- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Pocee #136554 üzenetére
Véleményt lehet formálni, és kell is! Ha pedig nem értesz egyet egy-egy moderálással, az is teljesen rendben van, sőt, még lehetőséged is van korrekciót kérni! Szerencsére ez egy nagyon jól szervezett fórum, és odafigyelnek ilyenre is! Már többször belinkeltem, de hogy ne kelljen keresgélni szívesen belinkelem megint: Moderátort keresek a fórumhoz!
Itt bármi észrevételed van, legyen az apróság, vagy komoly igazságtalanság, jelezheted! A topik ráadásul úgy van kitalálva, hogy csak a Moderátorok láthassák a kommented! Ha pl. Velem, vagy egy intézkedésemmel van baja valakinek, és ide beírja, én azt sehogy sem fogom látni! A Moderátorok minden beírt jelzést ki fognak vizsgálni alaposan!
Ha kiderül, hogy tévedtem, visszaállítják a dolgokat, és jelzik felém, hogy túlgondoltam, és figyeljek oda jobban! Én is ember vagyok, bármikor tévedhetek, és bármikor félreértelmezhetek dolgokat, szóval ez így van jól! Én még sosem sértődtem meg azért, mert én tévedtem, szóval tényleg használjátok ezt a lehetőséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Filmvilág
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Újszerű! Russell Hobbs Desire 20366-56 gyümölcscentrifuga - csomag atm-ba küldés az árban!
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- Újszerű iGPSport BSC10OS Computer eladó
- Újszerű szék
- MW7168 univerzális akkumulátor töltő / 0.1A - 4A / 1-10 celláig /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest