Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz norbert1998 #152593 üzenetére

Az élet hosszú, egyeseknek meg rövid, nem kell fogadkozni, hogy mit fogsz és mit nem fogsz venni. A döntést hagyd meg az akkori énednek.

2016-ban döntöttem el, hogy motorra ülök, sok sok kihagyott év, évtized után. Mert spórolok a parkolással..., nem akartam túrázni, nem akartam messzire menni, ezért mindösszesen 500e forintot szántam a motorozásra. Jogsim se volt, elég lett volna egy A2, de azt mondták a suliban ne szórakozzak már, legyen A. Megvettem mindenből a "kezdő" csomagot, lidl munkásbakancs, feltépőzározható térdvédő, olcsó bukósisak, legfosabb kabátot, 300e volt a motor, 100e a jogsi, 100e minden ruha védő felszerelés.

3 hónap motorozás után adtam el az akkori motort, mert minden addigi dolog megdőlt. Igenis túrázni akartam, messzire menni, a legkevésbé a parkolás izgatott.
    Majd 3 évre rá 40e km.-el később az akkori dl650 -t is, amire azt gondoltam, nagyon jó állapotú, kvázi ingyen szervizelt, mert munkadíjat még rátukmálni se tudtam a barátaimra, motort is árulni kezdtem.

Csak egy dolgot bánok (de csak picit), ha 2016-ban bemegyek a bmw szalonba és megrendelem a motorom, ami 2017 márciusi, akkor kihagyom a felesleges köröket és talán anyagilag is jobban járok. A pénzem megvolt rá, de valamelyik skót felmenőmnek is kellett síron túli örömöt szereznem. :)

Persze, akkor kihagyom a 250-650-1200 ccm első két lépcsőjét.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés