Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz TeeJay #83251 üzenetére
Úgy hozták létre igen viszont az 5G-ből van NSA és SA megoldás is!
NSA az olcsóbb és egyszerűbb, az SA a drágább és bonyolultabb.
NSA: Nem önálló azaz 4G alap frekire támaszkodik. Ha leáll a 4G akkor az 5G se fog menni.
SA: Önálló, azaz külön 5G core van mögötte. Ha leáll a 4G az 5G megy tovább! Ha a szolgáltatók beruháznak 5G core-ba akkor lesz VoNR azaz 5G hálózaton fog menni a hanghívás. Most a hanghívás 5G kapcsolat esetén 4G-n megy ezért is VoLTE. Ez teljesen rendben van. -
TeeJay
félisten
Rendben lenne ha a Telenor VoLTE támogatása érne is valamit
de amíg a telefonok nagyrésze nem mehet VoLTE-re addig 2G-n telefonálunk
1éves telefonom van DIGI-n egyből ment VoLTE, Telenor pedig sosem fogja bekapcsolni rá mert Global Redmi és nem EU-s
Van a családban 4darab Xiaomi teló, 1db Redmi Note8 Global, 2darab Redmi Note9S Global és egy Mi 10 Lite ami Telenortól lett véve. Kitalálhatod hogy csak az utolsón megy a VoLTE a többi is tudja de arra sosem fogják engedniMegszívtuk
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz #72445440 #83258 üzenetére
Ügyfélszolgálaton kértem hogy kapcsolják be rá mert DIGI-n csont nélkül ment
Vissza írtak hogy nem támogatott a telefonom és nem tudják bekapcsolniAnyumnak Redmi Note8T van, az támogatott azon megy simán
párom anyjának Mi 10Lite van azon is megy a VoLTEMarad itt a 2G még 20év múlva is
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
asdf_
veterán
válasz szabonagyur #83253 üzenetére
Azt hittem beszédesebb. De gondolom, hogy valami vpn/tor-szerű valami, igy nem lehet ip alapján whitelistezni a forgalomszámlálást. Majd megguglizom, thx.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Gubu0101
veterán
Online rendelt előfizetés mikor aktiválódik?
Tudom,hogy 15 nap vagy 24óra,de be is tartják?…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
Zoolee19
senior tag
Másnak van nete?
Nekem egyáltalán nincs, már újra indítás is meg volt.Szerk: Most meg vissza jött..
[ Szerkesztve ]
Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
troooper
tag
Megrendeltem ezt az OtthonNet csodát, címemen elérhető (Dorog). Hirdetve ugye akár 150 Mbit/s. Huawei B535 routerrel kértem, gondoltam leváltom a 8/2-es Digi fénysebességű netjét. Router erkélyajtóban elhelyezve, letöltési sebesség mégis max 5,5 Mbit/s. Lehet vhol vmit beállítani, h vmi nagyobb sebességet kicsikarjak belőle, vagy ennyi és vissza a feladónak?
-
MODERÁTOR
-
troooper
tag
válasz Viktor0610 #83275 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, a lefedettségi térkép szerint max 22 Mbit/s érhető el a címemen. Így már minden érthető. Csak azt tudnám, h akkor miért dobja fel ilyen alacsony sebességnél, h elérhető a szolgáltatás...
-
MODERÁTOR
-
troooper
tag
válasz #72445440 #83279 üzenetére
A jelenlegi 8/2-ről ez visszalépés, nem előre lépés lenne. Dorogon is van már 150-es Telekom és gigás Digi is, de nálam egyik sem elérhető. Ebben bíztam, de hiába. Persze netezni ez is bőven elég, de néha torrentezek is és alig győzöm kivárni, h lejöjjön egy film, a mai 10+ gigás játékokról már nem is beszélve.
Abban egyetértek, h ahol csapnivaló a vezetékes, ott ez megváltás lehet.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
-
Sgt.Szucs
újonc
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ha volt már a közelmúltban, de sehol nem találok egyértelmű választ a kérdésemre.
A Telenor MyTV/MyTV Otthon appja elérhető közvetlenül bármelyik Smart TV áruházából? Próbáltam Samsung (2018), illetve LG (2021) TV-re is letölteni, de nem lehetett vagy nem is találtam meg.
Ha nem elérhető egyik TV-re sem, akkor marad a Mi Box, mint megoldás?Köszönöm!
-
troooper
tag
válasz Gubu0101 #83284 üzenetére
Már egy 20Mbites tényleges netnek is örültem volna, ha annyit elér legalább. Nem vártam , h az akár 150 maxot eléri, de ez minden várakozásomat alulmúlta.
Amúgy az az érdekes, h amikor elindult, a címemen sem volt az, kértem értesítést, h amikor az lesz, szóljanak. Ez ugyan nem történt meg, de múlt héten ismét csekkoltam és csodák csodájára elérhető lett. Mintha csak az érdeklődésem miatt tették volna azzá. -
tomp
félisten
válasz Gubu0101 #83219 üzenetére
Délelőtt jeleztem a OnePlus-nak, hogy hááát izé nem megy a hivatalos 5G konfiggal az 5G. Nemrég írtak, hogy készítsek teljes hálózati logot nekik, hogy javítsák.
Ha a Telenornak jelzem(nem fogom...) vajon megköszönik az infót és adatokat és továbbítják a gyártó felé vagy elhajtanak?
-
pitiless
senior tag
-
tomp
félisten
válasz #72445440 #83288 üzenetére
9-es szérián mind2 jól megy.
Igaz volt a vodánál 5G DSS band csere ami eddig nem volt benne a konfigban de a vodánál jelezve lett, hogy küldjék el a frissített konfigot. Addig android 11-en manuálisan beleírtam.Gubu0101
Eddig konkrétan így volt.pitiless
Nekem is volt már jó pár hibajegyem és mindet sikeresen lezártuk. Ma adtam be 2-t és mind2-re várják a logot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest