Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84101) 4Grider válasza Viktor0610 (#84100) üzenetére


4Grider
nagyúr

Vagyis úgy érted, hogy azért nincs előleg, mert a teljes árat kell érte fizetni...

(#84102) bopeti98 válasza 4Grider (#84101) üzenetére


bopeti98
őstag

De amugy több készüléknél is előfordul, hogy a kártyás listaár is kedvezőbb, mint más, hivatalos forgalmazóknál lévő ár (általában olyan 10-20 ezer ft-al ahogy néztem). Szóval ilyenkor nem hülyeség a Telenortól teljes áron vásárolni.

(#84103) lesliefox


lesliefox
csendes tag

Sziasztok!
Tizen éve vagyok Telenor felhasználó és egy kicsit elbizonytalanodtam... Lejártak a hűségeim XXL csomagokra, de mivel kihasználatlan részemről ezért tervezek leváltani HIperM net és talk csomagra. Persze már bőszen telefonálnak nekem, hogy kihagyhatatlan ajánlatokat kaphatok...ezek eddig majd hogy nem mindig megegyeztek a weboldalon konfigurálhatóakkal. Nekem most fontos lenne, hogy legyen a Telenornál is eSIM már nyár végén volt 1-2 üzlet ahol bár főalatt nem hivatalosan azt lebegtették be nekem, hogy lesz eSIM sőt még Apple Watch is úgy hogy megéri nekem maradni. Hát úgy fest ha ilyen lesz is idén már ilyen nem lesz... Természetesen hívtam ügyfélszolgálatot is és még ezen kívül jártam még 3 másik üzletben is, ahol persze ellenkező tájékoztatást kaptam. Gyanítom az utóbbi a valós tekintve, hogy nincs még bejelentés alatt sem az eSIM. Szóval ettől felbuzdúlva elkezdtem kacsingatni a Telekom felé ahol kicsit rugalmasabb a szolgáltatási kínálat(nekem elég lenne egy korlátlan beszélgetés 10GB körüli internettel, de az ilyen jellegű csomag már megszűnt náluk.) Hipercsoportom is van és megint körbe jártam azt az uszkve 5-6 boltot és felhívtam az ügyfélszolgálatot a további lehetőségeimmel kapcsolatban. Ismét szembesültem a már sokszor előfordult problémámmal... nem érzem egységesnek a tájékoztatást vagy esetleg valahol dezinformálnak...Természetesen itt is megtörtént hogy egyszeri ajánlat és megkaptam ajánlatként az új belépők számára is elérhető csomagajánlatot. Viszont volt 1 üzlet ahol azt az infót kaptam, miután bedobtam, hogy megnézem ezeket a magentásokat... hogy van egy speciális csoport aki speciális ajánlatokat adnak hatalmas kedvezménnyel(ebben igen szkeptikus vagyok), de velük úgy mond alkudozni kell. Ez valóban létezik? Valaki már tárgyalt ezzel a pseciális alakulattal? Teszem fel a kérdést, ha nem fenyegetőzöm úgymond a váltással, akkor zokszó nélkül megkötöm azt a csomagot amit esetleg lehetne olcsóbban is kapni... Lehet számomra új ez a mentalitás, sőt szinte biztos, de én személy szerint ezért szeretem a DIGI(Budapesti szolgáltatásait)-t, mert olyan amilyen, néha nagyon furcsa és fapados, de konkurenciához képest jóval alacsonyabbak az árak és a szolgáltatások is jók. Én speciel ha valami olcsóbb és néha problémás azt könyebben lenyelem, mint jelen esetben amikor egy fizetés jelentős részét otthagyom nekik havonta és megvezetve érzem magam. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra és minden segítséget szívesen fogadok!

Köszönöm, hogy elolvastátok!

(#84104) MolTol válasza lesliefox (#84103) üzenetére


MolTol
tag

Szia, először is, igen, ügyfélmegtartó csoport minden ilyen cégnél létezik, és ha eljutsz hozzájuk és elég kitartóan alkudozol elég jó ajánlat is kijöhet belőle, főleg ilyen nagy csomagoknál. Másodszor, azt látni kell, hogy jelenlegi helyzetükből is adódóan az új szolgáltatásokat nyilván a Telekom fogja először bevezetni, ott van a legtöbb pénz, én azért vagyok egy ideje a Telekomnál, mert nekem ezek fontosak, eSIM, VoWIFI, mobilhálózaton működni tudó apple watch, stb. eSIM jöhet a Telenornál lényegében bármelyik nap, apple watch-ról nagyon nem hallani belülről sem, de ezt az üzletek is csak utoljára tudják meg.

[ Szerkesztve ]

(#84105) MolTol válasza INGJOKE (#84052) üzenetére


MolTol
tag

Nekem is megérkezett közben egy készülék a Telenortól, PostaPontos átvétellel és a kártyatranzakció vásárlás lett... szóval érdekes ez.

(#84106) 4Grider válasza MolTol (#84105) üzenetére


4Grider
nagyúr

Nem annyira. A postás dolgozó a termináljával dönti el, hogy milyen jogcímen történik a bevét. Nekem is ütöttek már be vásárlás helyett kp. felvétet áruátvételnél postaponton. Ehhez nincs köze a feladónak, kizárólag a postás bénaságán múlik...

(#84107) Gubu0101


Gubu0101
veterán

Telenor uzeletben,lehet meg szamlat befizetni :F

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#84108) Schnorkel


Schnorkel
tag

https://www.telenor.hu/rendszerfejlesztes

Reméljük az eSIM bevezetése miatt lesz leállás....

Személyi edzőt keresel? tutitrener.hu

(#84109) Gubu0101 válasza Gubu0101 (#84107) üzenetére


Gubu0101
veterán

Kozbe megtalaltam,elmeletileg belehet.

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#84110) Gubu0101 válasza Schnorkel (#84108) üzenetére


Gubu0101
veterán

Holnap reggel kiderul :D Meglepo lenne,ha semmi reklam nelkul,hiphop megjelenne az esim :D

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#84111) INGJOKE válasza 4Grider (#84106) üzenetére


INGJOKE
veterán

Nálam a néni döntése, hogy hogy üti be 5448 Ft-omba került, meg is írom a telenornak, hogy az előfizetésemen írják jóvá nyugodtan.

(#84112) 4Grider válasza INGJOKE (#84111) üzenetére


4Grider
nagyúr

Mi köze ehhez a Telenornak?

(#84113) Schnorkel válasza Gubu0101 (#84110) üzenetére


Schnorkel
tag

Igazából április óta ígérgetik... sőt, volt itt a fórumban is egy flottás FB oldal ahol konkrétan megjelent az "eSIM hamarosan"...
Amúgy az "OtthonNet" is reklám nélkül indult el, mikor már rendelhető volt a szolgáltatás akkor kezdték el promózni... :)

Személyi edzőt keresel? tutitrener.hu

(#84114) INGJOKE válasza 4Grider (#84112) üzenetére


INGJOKE
veterán

Nem is értem a kérdésed. Én a telenorral szerződtem nem a postával. A telenor nem adott megfelelő tájékoztatást ezzel kapcsolatban, így nem tudtam megfelelően dönteni és ezért károm keletkezett. Mondjuk ennyi, ha nem lenne szarrágó a telenor akkor nem a postával szerződne, hanem más normális céggel, vagy engedné hogy az üzletben is át lehessen venni az online vásárolt készüléket.

(#84115) 4Grider válasza INGJOKE (#84111) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ha te Postapontra kéred a terméket, akkor tudnod kell:
2/A) Bankkártyával lebonyolított fizetési művelet egyes postai szolgáltatóhelyeken történő
igénybevételi lehetőségéről – továbbá a bankkártya használatának lehetőségét érintő, átmeneti kizáró okok esetleges felmerüléséről – helyben ad tájékoztatást a Posta, valamint arról is, hogy melyek az e fizetési mód igénybevételi lehetőségét biztosító, megfelelő informatikai ellátottsággal rendelkező munkahelyek és az ott igénybe vehető szolgáltatások. A Posta honlapján közzétett POSTALISTA „T” oszlopában informatikai ellátottsággal nem rendelkezőként szereplő postai szolgáltatóhelyeken a bankkártyával lebonyolított fizetési művelet készpénzfelvételnek minősül.

(#84116) INGJOKE válasza Schnorkel (#84113) üzenetére


INGJOKE
veterán

Én is várok az esimre, de ahogy ismerem őket az első x 1000 ember béta teszter lesz náluk és tele le minden topic ezzel...

(#84117) INGJOKE válasza 4Grider (#84115) üzenetére


INGJOKE
veterán

Én ezt egyáltalán nem láttam sehol kiírva és most hibába próbálok elvinni odáig egy vásárlást 10 telefonból 10-re azt írja hogy kérjek visszahívást technikai okok miatt, ha ez a szöveg oda lett volna írva a vásárlás alá nyilván elolvasom.

Visszahívást meg 3 héttel ezelőtt kértem abba szerintem már volt 3 munkanap amit ígértek...

[ Szerkesztve ]

(#84118) Rgaba13


Rgaba13
újonc

Sziasztok
Telenor XXL korlátlan mobilnet SIM kártyát lehet használni SIM kártyát fogadó wifi router-ben? Nem fogják letiltani a kártyát?
Köszönöm

(#84119) snooze válasza INGJOKE (#84114) üzenetére


snooze
veterán

postával kapcsolatban miért is csodálkozol??nekik mindent lehet..én a postafutárral jártam igy,igaz a postásbácsinak kellett volna közölni,hogy a kártyás fizetés kp felvételnek bizonyul..csak éppen elfelejtette..amugy nem is értem,hogy ezt hogy tehetik meg..

GO Gunners!!!

(#84120) Landsmann


Landsmann
addikt

A Telenor oldalán a hálózat modernizációs kiesések felsorolásánál érdekesen fest Pamhagen neve. Mit keres Ausztriában a Telenor?

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#84121) bociusz válasza Landsmann (#84120) üzenetére


bociusz
aktív tag

Az nekem is feltűnt. :) Annyiról lehet szó, hogy a határon lévő 3612-es toronyhoz Pamhagen a legközelebb fekvő település.

(#84122) PBA válasza lesliefox (#84103) üzenetére


PBA
aktív tag

Ha a DigiMobilra akarsz áttérni, akkor sok sikert kívánok, nagyon nem egy kategória a Telenorral. Javaslom, mielőtt felmondod a Telenoros előfizetésedet, próbáld ki párhuzamosan...

(#84123) csernak75 válasza PBA (#84122) üzenetére


csernak75
senior tag

Azért Pesten, vagy a Dunától keletre nem olyan vészes ám a helyzet. Sőt mivel sokszor külön helyen vannak a tornyaik előfordul hogy Digin erősebb a jel.
Beltérben ha probléma lenne pedig ott a VoWifi. (Tescos nyílt wifin is megy)

Kölönböző helyeken Borsod megyében amerre jártam ilyen a helyzet:
Putnok-Vadna-Kazincbarcika-Miskolc.

(#84124) csernak75 válasza csernak75 (#84123) üzenetére


csernak75
senior tag

Szerk: Miskolci kép helyett 2 Kazincbarcika lett. :D
(Miskolc Tesco parkoló)

(#84125) 4Grider válasza csernak75 (#84124) üzenetére


4Grider
nagyúr

Rengeteg olyan helyet találni az országban, ahol a Vodafone 4G erősebb mint a Telenor/Telekom 4G. Ettől még az utóbbiak 4G lefedettsége sokkal jobb. Már pedig a lefedettség és az elérhető sávszélesség mobil esetén a két legfontosabb tényező, ezekben pedig a Digi leghátul kullog. Teljesen érthető, ha valaki azt írja, hogy nem szabad a legutolsóra váltani még akkor sem, ha vannak olyan kevésbé mobil emberek, akiknek az is megfelel.

(#84126) MadMancs válasza 4Grider (#84125) üzenetére


MadMancs
veterán

Most nevetni fogsz.
Székesfehérvár -> Kincsesbánya -> Bodajk -> Mór -> Komárom (81-es majd 13-as út). Szakaszon ingázok nap mint nap. Oda vissza 158km.
Mind a 4 simet próbálgatom. Messze Digi legstabilabb. Mármint net használatot tekintően.
1. helyezett Digi (90% 4G, 10% off)
2. helyezett Voda (5% 5G 50% 4G, 45% 3G)
3. helyezett Telekom (40% 4G, 30% 3G, 30% 2G)
4. helyezett Telenor (5% 5G 30% 4G, 20% 3G, 30% 2G, 15% off)

[ Szerkesztve ]

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#84127) INGJOKE válasza MadMancs (#84126) üzenetére


INGJOKE
veterán

Szerintem amelyikbe akármennyi %-ék off van az csak a legutolsó helyek egyikéért versenyezhet. Az off-nál szerintem a 2G is jobb. :D

(#84128) 4Grider válasza MadMancs (#84126) üzenetére


4Grider
nagyúr

Az adott szakasz 80%-án a Telenor biztosítja a 4G-t a Telekom előfizetőknek. Már itt nem stimmel a dolog...

(#84129) 4Grider válasza 4Grider (#84128) üzenetére


4Grider
nagyúr

A 81-esen és a 13-ason pedig full 4G lefedettség van.

(#84130) MadMancs válasza 4Grider (#84128) üzenetére


MadMancs
veterán

Téves. Csak B20 közös. De ott a Telekom saját B3, B7 és már a B28 is, ami akkor is működik mikor Telenor B20 ment a levesbe.

Buszon utazom nap mint nap, tapasztalom mi a helyzet. Direkt azért szereztem be újra Telenor SIM, mert adni akartam egy újabb esélyt hogy másodlagos sim legyen.
Hát nem lesz.

INGJOKE , Igazad lenne, ha nem írtam volna oda hogy NET tekintetében rangsoroltam. Most 2G és off között net tekintetben nincs különbség.

[ Szerkesztve ]

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#84131) 4Grider válasza MadMancs (#84130) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ráadásul a Digi 10% off az adott útvonalon a Digi lefedettségi térképével sem kompatibilis. A B28 logikus hogy működik, amikor a B20 megy a levesbe, ezért nyúlták le a tv-ktől a frekvenciasávot.
Alapvetően az is gáz a statisztikáddal, hogy az útvonalad több mint 90%-a többek által feltérképezett és sehol nem látom náluk az off részeket. Persze buszban és autóban más az acél mennyisége, ebből adódhat eltérés, de akkor a Diginek is ettől sokkal vackabban kellene teljesítenie. Szóval abban a statisztikában hiszek, amit magam hamisítottam (néha még abban sem, mert tapasztalom, hogy a különböző mérőszoftverek képesek mást mérni, mint ami épp az adott slotban történik).

(#84132) MadMancs válasza 4Grider (#84131) üzenetére


MadMancs
veterán

Igen ebből lehet eltérés (karosszéria).
Jó 10% lehet hogy túlzás. Pontosabb ha azt mondom ~15perc ami akkor nem működik a 70perces úton. Nem azt mondom hogy mindenhol acélos, de működik

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#84133) gabor9991 válasza MadMancs (#84132) üzenetére


gabor9991
őstag

70 perces úton ha 15 percig nincs jel az már 21,42% ha jól számolok.
Csak ha a 10% túlzás volt akkor most sikerült duplázni.

(#84134) csernak75 válasza 4Grider (#84131) üzenetére


csernak75
senior tag

A 26-os Úton Putnokról-Miskolcra el lehet jutni szakadás nélkül! Pedig a térkép szerint Dubicsányban és Kazincbarcikán belterületen meg kellene szakadni. Közben Dubicsányban 4/2-1 es a jel végig, Barcikán 4/1-0 között ugrál de a messenger hívás nem szakad meg.
Autóban az anyós ülésen lévő telefonnal teszteltem.

(#84135) 4Grider válasza csernak75 (#84134) üzenetére


4Grider
nagyúr

Gondolom ott nem igen bő 10 km-re van a két torony egymástól az útszakaszon kétszer is. Mert hogy csodák nincsenek.

(#84136) MadMancs válasza gabor9991 (#84133) üzenetére


MadMancs
veterán

Jogos.
Nem számoltam pontosan utána. De az arányok kb stimmelnek.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#84137) 4Grider válasza MadMancs (#84136) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ha az arányok stimmelnek, akkor az út közel harmadán nincs a Telenornak semmilyen jele. Azért az érdekes lenne...

(#84138) whiskeys válasza MadMancs (#84092) üzenetére


whiskeys
őstag

Köszönöm szépen az infót. Remélem lesz valaki aki tud majd segíteni a többi kérdésemre is. Bizakodom...

"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."

(#84139) MadMancs válasza 4Grider (#84137) üzenetére


MadMancs
veterán

Hosszú hosszú szakaszokon csak EDGE, ami számomra egyenlő azzal mintha nem lenne semmi.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#84140) tibor23 válasza MadMancs (#84126) üzenetére


tibor23
senior tag

Én Balaton felvidéken és Bakonyban túrázva rengeteg helyen látom, hogy csak a Vodafon 3G ad netet, gyengét de pl. netrádió egész jól megy vele.
Az viszont elég durva, ha az általad írt 2-es számú főút szakaszok 45%-án nincs a Telenornak netje. A lefedettségi térkép erre a szakaszra gyakorlatilag 100%-os 4G-t mutat.

(#84141) 4Grider válasza tibor23 (#84140) üzenetére


4Grider
nagyúr

Sőt, erre a szakaszra az arra járó tesztelők is 100%-os 4G lefedettséget hoznak össze.

(#84142) csernak75 válasza 4Grider (#84141) üzenetére


csernak75
senior tag

Viszont ha a Digit nézem az adott szakaszon 81 és 13 as úton még ha gyengén is de szinte végig mutat pontokat.

Szerk. De be is fejeztem, mert ez már nagyon off itt.

[ Szerkesztve ]

(#84143) Wallenberg


Wallenberg
senior tag

Valaki megnézte már, hogy a Telenor csomagban áruházakban kapható ZTE Blade A31 biztosan függő? Nem független?
Az Interspar áruházban most van 20 %-os kupon, 25 ezer helyett 20 ezer forintért best buy lennne.

Ha veszek egy ilyen készüléket Telenor csomagban és az derül ki, hogy nem független, akkor a Telenornál lehet kérni a vásarolt készülék függetlenítését?
Ha igen, akkor ezesetben mi kell hozzá? Vásárlási blokk, számla, kitöltött jótállási jegy? Tőlük vásároltnak minősül ilyen esetben a készülék?

(#84144) Gubu0101 válasza Wallenberg (#84143) üzenetére


Gubu0101
veterán

Ha hűségidővel veszed,addig nem lehet függetleníteni amig le nem jár,vagy ki nem fizeted a kötbéret a 2 évre.Kártyásan lehet kérni,ott helyszinen.
Amúgy 99% hogy független.

[ Szerkesztve ]

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#84145) MadMancs válasza tibor23 (#84140) üzenetére


MadMancs
veterán

És 4Grider.
Elhiszem. De nekem mindegy melyik térkép mit mutat. Leírtam saját tapasztalatom. Nálam Telenor elbukott. Akinek bevált, használja egészséggel. :)
Részemről téma zárva. :R

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#84146) sfdrakex válasza MadMancs (#84145) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Milyen készülékkel tesztelted?

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#84147) MadMancs válasza sfdrakex (#84146) üzenetére


MadMancs
veterán

Galaxy S21 Ultra

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#84148) INGJOKE válasza MadMancs (#84147) üzenetére


INGJOKE
veterán

Akkor már értem a gyenge eredményeket :DDD :DDD :DDD

(#84149) MadMancs válasza INGJOKE (#84148) üzenetére


MadMancs
veterán

Így van, Samsung biztos TelenorGátló chipet rakott bele :DD

Viccet félretéve, az tény hogy valamivel gyengébb térerő más (főleg kínai) telókkal szemben, de azért nem ennyire. Másik 3 azért messze se ilyen gyászos.

[ Szerkesztve ]

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#84150) PBA válasza MadMancs (#84126) üzenetére


PBA
aktív tag

Én most nevetek 4Grider helyett is. :)
Használd egészséggel a Digit, én visszaadtam a SIM-eket az ingyenes időszak végén, számomra nem ér meg 1000 pénzt per hó.

Abban egyetértek, hogy jelenleg a Telekom hálózata stabilabb a Telenorénál, akár lefedettségben, akár erős terhelés mellett, ugyanakkor most eléggé elkezdtek fejleszteni.

A többi tényleg csak nevetni tudok, de mindenki azt használ, amit szeretne, szerencsére szabad a választás.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.