Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

válasz vlevi #150807 üzenetére

Jogos és logikus lenne, viszont 2 dolog miatt nem jöhetett szóba: keretünkön felül volt, nekem túl magas.
    Onnan indult a dolog, hogy szerettünk volna venni 2db túra-túraenduro motort, fejenként 3MFt környékén. Szeretek kicsit lekanyarodni a földútra, ezért én túraendurót kerestem, párom pedig csak egy megbízható motort akart, amivel tud túrázni kényelmesen.
    Nekem szempont volt a minél nagyobb kerék, a minél kisebb súly, illetve nekem előny a minnél több erő. Így a DL650 is kisesett (nekem nem adott elég bugit), a tracer is (kicsi kerék, szar futómű), a trk702 is (itt a nagy súllyal volt a bajom). Ami versenyben maradt a Tuareg 660 (ültetni kell, plusz csak külföldről) és az F850/F750 (nagy a súly, cserébe nagyon-nagyon le lehet alacsonyítani).
    Kicsit speciális a helyzetem, mert vagyok vagy 50 kiló és 165cm, ezért sokmindenről nem érek le, és egyszerűen nem akarok letenni a túramotorokról csak azért mert pici vagyok. Nem is kell feltétlen, csak nagyon beszűkítem ezzel a piacomat. Motort ültetni nem akarok (tudom hogy a tenerét lehet), egyrészt sz@pó utána eladni, másrészt veszítek a hasmagasságból, ami terepen szívás.
    A tracerből a 9-est egyszer kipróbálnám, az valószinűleg tetszene nekem is, viszont az is bőven kereten felül volt. A 7-est nem szeretem, a futóműve szerintem borzadály, a féktől sem estem hanyatt, a ktm-hez képest elektonikailag szinte 0 (2022-es, ezen gyorsváltó sincs), a térdszög szerpentinezni jó de túrázni nekem nem, a kicsi kormány városba sorok közt jó, de nekem nem kényelmes és nem túramotoros. Aztán ott vannak a kicsi kezelőszervek..... A hulladék gyári Road 4, aminek az egyetlen előnye hogy 20e-nél még van benne minta, de olyan napot és utat nem találtunk még, ahol tapadna rendesen. Mindent összevetve nem szeretem vezetni a tracert, de a szükség nagy úr, ma is ezzel mászkálok Pesten, csak úgy mint egy német nyugdíjas házaspár :DDD

Új hozzászólás Aktív témák