Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81147) tusi74 válasza tusi74 (#80680) üzenetére


tusi74
őstag

Kedves Topic-lakók! Azt gondolom, hogy ebben a topicban olyan dolog történt velem, mint talán 47 megélt évem alatt soha. Direkt belinkeltem azt az első bejegyzést, amit ide írtam, épp nagyon elkeseredett voltam, hiszen gyakorlatilag halálfélelemmel párosulva állítottam le egy nem lassuló autót az autópályán. Az írásom február 13-án íródott, azóta eltelt 1 hónap és nekem "új" autóm van. Vagyis, ugyanaz az autó, de mintha új korában. 2006-os Renault Clio II. Free.

Rob210 átnézte az autót, 15 dolgot megszerelt, kicserélt, új felniket kapott az autó, új gumikat. Én nem értek hozzá, de csak az érdekesség kedvéért felsorolom:

Vezérlés csere
Hosszbordás szíj szett csere
Szelepfedél takarítás
Gyertya csere
Összes szimering és tömítés cseréje
Olajcsere+ összes szűrő
Kormánymű axiál csuklók
Kormánymű porvédők
Kormánymű külső gömbfej
Felni és gumi csere
Futómű állítás
izzók cseréje
Ablaktörlő csere
Önindító csere
Kipufogó tartó csere

Ti, topiclakók értetek hozzá, hogy ezekből mik azok a tételek, amelyeket 2006 óta meg kellett volna csinálni, a csili-vili városközpontban levő szervízben, hogy ne jusson idáig az autó. Az autó elvileg rendszeresen "szervizelve" volt, azzal a kitétellel, bármi hibás benne, legyen megcsinálva. Ehhez képest Rob210 elküldte fotón, mi volt a szelepfedél felnyitása után. Nagyon boldog vagyok, hogy aznap rátaláltam erre a topicra, hiszen eddig csak a Milyen billentyűzetet vegyek címűt látogattam, azt is inkább megboldogult fiatalkoromban.

Úgyhogy itt mindenki előtt mégegyszer köszönetet mondok rob210-nek, hogy nem kihasználva azt a tényt, hogy nő vagyok, így kevésbé értek az autókhoz, megjavította az autómat. :R :C

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.