Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Topiccsendőr

addikt

válasz Shadowbull #149736 üzenetére

Nalunk, Samerbergnel ugyanez a nyuglodes kezdodik epp.
    Meg nincs lezaras, de fontolgatjak. Vasarnap voltam arra, egy vollidiot egy sc59 essel az en savomban elozott egy autot, belathatatlan kanyarban. Ha ott tempot megyek televerem. Szerencsere a mindennapos loti-futi ducatival voltam epp, nem az r1 el, szoval megusztam a dolgot egy nagyobb fekezessel.
    En biztos vagyok benne, hogy le fogjak zarni.
    Es nem tudok hisztizni emiatt, mert ami ott megy hetvegen, az brutalis. Amig egy parkoloban megpihentem neztem a kulturat: kb 30 motoros, egyik epp csavarozza le a rendszamat, egy ktm supermoto egykerekkel tavozik, a masik teljesen kiherelt kipufogoval baszatja, lapjaval aki csak tudja. Eddig az osszes ismerosom aki itt elesett, azt vagy helikopterrel vittek, vagy korhaz lett a vege leszakadt vádlival, es eltort kulccsonttal. Nulla helyed van elesni.

Ezek a sracok pedig rakjak fel az instára a konyéken fordulos videokat, ami miatt akar 300km rol is ide jonnek a motorosok, emiatt hatalmas forgalom van. Ami nem a fő baj. A baj az, hogy ezek 18-20 eves hulyek, akik videokat csinalnak, es nem arra figyelnek, hogy van-e tapadas, hanem arra, hogy jol nezzenek ki tiktokon.
    Es agyatlan modjara mennek, mert ugye ez a kor amikor a mindenkepp ossze kell merned a peniszedet a tobbiekkel, es meg nagyobb a megfelelesi kenyszered, mint amikor a szemelyiseged mar konszolidalt.

Koszonom social media, megegy dolog ami el lett bszva.

Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés