Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20016) SocketA válasza _NCT (#20013) üzenetére


SocketA
aktív tag

MMA87: Ha eszrevetted, mar reg irtam ide a topicba, mert mar annyira nem erdekel. Miota a rozsda van, es kerdezgetem a hozzaertoket, mindenki azt mondja, hogy csak felszini rozsda, nem veszes, de 10 eves kocsiba meg nem termeszetes.

Aztan volt ugyebar a koccanas, amikor osszetortek a kocsit. Azota meg plane ugy jarok a kocsival, hogy nem erdekel, mi van vele, ha osszetorik, vagy ha elromlik valami, akkor majd megcsinaljak a szervizbe azt is.
Meg a javitast megvarom, ha sikerul a rozsdat lekezeltetni, meg azt megcsinaltatom, de ha barmi mas elojon, akkor eladjuk a p.csaba a kocsit.

Mar nezegetjuk is a kovetkezot:
- BMW E46 coupe: Nagy almom ez a kocsi, szeretnek egyet venni egy evre, csak elmenyautonak, de egy-masfel millioert nem hiszem, hogy jot talalnek, mivel ezzel tenyleg nem terveznek hosszutavra, igy szervizre nem szivesen koltenek.

- Ford Focus: A belseje nem egy alom, de egesz jo kis kocsik, viszont ami igazan tetszene belole, a 2009-es modellek, de azok meg dragak.

es az uj szerelmem:
- Opel Astra H: Kulso nem tetszik, viszont belul egesz jo, kiveve a kozepso kijelzot. Most ezeket nezegetem. Plane egy GTC-s coupe, az igazan jo lenne.

Ja, es hogy ertsd miert nezegetem:
Kiszamoltam, hogy havonta 49.000.- Ft -ot koltunk a kocsira benzin nelkul. Inkabb akkor eladom a kocsit, adnek erte amennyit adnak, a marad kb. 500eFt-ot meg 10 honap alatt kihozom ebbol a havi 50ezres szervizkoltsegbol, es akkor van egy 5 eves kocsink.

Amugy Szerdan voltam Nyiregyhazan, neztem egy 2007-es Megane II kupet, de mar eladtak. Elgondolkoztam, hogy azt a par szazezret hozzateszem es akkor 4 es fiatalabb kocsink van. Plane, hogy fel ev alatt annyi minden romlott mar el a kocsin, hogy - a Ti segitsegeteknek hala - mar lassan autoszerelo leszek, es megismerem az egesz kocsit. :R

(#20015) cila1 : Megnezem, koszi. Amugy a biztositekja ennek hol van? Mert a motorterben es a kormany alatt nem talaltam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.