Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-30 19:26:03

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.04.18.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9051) johnnyjungle válasza MontyWeb (#9043) üzenetére


johnnyjungle
tag

Ha keszuleket vasaroltal, az egy olyan kotberelem alapjat kepezi (ugy tudom), amit kovetelhet a szolgaltato - akar egyoldalu, akar ketoldalu a modositas.
Tehat az ahhoz kapcsolodo "kedvezmeny" mertekeig a tokod a markukban van, de ennyi.

(#9052) johnnyjungle


johnnyjungle
tag

Akit nem ertesitett ki a szolgaltato (IGAZOLHATOAN), neki semmi dolga.
En legalabbis nem szolnek, hogy "haho, engem nem ertesitettek ki".
Ami fura szamomra az az, hogy van, akit nem ertesitettek ki, van, akit igen, pedig az aszf modositas hivatalos kommunikacioja egyertelmu: az osszes flottara vonatkozik.

A call centeres rogzitett felvetelt egy evig koteles a szolgaltato megorizni es az ugyfelnek (es csakis neki) a rendelkezesere bocsatani. Vagy ugy, hogy CD-n atveszi, vagy ugy, hogy meghallgatja. Erre leginkabb budapesti kepviseleteiken van lehetoseg, de en pesti vagyok, lehet, hogy nekem azert mondtak pesti cimeket, bizonyara orszagosan is van ra mod.

Ami a "beprobalkozast, tesztelest" illeti, me mondjatok mar, hogy nem lattunk erre magyar (akar politikai) peldat, ahol akar a kozvelemeny visszhangja ellenere vegigvittek a dolgot ;)

Mivel itt megoszlanak a velemenyek, hogy egy vagy ketoldalu, biztos, ami bztos alapon, erdemes lehet a heten betelefonalni azzal, hogy amennyiben az en dijcsomagomra is ervenyes a modositas, ugy azt nem fogadom el, tekintve, hogy nagymertekben erinti a kedvezmeny merteket, amelyre alairtam a 2 ev huseget.

Ha tenyleg ketoldalu a modositas, elvileg jogunk van ragaszkodni hozza, hogy jellegeben a husegido alairasakor a szolgaltato altal megajanlott es szerzodott kedvezmenyt tovabbra is megkapjuk.
Ha pl. Egy x ezer perces csomag eseteben, ha 100 percet akarnak hozzank vagni es nem fogadjuk el modvan, hogy koze nincs az eredeti megallapodashoz, vagy ujabb opciot ajanlanak, vagy "elengednek".
Mindez persze az en maganjellegu velemenyem, okoskodo ugyfelkent, ne vegyetek keszpenznek ;)

(#9053) johnnyjungle válasza fikk (#9049) üzenetére


johnnyjungle
tag

Agnatus Kft.-nek van havi netto 4ezerert olyan "hipernete", ami napi masfel gigas forgalmat engedelyez, folotte lassit. A mobilflottak.hu is kozvetiti, ugyanannyiert, mint a fenti ceg direktben. A hivatalos hipernetnel viszont nincs belepesi dij (azaz van, de nagy kegyesen "elengedik" - hogy aztan lehetseges kotberelem legyen abbol is) es majdnem ugyanazt adjak, raadasul nem 3G modemmel, hanem3G/wifi routerrel. Nem tudtam eldonteni, melyik jobb.

[ Szerkesztve ]

(#9054) Zeki válasza fikk (#9049) üzenetére


Zeki
nagyúr

btel? digi? invitel?

(#9055) johnnyjungle


johnnyjungle
tag

En most rendeltem Winkler&Bazso 20 megabites netet par hete havi 3250-ert es ha lenyelen, hogy ezek is hitvany ceg amugy, ha kotberrol van szo, egeszjo az ara.

Jut eszembe, bTel tanyeros nete havi tizert a semmi/puszta kozepen 10 megabittel eleg "szar", mi? ;)

(#9056) z67


z67
őstag

Az NMHH-val egyeztettem a Vodafone módosítás kapcsán. Mivel közös megegyezésen alapuló módosítását akarnak keresztülvinni, így tértivevényes levélben vissza kell írni nekik, hogy mivel ez hátrányos ránk nézve így azt nem tudjuk elfogadni. Tehát vagy marad minden a régiben, vagy pedig felmondom az előfizetést, ez esetben semmilyen jogkövetkezmény nem érhet. Ha több számla érkezik több előfizetésre, akkor külön-külön kell írni.

(#9057) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Ma voltam bent vodánál, hogy véglegesítsem a kedvezményeket.
A két csomag közül a nagyobbra nem sikerült megállapodni, mondom akkor rendben, nem fogadom el a voda változtatásait, akkor most hogyan tovább?
Akkor nekem a hűségem lejártáig (2014 november) marad minden változatlan, és ez a lehetőség majd szerepelni fog az ászf-ben.

Kérdem én, akkor ennek mi értelme volt?
Aki nem olvasta el a változásokat, azok szopnak, a többiek meg maradnak?!

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9058) w.miki


w.miki
veterán

Elég zavaros ez a dolog.
Most minden flotta tag egyesével egyezkedjen a Vodával??
Akkor mi értelme a flottának??
(én pénteken írtam nekik, de még nem jött válasz)
Ne inkább a flotta kezelővel levelezzünk? (HTFSZ)

és... a többi szolgáltató nem fog változtatni? Biztosan nem?
Úgy hallottam, hogy a T emelni fog...

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#9059) z67 válasza Zirowe (#9057) üzenetére


z67
őstag

Kísértetiesen emlékeztet a UPC szerződéshistóriára, aki nem figyel, az benyelte.

A telefonban is mondták nekem, hogy az október 1. utáni számlabefizetéssel elfogadod. Viszont felmondani csak most lehet, 2 hétig. Illetve utána is, de az már fájna.

Segíts egy kicsit, melyik ügyfélszolgálaton voltál, illetve mi volt a varázsszó? Nem tudom elfogadni és ennyi? Mert én is pont erre készülök.

[ Szerkesztve ]

(#9060) Zirowe válasza z67 (#9059) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Én először bontani akartam, majd átkapcsoltak az ügyfélmegtartó osztályra, ott egyezkedtünk két napig, majd csak fél megoldást értünk el, erre a végén mondta, hogy ha nem fogadom el, akkor marad minden a régiben.

Persze erre azért nagyon kíváncsi leszek.
Beszélgetés természetesen rögzítve.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9061) zoli62


zoli62
addikt

Énn is beszéltem velük, a második ügyintéző végre kicsit képben volt. Kvázi megerősítette, hogy a lakossági flották között több lesz olyan, ahol megszűnik a másodperc alapú elszámolás. A felmondástra vonatkozó kérdésemre ahhoz tartotta magát, hogy mindenképpen meg kell várni a számlával együtt érkező, az érintett előfizetésre vonatkozó változásokról szólő értesítés.Egyébként további információkért minden esetben azt javasolja, forduljak a kapcsolattartóhoz. Én úgy veszem észre, egyelőre nagyon kiforratlan ez a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#9062) z67 válasza Zirowe (#9060) üzenetére


z67
őstag

De azt írod személyesen is bent voltál, nem?

(#9063) sifarr válasza z67 (#9056) üzenetére


sifarr
senior tag

Mivel közös megegyezésen alapuló módosítását akarnak keresztülvinni, így tértivevényes levélben vissza kell írni nekik, hogy mivel ez hátrányos ránk nézve így azt nem tudjuk elfogadni. Tehát vagy marad minden a régiben, vagy pedig felmondom az előfizetést, ez esetben semmilyen jogkövetkezmény nem érhet.
Rossz következtetés! Ha felmondod, akkor fizetheted a kötbért! Akkor is, ha számodra hátrányos tarifamódosításra hivatkozol.

Már írtam korábban, de most megismétlem.
A Voda közös megegyezésen alapuló szerződésmódosítást kezdeményezett. Ennek az eseteit, eljárását az ÁFSZ 9.2.1-es pontja írja le.
Ennek utolsó bekezdése így szól:
"Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató Előfizetői Szerződés módosítására irányuló kezdeményezését nem fogadja el, a Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételek 9.1. pontjában írt rendelkezések figyelembevételével jogosult az előfizetői jogviszony felmondására."

Tehát: előfizetőként jogod van nem elfogadni. Ezt viszont aktívan jelezned kell a Szolgáltató felé. Jó az e-mail is, de biztosabb a tértivevényes levél.
Ha az előfizető nem fogadja el, akkor a szerződés nem változik! Minden marad a régiben.
A Voda azt teheti meg, hogy ő mondja fel a szerződést a 9.2.1-ben foglalt lehetőségével élve. Ha felmond, nincs kötbér.
Vagy azt teheti meg a Voda, hogy egy újabb díjszabás módosítást jelentet meg, amelyben azt jelenti be, hogy egyoldalúan módosítja a szerződést. Na, ez esetben lehet az előfizetőnek felmondani - persze kötbér ekkor sincs.

A lényeg: aki igazolhatóan jelzi, hogy nem fogadja el a változást, annak utána nem kell semmit sem tennie. Várnia kell arra, hogy mit lép a Voda.

Egyébként a nemleges nyilatkozatot október 1-ig lehet a Vodához eljuttatni. A nyilatkozattételre a közleményben ez a határnap lett megjelölve. Viszont ez a beérkezés határnapja. Tehát postai feladás esetén figyelni kell arra, hogy szeptember 30-ig meg is érkezzen a Vodához.

(#9064) z67 válasza sifarr (#9063) üzenetére


z67
őstag

Laikusként költői a kérdés, miért mond teljesen mást a NMHH ügyfélszolgálata. Kifejezetten a lelkemre kötötte, hogy felmondást is írjam bele, mert arra később nem lesz módom kötbér nélkül.

Magam is Te verziódat tartanám logikusnak.

(#9065) Zirowe válasza z67 (#9062) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Igen,de bent is annyi volt, hogy felhívta a 1270-et és azzal az ügyintézővel beszéltem, akivel a múlt héten.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9066) Gabriell1974


Gabriell1974
csendes tag

Sziasztok.
Keresnék valami olyan flottát ami jobb mint a HTS-kft é.
Olyan kéne amibe tudok netet kérni és nem is húzós az ára,a 2 sim számot azt vinném és nincs hűségem rajtuk. Köszi.

(#9067) SárkánySzív válasza Dave79 (#9050) üzenetére


SárkánySzív
aktív tag

... bizony ott van az a számla alatt a honlapjukon, tehát mégiscsak megkaptuk...

" III.
A Flotta előfizetőkre vonatkozó Előfizetői szerződés alábbi közös megegyezésen
alapuló módosítását kezdeményezzük:
Az Előfizetői szerződés Alapvető díjszabás, a díjszámítás alapjai része a következő módon változik. A
Kedvezményes Flotta Tarifacsomag Szolgáltatási díjakban szereplő „Lebeszélhetőség bármely normál díjas
belföldi hívásokból” szövegrész helyébe „Lebeszélhető Vodafone hálózaton belüli hívásokból” rész lép. A
Kiegészítő információk részben a hívások számlázása 60 másodperces egységekre változik, amennyiben
2013. október 1. után az Előfizetői szerződés határozott időtartama lejárt. '

Tessék itt van!

Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /

(#9068) w.miki válasza SárkánySzív (#9067) üzenetére


w.miki
veterán

:F
most akkor kötelező módon vagy közös megegyezéssel?
és ha kötelezően változik, akkor hogyan sikerült az eddigieknek mégis megegyezniük a vodával?

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#9069) johnnyjungle


johnnyjungle
tag

Megirtam nekik, hogy no can do!
:U

Azt irtam, egyiket sem fogadom el, de a 60mp-ben kiegyezem majd egy ev mulva, ha lejart :)

(#9070) pazo77


pazo77
tag

Gondolom ez nem véletlenül van ilyen "diszkréten" megoldva,lesznek akik nem is veszik észre.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=Sfz9jQ3KI5k

(#9071) rita7107


rita7107
aktív tag

Azért arra midenki figyeljen oda, hogy ha felmondja a szerződését, az csak a tarifára vonatkozik a KÉSZÜLÉKRE NEM! Tehát készülék kötbért kiszámlázhat a szolgáltató!

(#9072) club1 válasza rita7107 (#9071) üzenetére


club1
veterán

Általában itt nem a szerződés felmondásáról van szó, hanem a "közös megegyezéssel történő" szerződésmódosítást utasítják el.

(#9073) rita7107 válasza club1 (#9072) üzenetére


rita7107
aktív tag

Azért írtam, mert sokaknak nem fog tetszeni a változás. A Vodánáll nem lesz korlátlan magánszemélyes csak flotta kezelőn keresztül (de még ez sem biztos, még várom a fejleményeket). A lebeszélhetőség csak saját hálózaton belül lesz elérhető, és nem mp. elszámolás lesz. Ez viszont sokaknak nem fog tetszeni és szeretnék majd felmondani a szerződésüket. Ekkor viszont a készülék kötbért fizetni kell!

(#9074) cekkk válasza rita7107 (#9073) üzenetére


cekkk
veterán

És mi van akkor ha én nem akarom felmondani a szerződést de nem fogadom el a változást és van telefon is vásárolva? Akkor a voda mondja fel nekem? :U

(#9075) club1 válasza rita7107 (#9073) üzenetére


club1
veterán

Akkor még egyszer:
1., A szolgáltató kezdeményezi a szerződésmódosítást. 2., Az ügyfél a módosítást nem fogadja el.
Ez így nem egyenlő azzal, hogy felmondja az ügyfél a szerződést. Ilyenkor a szolgáltató két dolgot tehet: Vagy marad minden a régiben, vagy a szolgáltató felmondja a szerződést. Ilyenkor viszont nem kérhet kötbért (még a telefonért sem).

[ Szerkesztve ]

(#9076) rita7107 válasza club1 (#9075) üzenetére


rita7107
aktív tag

Akkkor még 1x.
Ha Te (Ti) a szerződést módosítást NEM fogadjátok, akkkor a Voda megszünteti a szerződést. Ekkor a TARIFA részre eső kötbért nem kell fizetni, DE A KÉSZÜLÉK kötbért azt igen! A 2 kötbér az EHT szerint külön értendő. Tehát más a tarifa és más a készülék kötbér.

Így világos? Ezért azt javaslom mindenkinek, hogy ha megkapta a hivatalos papírt a Vodától, (akár az e-számla rendszerben), akkor próbáljon egyezkedni mindenki saját maga egyesével! Aki flottakezelőn keresztül kap számlát, az vagy tud alkudozni (akkor szerencséje van) vagy nem (és akkor ráfázott).

[ Szerkesztve ]

(#9077) rita7107 válasza club1 (#9075) üzenetére


rita7107
aktív tag

EHT 132.§

Bővebben:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300100.TV

Itt benne van hogy hogyan módosíthat, és milyen határidőkkel.

(#9078) club1 válasza rita7107 (#9076) üzenetére


club1
veterán

Tudsz nekem az ászf-ből vagy a készülékkedvezményes szerződésből idézni arra vonatkozóan, hogy ha a szolgáltató NEM az ügyfél érdekkörében felmerült ok miatt mondja fel a szerződést, akkor a szolgáltató kötbért követelhet? Mert ha van ilyen kitétel, akkor hiba van a mátrixban, amit egy jó ügyvéd simán kihasználhat.

(#9079) club1 válasza rita7107 (#9077) üzenetére


club1
veterán

Természetesen az eht-t nagyjából ismerem, részt vettem az előkészítésében.

(#9080) finifene


finifene
csendes tag

Most hívtam a voda ü.szolgálatot. Mondtam, h. nem szeretném ezt a változtatást elfogadni ezért le szeretnék mondani az előfizetésről (megjegyzem, lehet, hülye voltam és inkább azt kellett volna mondanom, hogy nem fogadom el a szerződésmódosítást????? :-S ). Mindegy, szóval azt mondta az üi, hogy ebben az esetben 10e ft-ot fizessek (belépési díj volt ennyi, amit anno nem kértek el és ezt most visszakérik.. ez lenne a kötbér??). Mondtam, h. ezt én nem szeretném kifizetni. Kapcsoltak tovább. Ott az üi. elmondta, hogy aug. x-én jár le a készülék miatti hűségem, ez után meg lehet szűntetni a szerződést, de megnézi mit ajánlhat. Jött a havi 100 perces percalapú mindenhová lebeszélhetős felajánlás. Hét végéig gondolkodom rajta....

Kérdés: ugye rosszul fogalmaztam, ezért kérnék a 10e Ft-ot?

ez egyébként nekem akár jobb havidíjat is jelenthet, mert sokat beszéltem kívülre. néztem tm-os flottát, havi párszázzal lenne több a havidíjam....
váltanék tényleg, de nem akarok 10e ft-ot kifizetni.....

(#9081) Gizmo94 válasza rita7107 (#9073) üzenetére


Gizmo94
veterán

És információid szerint mikortól szűnik meg a vodánál a magánszemélyes korlátlan flotta lehetősége? Továbbá ebben az esetben mit tesz a voda? Átrak egyszerűen egy bármilen csomagba? Ez eléggé érdekesnek tűnik, azért érdeklődnék bővebben.. :U

(#9082) rita7107 válasza club1 (#9078) üzenetére


rita7107
aktív tag

Magánszemélyesben ne tudok válaszolni, mert nem azon a csatornán vagyok. Így abban nem segíthetek. :(

[ Szerkesztve ]

(#9083) rita7107 válasza finifene (#9080) üzenetére


rita7107
aktív tag

Ha belépéskor elengedték a belépési díjat, azt is kifizettethetik, mert a törvény engedi, persze ettől is eltérhet a szolgáltató, de mivel más szolgáltatóhoz akarsz szerződni, ezért nem fogja elengedni. Ennyire ő sem hülye...

(#9084) rita7107 válasza Gizmo94 (#9081) üzenetére


rita7107
aktív tag

Akinek élő szerződése van annak a hűségidő lejártáig nem változik a szerződése. Legalábbis a pénteki infóm az ez. Tehát nekik marad minden a régiben. Új magán (nem céges) korlátlan szerződéseket (V-br.10875) meg már nem lehet kötni...

[ Szerkesztve ]

(#9085) Orgi válasza rita7107 (#9084) üzenetére


Orgi
őstag

Azt megkérdezhetném, hogy ha nekem augusztus végén lejár a tarifahűségem, viszont még +1 évig van internet minire hűségem, akkor ez hogy működik, mikor ér véget a hűségidőm? Készülékhűségem sose volt...

[ Szerkesztve ]

(#9086) Gizmo94 válasza rita7107 (#9084) üzenetére


Gizmo94
veterán

Köszönöm az infot. Akkor az részemről ill. nekem rendben van, 2015 áprilisáig, ha ez így marad. Ami érdekes, hogy egy barátom éppen most lépett ( volna) be, abba a korlátlan sim only.-ba, amiben én is vagyok,de nem fogadták el és közölték, hogy egyelőre az L csomagba tudják beléptetni, ahonnan Aug. 20.-a után léphet át flottán belül az XL sim only csomagba. Na most ő elfogadta ezt, belépett, de abban biztos vagyok, hogy ha gond lesz az aug20.-i átléptetéssel akkor éktelen cirkuszos lesz a buli, mert az illető igen gyakorlott ügyvéd, ráadásul nem is a rosszak közül.. Kíváncsian várom a fejleményeket.. :)

(#9087) rita7107 válasza Orgi (#9085) üzenetére


rita7107
aktív tag

Akkor neked az internet mini hűséget ki kell fizetned. ennek nem tudom mennyi az alap előfizetési díja, benne van a szerződésedben. ha nincs külön kedvezményes díj akkor amennyi hónap hátra van, annyiszor a havi díj.

(#9088) rita7107 válasza Gizmo94 (#9086) üzenetére


rita7107
aktív tag

és ezt ki igérte az ügyvéd barátodnak? a vodafone? ezt kétlem, ha egy flottakezelő akkor a flottakezelő lehet gondolkodhat...

(#9089) Gizmo94 válasza rita7107 (#9088) üzenetére


Gizmo94
veterán

Konkrétan kettő vodafone ügyfélszolgálatos is, egymástól függetlenül, névvel, bemutatkozva, két külön időpontban. Mindkét beszélgetés természetesen rögzítve. Ja, a ma megkapott és átvett kártya mellett az előfizetési szerződésen másodperc alap és bármely irányba lebeszélhetőség szerepel, tehát ezt írta alá a futár jelenlétében a mai napon. Egy szó vagy jelzés nincs rajta semmiről. Számhordozás időablaka két nap múlva, a többit meglátjuk... Érdekes-érdekes a dolog.. :F

[ Szerkesztve ]

(#9090) SárkánySzív válasza pazo77 (#9070) üzenetére


SárkánySzív
aktív tag

Komolyan mondom, hogy éppen hogy csak észrevettem. Ez tényleg hihetetlen diszkrét, hátha mégsem veszi észre az ügyfél. Hát komolyan de...

Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /

(#9091) truefx


truefx
aktív tag

Érdekes hogy ezen a [link]-en (itt sem: [link]) meg egy szó sem esik a flotta témáról. Most akkor melyik a mérvadó?

[ Szerkesztve ]

(#9092) z67


z67
őstag

Fel vannak készülve:

(#9093) chester99


chester99
aktív tag

Üdv mindenkinek.

Most hoztam ki szerződéshosszabítással a vodától egy új telefont 2015.05-ig van rajtam hűség. Akkor ez azt jelenti marad nekem eddig a másodperc alapú számlázásom? Az októberi módosítás érint engem pl a lebeszélhetőséget? Nekem kell nyilatkozni hogy nem fogadom el a szerződésmódosítást?

(#9094) Gizmo94 válasza chester99 (#9093) üzenetére


Gizmo94
veterán

Elvileg élő hűségre annak lejártáig nem vonatkozik, marad minden a régiben, ha jól értelmeztem. Ha...

(#9095) cekkk válasza Gizmo94 (#9094) üzenetére


cekkk
veterán

Én nekem úgy mondták a vodánál, hogy a lebeszélhetőség mindenképpen csak voda irányába lesz lebeszélhető ezért is ajánlották fel az embereknek a 100 percet ami mindenhova érvényes kivéve a voda számokra.

(#9096) Gizmo94 válasza cekkk (#9095) üzenetére


Gizmo94
veterán

Lehet, hogy úgy van, mert összevissza tekergethető és magyaràzható ez az egész. Csak az a kérdés, hogy mi lesz a korlátlannal? 100 perc az egy fing, semmi. Ha ezen nem hangol, nem sok előfizetője marad... Patkány egy dolog mindenképpen, az tuti.

(#9097) cekkk válasza Gizmo94 (#9096) üzenetére


cekkk
veterán

De neked mondtak valamit? Mi lesz ha lejár a hűséged, vagy hűség idő alatt is már csak a vodán belül beszélhetnél ingyen? :U

(#9098) Gizmo94 válasza cekkk (#9097) üzenetére


Gizmo94
veterán

Nrkem nem mondtak ezzel kapcsolatban semmit. Ott tartok, hogy a mi flottánk egyelőre nem írt alá még semmit, ha változás lesz, értesülök róla. Ha feljebb olvasol, látod, hogy milyen módon megy most a beléptetésn annyival tudom kiegészíteni, hogy a tegnap átvett friss szerződésen amit aláírt, màsodperc alap és bármely irány lebeszélhetőség van. Fasza, mi? :D

(#9099) cekkk válasza Gizmo94 (#9098) üzenetére


cekkk
veterán

Olvastam, de nekem az a furcsa, hogy zat mondják, hogy majd átléphet a másik csomagba. :U

(#9100) Gizmo94 válasza cekkk (#9099) üzenetére


Gizmo94
veterán

Így van, két alkalommal rögzítve. Ha nem, csúnya lesz, mert 15 éves durván platinás t-s elöfizut dobott érte és nem egy egyszerü illető. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.