Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Ixub]
tag
Az American Fugitive-t próbálta már valaki? Nagyon színpatikusnak tűnik, de 50% körül kapott mindenhol. Tényleg ennyire sz*r lett? Mondjuk már most akciózzák. 16 EUR
-
torik
senior tag
Hát emberek, ez a joy con..szégyen. Nem elég hogy driftel, még dobja is a jelet 2 méterről, de folyamatosan. Az előbbi problémát úgy ahogy megoldottam, ocsmány kitüremkedések vannak a stick tetején de az játék közben legalább nem zavar, de hogy csak kézi módban lehessen rendesen használni a konzolt..BotW-nél még el-elment mert nem vágott alá (sokszor) a játéknak, de Shovel Knight-ban folyamatosan elpatkolok mert vagy nem ugrik vagy nem kapaszkodik fel valahová, vagy valahogy máshogy tesz keresztbe
Olvastam olyat is hogy összeakad a jel más konzolokkal, de akkor most folyamatosan áramtalanítsam a ps-t ha switch-en akarok játszani?Ne értsétek félre szeretem a konzolt, de ez..ez gáz. Nagyon.
All that and a bag of chips
-
SlayerSub
tag
Mortal Kombat, saját vélemény 4-5 nap után (igazán röviden, hogy ne inditsak újra semilyen vitát.. )
Grafika: Valóban látható, hogy nem egy high end PC-n fut a játék, élsimítás néhol elég gyengécske, fightok elötti cutsceneken látom talán a leginkább a hiányosságokat. Menü is tényleg homályosra sikeredett. Viszont ennek ellenére én nem mondom, hogy csúnya, és azt se hogy prev gen. Vagyis nekem a grafika miatt nincs rossz érzésem, jó nézni a történéseket, de ez persze már magánvélemény.
FPS: Szerintem ez erős pont, eddig semmi dropot nem tapasztaltam, többet nem tudok róla mondani, fut ahogy kell neki, multiba online is.
Multi: Nálam ez fontos volt, mert én inkább mások ellen szeretek nyomulni. Az említett alig találni valakit szindrómát nem tudom megerősíteni. Viccen kívül eddigiek során 1 perc alatt megvolt a párosítás. A betöltésre néha azért várni kell. Szintén eddigi tapasztalat, kasualban nyomtam még csak, de nem aláztak szét még, tehát talán annyira nem hardcore a fanbase mint más konzolokon. Ennek én örülök, mert én se leszek soha azon a szinten mint a koreai kockák, és szeretnék azért még is csak multizgatni.
Overall: Nem bántam meg a 19k-t érte, élvezem a játékot, igaz nekem kedvenc fighting gamem a mortal, szóval számomra a karakterek sokat adnak az feelinghez. Ja, és még annyi, hogy örülök, hogy vannak ilyen új 3rd party gamek, még ha ez másoknak fáj is, mert én csak egy platformos vagyok, szóval jöjjenek csak...
-
-
bb.bocs
őstag
Hogyha az e digital 1 év garit ad a gepre de állítólag hivatalosan 2 van rá akkor hogy is van ez?
-
ayo
veterán
válasz Bazsi1987 #20021 üzenetére
megadhatod, hogy kit támadsz, ha több sort viszel le
random - random
badges - aki erős, mert KO után erősödsz -> több sort adsz át
KO - aki sok ellenfelet levert
attackers - aki épp támad - szerintem ez a legjobbitt egy fullos leírás, ha az angol nem gond és ajánlom a joy-con 4 gombját, mert azzal nem lehet hibázni, stick v Pro kontroller d-pad nem pontos.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz koncsik #20024 üzenetére
igazából most már nehezem, mint az elején, mert most már tényleg a fanok játszanak inkább. indulásnál sokkal könnyebb volt sztem, de azért itt is lehet alkotni, viszont én hamar meguntam, 1-2 nap alatt sikerült az első hely azt utána már nem is mozgatot. a rendes tetris-t meg a hozzá hasonló játékokat bírom, de ez ebben a formában nekem ennyi volt
-
bb.bocs
őstag
na csak átköltöztem a-ról b -switchre.
-
MODERÁTOR
Phoenix Wright: Ace Attorney 123 Trilogy - 30 font digitális/megtartós vagy 60 euro kártyás/végigjátszós-eladós?
KösziiiiEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
Th3Ac3
tag
Sziasztok! Nem tudom más is találkozott ezzel a problémával próbáltam rákeresni külföldi fórumokon de nem jártam sikerrel. A probléma hogy a jobb oldali joy con sehogy sem akar második player lenni. Akármit csinálok nem veszi be és ha a sync gombot megnyomom nem történik semmi (a baloldalon teljesen jó ott a snyc megnyomása után a kis zöld pötty világít). Viszont itt semmi zöld pötty a másik oldalon. A jobb joy con amúgy működik wireless mert single player játékokat tudok vele játszani és a plusz gombot nyomva is reagál. Valakinek valami ötlete van mitől lehet ez? Elromlott a sync gomb talán?
-
ayo
veterán
válasz Th3Ac3 #20040 üzenetére
szervizbe kell vinned. nem rég írt ide pont valaki hasonló hibával. a gondod az lesz, hogy az SL SR LED összekötő kábel nem mükszik. emiatt nem világot a LED és nem tudod megnyomni őket és ezért nem tudsz sync. gameparkot hívd fel, hamar meg fogják csinálni, amúgy meg továbbra is eléggé fostos, hogy sorra romlanak el ezek a cuccok
[ Szerkesztve ]
-
Th3Ac3
tag
Már nem garanciális sajnos a konzol, úgyhogy majd egyszer rendelek hozzá kábelt és ismerőssel megcsináltatom, kár hogy nincs más módja. Mindenesetre készültem venni új joy-con párt mert használtan vettem a konzolt és eléggé lötyögnek már rajta a joystickok (sőt a jobb oldalin kicsit el is van szakadva a gumi). Hogyha újat rendelek akkor azzal elvileg menni fog minden. Köszi a segítséget.
-
törölt tag
[link] Szeptember 27-én jön a Baldur's Gate pakk, a Planescape Torment és az Icewind Dale, december 6-án pedig a Neverwinter. Dodobos változat is lesz mindegyikből.
Illetve pletykálják, hogy készül a BG3[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
SKYBOUND AND BEAMDOG BRINGING CLASSIC DUNGEONS & DRAGONS RPG GAMES TO CONSOLES THIS FALLszerk:
Most látom volt már. Sry.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz ViharVadász #20045 üzenetére
+1, nemég találtam meg és adtam vissza a BG-t 8 CD lemezen gazdájának (neki sincs már cd olvasós PC-je...)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bb.bocs
őstag
milyen sebességet ajánlotok switchbe? (játékok futtatásához) néztem azt amit nemrég linkeltetek jó áron 12000ért 256 gb. most egy 32gigás evo van benne, igaz most nem onnan megy még.
[ Szerkesztve ]
-
petymek
senior tag
válasz bb.bocs #20017 üzenetére
Mondanám, hogy ez esetben a szervíz jóindulatán múlik, hogy 2 évében belül javítja, vagy nem.
Azonban nem lenne teljesen igaz. Ugyanis, a jogszabályok a garanciát mint fogalmat nem ismerik.
Szavatosság és jótállás van. 2 év megillet mindenképp, azonban azzal, hogy jelenleg vita esetén neked kell bizonyítani, hogy hibás terméket kaptál.Miután viszont az irányítók a legnagyob jóindulattal is köztudottan a sz@r halmazába tartoznak, így ez nem jelenthet gondot. Szóval, a vásálás helyére vissza lehet vinni, bizonyítékokkal együtt, rendezzék. Amennyiben megpróbálnak elutasítani, akkor indítani a hivatalos utat. Kezdve azzal, hogy már a hiba bejelentésénél figyelemmel lenni arra, hogy jegyzőkönyv készüljön.
Javítás után pedig az idő újraindul.
[ Szerkesztve ]
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
Márió Maker 2-ben nem lesz amiibo támogatás. Grat. "nagy" N.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest