Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
-
EmptyParadox
senior tag
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
farkas-j
üzenetére
Próbálj ki valamilyen User-Agent Switcher addont. Lehet, hogy megoldja.
-
EmptyParadox
senior tag
Egyszerre több profil futtatása:
http://kb.mozillazine.org/Opening_a_new_instance_of_Firefox_with_another_profile -
EmptyParadox
senior tag
Én úgy használom, egyébként, hogy a bookmarks toolbaron, első helyen van egy névtelen mappa - tehát csak az ikon -, és abban vannak eltárolva mappákba rendszerezve a könyvjelzőim. Persze, mellette a gyakran látogatott lapok ugyanúgy név nélkül, csak ikonokként szerepelnek. Így, ha egy új oldalt fel akarok venni a könyvjelzők közé, akkor csak behúzom a címsorból a megfelelő helyére a mappa ikonon belül. Így biztosan oda kerül, ahova szeretném.
Bár, nyilván ez preferencia kérdése, de ez számomra kényelmes, és könnyen kezelhető megoldás. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Nevet, ikont, színt be tudod állítani:
about:preferences#containersPlusz én még a Containerise kiegészítőt is használom plusz funkciók miatt.

-
EmptyParadox
senior tag
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nah, azt nem is tudtam, hogy visszaállít mindent bezárás után, csak az izolációs részét ismertem. Jó tudni.

Akkor, tényleg a két profil párhuzamos futása lehet a gond szerintem, mint ahogy korábban is szóba került. Esetleg ha két külön profilt használnál Sandboxie-hoz és normál használatra? Bár úgy meg más akadályok merülnének fel. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
scream
üzenetére
Picit máshogy működik, de lehetséges.
-
-
EmptyParadox
senior tag
-
EmptyParadox
senior tag
Én a Cookie AutoDelete-et használom erre. Ami kell, az white listen van, a többit meg tab bezárás után törli.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
kovaccss
üzenetére
Nem értem, hogy a portable teszt miért nem jó. Felrakod az adott portable verziót, majd behúzod a meglévő profilodat a protable profilmappájába. Majd teszteled, hogy mi a helyzet a portable elindításával. Az eredeti profiloknak semmi baja nem lesz. Ha nem jön be, felraksz egy másik portable verziót, azzal teszteled.
De amúgy is, ha konkrétan csak kimented az egész profilokat tartalmazó mappákat, bármikor visszaállíthatod, csak felül kell írni az előzőt. Nálam jó pár backup van, szimplán ki vannak mentve, és be vannak csomagolva. Bármikor visszatérhetek időben/FF verzióban.
Nekem is volt olyan, hogy valami nem volt jó az új verzióval, és a verzióváltás miatt a profil is változott, ha visszaraktam volna az előző FF verziót, már nem tudta volna kezelni a módosítások miatt. De mivel frissítés előtt csinálok backupot, ezért csak visszaraktam az előző FF verziót, majd profil mappa del, backup bemásolás, és onnan folytattam, ahol tartottam. Megvártam, míg javításra került az alverzióban a probléma, és már hasíthatott is a legfrissebb FF. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Pierre75
üzenetére
Kerekített tabokra ez:
https://www.userchrome.org/what-is-userchrome-css.html#curvetabs
Vagy ez esetleg:
https://github.com/FrankConijn/Firefox-Quantum-Rounded-Tabs -
EmptyParadox
senior tag
válasz
kovacslevi98
üzenetére
Ha írsz egy scriptet, akkor megvalósítható.
Violentmonkey kiegészítő jó erre pl. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
nfsu17
üzenetére
Nézd meg ezt, hátha eltünteti:
app.update.doorhangerabout:configban.Meg ezt találtam még, nem tudom, hogy segíthet-e.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Lehet. :/
Átmeneti megoldás redditről, reméljük működik.
Én eddig túléltem a a hibát. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
FF hiba lesz, úgy tűnik.
Reméljük hamar javítják. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Lex Icon
üzenetére
Sajna még nincs hozzá API, de idén elvileg jön már. Nekem is ez hiányzik, és már szinte tökéletes lesz a Quantum élmény.
Viszont van rá CSS trükk:
Itt a vertical-toolbar-left-side.css illetve a vertical-toolbar-right-side.css segítségével imitálható a dolog. Bár azért nem tökéletes, pl. mappák sem működnek rendesen. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Fred23
üzenetére
Youtube-dl esetleg?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
newmoonlight
üzenetére
userChrome.css-hez ezt írd hozzá:
#main-window[lwthemetextcolor="bright"] .tabbrowser-tab[selected="true"] .tab-line {
display: none !important;
} -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Vagy ha hosts file-ban letiltanád a címeket?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Gorhill egyébként mit írt az uBlock-os csatlakozásokra?
-
EmptyParadox
senior tag
Ezt próbáld meg:
Fx65_tabs_on_bottom_menubar_on_top_patch.css -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Én ezt használom: Simple Translate. Hátha bejön neked is.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
looser
üzenetére
Én egyébként egy külön RSS olvasó programot ajánlanák. Amikor GoogleReader megszűnt, akkor kutakodtam. QuiteRSS, RSSOwl vagy Tiny Tiny RSS serverként futtatható. Én RSSOwlt használok.
Vannak online szolgáltatások is, de azokból nem tudok ajánlani, nem ismerem őket.
Szerintem jobb egy erre a célra készített dedikált programot használni. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
kranazoli
üzenetére
Esetleg ez: Play/Pause.
Bár kicsit félmegoldás. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
kranazoli
üzenetére
Akkor következő alternatíva:
Ha HTML-ben exportálod, akkor a faviconokat is elmenti.
Én, amúgy az egy az egyben profilmásoláson kívül más megoldást nem nagyon szeretek, mert tuti, hogy valami apróság (about:config beállítás, userchrome...), vagy valami más el fog tűnni.
-
EmptyParadox
senior tag
Dynamic filtering: quick guide:
Second column: global dynamic filtering rules, i.e. whatever rule appears in this column applies everywhere, on all sites:
Third column: local dynamic filtering rules, i.e. whatever rule appears in this column applies to the current site only:
-
EmptyParadox
senior tag
Én ezt használom a horizontális tabok eltüntetésére:
/* Remove horizontal tabs */
#TabsToolbar {
visibility: collapse !important;
}
#titlebar-buttonbox {
height: 14px !important;
}
[uidensity="compact"]:root #titlebar-buttonbox {
height: 16px !important;
}
#titlebar-spacer {
background-color: var(--chrome-secondary-background-color);
}
#titlebar-buttonbox-container {
background-color: var(--chrome-secondary-background-color);
}Illetve nekem a Tree Style Tab jött be leginkább a vertikális tabokra.
-
EmptyParadox
senior tag
Jobb gomb az ikonjára -> Shortcut -> Run -> Maximized.
Hátha ez megoldja. De mindig csak az első indításnál csinálja ezt?A bookmarks toolbart egyelőre nem lehet kirakni oldalra, nincs még hozzá API, én is erre várok még.
A keskeny lapfület szerintem CSS-sel tuti meg lehet oldani.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Visszatérve még a link új lapon megnyitása, és előtérbe hozásra. Nálam androidon így működik alapból, nálatok nem?

Bár nálam v61.0, Android pedig 6.0.1.(#56621) Somatom
Valószínűleg ezt félmegoldásnak fogod tartani, de ez is egy járható út:
Close Other Tabs Button -
EmptyParadox
senior tag
Részemről már rég csalódtam a google termékekben. Elképesztő erőszakosan nyomatják a dolgaikat a standardekkel nem is foglalkozva. YT sara az egész.
Hooktube már sajnos tudtommal nem működik rendesen, de https://www.invidio.us/ egész jó lightweight frontend.
Másrészről meg desktop playerrel még egyszerűbb lejátszani bármit is.
Mobilra meg ott a NewPipe. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
üzenetére
Ez megint új idióta divat webfejlesztésben. Pl. google rangsorolásába sokat számít, hogy mennyi idő alatt tölt be az oldal. Ezért sokszor ilyen trükköket alkalmaznak, hogy előrébb kerüljenek. Más oldalak pl. nem töltik be a képeket addig amíg nem scrollolsz konkrétan a képig.
Másik kedvencem ez az egy hosszú lap az egész weboldal, ami csak lescrollol, ha egy menüt kiválasztasz, ezt sem tudom ki találta ki, és hogy miért tartják annyira praktikusnak. Komolyan a mobil platform térnyerése egy nagy cancer az egész internetre nézve. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
userChrome_customization.css and userContent_customization.css
These files are used to customize userContent.css and userChrome.css. Any time the updater script is run, the contents of these files will be appended to the end of their corresponding file. As such, you can use this to override any rules in ShadowFox or add new ones.
Ide be lehet pakolni az egyedi kódokat, és update után is megmaradnak.

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
eax1650
üzenetére
Ezt a problémát sok helyen látom. Viszont ezt sohasem értettem, ezt a funkciót sosem használtam.
Miért egyszerűbb ez, mint simán behúzni a linket a megfelelő könyvjelző mappába? A drag and droppal elkerülünk jó pár felesleges kattintást érzésem szerint.
Nem kötekedés, azért kérdezem mert nem értem, és nem látom praktikusnak. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Ezeket próbáltad about:config-ban WebRTC Leakkel kapcsolatban?
media.peerconnection.enabled falsePlusz:
media.peerconnection.turn.disable true
media.peerconnection.use_document_iceservers false
media.peerconnection.video.enabled false
media.peerconnection.identity.timeout 1 -
EmptyParadox
senior tag
-
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
kovaccss
üzenetére
Pontosan jól írtad, neked kell kiegészítőt írni hozzá. Ha valami hiányzik, akkor megírod hozzá.
Szerinted ezek az emberek kapnak bármilyen juttatást a munkájukért? Szabadidejükben írják a kiegészítőket a közösség részére. A legtöbb esetben az API nem áll rendelkezésre, és ezért nincs sokszor portolva WebExt verzió.
Amúgy, a Tree Style Tab-ot én is csak ajánlani tudom. Főleg, hogy a modern szélesvásznú monitorokon rengeteg vertikális felület marad kihasználatlanul. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Itt a válasz: Tree Style Tab.

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Én userChorme.css-ben ezt használom:
/* Remove horizontal tabs */
#tabbrowser-tabs {
visibility: hidden;
margin-top: 0px;
margin-bottom: -50px;
}Itt egyébként rengeteg tweaket találsz:
https://github.com/Timvde/UserChrome-TweaksA tabs mappán belül van is erre egy példa.
Plusz info: https://www.userchrome.org/
De egyébként CTR funkcióinak jelentős százalékát meg lehet oldani userChrome.css és userContent.css-sel.
Nekem is ez volt az egyik szükséges addon, de a váltásnál már szinte mindent meg lehetett oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Jackson elektromos gitár
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911