Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT Mozilla Firefox 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

movax őstag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreKülön szálakon intézik az adatforgalmat, nincs átjárás közöttük cookie- és history-szinten, így pl. a GoodleAds vagy a Facebook nem tudja követni a böngészésed, ha külön konténerekben futtatod őket. De az is előny, hogy pl. több Google-profilt tudsz használni egy böngészőben, külön fülekben (pl. magán gmail, céges gmail). 
- 

farkas-j őstag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNekem is ugyanez a "Tranlate Web Pages" fordító vált be legjobban! Hiba nélkül fordítja le a komplett weboldalakat. 
 Az S3 Translator is nagyon jó, különösen a Youtube videók feliratainál szenzációs!
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreKözben én is megtaláltam ezt,nagyon tuti 🙂 köszi amúgy. Kár azért a mate translatéért de ez most jobban is tetszik. 
- 

Krystal_s addikt válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreIgen, úgy viselkedik, de nálam a Cache írás lemezre tiltva van és csak a memóriába megy. Azt meg törli minden bezárás után. ledgeri: Hát én ezért várok mindig a frissítésekkel. (sokan persze leszólják, aki tart a frissítésektől) 
 Most is vártam pár napot és mivel nem láttam itt panaszt (eddig), ezért frissítettem, meg gondoltam, ha nem jó, akkor visszateszem a 89-et, de most nem engedi úgy simán.totron, Beren: Egyetértek. 🙂 
- 

Cs1csó titán válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreIlyennel nem találkoztam. 
 A lényeg amúgy ezeknél a TARTALOMblokkkolóknál, hogy MILYEN szűrőlistát használsz. Ha a megfelelőeket akkor nem lesz reklám.
 Az UO-t én kvázi alapon használom annyi bónusszal, hogy valamelyik "annoyances" listát hozzáadom - ami már gyárilag is ott van bekapcsolhatóan most a Fanboy annoyances-t használom de jó az AdGuard-os is.
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreAmúgy működik az UO és az AdGuard is a Chrome-on tehát még nincs akkor gond. De reklámoktól hemzsegő oldalt gyakorlatilag élvezhetetlen használni. Főleg a dinamikus reklámok ami kiborítóak. 
- 

ArthurShelby addikt válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreErre van valakinek ötlete? 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNézem, hogy szép sunyiban kiszedték az opciókból a tabok privát ablakban megnyitását. Eddig lehetett: jobkatt a fülön és Move tab to new private window. De most már nincs. 
- 

mpo veterán válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNézetek, oszlopok megjelenítése. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreElőzmények, minden előzmény és elkezded gépelni a címét. 
- 

totron addikt válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreHelyes, örülök. Hozzájön még a dologhoz, hogy az új fb felület több funkciójában eleve gyorsabb. A régivel volt az + a régebbi firefox verziók, hogy egyszerűen NEM, botrányos volt. Most jobb. 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreKár. És ahogy a Mozilla szekere áll, kétlem, hogy valaki energiát fog ilyenbe ölni...  
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreLevonják a fizetésedből és az államé lesz, akkor az állam fizeti (vagy te, nézőpont kérdése). 
 A megkapott pénzedből adakozol, akkor is te fizeted.
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreVegyük az EU vs. Microsoft csatát aminek az eredményeként sok leválasztott, újrahasznosított olcsó Windows 10-es licenchez lehet jutni jogtisztán. 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreFogalmam sincs, de mindent-mindent menteni, gyűjtögetni akar - ez csak egy példa ablak volt a sok közül. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreLehet a Firefox-ban is szelektálni:  + érdemes utánanézni, hogy a legfrissebb verziót támogatja e a mozbackup. Úgy tűnik, kb. 8(!) éve jött ki az utolsó verzió inkább hanyagolnám a beépített megoldás is elegendő. 
- 

Tannen tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreMegnézem, köszönöm!   
- 

Frawly veterán válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreDe, lesz rá patchelt verzió 66.0.4 formájában. Elég csak ideiglenesen bekapcsolni az adatküldést, utána egyszer újraindítani a böngészőt, és megnézni, hogy az about:studies lapon megjelent-e a hotfix xpi, ha az aktív, akkor ki lehet kapcsolni újra az adatküldést, és lehet próbálkozni az addonok engedélyezésével. 
- 

radi8tor MODERÁTOR válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetére
- 

HoaryFox őstag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetérePedig de, az egyik gép munkahelyen van, napi szinten bezárom, majd megnyitom, valamint itt gép újraindítás is van. Otthon is ha nem vagyok a gépnél hosszabb időre, akkor bezárom, de ritka a kikapcsolás/újraindítás. 
- 

Winner_hun félisten válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreÉn 56-os verziót használok, frissítések ki vannak kapcsolva. Egyszer olvastam hogy majd valamelyik verzióban visszajön a kiegészítők támogatása... várom már. 
- 

junior11 veterán válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreSzerintem nemsokára hivatalosan is elérhető lesz a javított verzió a Mozillától, nem fog kellene mókolni hozzá. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreSzinte használhatatlan a böngésző, ijesztő volt egy rövid időt is így tölteni a neten. Emlékszem volt egy ürge aki arra panaszkodott, hogy milyen sok időt, pénzt, energiát beleölt a honlapjába de sokan reklámblokkolóval látogatják aztán végül kibökte, hogy reklámblokkoló nélkül ő sem merészkedik fel a netre. AHA tehát az ő oldalát mindenki blokkoló nélkül használja mert neki az a jó más oldal az meg ugye nem rá tartozik.  
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreInkább telepítsd újra az UBO-t (ha vannak saját szabályaid azt a beállításoknál EXPORTÁLÁS FÁJLBA móddal tudod lementeni majd ha újratelepítetted importálod.) Az FF frissítések, a változó sávszél a ping stb. bezavarhat. 
- 

Krystal_s addikt válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreHosszú évek alatt gyűltek össze. Mindenféle témában... Amúgy szerintem nincs annyi (20-30 téma, mint számtech, egészségügy, kozmetika, zene, üzleti stb és azokon belül ismét kb 20-30 oldal). Az említett kiegészítő ezer valamennyit írt ki. Na akkor állítottam le. Matthewus: Eddig nagyon ritkán volt gond a leállítással. Olyan, amikor kiírta nem tudja visszaállítani a lapokat. Ikonok olyankor megmaradtak. 
 Azt olvastam a CCleaner zavarhat még be az új motor miatt. CCleanert nagyon ritkán futtatok és FF-re vonatkozóan csak a gyorsítótár, net és letöltési előzmények voltak bepipálva.colomb2: Kevés a halott link és az sem számít, mert nekem elég a link címe, abból már tudom miről volt szó és ha kell rákeresek újra abban a témában... haha 
- 

Rimuru veterán válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreannak egy jó része halott link. - ezért kell internet archive linket elmenteni. :DDD 
- 

Polgesz tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetére
- 

Jazz veterán válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreSajnos nem jó. Ez nem megjegyzett bejelentkezés, hanem egy mezőben egy elgépelt szó. Ugyan ebben a mezőben minden egyes begépeléskor ugye feldobja a hasonló lehetőségeket amik korábban szerepeltek, és ebben az esetben kettőt is. Ebből az egyiket, vagy akár mindkettőt lenne jó törölni. (Adott oldalon a sütik törlésével próbálkoztam, de a legördülő választéklista sajnos megmaradt továbbra is.) 
- 

Kékes525 félisten válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreKicsomagolod, vagy ezt töltöd le: nano_defender-15.0.0.42-an+fx.xpi és itt telepíted: [kép] 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreElőször csak Chrome-hoz csinálta meg a Nano Adblocker-t és a Nano Defender-t a Nano Defender az egy agresszívebb AAK program. (Anti-Adblock Killer) Egyfajta bypass módszerrel kikerüli a reklámokat az Adblock killer azt hisze a reklám lefutott közben pedig nem futott le legalábbis te nem fogod látni a reklámot -ez a bybapss. A Nano Defender UBO-hoz is használható volt csak ott kellett még egy két lépést megtenni az installálásakor. Aztán elkészítette Firefox-ra is de aztán ahogy feljebb is ki volt fejtve, API problémák stb. miatt abbahagyta a fejlesztője a hivatalos Firefox-os verziót. Ekkor kezdték el a Chrome-os verziót portolni a firefox-ra majd aki ezt csinálta abbahagyta ekkor lépett be a képbe a mostani fejlesztő aki azóta is csinálja, DE csak a Nano Defender-t portolja tehát az UBO-val kell használni és még van pár lépés amit továbbra is meg kell tenni. DE a legfontosabb, hogy az UBO-ban is van AAK modul persze a komolyabb AAK-val nem biztos hogy elboldogul oda Bypass kell. Bár ez a lényeg, hogy az utóbbi időben nem futottam bele olyan oldalba amivel ne bírna el az UBO önmagában. Olyan van pl. OPRENDEN jön elő szöveg hogy reklámblokkolót érzékelt de nem bontja a kapcsolatot csak a reklám helyén ez a szöveg található. Itt a PH-n is van ilyen amikor a fórumon vagyok de nem egyből jön elő hanem mikor betöltöm az egyik topikot majd legörgetek ekkor ugrik az oldal egy kicsit és ha visszatekerek akkor ez fogad: Ennyi de ettől még használható az oldal. Az AMO-s verzió a CHROME STORE FOXIFIED-ban is azért sincs már benne - ha jól tudom nincs - mert a portosított verzió önmagában tud települni chrome store foxified nélkül. SŐT volt régebben olyan hogy egy agresszívebb AAK-val nem tudott mit kezdeni a Nano Defender SŐT olyan is volt hogy a Chrome-os NATÍV megoldás elbírt vele a Firefox-os port nem. Úgyhogy jelenleg egyik böngészőn sem nagyon van létjogosultásga, de ha lesz akkor az inkább egyén függő attól hogy milyen oldalakon szörföl és ott esetleg kell e. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetére Az nem a Nano Adblockerhez hanem a Nano Defenderhez való. Arról pedig azt írtuk, hogy felesleges a tapasztalatok szerint. NanoDefenderFirefox Ez müködik, de felesleges. Az nem a Nano Adblockerhez hanem a Nano Defenderhez való. Arról pedig azt írtuk, hogy felesleges a tapasztalatok szerint. NanoDefenderFirefox Ez müködik, de felesleges.
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreMert a fejlesztő nem tudta rendesen implementálni a Firefox alá. Valószínűleg nem volt meg hozzá a megfelelő API. A fejlesztő szedte ki, nem a Mozilla. Amúgy itt erre már választ kaptál csicso82 kollégától: [link] "Lehet winről linuxra pl valahogy, vagy winről winre?" Szerintem igen, ha a Firefox fiókkal szinkronizálod. Innen bármelyik rendszerre letöltheted, ami futtatja a Firefoxot. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreA Nano Adblocker és Nano Defender fejlesztője jspenguin írta még korábban, hogy nem tudja natívan megcsinálni ezt a két kiegészítőt Firefoxra ideje sincs rá és valami technikai probléma is fennált, de akit linkeltem ő a chrome-hoz készült Nano Defender-t csinálta meg a Firefox-hoz. Tehát ez nem egy Firefox-hoz készült kieg hanem a chrome kieg van átkonvertálva. Elegendő ha UBO-t használsz egyedül ÉS HA belefutsz olyan oldalba ahol csődöt mond akkor ott teszteld a nano defender kieget. Megjegyzem nagy fanja voltam a Nano kiegészítőknek de teljesen jól megvagyok nélkülük. Plusz: Kékes525 említette ha jól emlékszem, hogy szerinte a Nano Defender egy kicsit lassította a böngészést ezért neki telepítve van de inaktív és csak akkor használja ha kell. Valahogy én is így vagyok vele de mivel NEM TALÁLTAM olyan oldalt ahol az UBO csődöt mond de a Nano Defender-rel felvértezett UBO nem ezért nem is használom. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreA uBlock Origin mellett nano adblocker? Totál felesleges. Vagy az egyik, vagy a másik. Kvázi ugyanaz a kettő. Én inkább az eredeti, uBlock Originre szavaznék. Szerintem a nano defender felesleges, mert nagyon kevés oldal van, ahol kimondottan hasznos lenne. Én még nem találkoztam olyannal, ha a teszt oldalakat leszámítom. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreGyere át a Reklámblokkolók topikja-ba! Amúgy van: ITT a jelenleg is fejlesztett kiegészítő van még pár lépés ahhoz hogy használni tudd itt a leírás:[link] HA VALAMELYIK lépés nem érthető akkor írj a másik topikban és ott segítünk. Megjegyzem nem használom, annyira nem vált be igazság szerint csak pár oldal van amivel az UBO nem boldogul de azokkal ez a kiegészítő sem úgyhogy ezért nem használom. Azt ajánlom ha találsz olyan oldalt ahol csődöt mond az UBO azt mentsd el -TESZT OLDALNAK - majd teszteld a nano defender-rel. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetére+1 Kékes525 Valószínűleg valami általános kártevő. Persze ettől még lehet böngésző specifikus de akkor mindegyik tetszik neki. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreSzerintem nem, mert a másik böngészővel is előjön és ha a Windowst csökkentet módban indítja, akkor már nem. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreOlvaso modban tudod allitani, kattints az Aa gombra.  
 Sotet tema is van gyarilag.
 (az meg hogy egy weboldal hogy van megirva nem a bongeszo sara, az ilyen kiegeszitok mind css-t hackelnek es mivel minden oldal mas es mas nem lesz tokeletes sose)
- 

Fandango veterán válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreJó lenne ha lenne gyárilag, de nincs. Én ezt használom, ha szükségem van rá. 
- 

Matthewus őstag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreTörlöd a sütiket bezáráskor? 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNem használsz Greasemonkey-t? [link] 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreJobb felül az ikonsorban... 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreÉn ilyenről nem tudok. 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreIgen, pl. az a kiegészítő amit az általam megválaszolt hsz.-ben linkelt Krystal_s. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreHa a weboldal kiirja akkor igen (egy normalis oldalon latszik mikor keszult a cikk). 
 Amugy internet archive, ilyesmi lehetosegeid vannak.
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreÉs megvan a megoldás!!  [link] [link]"You can force Firefox to re-import your old passwords. Here's how: 
 1. In the location bar, type "about:config" (without the quotes) and
 press <Enter>.
 2. Click [I'll be careful, I Promise!]
 3. Search for the preference: signon.importedFromSqlite
 4. Right click on signon.importedFromSqlite, and select "Reset".
 5. Go to Help-->Troubleshooting_Information, then click on [Open
 Folder]. That will open Windows Explorer in your Firefox profile.
 6. Close Firefox
 7. In your profile folder, delete the file "logins.json".The next time you start Firefox, it should re-import your passwords from 
 your old passwords file."Érdekes, ilyen probléma már a 32-es ff-xal is volt.  
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreSzerk: 
 A profilesban 2 mappa van:
 "kq4rhy96.default" (van "key3.db", nincs "logins.json" fájl) és "pt3k8rqc.default-1480272452345" (van "key3.db" és "logins.json.corrupt" fájl)
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreProfilmappában megvannak a jelszavakat tároló fájlok? 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreSzerintem sehogy. Backup nincs a profilodról? 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreA Nano defender (Anti-Adblock-Killer) az Ublock orign és a Nano Adblocker mellé is telepíthető. Itt egy leírás, hogy mit kell tenned ha FF-re Ublock orign mellé telepíted a Nano Defendert vagy a Nano Adblocker mellé a Nano Defendert: [link] Gyakorlatilag itt ha a kékkel kiemeltekre kattintasz és leokézod ami feljön ablak akkor megtörténik az integrálás. 1-7 lépés, ha nem világos valamelyik lépés akkor jelezd. Ha Ublock Origin helyett Nano Adblocker-t használsz akkor könnyebb az integráció, én lecseréltem az Ublock Origin-t Nano Adblocker-re - most, hogy már a hivatalos fejlesztője elkészítette FF-re is a Nano Adblocker-t és a Nano Defender-t is 
 Ha megnézed az Ublock origin szűrőit és összehasonlítod a Nano Adblocker szűrőivel rájössz hogy gyakorlatilag ugyanaz alapvetően a Nano defender itegrálhatósága érdekében történtek a változások.
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNéhány plusz dolog kell még ublockkal 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNano Defender védi az uBlock Origint is! Egyébként én is felraktam, ha már ennyire reklámoztátok itt, és meglepődve tapasztaltam, hogy olyan oldalon is van hatása ahol nem az adblockot akarják blokkolni, hanem timer van amíg tovább tudsz lépni, hogy addig is nézd a reklámokat (amit nem láttam eddig se mert az ublock letakarítja  ). A timer részt kilőtte a uMatrix és csak kattintani kellett a továbbra, viszont a defender teljesen kiiktatja az oldalt és a cél linkre visz egyből. ). A timer részt kilőtte a uMatrix és csak kattintani kellett a továbbra, viszont a defender teljesen kiiktatja az oldalt és a cél linkre visz egyből. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreA NANO ADBLOCKER, az olyan mint az uBlcok Origin (kinézetre is), azaz valamilyen szempont szerint nem akart, nem kívánatos, káros oldalakat szűr, míg a NANO DEFENDER az egy Anti-Adblock Killer, az adblockerek elleni kódok ellen van, azaz védi az Block Origint és a NANO ADBLOCKER-t, hogy nehogy lekapcsolhassák azokat. Nemsokára megjelenek a honlapokon az Anti-Adblock Killer-erek elleni kódok és akkor az Anti-Adblock Killer elleni killerek ellen is fel kell majd lépni. Ezt lehet majd fokozni a végtelenségig.  
- 

SteadyMan aktív tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreKöszi. Akkor blokkolom, bár valami 57.0 frissítés fejlécet is látok, de gondolom nem kell ez sehova. 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetére
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreZSENIÁLIS!! Tökéletesen megfogalmaztad, de a sor vége után jön a lényeg: ha ezzel mind megküzdesz utána úgy böngészhetsz mint a böngészés hajnalán, nekem ennyit megér azoknak a srácoknak akik fejlesztik ezeket még többet is. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreEz miatt vált majd át az internet tartalom fizetősre. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetére
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreA reklámblokkolók érzékelését is lehet blokkolni az uBlock Originnel. Két szűrőlista is van benne erre a célra. (Adblock Warning Removal List és az AAK-Cont Filter For uBlock Origin, ami scripttel használható). A linkeket megtalálod ha itt vagy a Google-on rákeresel. (#53850) nahaggyámár Olvastam. Csak kihangsúlyoztam az esetleges félreértések elkerülése érdekében. 
- 

EmptyParadox senior tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreAz új felületen szerintem sehogy, de a lap alján van egy View classic desktop site link, ami visszahozza a régi designt, és itt a neve mellett már írja, hogy Compatible with Firefox 57+. Amúgy szerintem szörnyen néz ki az új felület. Nem szeretem ezt az irányt, hogy mindent mobil nézetre kell erőltetni. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreabout:config -> dom.webnotifications.enabled legyen false 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreTeljesen jól működik nálam, megtalálja amit írtál. 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNekem ESR-ben megy a keresés... Nem lehet, hogy kép van a pdf-ben és ezért? 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNem jön elő a keresősáv? 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreabout:support - Profilmappa - Mappa megnyitása - sessionstore-backups mappában vannak az előző munkamenetek fájljai, de ha azóta megnyitottad már párszor a Firefoxot, akkor nem biztos, hogy vissza tudod állítani 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreErre van valakinek ötlete, vagy ilyenekben ne reménykedjek? 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreOlyat tudok ami 4 klikkel megy. Saját szűrőkhöz hozzáadod ilyen formában az oldalt:||google.hu^ 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetére
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreAndroidos Firefoxban van. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreValaki? Vagy ilyen nem létezik, és ne is várjam. 
- 

Grafirka őstag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreAz 1.13.0 nalam nem mukodott , viszont telepitettem az az 1.13.11.rc0 verziot ami latszolag rendben van. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetére"Szüleim, környezetem (barátok, tanárok...) neveltek. Ez alapján formálok véleményt egy hírről. " Nem erről írtam. Mire az információ eljut hozzád, hogy véleményt formálj, addigra már most is rendkívül sokan a legkülönbözőbb szempontok alapján szűrik, manipulálják. Ha ebben egy kicsit is rendet tesznek, az már nagy haszon az információt fogyasztónak. "De ha csak az egyik oldal jut el sem jut hozzám..." Valószínűleg ezután is ugyanúgy látni fogod a fake híreket, de már tudod, hogy valószínűleg hamis, mert a Firefox jelezni fogja. Gyakorlatilag a vélemény formálásodat könnyíti meg. 
- 

DS39 nagyúr válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreMost viccelsz? 
 A kormánynak a legjobb ha buta a nép. Őket lehet megvezetni, irányítani.
 Az sem véletlen hogy 16-ra lett csökkentve az iskolakötelezettség. Illetve az ingyenes továbbtanulás lehetősége megnyírbálva.
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreIlyen értelemben most sincs szabadság. Most is mások véleménye, információja, döntése alapján alakítod ki a véleményed. Az információknak csak nagyon piciny része jut el hozzád közvetlenül saját tapasztalással. 
 Azok az oldalak, amelyeket elérsz a neten, döntő többségük azok, amelyeket a Google indexel. A többi a Deep Weben (láthatatlan web) van. Ezek a legtöbb ember számára elérhetetlenek. Ez sokkal több, mint az amit könnyen elérsz.
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreÉn értettem, jó vicc volt az  Szerintem nézd el a "bácsinak", hogy nem esett le neki Szerintem nézd el a "bácsinak", hogy nem esett le neki (#51192) pibácsi: Amikor a weboldalon vagy, nyomj egy Ctrl + F5 billentyűkombinációt, hátha megjavul. 
- 

pibácsi senior tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreEz mit jelent, ezzel mit tudok csinálni? Ü. Pibácsi 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreA YouTube Plus kiegészítő egy sor problémát megold. 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreITT is vannak YT filterek, gondolom megy AdBlock Plus-al és uBlock-al is. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreuBlock Originbe saját szűrők közé másold be ezt: ##.ytp-pause-overlay 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreSzoval a PH is ide tartozik? Privat sessionbe lepek be ide (is).  
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNem, Win 7-es a csúcs!  
- 

koxaman tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreSzolgáltató válogatja az ip-t alapból figyelik, proxyval esetleg kijátszható. Régen erre a JDownloadert használtam. 
- 

kispx addikt válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreViszont az 54-esben (beta channel) mintha javították volna. Legalábbis még nem találkoztam vele. 
- 

nfsu17 veterán válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetére
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreSzia! 
 Az alapértelmezett Letöltések mappába, van még ott majd 30GB-om :/
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreés tényleg, fura  
- 

ztoldy senior tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreMeg ugye az is számít, hogy milyen szűrők vannak aktiválva ublock-ban, mert gyárilag nem a legdurvább szűrők vannak engedélyezve. Pl. olyan beállítása is van, amivel az adblock szűrők megkerülhetőek, de ez nem aktív alapértelmezetten. 
- 

válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetére
- 

ztoldy senior tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetérenálam sincs semmi reklám az oldalon, teljesen fehér 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreÉn nem látok ott semmilyen reklámot. Valami beállítás lesz nálad. Vagy lehet, hogy egy leszed-visszatesz megoldja. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNem mindent lehet letiltani (gondolom itt az elem elrejtésre gondolsz). Adj egy linket, akár privátban, és megnézem. 
- 

tzsolesz nagyúr válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNem neked kell, automatikusan konvertál. Ráadásul észrevétlenül, és piszok gyorsan. A program a háttérben elvégzi a műveletet. Amit linkeltél, meg nagyon baró, köszi.  
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreIgen. 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreInternetdownloadmanager-rel én tudok leszedni videót a Mediaklikkről. 
- 

asuspc96 senior tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetérehát akkor marad az ősi favágó módszer...ha nézem instant fel is veszem  mindenesetre köszi a tippeket mindenkinek !  
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetérehát igazából ez nem publikus (de nem olyasféle videó  ),. a lényeg, hogy fizettem egy oktató videóért és csak korlátozott számban engedi megnézni, van jó sok videó, lejátszási listába, de sajnos nem játssza le automatikusan egyiket a másik után, mert úgy fel tudnám venni... ),. a lényeg, hogy fizettem egy oktató videóért és csak korlátozott számban engedi megnézni, van jó sok videó, lejátszási listába, de sajnos nem játssza le automatikusan egyiket a másik után, mert úgy fel tudnám venni...
 Nem tovább terjeszteni akarom, hanem magamnak, hogy többször megnézhessemennyi lenne 
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetérenem nyert...én legalábbis ezzel csak felvenni tudom...  
- 

Noxy veterán válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreKönyvjelző mentés kiegészítő : Xmarks 
 Teljes FF backuphoz meg a Mozbackup program.
- 

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreNem kell kétszer beírni mindent, add hozzá a bankod címét az Esetben a védett böngészőhöz, és akkor automatikusan abban nyitja meg. [link] 
 Azt, hogy a védett böngésző mit tud, az Eset vagy a vírusirtó topikban kérdezd meg.
- 

ALFA senior tag válasz  ArthurShelby

üzenetére ArthurShelby

üzenetéreIllene odaírni az idézeted végére, hogy Karinthy Frigyes mondta egy feminista nővel folytatott vitája során. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az nem a Nano Adblockerhez hanem a Nano Defenderhez való. Arról pedig azt írtuk, hogy felesleges a tapasztalatok szerint.
 Az nem a Nano Adblockerhez hanem a Nano Defenderhez való. Arról pedig azt írtuk, hogy felesleges a tapasztalatok szerint. 

Szerintem nézd el a "bácsinak", hogy nem esett le neki
 Szerintem nézd el a "bácsinak", hogy nem esett le neki  

KAMI911
 KAMI911