- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #67357 üzenetére
Problem solved. A ChatGPT megoldotta.
Ezt kellett a userChrome.css beírni és a
svg.context-properties.content.enabled
értéket true-ra állitani./* Növeli a felhasználói felület méretét */
:root {
--sidebar-width: 250px !important;
--tab-min-height: 36px !important;
--tab-min-width: 120px !important;
--arrowpanel-arrowtooltip-stack-padding: 2px !important;
--arrowpanel-arrowtooltip-border-radius: 2px !important;
--arrowpanel-arrowtooltip-background: var(--panel-separator-color) !important;
--arrowpanel-arrowtooltip-padding: 4px !important;
--arrowpanel-arrowtooltip-font-size: 12px !important;
--arrowpanel-arrowtooltip-line-height: 1.2 !important;
}
/* Növeli a könyvjelzők, előzmények, legördülő menük, szendvich menü és a tabulátor betűméretét */
* {
font-size: 15px !important;
}
/* Növeli a tabulátorok szélességét */
.tabbrowser-tab:not([pinned]) {
min-width: 120px !important;
max-width: 200px !important;
}
-
Beren
aktív tag
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525 #67344 üzenetére
Valamiért mobilon nem láttam ezt a hsz-t.
Sok dolgot változtattál a megjelenítéssel kapcsolatban, ami azért gond, mert ez a böngésző már nem olyan, mint régen.
Akkor pl még több frissítés után is bármikor vissza lehetett telepíteni a korábbi verziókat. Nem volt ennyi és ilyen jellegű változtatás, mint amilyen az utóbbi időkben.
Annyira gyakoriak lettek a frissítések. Sokszor már kínjukban nem tudnak mit változtatni pár javításon kívül. Belenyúlnak a böngésző minden részébe akár. Már 1 verzióval korábbra is necces visszaállítani, nem is engedi csak úgy simán. Én igyekszem minél kevesebb dolgon állítani, csak ami a legfontosabb, ami nélkül már nem is használnám ezt.
Nem gondoltam, hogy ennyi dolgot átállítottál, ezért tanácsot adni is nehéz volt. A legnagyobb valószínűséggel olyan átállítás lehet a gond, ami belenyúl a megjelenítésbe, téma, ikonok, szélesség, magasság...
Ilyenkor egy indítás Hibaelhárítási módban, vagy egy portable könnyen választ szokott adni, hogy bugról van szó, vagy egyéni. -
válasz
Kékes525 #67335 üzenetére
Mire gondolok? Te írtad fentebb, hogy kilenc ikont egyformára cseréltek. Arra reagáltam, hogy azok a nyíllal jelölt vonalak a képen valószínűleg nem ikonok, csak az ikonok helye.
-
-
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Kékes525 #66128 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám frissítés után,lehet valamit kezdeni vele?Idegesítő,hogy minden hatalmas lett.
Nekem ezek az ikonok pl nem foglalták el az összes szabad helyet most meg hatalmasak meg görgetni kell őket.Én most azt is próbáltam állítani mert azt anno állítottam de semmi hatást nem láttam,hogy vissza vettem.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525 #65711 üzenetére
Ezért írtam én azt amit feljebb: a témád "3d gombosítja az ikonokat" és annak a gombosításnak van túl világos "fénye, csillanása". Vagy te futsz egy kört amiben kibontod a témát, megszerkeszted a gombokat sötétebbre, és visszacsomagolod, és használod publikáció nélkül... Vagy megkéred a téma kreáloját, hogy csináljon sötétebb verziókat is, és integrálja a meglévő témába.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525 #65700 üzenetére
Ez a témán múlik, nem az adott addonon.
Nálad a téma miatt "gombosulnak" az addon gombok és az egész sokkal világosabb hatású mint lehetne...
Nézd meg nálam az alap fekete és alap fehérnél:
Ha esetleg mersz, akarsz vele foglalkozni akkor szerintem a témád fájljai közt a "gomb háttérképet" le tudnád cserélni... vagy megkérheted a téma készítőjét hogy segítsen, vagy csináljon 1-2 fokkal sötétebb verziót is!#65702 mylenovo Én még azt is megnézném, hogy amikor belassul az egész akkor mid terhelődik (windows feladatkezelő), mert ha valami limites akkor korábban láttam, hogy át lehet rakni dolgokat másra valamelyest (gpu, cpu) + még firefoxon belül is tudod nézni, hogy ff-on belül mi terhelődik:
about:processes
about:performance
about:cache (manuálisan frissítendő oldal, mert lehet hogy cache limites vagy)
vagy ha mindent néznél about:about megnyitásával -
Rimuru
veterán
válasz
Kékes525 #65700 üzenetére
Usercss, pl valami ilyesmit tudsz csinalni
/* Osszes extension ( .toolbarbutton-badge-stack / .toolbarbutton-icon ) */
toolbarbutton[data-extensionid] .toolbarbutton-badge-stack {
filter: brightness(75%)
}
/* Csak a stylus, id forrasa pl: about:debugging#/runtime/this-firefox */
toolbarbutton[data-extensionid="{7a7a4a92-a2a0-41d1-9fd7-1e92480d612d}"] .toolbarbutton-icon {
filter: brightness(75%)
} -
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525 #65327 üzenetére
Videó felületére jobb klikk, link másolása adott időponttol, URL-be be, és enter.
Én úgy vettem észre, hogy az addon leírásával ellentétben még a youtube is megtartja valameddig az eddig nézted infót, ha pl nézel valamit, elkattintasz, de vissza gombbal visszamész 30-60 sec-n belül. -
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525 #64846 üzenetére
Group Speed Dial
Ez egy FVD alternatíva és FVD-ből is tud importálni. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525 #64848 üzenetére
Ha backup van, minden van, HELYES!
Ha csak CTRL+C CTRL+V, akkor szerencse...
Ha tegnapról mára frissült a FF-od, akkor a visszaállított "csak"profil lehet,hogy szólni fog...Viszont szerintem ahogy olvastam, ez olyasmi ami az "addon szerveren" lett tiltva, és az arra csatlakozókkal tiltatva... Lehet, hogy ez majd hullámként eléri a Chrome-os verziót is, mert "téma" lesz, és a miértje, ... és a gugli sem akar rossz hírverést a böngészőjének. Ajánlom hogy legyen egy HTML-vagy valami nem egyedi fájformátumú mentés is!
A figyelmeztetéssel egyetértek, csak korábbra rakatnám: ha az addon készítői irányába megy, menjen a használóiéba is, hogy "figyu baj volt, ha javítják, jó, ha nem, nem"... A tiltjuk de kiskapu meg nem érne semmit. utóbbi elveszi az előbbi értelmét.
#64849 Cs1csó állítólag az már megvolt...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525 #64846 üzenetére
A További információ hova dobat?
Milyen módszert értesz profilból kiszedés alatt?
Ha nagyon nagyon SOS, akkor másold ki a profil mappádat KÉT helyre nem futó FF mellett: egyik lesz a próbálgatós, a másik meg a biztonsági másolat;
Tölts le egy korábbi ezzel az addonnal biztosan működő ff verziót, ami biztos, hogy teljes telepítős (50-70MB nem kb10, vagy alatta), húzd ki a netedet (nehogy lehúzza a frissítést az alapértelmezett beállítás) telepítsd olyan helyre, ami biztos, hogy nem a meglévőé. Ne engedd, hogy elindítsa magát még (még a telepítőből is vedd ki a pipát) [ez csak biztonsági lépés].
Ha az megvan, akkor a frissen telepített, de régebbi verziót profilválasztós módban indítsd el, csinálj egy új profilt (vagy ha engedi, akkor keresd ki az egyik profilt amit mentettél, remélhetőleg nem írja fölül ez esetben, de ott, a bizti másolat, vagy ha ez nem megy akkor), így lett új profilmappád amit a régebbi FF verzió használ (és tudod, hogy a tied, és tudod, hogy hol van). Állítsd be,hogy ne frissüljön, vagy legalább kérdezzen rá!
Vagy egyesével (ez mehet nettel már), vagy mindenestül (még net nélkül nehogy fissüljön) átmásolva próbálkozhatsz, mert ha jól olvastam a híreket akkor ez telepített verzió függő, és nem globálisan tiltodd addonozás. (Teljes másolás az továbbra is dowgrade-nek minősül, és profilkezelésből bajos...)DE továbbra is:
-Ha az egyik böngésző (vagy bármi) frissít így, az nem azt jelenti, hogy csak ő tesz, vagy tehet így a jövőben.
-Ha a frissítés olyan dolgot módosíthat, amit mi nem akarunk akkor nem kell engedélyezni a frissítést.
-Ha egy addon, vagy pl játékmod törik azután miután a fő dolog frissült, akkor azért nem az a hibás, aki a fő dolgot kezeli.
-Ha fontos adatokat tárolunk, akkor legyen backup!
--Ha egy addonból élünk akkor a fentiek 2X minimum!Ha nem SOS, akkor meg várnék, vagy írnék az addon kezelőjének, hogy mi lesz...
(beszédes, hogy a chrome-addon-shopban íra egy felhasználó, hogy azért távolította el a Mozilla FF-ból, mert többszörös kérés ellenére sem hagytak fel olyan gyakorlataikkal, mint a keresőszövegek figyelése, vagy módosítása.... no bueno...)
-
Rimuru
veterán
válasz
Kékes525 #64010 üzenetére
Másrészt a hamburger menüben lévő nagyításra érvényes? - igen (+ ctrl + +/-).
A tobbit leirta DS39, kis leptekeid miatt az ertekeket erdemes kigeneraltatni valamivel (pl tablazatkezelo).
Az enyem joval egyszerubb:.3,.4,.5,.6,.7,.8,.9,1,1.1,1.2,1.3,1.4,1.5,1.6,1.7,1.8,1.9,2,2.1,2.2,2.3,2.4,2.5,2.6,2.7,2.8,2.9,3,3.1,3.2,3.3,3.4,3.5,3.6,3.7,3.8,3.9,4,4.1,4.2,4.3,4.4,4.5,4.6,4.7,4.8,4.9,5
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525 #63860 üzenetére
Nálam pár hónapja kezdődött, hogy nem töltődnek be elsőre normálisan itt a fórumok Win alatt. Logouton keresztül nézem. Volt, amikor üres lap jelent meg, pár hete pedig a képeket, avatarokat nem tölti be elsőre. Rá kell frissítenem. Alapon van a nyomkövetés, sütik is engedélyezve.
Nappal mobilon Ph-n olvasom a fórumokat más böngészőkkel, de ott nem tapasztaltam ilyet.
Lehet változtattak valamit, bár második próbálkozásra már normálisan jelennek meg az oldalak. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525 #63860 üzenetére
Én Ublock origin-t whitelist módban használok (hard mode), és a múlt héten láttam, hogy változott az oldal/oldalfelépítés összetétele. Eddig az alap követők (és aktuálisan oldalon lévő külsős képek, youtube-framek) mellett nem volt semmi, viszont múlt héten bejött az említett cdn.prohardver.hu. Nem csak a PH-n, hanem a többi lapcsaládos oldalon, olyannyira, hogy azokon, ha nincs betöltésre engedve a cdn.prohardver.hu, akkor nem tölti be az alap fórum/weboldal felépítést a böngésző (a képek, linkek, szövegek strucktúra nélkül fehér háttér előtt jelennek meg).
Szóval ez weblap indukált változás inkább mint védelmek, vagy böngésző.
(Ezért is vagyok extra hálás, hogy így is tud működni a UblockO. Látom, ha valami változik, és értem, hogy mi mi...)Hogyan kezelhető csak FF-t használva? Passz...
-
lovi27
addikt
válasz
Kékes525 #63052 üzenetére
Nálam se megy. A hozzászólásokban is írják.
-
Voice24
őstag
válasz
Kékes525 #62868 üzenetére
Ezt úgy értem, hogy több oldalon is előfordult már a hiba, legtöbbször a csakfoci.hu-n, de volt már máshol is. A csakfocinál is változó, van, amit meg tudok nézni, és van, amit nem. De ha átmegyek a chrome-ra, ott mindegyik hiba nélkül lejátszható. A win10 pár hetes új telepítés, így a mozilla is, de hoztam a profilomat.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Kékes525 #62778 üzenetére
Hát az old facebookot nem raktam fel.bár most is van néha,hogy valami felpörgeti a processzor egy pillanatra,most pl több és több féle lap van megnyitva pl youtube,facebook meg ilyesmi most olyan 35% a processzor használat,de legtöbbször pár százalék.Most lehet valami tartalom csinálja.
Ez a kettő kell és eddig nem is csinálták MONKNOW ,IDM
Amúgy a VT4Browser az hasznos?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Kékes525 #62766 üzenetére
Vírusellenőrzés meg volt egy két maleware amit talált irtottam,firefox profil törlése firefox újra telepítése meg volt.Még akkor a kiegészítők dolog maradt.Lehet olyan,hogy a kiegészítő éppen a legújabb firefoxal még nem annyira kompatibilis és azért csinálja valamelyik?
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #62710 üzenetére
Nem teljesen értelek, ez is ugyanúgy a Google translate-t használja, hogyan fordíthat jobban?
Azt írja, hogy a Google mellett a Yandex fordító motorja is használható, kapásból nem tudom tényleg jobban fordít pl. angolról magyarra a Yandex vagy akár a Google ezzel a fordítóval?Amúgy mióta "reaktiválták" az S13Translator-t azóta azt használom megint.
-
PitLee
őstag
-
Rimuru
veterán
válasz
Kékes525 #62572 üzenetére
de nem voltam bejelentkezve... nem kell bejelentkezni, csak az IP címem alapján azonosít? - Sehogy se azonosit, bejelentkezes nelkul csak a lokalisan van tarolva... ha torlod a profilod ezek a beallitasok is mennek a levesbe.
Amugy mozilla allaspontja szerint a sync nem backup szoval akkor is elveszhetnek ha csak 1 gepen hasznalod az adott sync fiokot. -
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #62566 üzenetére
Most bejelentkeztem, de úgyse megy az az egy beállítás felküldése. Volt fiókom, de nem voltam bejelentkezve. Lehet, hogy a felhő használatához nem kell bejelentkezni, csak az IP címem alapján azonosít? Az az egy pedig azért nem megy, mert túl nagy.
Ezt is írja:
"If you do not have a syncing account with your browser vendor, I have observed that the cloud storage feature can still be used as a local clipboard to save a pane settings. Might be convenient sometimes, but please do not use cloud storage as a replacement for uBlock Origin's backup feature. It is recommended you back up your settings regularly, this is especially true for those who have extensive custom static filters, custom rules, whitelist directives." [link]
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #62546 üzenetére
Ha esetleg csinálnátok egy ilyen tipusú frissítést és elfelejtitek kimenteni a profile-t az se baj, mert a frissítés előtt a Firefox elmenti ide:
C:\Users\Asrock\Desktop\Régi Firefox adatok\
Megnéztem úgy tűnik ez a frissítés előtti teljes profile. Én nem ezt használtam, hanem az általam copy-val mentettet, mert erről nem tudtam. Most vettem észre. Az "Asrock" a felhasználó fiókom neve.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525 #61967 üzenetére
Nevet, ikont, színt be tudod állítani:
about:preferences#containersPlusz én még a Containerise kiegészítőt is használom plusz funkciók miatt.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #61938 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a hiba nem nálam van: [HBO Go problémák az elmúlt 24 órában]
-
Syl
nagyúr
válasz
Kékes525 #61834 üzenetére
Kicsit több, mint egy átszkinezett Safari. Inkább, mint a Chrome és az új Edge. A rendering engine azonos, minden más eltér. Sajnos az iOS-re telepített AdGuard-ot a Firefox nem tudja használni, ezért várok valami változást. Vagy hozza el a saját bővítmények kezelését, vagy vegye át a Safariét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest