagy Switchet. Nekem ez a 2D-s Metroid jön be nem az FPS-es. Lesz Switchre ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
[Ixub]
tag
Lesz Worms
-
adalbert1
veterán
Szerintem a Worms kiadása jó ötlet (igaz, kb. mindenféle platformon van, így azért az eladásokra kíváncsi leszek), tipikusan egymás ellen jól játszható játék. Illetve én még a Steamworld Dig 2-nek is örülök (igaz, az első részt 3DS-en játszottam, ott jól jött a 2 kijelző).
Ha a Pro Controllert a Switch dokkolóra kötve töltitek, akkor vigyázzatok, nekem valamelyik nap Mario Kart közben 2-szer is sikerült az egész dokkolót lerántani , szerencsére a Switch-en és a dokkolón sem látszik semmi.
-
boost
addikt
Második kedvenc konzol boltomban most a Mario Rabbids collectors változata 95€. Huh, jó sok. Van sima is, de nem veszem meg, még túl drága, ahhoz képest, hogy mennyire nincs időm játszani.
Viszont azt nem tudtam, hogy amit a CE-ben adnak nagy figura, az csak 1 a több darabból. Lehet kapni még másik három olyan nagy figurát, illetve simán a gyűjtőit is, 45€-ért. Az se olcsó. Ezeket a figurákat sose értettem. Amiért én hajlandó vagyok felárat fizetni az mondjuk egy soundtrack CD. Bár lassan azt sincs hova tenni, viszont kocsiba jó meghallgatni. Akkor úgyse lehet játszani.
iTunes album kódot miért nem adnak? Vagy valami kódot, amivel az oldalukon iTunes kódot lehetne kinyerni, vagy akár Google Play kódot
-
PandaMonium
őstag
Sokan vitrinekbe gyűjtik otthon, illetve íróasztalra, szekrényen kiállítva tartják a szobraikat és diorámáikat. Ugyanúgy ahogy neked a soundtrack élmény és hozzátesz a játékhoz, úgy másnak a szobor is.
De megértem a "nincs hova tenni" problémát, lassan nálam is tele van a szekrény.
What I cannot create, I do not understand
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ayo
veterán
ráadásul dobozos verzióban adják ki.. legalább drága is lesz. Én meg azt hittem, hogy F2P vagy valami olcsó mobilos áron fog pörögni a dolog. Kemény 16 db autóval indul és gondolom akkor 12-13K pénz lesz minimum... nem ez lesz as kedvencünk az biztos
http://jateknaplo.blog.hu
-
KOHO
senior tag
Szeretem az autós játékokat, Switchre is nagyon kellene már egy, DE NEM EZ. Falra tudnék mászni az ilyen arcade stílusú játékoktól. Nem kell fékezni, csak a gázt nyomni, semmi realisztikus élményt nem nyújt, ostoba szar. De igen, legalább jó drága lesz, úgy, hogy Androidra/iOS-re ingyenes
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
aya
addikt
Hát... a monster hunter nem nyitott jól a japánoknál, 84500db kimondottan rossz rajt.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Lesz mit a Switch-be rakni --> [link]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
DonDennis
senior tag
NBA 2k18 elég jó lett még switchre is.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
MODERÁTOR
Switch SanDisk (Western Digital) micro SDXC 64/128 GB - nyilván exclusive drága
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ldave
félisten
A jövőben lesznek olyan dobozos játékok, melyek megkövetelik az SD kártyát is:
A Slime draws near! Command?
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #6042 üzenetére
Ha ez azt jelenti, hogy prüntyögés helyett lesz normál voice acting, akkor rendelek bele egy 64-es kártyát, 5-6 ezret simán megér.
Amúgy a Kingdom Battle kezd tényleg nehéz lenni, de máshogy, mint az XCOM, kicsit puzzle szerű nekem, rá kell jönni a pályák optimális megoldására. Persze ha nem full perfektre akarja az ember, akkor más a helyzet, de az nooboknak való
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
umbibumbi1
tag
hello
szerintetek van rá esély,hogy van bármiféle kompatibilitás a skylanders switches és az xboxos figurái között?
konkrétan vajon működne a switchen a boxos figura? kerestem nfc card-ot is belőle,de sajna nem találtam -
MODERÁTOR
válasz umbibumbi1 #6046 üzenetére
Tudomásom szerint a figurák mindennel kompatibilisek, a portálok konzolspecifikusak.
-
umbibumbi1
tag
válasz koncsik #6047 üzenetére
hello.tahát ha van wii u-s figurám akkor az működni fog (akár előző verziós vagy mittudomén) valamilyen formában a switches skylanders imaginators verzióval? csak mert ez nekem gyanús,de semmilyen jártasságom nincs ilyesmiben.csak mert ugye a switchben a joy conba van építve az nfc,szóval elméletben akár működhet is.csak ha más a figura akkor vajon ha működik akkor is mit működtet? mert marketing szempontból bizony nagy botorság lenne nekik ha nem adnák külön-külön a dolgot,mint ahogyan ezt tették ps-en meg boxon a skylanderssel meg a disney infinity-vel ezekkel a 1.0,2.0,3.0 verziókkal amik egymással azt hiszem nem voltak kompatibilisek
-
Darth_Revan
veterán
NBA 2K18 Switch verzió 25 GB
-
hszilard666
veterán
válasz Darth_Revan #6049 üzenetére
Ezz full jó. Jöhetne még AAA cím a cucc mellé. Mondjuk egy fallout 4. Vagy GTA... Vagy adják ki rá a god of warokat. Annyira imádtam anno a PSP-s részeket
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest