Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matthewus
üzenetére
Annyiban talán jó úton jársz, hogy nem mindig, de néhány összeomláskor resetelte a képernyő beállításokat is. De ez nem változtat azon a tényen, hogy ez kizárólag 87.0 óta van. Elfogadom, hogy összeakad a VGA driverrel. A kérdés csak az: miért akad össze? Nem tudják megcsinálni úgy, hogy X videokártya 123.456 verziójú driverjével ne akadjon össze? Mert ha nem, akkor nagyon kutyaütők. Meg hogy nekem kelljen mókányolgatnom, hogy ne omoljon össze!?

-
válasz
Matthewus
üzenetére
Nagyon szívesen, de mit tudtok vele kezdeni?
Elröpül valaki Mountain Viewba, és megtanítja programozni a Mozilla fejlesztőit?
-
-
snakebait
senior tag
-
snakebait
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Igen,bejelentkezés után is fennáll.De csak firefoxban.Chrome,Edge,Internet Explorer-ben jó,és mobilon is jó.
Fire/SOUL/CD - Megnézem Google fiókban is mindjárt,de feltételezem ha ott nem jó volna beállítva akkor másik böngészőben sem engedné szerintem.
Szerk.; és jók az adatok a google fiókomban,születési dátum is...
-
snakebait
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Belépek persze,mert belépés nélkül nem megy,ezt tudom. És elmúltam 18...51

Az előbbi link valamiért nem jó,hátha majd ez
(1) KODI-XBMC alapok 1. - YouTube -
snakebait
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Ezt most nem értem,vagyis értem csak azt nem,hogy én a You Tube-on akarom nézni,hol máshol nézném?
Megosztom a linkjét,publikus a videó persze...
https://www.youtube.com/watch?v=IlmX9VZcPRc&t=31s&pbjreload=101Fire/SOUL/CD Nem is kapcsolgattam a korlátozott módot YT fiókban (nem is tudom hol kell).De mondom csak firefoxban csinálja ezt,ha be lenne kapcsolva akkor másik böngészőben sem játszaná.
-
Predator2
addikt
-
BullZeye
veterán
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszönöm, ezt próbáltam, sajnos elég sok helyen nem működik és nem túl megbízható.
(#63153) mpo Használom most is csak nem erre, de egy próbát megér.
(#63154) brd Picit ágyúval verébre, de végső esetben ez lesz, ha nem tudom megszokni az újat.
Azt nem tudjátok, hogy terv sincs erre vonatkozólag, hogy újra engedélyezzék ezt a lehetőséget?
-
brd
nagyúr
válasz
Matthewus
üzenetére
Ha a leírás valós, akkor ez alapján rajta nem segít:
shortkeys cannot override Firefox default shortcuts.BullZeye: Ha más nem, AutoHotkey-jel meg tudom neked oldani, viszont ehhez futnia kell folyamatosan ennek a programnak (vagy legalábbis a Firefox-szal együtt). Ez amúgy nem nagy deal, mert fogyaszt vagy 12MB-ot, CPU-t meg semmit (ha nem csinál hülyeséget a script, amit futtat), csak megjegyzem.
Ill. még ott van az a megoldás is, hogy fordítasz magadnak Firefox-ot, ha van rá lehetőséged.
-
-
válasz
Matthewus
üzenetére
Nem egyes kiegészítők nem indulnak, hanem egyik se, tehát külső alkalmazásban lévő linkre kattintva olyan, mintha egy szűz profillal töltődne be az FF minden alkalommal, miközben a tálcán már ott van egy másik FF ablak, benne nyitva 3-4-5 tab, de abban megy minden extension ahogy kell.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus
üzenetére
Ha megnyomom az engedélyeket [kép] (nekem magyar nyelvű van), akkor nem a képen látható menü jön elő, hanem megnyílik egy tab azzal, amit Ozrych linkelt [kép]. Ott viszont már alapból nálam pipa van. Én nem látok különbséget, a video automatikusan indul. [link] Az első video nem indul, de ha bármelyik videóra rányomok a következőkben, akkor az már automatikusan indul a továbbiakban. A Disable Autoplay for YouTube™ addon-nál viszont egyáltalán nem indul semmilyen videó automatikusan. FF 67 64bit Windows 10 v.1809 build:17763.529
-
-
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Matthewus
üzenetére
IP cím alapján a virustotal ezt hozza le: autopush.prod.mozaws.net
Rákerestem az about config-ban az autopush kulcsszóra, erre nem hozott le semmit, de a push szóra igen és meg is találtam, ennél a kettőnél a true-t kell átállítani false -ra:dom.push.connection.enabled
dom.push.enabledEzen kívül a dom.push.serverURL-nél ki kell törölni az ott lévő wss://push.services.mozilla.com/ webcímet.
Miután ezeket megcsináltam megszűnt a Fox indulásánál a kapcsolódás, úgyhogy valóban nem telemetria volt, hanem a Mozilla-nak ez a push szolgáltatása kapcsolódhatott be a 67-es verzióra frissítéskor és az küldözgetett adatokat. -
-
kranazoli
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
OK!
MEA CULPA!Többet nem írok, mert hátha megint csak rosszul sül el.
Jól döntöttél
Ui: Amit link-eltél, ez az "újságírás" és a hivatalos forrás!
Ami az add-onokat illeti nálam semmi gond. 66.0.5
Pedig ennyi van:
Kiegészítők
Név Verzió Engedélyezve Azonosító
Avast Online Security
Decentraleyes
Default Bookmark Folder
Disconnect
Enhancer for YouTube™
Flagfox
Forecastfox (fix version)
Gesturefy 2.0.4
Ghostery – Adatavédelmi Reklámblokkoló
Google search link fix
Grammarly for Firefox
helyesírás.mta.hu
hotfix-update-xpi-intermediate
HTTPS Everywhere
I don't care about cookies
I'm not robot captcha clicker
LastPass: Free Password Manager
Letöltés Menedzser (S3)
Linkify Plus Plus
Mute Tab
Nano Adblocker
Nano Defender
Nevnap
No Coin - Block miners on the web!
Popup blocker for FF: Poper Blocker
Privacy Badger
Privacy Possum
Scroll To Top
Search Bookmarks Button
Search Engine Favicons
SearchPreview
SG.hu Tuning
Show/Hide passwords
Skip Redirect
Stylus
To Google Translate
uBlock Origin
Undo Closed Tabs Button
Video DownloadHelper
YouTube NonStopNo problem, at all...
-
Krystal_s
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
"Although add-ons all expired around midnight, the impact of the outage wasn’t felt immediately. The reason for this is that Firefox doesn’t continuously check add-ons for validity. Rather, all add-ons are checked about every 24 hours, with the time of the check being different for each user."
Nem akarom itt ragozni, mert nincs értelme, de ez a leírás is érdekes.

Nálam KI van kapcsolva a kiegészítők keresése és frissítése is. Szóval akkor mi és miért is kérdezné le 24 óránként?
Kikapcsoltam, azaz nuku hozzáférés, hogy mi is van telepítve.
Különben mit érnek ezek a beállítások??
Szerintem jogos, ha sokan kételkednek. Pláne így, hogy csak a legújabb verzióra frissítés oldja meg ezt a "hibát". Kicsit átlátszó.ui:
Nem vásárolta fel a céget a Microsoft, vagy a Google?
Ja bocsi kihagytam Kínát. Hiszen pont a javításban jelent meg a Baidu update is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Frawly
veterán
válasz
Matthewus
üzenetére
Kösz a linket, de ebben nem sok újdonság volt, csak az, hogy van többféle certjük is, és az intermediate-tel volt baj. De azért nem hiszem, hogy csak cert probléma volt, mert
1) azt sokkal gyorsabban javították volna, csak kiadtak volna egy egy cert fájlt, amit mindenki beimportált volna
2) és ez segített volna mindenkinek minden addonnál, attól függetlenül, hogy ki hányas verziót használja vagy milyen addonjai vannak.Ehhez képest volt itt mindenféle studies-zal szenvedés, ami ráadásul hiába is húzta le a hotfix-et, nem segített mindenkin vagy minden addonon, régi verziót használok a mai napig szívnak, de néha újabb verziót használóknál is fennállt a probléma egy-egy addonnál. Aztán elkezdtek bénázni új binárisokkal, ami megint nem javított mindenkinél minden addont, akkor nekifutottak másodszor is. Vicc az egész. Aztán még a mai napig szálingóznak Linuxon ilyen külön cert-frissítések. 7 nap után! Egy certet rendberakni, kiadni nem tart ennyi ideig.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszi, kérdés után, rákerestem a Pocketra, le is gyalultam config alól, de kell még hackelni azon a menün, szóval jó az addon is.
Más probléma:
Viszont nálam a 66.0.4, nagyon durva dolgokat művel, spontán összeomlik, amitől eddig az 56.0 nem csinált semmit, és a memória fogyasztás mondjuk 74%, ergo lenne még 26%-a tespedni a memóriában, ő fogja magát összeomlik és kész.. -
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus
üzenetére
+ 1 Sőt még a mesterjelszót sem kötelező megjegyezni, mert lehet a NewDatabase.key -el automatikusan indítani. Ezt pendrivra teszem és csak akkor van a pendrive a géphez kapcsolva, amikor elindítom a KeePasst. Ezért a mesterjelszó lehet nagyon hosszú és teli "elvarázsolt" karakterekkel, amit legfeljebb egy kvantumszámítógép tudná csak feltörni.
(#58817) Zotya84
"Miért akartok folyamatosan meggyőzni"

Nem akarunk meggyőzni, de más is olvassa a topikot.
-
Zotya84
őstag
válasz
Matthewus
üzenetére
Miért akartok folyamatosan meggyőzni valamiről, amiről írtam, hogy nem kell? Meséld el, kérlek, hogy hova szinkronizál a böngésző, ha nincs hozzá fiókom? Még azt a nyamvadt Pocketet is addig használtam, amíg nem erőszakoskodott a folyamatos online igénnyel; amíg még megoldható volt a 3.0.6 használata, és végül: amíg nem találtam helyette WE alapú másikat, ami teljesen offline működik...
Az export/importra csak annyit tudok írni, hogy a konténerállomány és a titkosítókulcs-állomány áthelyezésével bármikor át tudom vinni máshova a jelszavaimat.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Matthewus
üzenetére
Nem akarok sok kiegészítőt használni. Érdekes más videó,zene megosztók rendesen mennek. (Mixloud, openload.co stb.)
Dragon3000
Több 4-5 mp -et kell várni, de néha újra is kell tölteni az oldalt annyira lassú. A Chromium Ungoogled szépen megy, azonnal betölt, bele teker.
-
Somatom
veterán
válasz
Matthewus
üzenetére
Azt nem értem. "Menu+I" Egy billentyűzeten melyik a menu gomb? Egyébként Dolphin -ban van pinch zoom button, ami egy mozgatásnál előjövő, floating +/- gomb. Na, nekem ilyen kéne, mert a Dolphin -t sajnos, már nem fejlesztik és hajlamos összeomlani. Ott a kérdező nem túl tájékozott, mert az RK3188 -asra létezik olyan ROM, amiben van egy rendszer szintű "mouse wheel zoom" opció. Ez egy nagyon jó dolog. Nyomvatartott egérgörgő forgatásra zoomol. Sajnos, más SOC -ra még nem láttam ilyen lehetőséget.
-
qdak
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
, ontheground alapbol ez a parancs bent sem volt, de bairtam, ugy sem jo, viszont visszaalitottam 1 novemberi mentesem, amikor meg 100% jo volt, ugyanez, erdekes, a youtuben, hiaba kapcsolom be, hogy legyen felirat nincs, nem kapcsolja be magatol.
en arra gyanakszom, vmi frissites okozta hiba lehet. -
ontheground
tag
-
Mikiller
aktív tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszi a segítséget srácok, de írtam, hogy letiltott, uninstallált blockolóval sem megy, másik böngészővel(edge, chrome) sem.
Na, de most jöttem rá, hogy miért
A kasperskynek van egy zöld ikonja, és ott kellett engedélyezni a Allow data collectiont a website-ra. Az az érdekes, hogy már 6 hónapja megy az mellett, most az nem tetszett neki.
Ki érti ezt?
-
Cs1csó
titán
válasz
Matthewus
üzenetére
Idáig valahogy eljutotta addig kattingattam. KÉRDÉS: van valami amit időlegesen is fel lehet tenni helyette. Sajnos ahogy nézem csupa olyan van ami egy külön oldalon nyitja meg a fordítandó tartalmat nem az adott oldalon fordítja. Próbáltam fájlból telepíteni de nem engedi.
Szoktam hangoztatni, hogy nem kell leragadni úgyhogy csak ezért nem állok vissza régebbi FF-re ami van azt használom és kész.
Amit jelenleg helyette ajánlasz azt linkelhetnéd, köszi.
-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus
üzenetére
+(#57380) Storms
Közvetlenül nem. És trükkel?
1. Chrome-ot telepíteni.
2 Abba már lehet importálni a jelszófájlt. How to Import and Export Passwords in Chrome?,
3. majd Chrome-ból Firefoxba. Switching from Chrome to Firefox
-
Krystal_s
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
Az volt az első, amit megnéztem. Írtam is, hogy kiegészítők nélkül (azaz csökkentett mód) sem volt jó. Meg szűz Firefox sem. :/ Egyedül a portable Firefox Sandboxieban futtatva jó és portable Chrome, Opera.
Egyszerűen nem értem mi gondja lett így hirtelen. Nem telepítettem semmit, nem frissítettem semmit. -
Krystal_s
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
2015 óta használom az I don't care about cookiest és eddig nagyon jól működött. (2015? de gyorsan megy az idő, úgy emlékeztem kb 1-2 éve van ez a hülye szabályzat
.)
Pár hete kikapcsoltam az I don't care-t és hagytam a Fanboy's cookiemonstert. Utána kezdte egyes oldalakon (egyre több helyen), hogy félig jelent meg a sütis kérdés, de az Elfogadom gomb már nem, ezért ott ki kellett kapcsolnom az UBlockot, ha tovább akartam lépni. Mivel egyre több oldalnál volt ilyen gond, visszakapcsoltam az I don't care-t is. Lehet a Fanboy's zavart be akkor valamit. -
Krystal_s
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
Rendszeresen exportálom a könyvjelzőket html-be biztonsági szempontból is.
Azt olvastam az új CCleanerben már javították ezt a hibát, de inkább nem használom most.
Újratelepíteni nem szeretném.
Korábban próbáltam, hogy töröltem minden könyvjelzőt, majd importáltam, de az ikonok nem jöttek vissza.
Talán még a profilmappából törölni kellene a favicons.sqlite-ot. Sőt most nézem nekem még favicons.sqlite.corrupt fálj is van.
Nem tudom így utólag az oldalak megnyitása nélkül visszalehet-e állítani az ikonokat.
-
-
-
válasz
Matthewus
üzenetére
Te sem vagy biztos az uBlock működésében?

A sokat idézgetett leírás szerint itt globálisan engedélyeztem a logout.hu-t, méghozzá zölddel, tehát felülírva a 3rd szűrőket (allow dynamic filters rules override any existing static and dynamic block filters.). Ám a valóságban a 3rd szűrők aktívak maradnak.
-
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszönöm, a videó sokat segített
A Medium mode lesz a nyerő.Már csak azt kell tisztázni, hogy ha egy rendszeresen látogatott oldalt "engedélyezni" akarok (például a PH-t), akkor azt a jobb vagy a bal oszlopban tegyem, illetve zöld vagy szürke mezővel?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hálás köszönetem

Megtévesztett a hierarchikus ábrázolás.
Nem vásárolta fel a céget a Microsoft, vagy a Google?