Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
lenne egy kérdésem nem tudom itt tudtok e válaszolni,ha a firefox telepítve van ssd-n és a profilt áthelyezem hdd-re,na az lenne a kérdésem,maga a profil ha az ssd-n van az sokat ír az ssd-re vagy csak maga a chace ami akár pár gigát is írhat,szóval ha a profil az ssd-n van de ahogy hallotam a chacet belehet állítani a firefoxban hogy a memórában legyen,akkor úgy nem igazán bántja az ssd-t?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Na akkor egy kérdés pontosan leírná nekem valaki hogy akkor a firefox chace-t hogyan irányítsam a RAM-ba olyan 200MB akarok neki adni ramba hogy annál többet ne foglaljon le a ram ból
Csak olvastam valamit hogy "-1-re állítjuk, akkor a Firefox az alapján fogja dinamikusan beállítani a cache méretét, hogy mennyi RAM van a gépünkben." Ez azt jelentené ha van 8gb ramom akkor ahoz viszonyítva állítja be a chace méretét?És ha azt akarom hogy max 200MB-t foglaljon ramban akkor is -1-et kell beírnom?ja és még annyit hogy ha pl törlöm valamikor a firefoxot ugye a ram ba tárolt chace eltűnik vagyis akkor már nem lessz a ram ban a lefoglalt 200gb?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz WonderCSabo #27456 üzenetére
Bocsi elírás volt
-
Pityu.
nagyúr
Elég utálatos ez az új flash player,megnézem feladat kezelőben és simán majd 200mb zabál a ramból ilyenkor vagy ki fagy vagy néha néha akadás jelentkezik a filmben és nem csak youtubénál hanem putlockeren meg máson is
-
Pityu.
nagyúr
Kérdésem az lenne,bizonyos oldalaknál ahol van pár flash tartalom űgy meg hülyül a flash meg a firefox hogy a böngészés írtózatosan belassúl szinte nyögve nyelős míg be nem áll az egész,a flash memória simán felszalad száz felé a firefox meg akár 500mb felé is felmászik ez mitől lehet nagyon fos így a böngészés.
-
Pityu.
nagyúr
Halldoklik még firefox-ban az flash player?
-
Pityu.
nagyúr
Én a flash_player_11_plugin_64bit_11.2.202.235 használom vagyis a régebbit de nem egyszer túlcsordól most is 133 324K,de volt már 250 000K is gondolom a protected móddal ezt is meg lehet oldani,és van a protected módnak valami lényegi jelentősége?
-
-
Pityu.
nagyúr
Nekem még az utolsó ajánlott flash van fent azóta sem frissítem,de lenne egy kérdésem most a legújabb firefox van fent és nem sok lap van megnyitva sőt a mellékes flash tartalmak tiltva vannak de rövid használat után a memória használat felszökik a firefoxnak most pl volt ennél jóval magasabb is aztán újra kellet indítani a firefoxot,mitől lehet ez?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Fandango #31355 üzenetére
Hát most legalább 40 perce van megnyitva de lennének pl a felesleges flash reklámok azok tíltva vannak csak akkor jönnek be ha rájuk kattintok,hát fórumozni szoktam,vagy néha youtube,vagy online filmezni meg ilyenek
Olyanom van pl pluszban hogy adblock plus
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Nem értem a firefoxot most csak egy oldalt nyitok meg pl facebook már 450megát eszik eddig csak úgy 230 megát evett akkor kezdet többet mikor több oldal volt megnyitva mitől van ez?
-
Pityu.
nagyúr
Valaki találkozott már ilyennel firefox alatt hogy youtubon indítok egy videót és pár másodpercig gondolkodik mire elindul a videó egy két napja jelentkezett expoleren azonnal indul akármelyik videó.
-
Pityu.
nagyúr
Nekem is pár napja van ilyen és az a fura néha az internet expolert szoktam firefox mellet használni de azon azonnal indul
-
Pityu.
nagyúr
Nekem most a legújabb firefox meg legújabb flash van fent alig csinálok valamit a firefox fel megy 500MB re aztán szép lassan van hogy eléri a 950MB is a memória használat a flash meg olyan 175mega szokott lenni és ilyenkor kicsit lassul minden ennek lehet valamit csinálni?
-
Pityu.
nagyúr
Nem elég hogy a firefox zabálja a memóriát még néha le is fagy és kiírja külön ablakban hogy a parancsfájl nem válaszol üzenet írja ki
-
Pityu.
nagyúr
A legújabb flash player van fent és nem tudom nekem furán viselkedik a firefox ha pl youtubon videót nézek és meg próbálok másik videóra váltani bent marad az előző és nem csak a flash zabálja a memóriát hanem a firefox is lassú meg minden mit lehetne csinálni ennek,bár az internet expoler is elég lassú mostanában még akkor is ha csak két oldalt nyitok meg.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Abrion #32862 üzenetére
Nállam olyan van pl hogyha elindítok youtubon egy videót kicsiben szaggat kicsit de kinagyítva jobb vagy pl a google keresőben be írok valamit és a képek menüpontra megyek és rá kattintok egy képre olyankor ugye meg nyillik a sor hogy mutass a képeket de nem azonnal nyillik meg hanem szaggatva.
-
Pityu.
nagyúr
Másnál is van fire fox alatt változás a google ban?
ha a google.hu oldalt hívom be így néz ki nincs bal felső sarokban a menü rész hanem jobbra egy ilyen lenyithatóban van minden,hogy képek,fordító,stb.... ez kicsit idegesítő ha gyorsan kell valamelyik
aztán a google.com al már normálisan néz ki de nem tudtam rögzíteni hogy ez jöjjön be
-
Pityu.
nagyúr
válasz Steelmanus #33456 üzenetére
Nálam szórakozik a google,eddig az induló oldalam a google.hu volt aztán találtam a jobb lenti sarokba egy olyat hogy google.com be állítottam azt és minden a régi volt,most meg már ez is olyan lenyithatós lett.
Tudom ez szőrszál hasogatás de szerintem hogy felül volt egy menü sor sokkal használhatóbb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Frissíteni kéne a java mat csak firefoxhoz 32 bites kell?Mert a rendszer az 64 bites
Okés köszi
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Másnak is pörgeti a memória használatot az új firefox?Na meg már kiakdt a flash playerrel is párszor 11.9.900.117 van fent most.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
természetes az hogy ha meg van nyitva vagy 7 lap akkor 432 000 től egész 500 000K ig megy a memória?
-
Pityu.
nagyúr
Én is szoktam hasonló helyzetben lenni de még én sem jöttem rá a nyűgjére még megérteném ha minden nyitott oldal flashel meg ilyen finomságokkal lenne tele meg lenne vagy ötezer kiegészítő felrakva de semmi.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Steelmanus #33985 üzenetére
kispx
Akkor ti mázlisták vagytok nem tudom milyen gépetek lehet milyen beállításokkal de nekem 150 ről indul minimum a memória használat,de állandóan váltogatom is az oldalakat nem hagyom állni órákat,még az a jó hogy van 8gb ramom,próbáltam már én is állítgatni de én nem tudom ilyen kevés értéken tartani a ram használatot.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ronaldu98 #34011 üzenetére
Próbáld meg újra telepíteni a firefoxot,ha újra telepíted, akkor csak úgy érdemes, hogy a profilmappát is törlöd előtte - akkor meg ugye jelszavakat, könyvjelzőket, ... menteni előtte.
Így aztán eleve elég, ha a profilmappád átnevezed, és újraindítod a ff-t, megnézni mit tesz.
Az is meglehet, hogy egyéb addon kavar be, úgyhogy azokat egyesével tesztelve telepítsd vissza.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest