Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz mefistofeles #52696 üzenetére
Tegyél fel valamilyen Firefox themet. Témák – Kiegészítők a Firefoxhoz
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Matthewus
őstag
Memóriahasználattal küzdők próbálják ki az alábbi beállítást:
about:config - jobb klikk -> Új -> Logikai -> browser.pagethumbnails.capturing_disabled -> true
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Matthewus #52702 üzenetére
Ezeket a fontosabb about:config beállításokat beteszed az új összefoglalóba? Szerintem érdemes. Persze lehet, hogy az 57-esnél már erre konkrétan nem lesz szükség, de sok más hasznos van, amire igen.
-
svgyula
addikt
válasz Kékes525 #52704 üzenetére
Szia! Nos megint elkezdte legalább is az egyik gépen, ezt a sz@arakodást a sajnálatos hiba történt... dolgot pedig van "empty Cashe" és kitakarítottam többször is mindkét gépen. De lehet, hogy a szinkronizálás miatt csinál hülyeséget. Már csak arra tudok tippelni, hogy valahogy nem jelentkezik ki megfelelően és nem zárja be megfelelően az oldalakat ezért van az újraindításnál, hogy talál hibát.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz Kékes525 #52708 üzenetére
Szia! Most komolyan kérdezted? Minden működik ezen kívül ami időnként jön elő. Semmilyen anomália nincs egyik géppel sem. Ha azt mondom ezt a firefoxos böngészést egy mag is simán lekezelné? De van még 3.... memória is akad rendesen. DE a fontos, hogy az előzőekben fellépő anomália három különböző hardveres gépen két win verziónál jött elő. Most csak a laposnál, ami egy i55200 8GB ram 500GB 7200 HDD GTX 840 VGA, win 10 pro nem hiszem, hogy bármi hardveres gondja lenne. Semmilyen más alkalmazásnál nem csinál ilyet. Soha még csak le sem fagyott. Sőt egyszerűen fogalmazok az itt leírt lassú, akadozó, lefagyó böngészővel én soha nem is találkoztam. Most az asztali nem is csinálja pedig ott nincs aku és a lekapcsolás nem stadby hanem villany nuku!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Kékes525
félisten
Megjött az 57-esből az utolsó béta (57.0b14 (64 bites)).
-
Kékes525
félisten
Fénysebességgel frissül az S3.Translator. 1 órán belül 3 frissítés is kijött.
-
Digitalpimp
senior tag
Letöltöttem tesztelni az 57b14-et hordozható formában, eddig tetszik. Érezhetően gyorsabb, egy kicsivel több a memória használata mint az 56-nak, de eddig nem tapasztaltam, hogy elszállt volna.
Nem tudjátok, hogy a DownThemAll add-ból lesz-e használható verzió? Vagy valami jó alternatíva?"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Digitalpimp #52718 üzenetére
Készül.
Ezt találtam esetleg addig alternatívaként: Bulk Media Downloader. -
Jony2420
tag
Sziasztok, sok keresgélés után nagynehezen rátaláltam erre a topicra, szeretném kérni a segitségeteket, nemtudom , ki hogy van vele, de firefox problémáim vannak, tehát firefox 56.0.2 használom, már a régebbi verzióknál is észrevettem, ha megnyitok, 5-6 oldalt restartol a firefox, vagy öszeömlik az egész firefox, ami ujrainditással jár, ugyan ugy fullad a facebook, nemindulnak a facebook játékok, vagy csak valamelyik, pedig a legujabb flash player van bejátszva, a youtube is fullad de csak a firefox alatt, mert a Google chrome, vagy az Edgével minden ok, mégis a firefoxot használom ez a kedvencem, mivel tudnám kijavitani a firefox problémámat ? tudnátok segiteni ?
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz EmptyParadox #52719 üzenetére
Köszi, addig meglesem azt amit linkeltél.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
mekker
őstag
Másnál is fagy az új Youtube-os felület? A legelején még futott szépen, aztán vagy 2 hónapja használhatatlan, még a sárga csíkot is kidobja rá a böngésző. Én nem tudom, mit tudtak ezen ennyire el...ni. Talán vmi hw gyorsítás lesz a baj, de írnak valami Stylo-s bugról is.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Pityu.
nagyúr
Valaki használ internet download managert firefox alatt?Lenne egy olyan problémám most nem telepített verzió van fent hanem portable verzió minden rendben működik,egy kivétellel mióta be integráltam a firefoxba azóta pl bizonyos online videó lejátszóknál a képen látható dolgot írja ki,de ha kikapcsolom a bővítményt rögtön működik.A telepített verziónál ilyen nem volt letölteni is tudtam meg lejátszani is.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Kékes525
félisten
S3.Google Translator New name - now this "S3.Translator"
Ennél a fejlesztő azt írja a Translate-WebExtensions Limitations-nál, hogy:
1. Not processed some sites from mozilla.org and google.com"
Ez megtévesztő, mert csak részben igaz. A kijelölés-jobb egérgomb funkció müködik:
Ha a lefordított szövegre egy klikket nyomunk, akkor az egész kijelölt szöveg a Google translate oldalon nyílik meg és az egész szöveg fordításra kerül.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
válasz Pityu. #52724 üzenetére
A 'Meg foglak ölni!' feliratnak ugye köze van a filmcímhez?
Ez sztem olyan lehet, mint az anti-adblock. Nem akarják, hogy lerippeld a tartalmukat, ezért ha érzékelik az addont, letiltják a médiaforrást automatikusan.Egyébként meg inkább torrentezz ezek helyett a szemét oldalak helyett. Ezek egy csomó pénzt termelnek abból, hogy jogtalanul osztanak meg filmeket sz*r minőségben, teletűzdelve idegesítő dolgokkal.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Pityu.
nagyúr
válasz mekker #52727 üzenetére
De mondom ez telepített idm el tökéletesen működik le játssza a filmet csak portablénél van ez.Na most ugye xy oldalról fel megy az ember pl online filmek vagy ilyesmi és ugye ott van,hogy melyik oldalakra vannak feltöltve a filmek.Na most igen van rosszabb minőségű feltöltés meg jobb minőségű is van 240p de van 720p feltöltés is nekem a 360p már bőven elég minőségre de van hogy pl ilyen oldalról film letöltve mondjuk nem 250mega hanem 1gb is .Szoktam amúgy torrentről is letölteni,de van hogy csak így online nézem meg a filmet.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Kékes525
félisten
válasz Jony2420 #52730 üzenetére
Rendszeresen használtam a FEBE-et, nem tapasztaltam semmi problémát vele kapcsolatban, de minden telepítés más. Használj MozBackup-ot vagy [link], [link] A FEBE 57-estől már nem lesz használható.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
válasz Pityu. #52728 üzenetére
Az más, az teljesen független a bönhésződtől és a munkamenetedtől. Az ellen legfeljebb valamilyen bannal tudnának védekezni, az meg ugye nem érdekük.
-
Fandango
veterán
Van akinél működik rendesen az új Kee (régi nevén KeeFox) az 56-os verzióval?
Mert nálam az autentikációs jelszó beírása bezáródik a böngésző, és ennyi. -
mekker
őstag
Egyébként óvatosan az addonokkal. Az Iridium (Youtube plus script) értesített, hogy a bányászás kísérleti funkció be lett kapcsolva. Ahogy néztem a kódot, a beállításban tényleg ki lehet kapcsolni, de azért...
Úgy látszik ez a jövő reklámja.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Kékes525
félisten
válasz mekker #52735 üzenetére
Addig semmi bajom ezekkel, míg bejelentik és kikapcsolhatóvá teszik. Végül is munka van a script elkészítésével, ezért szerintem jogos a készítő szempontjából, ha valamilyen ellenértéket vár érte.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
Szerintem az nem sunyiskodás, ha felhívja rá a figyelmet és lehetővé teszi a kikapcsolhatóságot. Legfeljebb a módszer megkérdőjelezhető. Én egy kicsit megengedőbb vagyok.
"mert mi van, hogy ha egy következő frissítés észrevétlenül bekapcsolja?"
És ha ezért nem szól, az már sunyiskodás, de addig míg nem teszi ez csak feltételezés. A reakciókból lehet, hogy megfogja gondolni magát.
(#52739) Matthewus:
És mint script, felhasználónak is könnyebb átírnia.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kékes525 #52738 üzenetére
Szerintem meg készítsen kétféle változatot: ingyenes (lehet miner) és fizetős.
Én a mobilappoknál is inkább megveszem a teljes változatot, mint hogy kerülgessem a fejlesztő (vagy a hirdető) hülyeségeit.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Kékes525
félisten
(#52739) Matthewus írta, hogy az addon-ban nem lesz benne. Szerintem így elfogadható, ha jól tudom az is ingyenes lesz. Ha jól emlékszem, te azt használod. Ez a variáció jobb, mint amit Te írsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Matthewus
őstag
YouTube+-ból nincs Chrome extension, Iridiumból lesz az is.
-
mekker
őstag
válasz Matthewus #52739 üzenetére
Inkább a jelenségre utaltam. Néztem régebben, hogy vannak már anti-miner addonok, azaz ez szép lassan általános jelenség lehet majd weblapoknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest