Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15101) giigz válasza Reaper04 (#15100) üzenetére


giigz
veterán

Valamelyik nap elmegyek majd és kicseréltetem az izzókat, állítólag van egy jó srác, aki ért hozzá és olcsón csinálja...

Egyébként meg beszálláskor nekem is az az első, hogy övet becsatolom, én is csak úgy érzem magam jól, öv nélkül nem is tudnék vezetni :D Egyébként csak beálláskor kiálláskor nincs öv nálam...

(#15102) Reaper04 válasza giigz (#15101) üzenetére


Reaper04
aktív tag

én még talán oda is :DDD

SocketA: Nekem a vezérműszíj + hosszbordás + puma komplettre 15 ezeret mondtak privátban és fél nappal számolva. De mondták hogy hozzak fotelt végignézhetem. :)
Garancia okés, + szervizkönyve is írnak.

A váltó szétkapását még nem kérdeztem, de a suzukimra tavaly 15 ezret kértek volna. Igaz az egy kicsit kisseb mint a bocim... Akkor talán 20-25 a reális ár...

tresh: Nem olyan rég nekem is. Ráadásul a szervizbe amikor tesztelgettük a lámpámat, hogy mi van a magasság érzékelő jeladómmal. Akku csere nélkül nem tudtam volna eljönni. Gyárit tettek bele, kicsi, kék és 'rönó márkájú. 50/600 as ha jól emléxem. 3 év garival 21ért.

[ Szerkesztve ]

(#15103) Reaper04


Reaper04
aktív tag

Heh ... :D
Ti ebből milyen autót vennétek ? Katt
Talán 2 is kijönne az árból :C

(#15104) tresh válasza Reaper04 (#15102) üzenetére


tresh
addikt

Válogattam volna én is de mivel sos volt így vettem egy közép kategóriás valamit:) Valószínű ha a cégnél hal meg itt van szembe a bárdi és ennyiért valami márkásat hozok ki de mind1 lényeg hogy most jó kop kop..de azért a generátort kiszedem :)

(#15105) giigz válasza Reaper04 (#15103) üzenetére


giigz
veterán

Huhh milyen autót vennék ennyiből... :C

(#15106) _NCT válasza Reaper04 (#15103) üzenetére


_NCT
őstag

Munkatársamnak is 800kilós gépe van :DD De minek? Facebook meg Google amit használ rajta. Jah meg office...

(#15107) giigz válasza _NCT (#15106) üzenetére


giigz
veterán

Akkor annak sok értelme volt... :U :W

[ Szerkesztve ]

(#15108) SocketA válasza Reaper04 (#15100) üzenetére


SocketA
aktív tag

Reaper04: evek ota naponta szallittatunk a futarral, de koszi, hogy szoltok!
Teeeeenyleg, ki kell valasztani a markat :) Az olcso, az nem az en motoromhoz van.
Akkor lehet maradok en is a Kovacsnal: Continental direct Vezermu 19.120.- Ft + Europump Vizpumpa 5.312.- Ft es akkor 25-bol megvan a szett. Az nagyon jo ar lenne erte. Sooot, meg a motorolaj is olcson van, lehet akkor rendelek melle olyat is, ha a szerelom nem tud ennel kedvezobb arat mondani.

MMA87: Kovacsnal Valeo Kinyomocsapagy 9.309.- Ft + Luk kuplung szett 28.572.- Ft az csak fele a 80 ezer Forintnak :P De majd meglatjuk, mit mond a szerelo ra. En is orulnek egy jobb (nagyobb uton jaro)kuplungnak, de a valton sikerul egy picit allitani, akkor lehet elhalasztom ezt a kuplung cseret, mivel 2-esben gaz nelkul is el tudok indulni a kocsival, szoval meg nem lehet olyan nagy baj. Meg mar veguli egeszen megszoktam, lefulladni nem szoktam, nagy fokozatoknal meg gyorsabb igy valtani, mert nem kell teljesen kinyomni a kuplungot.

A vizpumpanal nem irtad, hogy elol megtartja a vizet, jon azonnal?!
Asszem amugy JH3-as valtom van.

(#15102) Reaper04 En is olyan 15-tel szamolok, meg 25 az alkatresz. Ha 40-bol kijon biztos megcsinaltatom a heten.
Aztan atnezzuk a valtot, meg a kuplungot, aztan megmondja, hogy mi legyen. De vegulis az annyira nem egeto. A vezerlessel is ugy voltam, hogy majd ev vege fele, mivel 20eKm-t beszeltunk meg, de a sok forumozo meggyozott, plane, ha tenyleg 50bol kijon, akkor nem szarakodok vele.
Te hol csinaltatod? Maszek? Arat kerte Toluk a vezerlesre? Vagy mindenkeppen Te akartad megvenni?

[ Szerkesztve ]

(#15109) eTrade válasza _NCT (#15106) üzenetére


eTrade
tag

lol :DDD

(#15110) _NCT válasza SocketA (#15108) üzenetére


_NCT
őstag

Elől még nem próbáltam ki, az eddig is jó volt. Amúgy milyen vízpumpa? :DD Amúgy jön azonnal a nafta, azután kezd el törölni, ha ez érdekelt :)

Nem bántásból, de amíg nem tudod a váltó számát, addig felesleges keresni szerintem. Ez nem a JH3 hanem ami utána jön, 052, 142, 150 stb... Az alapján fogod tudni, melyik kinyomó kell neked. A szettnél ez majdnem mind1.

[ Szerkesztve ]

(#15111) tresh válasza Reaper04 (#15103) üzenetére


tresh
addikt

Ha munka eszköz nincs evvel baj ennyiért mert pik pakk vissza hozza az árát :))

(#15112) SocketA válasza _NCT (#15110) üzenetére


SocketA
aktív tag

MMA87: Elol is jo? Azonnal jon az ablakmoso, meg az elso torles elott?! De akkor ha jol ertem, nem volt ertelme kicsereltetned, nem?! Vagy mi volt a gond akkor?
Nem bantasz meg vele, irjad csak nyugodtan, koszonok minden segitseget! ;) Nyilvan majd akkor leszek okos, ha a szerelo elmondja, hogy mi a helyzet, addig csak talalgatok webshopok alapjan. Egyelore most a vezerlesre probalok fokuszalni. :) Mert en nem akarok 170-et kiadni, de meg 70-et se nagyon erte...

Reaper04: Te hogy-hogy most csereltetsz vezerlest? Neked is mar egy ideje megvan a kocsi, nem?

tresh: 4 db SLI-be kotott GTX 680-nal nem hiszem, hogy AutoCad-eznenek :P Akkor quadro lenne benne. Ez gamer gep, egyertelmuen.

[ Szerkesztve ]

(#15113) _NCT válasza SocketA (#15112) üzenetére


_NCT
őstag

Fhuuuuuuu.... Megírok egy litániát, erre a kapcsolat megszakad :W :W

Röviden. Sztem ha nem akarsz hosszbordásszíj készletet cseréltetni ami nálad 15-20 körül megvan, akkor csak a vezérlés bőségesen kijön 70-80-ból még nekem is kijött ennyiért márkában.

Ablakmosó szivattyúm nem volt jó, ezért cseréltettem, nem váltott ezért hátra nem nyomta a vizet, tehát hátul nem tudtam mosni az ablakot. Előre meg mindig jött a nafta bőségesen és utána kezdte el törölni. Tehát ahogy megnyomtam a kart, rá 1 másodpercre.

[ Szerkesztve ]

(#15114) tresh válasza SocketA (#15112) üzenetére


tresh
addikt

Lehet bár én már rég nem foglalkozok ilyen mélységben az informatikával egy időbe én is mindig fejlesztgettem stb de rájöttem hogy pénznyelő sportág és kinőttem belőle és új pénznyelő sportot választottam a kocsik ;]

Reaper04: mind1 mennyi van benne lényeg hogy guruljon hiba és baleset mentesen :)) ha eladod egyszer majd úgy is vissza teszik 150k ra mert mostanság az a menő :B

[ Szerkesztve ]

(#15115) Reaper04 válasza SocketA (#15112) üzenetére


Reaper04
aktív tag

tresh: Ki fogja az is bírni egy jó darabig. A noname is jó egy ideig, vagy még tovább :K
+gamer konfig: Ha az volt :D Ha nem akkor meg fanatikus

MMA87: Értelmetlen... :N De épp elviszi a flash játékokat szerintem... :U

SocketA: Futár az más tészta. Általában ezek/ilyen helykről postával küldik.
Futárok meg se engedik hogy kibontsd, sőt ha baj van (pl. csomagolás) és szólok hogy ez így nem jó, kibontom mert mivan ha.. már húzza a száját, hogy erre nincs ideje, meg ilyesmik. :(
Mondom Uram, ez nem így működik. értékbiztosítva, törékenyként kezelve érkezik és felre van összetömörödve a doboz... mire gondoljak?

Vezérműszíj + váltós dolog: Hívd fel őket (vagy skype -> Én Hegedűs úrral beszéltem), megmondják azonnal alvázszám alapján hogy ez kell-e. ha igen, akkor ölig ócón kijössz belőle :D

Hogy miért most cserélek? Márkaszerviz igazolta hogy mikor megvettem az előtt 2 és fél évvel cserélték a komplett szettet náluk. Most vagyok vele 4 évnél. Így hamarosan aktuális. Tavasszal cserélem.

Más:
Megane II tulajok. Kinek mennyi km van a bocijában? (valós :) )
Nekem: 152 ezer néhányszáz ,van a kijelzőn, de valójában 185e körül van.

ehhez tresh-nek: Persze hogy mindegy. Nálam is 150re tették vissza, mármint az előző tulaj :N Csak nem számolt vele hogy eredetiség vizsgán lekérdezhetőek az infók :)
Furcsa hogy amikor megvette több volt bent mint amikor eladta. Viszont jó hogy csak fél évig volt nála, és pont fele idő után voltak márkaszervizben vezérlést cserélni, akkor még nem volt visszaállítva és ~2000km volt benne több mint vásárláskor. Következtetés, annyit nem mehetett vele.

183e-nál vette meg. Márkaszervizben volt bent valamit csinálni ~185e +még 2 hónapot ment vele és utána vettem meg 149e km-rel.
Az eggyel előtte lévő tulaj előtti tulaj meg az első gazdája volt. Ott meg folyamatosan volt vezetve a szervizkönyv a márkaszerviznél, reális km adatokkal. (Persze itt is lehetett tekerés)

De tényleg a lényeg, hogy működjön, és működik is hála Istennek :R

[ Szerkesztve ]

(#15116) SocketA válasza _NCT (#15113) üzenetére


SocketA
aktív tag

Ahham, ertem! Akkor megerte csereltetni :)

Vezerles: Hosszbordas akkor ezek szerint nekem cserelve lett (igaz, sztem feszitogorgo nelkul), de a 70-80-at is sajnalom erte. Ha Kovacsbol 25-bol meg lehet rendelni, 15ert valaki csak beszereli. Az csak 40 ezer, annyiert mehet.

tresh: En ebben dolgozom, muszaj vele foglalkozni :P Kocsival is jo lenne, de az csak akkor erne meg, ha naponta mennek vele. Bar azert az E46 kuperol meg mindig nem mondtam le ;] Plane, amikor igy esik a ho. Azert tegnap is sikerult par kort rajzolni a Tesco parkoloba Ronivel :)

Reaper04: Nekem nemsoka jon a 100eKm! :) A valosat jo lenne tudni. Meg hogy a vezerlest mikor csereltek :) Dehat ez mar sosem derul ki...

(#15117) rob210


rob210
Topikgazda

Én pont a múlt héten cseréltem ki minden izzót, nekem most szépen világít minden.

Renault power

(#15118) _NCT válasza Reaper04 (#15115) üzenetére


_NCT
őstag

Nekem 122,607 van benne, márkaszervizben lekérdeztem előéletét, az is ezt igazolja. :) Meg aki eddig látta, mindenki azt mondta, h nem is gondolná, h 10 éves :P :)) Még azért is hiszem el a 120.000km-t, mert ekörül szokott előjönni a kinyomócsapágy gond, illetve 10 éves korában. No de aztán ki tudja, engem nem is érdekel, csak az állapota. Bár a motorja is olyan szépen jár, nem nagyon nyúzták eddig.

Amúgy ti is csúszkáltok az ótóval ilyenkor? :D Én féltem és nem akarom kínozni, de tegnap olyan jó érzés volt kicsit megsergetni :P Bár jó lenne ha nagyobb hó esne itt is pest megyében és ki tudnám valahol próbálni a korlátokat.

(#15119) Reaper04 válasza _NCT (#15118) üzenetére


Reaper04
aktív tag

Csúszik magától is :D Amúgy nem árt ilyenkor próbálgatni az autót, "mire képes" havas-jeges körülmények között.
Valaki teljesen el van tévedve amikor úgy gondolja hogy 50nel simán meg lehet állni 5 méteren vagy 10 méteren belül. :N Nem olyan rég volt hogy pirosra váltott a lámpa, szépen lassan megálltam nem hirtelen. Erre mögöttem egy punto jön, még mindig jön és a pár centire állt meg a kocsitól. Hátranézek tükörből akkor meg mutogat előre simán leolvasható a "b@z€g" a szájáról. Gondolom a barátnőjének akarta beadni, hogy ő profi és mekkora barom vagyok hogy megálltam pirosnál szépen lassan :P

Suzit én is megforgattam párszor, a bocit őszintén .. még nem :)
De fékpróbát, gyors kanyart, kéziféket, gyorsulást esp/asr -el és anélkül, cikcak/szlalom már megvolt.
Amit még kipróbálnék az a tolatásból egyből fordulás. ;] Ilyen úton biztos menne simán.

[ Szerkesztve ]

(#15120) _NCT válasza Reaper04 (#15119) üzenetére


_NCT
őstag

Tegnap azért még 80-90-nél előztem a bocikával, meglepően jól viselkedik az úton, persze elég hosszú volt az út, mire visszajöttem a saját sávomba, dehát senki nem jött szembe. Előttem meg 60-al tötymörögtek. Stabilnak érzem nagyon a bocit, nem tudom ki hogy van vele. Viszont a fékút az durva, én általában betartom a követési távolságot, tegnap is jól tettem, meglepődtem mikor egy kövérebb fékre már csúszkált picit. Viszont nem értem azokat, akik a másik seggében mennek és össze vissza rángatják a kormányt előzésnél, a havas-jeges úton. Ahogy írtam, nagypapásan vezetek, de ahol lehet haladok. Viszont egyszerűen rossz nézni, ahogy mások néha vezetnek.

Jah és tegnap is egy Toyota Hiace majdnem oldalba vágott mikor elhoztam a szervizből az autót, mert ő úgy gondolta, nem is néz semerre, úgy kanyarodik a főútra Kecskeméten. Szerencse h szélesebb volt az út és le tudtam jobbra húzódni....

Ilyenkor forr az agyam, hogy b@zdmeg én vigyázhatok a kocsimra mint az állat, ha 1 ilyen nemtörődöm f*sz meg belémjön....

[ Szerkesztve ]

(#15121) giigz válasza _NCT (#15120) üzenetére


giigz
veterán

Csúszós út, és jön a seggembe egy b@szottnagy terepjáró... Megyek városban csúszós úton 55-tel óra szerint, és tolna le az útról. Ha 40-nel mennék, akkor sem lehet rámszólni, mert már akkor sem lehetne megállni rendesen, de hogy 55-nél is a seggemben legyen, az vicc... Komolyan, az ilyenek miatt utálok autóba ülni, legalábbis amíg egy X5 nincs alattam, addig igen...

(#15122) _NCT válasza giigz (#15121) üzenetére


_NCT
őstag

Na igen. Tegnap velem egy régi Saxoo erősködött, aztán nyomtam egy kövéret és pá. Csak idegesít, hogy a seggemben van, még akkor is ha az útviszonyoknak megfelelően megyek. Miértt????? Miért jó ez??? Esküszöm már néha elgondolkozok azon, h csinálok olyat mint a halálfutamban volt: Sírkőőő!! :DDD

SocketA: viperáért nagyon csúnyán meg lehet ütni a bokádat :( Sajnos tapasztalat.... Én most ott vagyok, ha késes támadó ellen vagyok, akkor paprikaspray és addig ütöm amíg lélegzik. Csak sajnos az sem hat mindenkire egyformán.

[ Szerkesztve ]

(#15123) SocketA válasza giigz (#15121) üzenetére


SocketA
aktív tag

giigz: A megane-ban sok tarolorekesz van... valahol csak elfer egy vipera ;) Aztan rendre tanitod, mint a tobbieket a debrecen forumon :PPP

MMA87: Persze, semmi ertelme az eroszaknak. Most is 5 evre iteltek egy ferfit, akire harmanan ratamadtak, de onvedelembol megszurka az egyiket, aki belehalt... Elvezzuk inkabb az autozast ;)

[ Szerkesztve ]

(#15124) giigz válasza SocketA (#15123) üzenetére


giigz
veterán

Megane I-ben tárolórekeszek száma kb. 0 :D A telefonomat sem tudom sehova rakni... :(

[ Szerkesztve ]

(#15125) SocketA válasza giigz (#15124) üzenetére


SocketA
aktív tag

Akkor egy baseball uto az ules ala :P Aszittem, abba is van hova pakolni, az M2 teli van mindenfele rekesszel. Es a kesztyutarto meg hutheto is! <3

(#15126) giigz válasza SocketA (#15125) üzenetére


giigz
veterán

Inkább az X5 lesz a megoldás :D

(#15127) SocketA válasza giigz (#15126) üzenetére


SocketA
aktív tag

Jajj, nehogy Te is olyan legyel, mint a szlovak no, aki megolte a 4 nenit, mert nem huzodtak le elole :(((

(#15128) Reaper04 válasza _NCT (#15120) üzenetére


Reaper04
aktív tag

Nagypapás ? :D
Én dinamikusan, de óvatosan.

Azon szoktam mosolyogni, amikor egy rendőrautó megy az úton 60-nal és 5 autó mögötte áll, nem előz senki és tök egyenes az út kilómétereken keresztül.
Fogom index ki 90-nel végigmegyek mellettük. :N Aztán egyik másik is kimerészkedik és előzésbe kezd.
(félnek hogy megbüntetik őket előzésért ? :) )

Bézbózütő is veszélyes. Elméletileg csak akkor lehet az autóban ha edzésre mész vagy ilyesmi. (bár lehet nem így van, de olvastam valahol)
Magyarországon ez annyira nem jellemző hogy kis nem engedlek el vita után a két autó megáll egymás után kiszáll egyik ütővel másik kisfejszével, kiabálnak egymással vissza be az autóba és go tovább. Ez inkább russian style. :K

(#15129) giigz válasza SocketA (#15127) üzenetére


giigz
veterán

Kisautókat nem bántom :D

(#15130) FerNandor válasza giigz (#15129) üzenetére


FerNandor
őstag

én arra gondoltam, hogy egy vonat vagy kamionkürtöt kéne rakni az autóra. sok baromállatra rádudálnék, szerintem rögtön szívrohamot kapnának :DD

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#15131) giigz válasza FerNandor (#15130) üzenetére


giigz
veterán

Vagy kamionnal kellene járni :D

(#15132) giigz


giigz
veterán

Rob

Megnéznéd majd nekem, hogy 2-esben 40-50-nél mennyit forog?

:R

[ Szerkesztve ]

(#15133) tresh


tresh
addikt

szerintem céges gép de ettől még nem rossz :))

(#15134) _NCT válasza Reaper04 (#15128) üzenetére


_NCT
őstag

1500 max 2000-ig húzatom ki. :D Szerinted? :DD 5.-bem mentem utoljára 3000-es fordulatszám környékén, mikor jó volt az út és 110-et mentem :D

Jah meg tegnap húzattam 3000-ig, mikor felüljáró előtt megálltam a jeges úton és alig tudtam elindulni felfelé :P

[ Szerkesztve ]

(#15135) tresh válasza _NCT (#15134) üzenetére


tresh
addikt

A sok rally pilóta :P Én csak havas időben valami nagyobb placcon szoktam csúszkálni meg itt cégnél kézifékes becsúszós beállás de csak ha havas vagy jég van.. viszont viccen kívül szerintem néha nem árt kipróbálni hogy mi van akkor ha megcsúszik a segge a kocsinak és meg akar előzni :)

(#15136) giigz


giigz
veterán

Erről a rozsdáról mi a vélemény? Kb. mennyi lehet a javítása? 1 2 3

(#15137) _NCT válasza tresh (#15135) üzenetére


_NCT
őstag

Tegnap állomásról hazafelé olyan szépen megpadkázta valaki a kis Corsa-t, komolyan nekem fájt :D De rutinos volt, mert a dísztárcsa már nem volt rajta 1ik keréken sem :D De a felnit olyan szépen padkázta, hogy az tuti ment is egyből a gumishoz :D

(#15138) _NCT


_NCT
őstag

2006 előtti M2-ben Privilege felszereltségnél létezik, hogy nincs kipörgésgátló???? :F

Most néztem meg itt, itt sem írja.

[ Szerkesztve ]

(#15139) tresh válasza giigz (#15136) üzenetére


tresh
addikt

Típus hiba nekem is ott van egy pici kb 1/4-e ennek de ez nem összeg javítani...sajnos az okos mérnők urak nem tettek oda műanyag dobbetétet és a kerék járat kialakítása véget meg álla víz,sár,latyak,sólé stb ami ráverődik és az idővel ezt műveli. Én tavasszal foglalkozok majd evvel szépen a fényezőm megoldja aztán haza hozom és le a hátsó két kerék és a járatokat megcsiszolom+alvázvédő+feketére lefújom. Ez után 10 évig megint mintha új lenne :)

MMA87: lehet opciós volt :U

Reaper04: nincs az annyi bár nem ártana neki egy magasnyomású mosás és rögtön látható mekkora a gond de mint írtam ez típus hiba és állt. felületi szokott lenni, amit gyorsan és olcsón lehet orvosolni ráadásul neki fehér és nem metál így még barátibb ez a műtét...mint nekem a zöldeskékes metál :(( bár mondjuk az vigasztal hogy nekem max egy 5ft-osnyi felületi rozsda van :D

[ Szerkesztve ]

(#15140) Reaper04 válasza _NCT (#15134) üzenetére


Reaper04
aktív tag

Néha azért jó ha meg van pörgetve egy kicsit :)

tresh: Na, pont ezért írtam, hogy nem árt néha kipróbálni a bocit. Megismerni, mire képes ;]
Persze reális határokon belül...

giigz: Nem szép :( Javítása otthon szerintem nem megoldható, ha csak nincs valamilyen tapasztalat ilyen téren és megfelelő anyag hozzá.

Itt már pótolni is kellene, elnézve azt a lyukat. Szerintem 10-15e ?

(#15141) ESP válasza _NCT (#15134) üzenetére


ESP
senior tag

1.6 szívó bengát 1500nél elváltani? Még a dízelnek se jó :(

2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT

(#15142) _NCT válasza tresh (#15139) üzenetére


_NCT
őstag

Elképzelhető, mert nagyon másiknál se látom. Valamint tegnap gondolom nem hagyta volna a jeges úton pörgetni a motort mint a disznó. Továbbá a bal oldalon nem látok semmilyen kapcsolót, amivel ki lehetne kapcsolni az ASR-t. A tempomat/speed limiter mellett szokott lenni elvileg.

(#15143) tresh válasza _NCT (#15142) üzenetére


tresh
addikt

Persze azt hozzá tenném hogy az ASR se képes csodákra jeges úton vagy hóba..én spec rühelem az össze ilyen elektronikai "segítségeket" fater lagunájába is van minden ami csak lehet..múltkor kikapcsoltam hogy kicsit mókázok vele de amint megcsúszott vissza kapcsolt az elektronika és megfogta a kocsit :)) Ráadásul még a kézifék is elektronikus így a kéziféke móka is kivan lőve :( bezzeg az enyémnél lassan cserés lesz a bowden :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15144) rob210 válasza giigz (#15132) üzenetére


rob210
Topikgazda

40-nél nekem 2-ben 2500 50-nél 3500.

Renault power

(#15145) rob210 válasza giigz (#15136) üzenetére


rob210
Topikgazda

Nekem a bal eleje volt ilyen. 10.000-ből megúsztam.

Renault power

(#15146) _NCT válasza tresh (#15143) üzenetére


_NCT
őstag

kicsit mókázok vele de amint megcsúszott vissza kapcsolt az elektronika és megfogta a kocsit

Akkor csak nem hülyék ezek a mérnökök hogy beletették, ha megfogta a kocsit :D

(#15147) mycso válasza Reaper04 (#15115) üzenetére


mycso
Topikgazda
LOGOUT blog

316k. ..

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#15148) just válasza Reaper04 (#15115) üzenetére


just
aktív tag

217ezer

Two things what i hate. People that can't count...

(#15149) _NCT válasza _NCT (#15146) üzenetére


_NCT
őstag

Ahhh, szerelmes vagyok a bocikámba :DDD Kurvajó a váltó meg a kuplung. Kicsit ahol még volt jég kimentem csúszkálni, tesztelni, kb gázadás nélkül is el lehet most vele indulni, de inkább nem erőltetem :P

(#15150) Reaper04 válasza _NCT (#15142) üzenetére


Reaper04
aktív tag

Nekem bal oldalt lent van az asr/esp kapcsolója, a műszerfal világítás erősségének állítója mellett.

tresh: Ráadásul 50km/h felett ki sem engedi kapcsolni.

mycso és just: :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.