- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
laccczka #69939 üzenetére
Tavasztól őszig működik az ötlet, tegyük hozzá. Bár biztos lesz ellenvélemény, de szerintem napi 120km-re kb. a novembertől márciusig, áprilisig tartó időszak kiesik. Persze vehetsz százezrekért mindenféle szélálló, minden álló, fűthető cuccokat, de a motornak akkor is csak két kereke van. Ha ezt belekalkuláltad és addig kibírod a Magyar Királyi Államvasutak szolgáltatásával, akkor nem szóltam, de ha nem, akkor inkább néznék valami keveset fogyasztó benzines kisautót erre.
HGabor89: az összes ilyen régi nagyobb névre igaz, a zöld Bosch is gagyi lett. Ott ugye a kék a profi de régen a zöld is teljesen jó minőség volt ilyen otthoni barkács célra. B&D flexünk még mindig megy, pedig már lett nyektetve elég sokat, csak az még Made in England, meg ~10 éve volt 25k, akkor ilyen 7-8k-s pálcás cuccaik nem is voltak.
Vedd amelyik szimpatikus, amire neked kell jó lesz, de nagy csodát nem kell várni tőlük. Mondjuk én pl. sosem estem neki a motornak ilyen nagynyomású ketyerékkel, járdát lemosni meg hasonlókra jó, de egy finom szőrű kefe, egy slag meg egy jó pisztoly szerintem sokkal "humánusabb".
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Wuthering Waves
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest