Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Üdv!
El lehet valahogy tüntetni a menüsort és azt a részt ahol a lapfülek megjelennek? -
Matthewus
őstag
válasz Winner_hun #7196 üzenetére
Hát ez nem a menüsort rejti el, hanem a böngésző eszköztárat. A Eszközök / Beállítások / Lapok / Lapok eszköztár elrejtése - itt nincs ilyen opció.
Közben találtam rá megoldást.
Menüsor elrejtése, hátha valakinek kell: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/4762
Lapok eszköztár elrejtésére várom még a megoldásokat.[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz Steelmanus #7207 üzenetére
A menüsoros problémát megoldottam, a lapfülekre kellene valami megoldás, de ha nincs, nem baj.
-
Matthewus
őstag
válasz Steelmanus #7216 üzenetére
Pontosan, csak nem billentyűkombinációval lépkedek, hanem Tab Sidebart használok.
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Mitől lehet az, hogy a Firefoxban nem indulnak el a QuickTime videók? /pl az Apple oldalán a trailerek/ A legfrissebb QTLite van telepítve és az Apple oldala szerint tökéletesen fel van telepítve, látszik a bővítmények között is, de minden QuickTime-os dologra azt írja ki a Firefox, hogy töltsem le a hiányzó kiegészítőt. -
Matthewus
őstag
válasz bandras0226 #10994 üzenetére
Tab Sidebar [link]
-
Matthewus
őstag
Kijött a 3.6.2-es verzió.
-
Matthewus
őstag
Akinek sok memóriát eszik a Firefox: [Memory Fox]
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Van a Firefoxhoz olyan kiegészítő, ami tudja naplózni, hogy az egyes oldalakról milyen cookiek jönnek be? -
Matthewus
őstag
A 3.6.4 megjelenése "early June" a mozilla wiki szerint.
-
-
Matthewus
őstag
Úgy néz ki, hogy jövőhéten fog megjelenni a végleges 3.6.4. Azért késik ennyit, mert még mindig gondok vannak a videolejátszással egy két oldalon. /Gondolom a Lorentz miatt jöttek elő ezek a gondok./
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12137 üzenetére
Aki bekapcsolva hagyja, annak igen.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12142 üzenetére
Thx. CIS mellett nem találom szükségesnek, meg zavart is. Eddig semmilyen hátrányát nem tapasztaltam annak, hogy kikapcsoltam.
-
Matthewus
őstag
Használtátok már úgy a 3.7-es verziókat, hogy bekapcsoltátok a DirectWrite-ot?
Egy kis összehasonlítás:[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12185 üzenetére
Elvileg igen. Csak még ez is elég bugos.
A legújabb nightly verziókban már van animáció a fülek megnyitásánál. Dolgoznak rendesen, hogy egy használható négyes bétát rakjanak össze.
A 3.6.4-es verzió továbbra is a videolejátszási problémák miatt késik. -
Matthewus
őstag
válasz Steelmanus #12187 üzenetére
A Firefoxnál a Lorentz miatt vannak problémák, WebM támogatás nem hiszem, hogy lesz a 3.6.4-be.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12188 üzenetére
[link] Minden nap jönnek ezek a Trunk bulidek, sőt vannak óránkénti buildek is, de elég bugosak.
-
Matthewus
őstag
válasz raziel01 #12196 üzenetére
Egy lehetséges megoldás:
1. Lépj ki a Firefoxból
2. Keresd meg a Firefox profilodat. Ez XP-n alapesetben itt van: C:\Documents and Settings\<Windows login/user name>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile folder>
Windows 7 és Vista alatt ez beírod a keresőbe a Start menüben és megtalálja: %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles
3. Nevezd át a Cookie.txt-t /ha létezik/, és a cookies.sqlite-ot cookies.sqlite.old-ra.
Ez törölni fogja az összes cookiet, így mindenhova újra be kell jelentkezned, de remélhetőleg nem fogja többet elfelejteni azt, hogy bejelentkeztél. -
Matthewus
őstag
A Youtube Embed HD másnál se engedi teljes képernyőre rakni a videót vagy csak nálam nem jó valami?
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12277 üzenetére
Mozillazine fórumon írták. A Beta 1 "code freeze" még nem történt meg. Ennek oka főleg a Drawing in the Title Bar /ide lesz pakolva majd a firefox gomb, és a Retained Layers /ez pedig, ha jól olvastam, akkor ez a GPU használatát takarja videóknál, képeknél/, ezek még nincsenek olyan állapotban, hogy rendesen lehessen használni a bétába, mivel ezek fontos újítások lesznek, ezek nélkül és még jó pár dolog nélkül nincs értelme bétát kiadni.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12280 üzenetére
Passz. De annyit biztos nem fog csúszni, mint a 3.6.4, aminek még mindig nincs megjelenése.
-
Matthewus
őstag
Jó lesz ez a négyes verzió, főleg ha még a Jaegermonkey is belekerül. Remélem rágyúrnak arra is, hogy az Acid tesz 100 pont legyen és jól teljesítsen a Peacekeeper teszten is, ezzel is kevesebb támadási felületet hagyva a Firefox fikázóknak, plusz a tesztmániásoknak is lesz miért örülni
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12284 üzenetére
Biztos javítanak azon is. Van fenn nekem egy portable 3.7a5 és az elég gyorsan indul, igaz, nincs benne egy add-on se. A 3.6.3-ba elég sokat lassítanak a kiegészítők az indulásnál, pl ha az AdBlockot letiltom gyorsabban indul. Talán ez az új Jetpackes plugin készítés segít ezen is.
-
Matthewus
őstag
A módosított Embed HD szkripttel ezen az oldalon nekem nem jelenik meg a beágyazott video: [link]
-
Matthewus
őstag
A Youtube Enhancer nevű szkript a /user oldalakon is be tudja állítani pl. 720p-re a minőséget.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12328 üzenetére
Én elég sokat használtam a Youtube Enhancert, csak az a bajom vele, hogy túl sok mindent zsúfolt bele a készítője. Nekem annyi bőven elég lenne, hogy minden Youtube oldalon az általam kiválasztott minőségben jelenjen meg a videó, ha már a Youtube fejlesztői nem tudják ezt betenni a beállítások közé.
-
Matthewus
őstag
válasz BullZeye #12330 üzenetére
A felső szürke csík kivételével minden el lehet tüntetni a megfelelő beállításokkal a Youtube Enhancerrel. Csak akkor állítja át a legnagyobb minőségre /persze a beállítások között meg kell adni, hogy milyen minőséget akarsz/, ha a /user oldalon vagy pl: http://www.youtube.com/user/StreamLineV2 És ha eztuán választasz bármilyen videót az oldalsávból az akutális usernél, akkor az a beállított minőségbe fog megjelenni.
-
Matthewus
őstag
válasz BullZeye #12333 üzenetére
Ha így néz ki az URL:
Akkor átállítja:
Ha ilyen az URL, mint amilyet te linkeltél:
Akkor nem állítja át.
Úgy kell kinéznie az URL-nek, mint az első képen, és utána bármelyik az oldalsávból kiválasztott videó át lesz állítva. Ha egyből olyan URL-re mész, mint ami a harmadik képen van, akkor nem állítja át.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest