Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15784) SocketA válasza _NCT (#15782) üzenetére


SocketA
aktív tag

Igen, ugy nez ki egyedul az okoskerek miatt nem erdemes 1.6 venni, minden masban jobb valasztas, mostmar en is azt valasztanam. En azert ezzel a 98LE-s 1.4-es is elvagyok, amire hasznaljuk tokeletes.

Valatasnal meg 1-esbe csusztatom picit, vagy meg neha 2-esben szoktam, mert nem szeretem visszapakolgatni egyesbe a hang, illetve a valtoszorulas miatt. De a tobbi sebessegben gyorsitaskor epp' csak megnyomom a kuplungot, es mar at is tettem. Sot, en mar azelott veszem ki sebessegbol, hogy kinyomtam volna a kuplungot. Ezert is nem baj nekem, hogy kicsit fentebb fog, mert igy nagyobb fokozatokat gyorsan lehet kapcsolni vele.

Annyira kivancsi lennek, hogy akik irjak, hogy lassan kell valtani, meg uresbe kihuzni, vagy akar duplakuplungolni, azok hogy vezetnek, vagy hany perc alatt erik el az 50km/h-t :D

En ha valtasban gondolkoznek, akkor erre a hasznalatra megint csak 1 milla kornyeken szannek, akkor ami nekem szobajohetne: 2006 utan faceliftes Megane II, Ford Focus.
Az uj Megane alapvaltozatban nem tetszik, viszont az RS valtozatok nagyon bejonnek.

Az Oktavia jo kis gep, tobb is van a csaladban, viszont nagyon nagyok, csak varosba hatalmas.
Akkor mar inkabb egy hasznalt 5-os BMW. Napokban nezegettem hasznaltauton, hogy 3 millaert mar lehet 5osoket kapni... durva...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.