- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
csongi #130697 üzenetére
A régebbiek túl régik, az újabbakból meg az épkézláb darabok büdzsén felül vannak.
3000€ van mindenre, beleértve az átírást, biztosítást, első szervizt (±100-150, annyit még át tudunk csoportosítani, ha nagyon muszáj).Volt egy qrva jó A2-es 980k-ért, de elvitték már, nagyon sajnálom.
Apum meg elfogultságból a Suzukikat nézi folyamatosan, főleg Ignist és ugyanolyan WagonR-t, mint amilyet hajt 17 éve (komolyabb meghibásodás nélkül).
-
Xero
nagyúr
válasz
Methionyl #130693 üzenetére
Margit körútom mentem veletek szembe, eppen mentem Bajnara.
En kalimpaltam de legtobben le se szartak.
Bajna-Heregen kb 5-6 kort tudtam menni valamikor 7 korul egy sraccal tortent valami. Mire en odaertem mar ket auto es sok motoros allt ott. A srac maganal volt nem lattam serulest, megalltam megkerdezni segithetek-e de nem kellettem mar. Meg lementem Heregre es vissza de megint mar nem tudtam lemenni mert jott rendor mento es lezartak a bulit. Remelem meguszta egy kis ijedtseggel, sehol nem lattam roncsot es tenyleg nem tunt veszesnek. -
Methionyl
senior tag
Sok negatív - pozitív után, nekem is megvolt 1. Citadellás gurulása. Szép volt jó volt de rendszert nem csinálnék
Városba végig 20-30-cal, figyelni mikor kell engedni a motoros rendőröket, jobban lezsibbadtam mire odaértünk mint amúgy. Persze megvan a feelingje.
Azért az vicces, hogy visszafelé úton már ott várt a 3 lábú traffi -
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #130691 üzenetére
Jazz drága és rohadásra hajlamos, az a baj, meg jó lenne, ha színesebb lenne a járműpark, két japán szopóbenzin mellé kell egy német kályha is.
Passat meg qrva nagy, kisautó kell, azzal is szűkös lesz a hely a vasútállomáson, nemhogy egy kombival. És nem szoktunk olyan nagy bevásárlásokat csinálni, inkább több kisebbet, elég egy ~300 literes csomitartó is, az Audi 390-je már istenes.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #130690 üzenetére
Lájtos csipsz. Mé nem mondtad, hogy anyudból Szmók és Sárm tag gyártása a cél? B5 Passat olcsóbb és több a hely a vásárláshoz na meg azonnal törzstaggá avatják.
Idétlen a formája főleg far tájékon, elölről meg kicsit bárgyú a tekintete a kasztni meg a felnik aránya sem egészséges a szememnek.
Akkor már néznék egy nem vagy közepesen rohadó Jazzt és felhoznám Imihez átnézetni....vagy te nézz valami HotHatchet a Jazz helyére azt meg passzold le.
-
-
1. etap le tudva fontosabb pontok az út során:
- m5 kigyulladt busz + út felújítás
2 órára késéssel jött utánunk egy GS ő mondta , hogy ők a busszal nem találkoztak ellenben az árokba fordult kamionnal igen (csupa móka és kacagás az élet )
- Szerbia határ több km es sor ( hát nem volt egyszerű előreverekedni magad. )
-Szerbiai piac le tudva (5-6k -s nike cipőkkel együtt)
-Belgrádi 10-20km es álló dugó letudva
-Galambóc vára pipaDurván 615-620km et jöttünk. Autpályán valahogy össze jöttünk 4 en magyar motorosok, GS párral megbeszéltük ,hogy sörözünk 3 nap múlva Albániában. Vicces kb a szomszédom olyan közel lakik.
Eddigi tapasztalat , hogy legtöbb helyen jobb aszfalt van mint hunba .Emberek 99% atom kedves.
-
futizoli
tag
Sziasztok! Valaki tud a Duna pláza, esetleg Zuglóban Róna utca környékén őrzött parkolót? Őrrel, nem kamerával őrzött parkolóra gondolok. Pár év 'kihagyás után vidékről vinnék fel egy ezres sv-t, viszont Babér utca környékén már minden általam ismert régi parkolóhelyet beépítettek...
-
csongi
veterán
Biztos velem van a vaj, de ezek az egyedi ulesek varrasssi nem teszenek .
Keves olyat lattam ami a motor vonalaival harmoniaba volt. -
Xero
nagyúr
Ma volt szerencsem egy Mivv rendszeres Hornettel hazajonni parban egy autos(ketto motoros) talalkozorol. Te jo atya ur isten mekkorat szolt meg killerrel is.
Kell az a rendszer na...Viszont sikerult megallapitani, hogy hiaba erosebb a Hornet a 650R kicsit el tud tole nyulni, bar szerintem ez leginkabb a gyorsvalto miatt lehetett. Kicsit meglepett, hogy nem hagyott ott vegig a picsaba.
-
fattyu
veterán
válasz
runner 125 #130678 üzenetére
én kértem hogy szeretnék magasabban ülni. térd és csípő pozíció nem adta. sokkal jobb lett főleg ha figyelek hogy ne vegyem pöcsre a tankot hanem hátrébb üljek.
szóval igen kicsit más mint a gyári fazon de ezt akartam és amiért kértem azt be is váltotta. amugy megvan a gyárija is. nem volt szívem azt szétcseszni, így egy bontásból vettem ülést és az lett megcsinálva.
-
Predator2
addikt
válasz
Hőguta #130672 üzenetére
Somoto megsértődött rám/zokon vette, mert kicsit megszóltam a munkájukat.
Nem megbántani akartam őket.
Felkerestem őket, megbeszéltünk ezt azt. Kis idő elteltével felkerestek, és küldtek pár képet.Megköszöntem a képeket, majd írta, hogy nem hoztak lázba a képek.
Írtam neki, hogy tényleg nem, mert nem tetszik. Az a hátsó ülés mint egy kilós kenyér.
Értem én, hogy a kényelem miatt vastagodnia kell az ülésnek, de ez látszatra majd 3x olyan vastag mint a gyári.Végül elmentem Üllőre a Berger motorhoz, ott csináltattam meg az ülést.
Ilyen lett. Egyelőre csak rövidtávon mentem vele, de kényelmesnek tűnik. 90k volt.
Benne volt a szállítási költség, illetve visszakaptam a gyári szövetet. -
-
válasz
dellfanboy #130667 üzenetére
tudsz róla valamit, néztétek?
-
Tegnap este csörgött öcsém Albániából, hogy meg kéne nézni Pesten egy Hondát. 19:30-kor útnak indultunk faterral és le is foglalóztuk, vasárnap jön haza az új vas. Úgyhogy a hétvégi Ninja nézés le is lett fújva
-
GalaHU
addikt
Köszönöm a tippeket!
-
RA541
csendes tag
Sziasztok!
Interkomot szeretnék vásárolni. Legfőbb felhasználás vezető és utas közti kommunikáció. Azonban a későbbiekben egyik haver is szeretne egyet.
Én az Interphone u-com 4-et néztem ki erre a célra, a páros szettet.
A motorozzvelunk oldalon találtam kedvezményes áron.
Van ezzel a típussal valakinek tapasztalata,mivel elég friss még a piacon? -
GTVili
tag
válasz
dellfanboy #130659 üzenetére
Lehet,hogy szépen dolgoznak.... de eszméletlen drágák...
Inkább keresd meg Juhász Lacit.... Kiskunlacházán....
-
GalaHU
addikt
Tudnátok ajánlani olyan szakit aki ülések átalakításával foglalkozik? Konkrétan töri a s...ggem a CB650R-em nyerge kb 1 óra után. Tudom, hogy nem túragép, de ha egy picit lehetne javítani a kényelmén, az már öröm lenne.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
GTVili #130651 üzenetére
Csutka levesz, híd 4x megfúr, 7/8-os majomcsövet rátesz majd örül.
Vagy veszel bontott 650N felső hidat de akkor nincs meg a barkácsolási élmény.
----
norbert1998 mi is kari haverokkal gurulunk de szeptember 2. - 3. hetéig mint a szentelt földet a vámpír kerüljük a campust. -
veze
őstag
Montenegro, Sedlo, Kotori öböl, Horvátország Dubrovnik kedd esti szerencsés megérkezéssel kipipalva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest