Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-30 19:26:03

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.04.18.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9601) Csirke válasza cekkk (#9598) üzenetére


Csirke
tag

Ha úgy gondolod, hogy mindig így működik, akkor el vagy tévedve. Engem is érdekel a dpi flotta. Sokan mondtak sokfélét, és vettem a bátorságot, elindultam úgy, ahogy most vázoljátok. Hát nem úgy megy. Kb. 1 hónapja Fidesz irodának levél (meg még utána 1-2 alkalommal), telefonálgatások, állítólag sínen az ügy. Akinek meg kellett volna kapni az igényünket, az nem tud róla. Ismét fidesz iroda, mégegyszer igénytovábbítás, még mindig nem érkezett meg a második helyre, de most azt is mondták, hogy cégnek egyelőre nem is lehet (első alkalommal ilyet nem említettek). Szóval várok, esetleg hívogatok, meg....
Elméletileg minden működik, csak gyakorlatilag nem.

www.solarplan.hu

(#9602) cekkk válasza Csirke (#9601) üzenetére


cekkk
veterán

Érdekes ez, nekem ismerős bement a helyi irodába és 1 héten belül meg is volt neki. De hát én vagyok eltévedve. Mindegy menjetek és inkább fizessetek érte, úgy lesz a legjobb. ;)

(#9603) nusika721


nusika721
csendes tag

csirke: Szia, ugye-ugye, nem így működik. Cekkk fórumtársunk szemében véres posztó ez a téma, bár azt hiszem, hogy szimplán savanyú a szőlő. Ő vergődik a leselkedő piros kutyák hálójában, és nem tud szabadulni tőlük. Ezért aztán dögöljön meg a szomszéd tehene is. Amúgy én csípem mikor szidja a hiéna kutyákat, de ez nem szép hozzáállás a többiekkel szemben. Lehet, hogy egy ismerősénél így ment, de láthatod, hogy nem ez a megoldás. Mivel Te már beindítottad a gépezetet, nincs más választásod, mint kivárni a végét.

[ Szerkesztve ]

(#9604) club1 válasza cekkk (#9602) üzenetére


club1
veterán

Az ismerősöd valószínűleg nem céges előfizetőként akart csatlakozni a dpi-hez. Meg persze iroda és iroda között is vannak különbségek, ingyen/szívességből senki nem szeret ebben az országban idegeneknek dolgozni...

(#9605) club1 válasza nusika721 (#9603) üzenetére


club1
veterán

És te mennyiért intézed a belépést a dpi-be?

(#9606) nusika721 válasza club1 (#9605) üzenetére


nusika721
csendes tag

Nincs rá módom.

(#9607) Csirke válasza cekkk (#9602) üzenetére


Csirke
tag

Jobb lenne, ha nem gúnyolódnál, mert nem vagyunk olyan viszonyban, meg gyanítom, hogy az életkorod alapján sem engedhetnéd meg magadnak. Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, ami nem ugyanaz, mint a Tiéd. Nincs ezzel semmi gond, csak ne ordítsd le mindenki fejét, amikor 0-hoz konvergál a tapasztalatod!
Ha viszont segíteni is szeretnél, akkor szólj az ismerősödnek, hogy intézze el az én belépésemet is. Képzeld, még fizetnék is valamennyit érte! Nem az ingyenes szolgáltatásért, hanem az ügyintézésért. ;)

www.solarplan.hu

(#9608) Gizmo94


Gizmo94
veterán

Látom megy a cirkusz rendesen... :) Sajnos én fidesz flottában nem tudok segíteni, mert a közelébe sem mennék, de egy biztos. Én miután két simre rászántam 12.000 Ft.-ot a flottacsatlakozásra, ügyintézővel, ugyan Vodás flotta és nem telenor, de három napon belül csatlakoztam a flottához, hozta a futár a működő kártyákat. Azóta is elégedetten használom a szolgáltatást. Az egyik korlátlan, a másik kisebb csomag, így engem nem érint a percdíjas és lebeszélhetőség hisztéria sem. Már csak azért sem, mert a mi flottánk nem írta alá a módosítási szerződést, így nincs is miről beszélni, minden marad a régiben.
Rengeteg mocskolódás volt itt anno, így a flotta nevét le sem írom, de ami itt megy már ez a hiénakutyázás, meg hisztérikus fröcsögés, az már több mint szánalmas.
Egyrészről: ez egy kivételes szolgáltatás, ami nyilván olcsóbb, mint a publikus díjcsomagok, ezután is az marad. Emiatt őrjöngeni, hisztériázni teljesen felesleges, akinek nem tetszik a változás, felmondhatja és mehet publikusba vagy másik szolgáltatóhoz szabadon.
A másik ami érthetetlen volt számomra végig, hogy egyeseknek miért fáj annyira az, ha valami nem ingyen van, hanem fizetni kell érte olyannak, aki ebből él, vagy ebből is, de cserébe mindent 100%-ig korrekt módon elintéz, minden terhet levesz az ember válláról, tehát nem veri át, nem károsítja meg, hanem csak egyszerűen szolgáltatást nyújt, azt pedig maximálisan fair, korrekt, gyors és fair módon.
Annyi mindenre kifizet az ember pénzt manapság amiért nem kap semmit, lásd parkolás, autópálya, stb.stb. , nem értem, hogy miért pont ez ennyire fájdalmas.
Azzal együtt mindenkinek szíve joga, hogy fizet-e valamiért vagy sem, vagy inkább maga csinálja jól-rosszul.
Számomra csak ez a már szinte elmebeteg gyűlölet, mocskolódás, szutykolás a megdöbbentő, ami egy ilyen dolog kapcsán egyáltalán kibontakozhat. Egyrészt merőben értelmetlen, mert ettől nem változik semmi, ráhatása a dolgokra nincs, továbbá nem kellemes állandóan ezt olvasni egy topikban ami elvileg az egymásnal való segítésről szólna.
Nem akarok semmi vitát generálni-szítani, csak már baromi unalmassá kezd válni a topik hangvétele, egyúttal maga a topik pedig értelmetlenné.. :)

(#9609) cekkk válasza nusika721 (#9603) üzenetére


cekkk
veterán

Már miért lenen prosztó a szemembe? Mert nem javaslom, hogy fizessenek olyan dologért ami ingyen van?
Mióta előjött ez a vodafone mizéria mindenkit a DPIbe való belépésre biztatok, csak gondolom az nem tetszik neked se, hogy nem támogatom a te fajtád általi lehúzást?

Egyébként te kinek vagy a másodregje? ;)

(#9604) club1
Igen mint magán személy, én nem mondtam, hogy nincs. De unalmas az, ha valaki nem kap választ valamire akkor egyből mindenki köcsög, de magának utána járni már lusta.

(#9607) Csirke
Egyenlőre te mondtad, hogy elvagyok tévedve. Ha meg a korodra hivatkozol, akkor viselkedj is úgy te is, ahogy a te korodhoz illik ;)
Saját tapasztalat, mert egy egyik alkalmazottunk lépett be. De persze 0 tapasztalatom van benne. Meg a barátnője és a családja is be tudod lépni ingyen és bérmentve.
Sajnálom én az ilyen jellegű "ügyintézésért " történő fizetést nem támogatom főleg olyan dologért ami ingyen van. Van a fórumba olyan aki neked ezt megteszi.

(#9610) cekkk válasza Gizmo94 (#9608) üzenetére


cekkk
veterán

Nem véletlen vannak ezek a viták sem.
Gondolom a fentebbi újonc is valakinek a másodregje lehet. Jó nagy piaca lehet ennek a flottába léptetésnek amikor elkérnek érte 6-8-10 ezret. Számlát ugye már nagyon nem fognak róla adni és napi 2-3 embernél is ez havi 300 fölötti kereset, gondolom van ahol tisztán meg lehet a milliós bevétel. Féltik a piacukat. Ezért is jönnek ide leskelődni, és hazudgálni.

[ Szerkesztve ]

(#9611) Naigen válasza cekkk (#9609) üzenetére


Naigen
aktív tag

Úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel, miszerint ez a topic a segítségről, infó átadásról kellene, hogy szóljon. Nem pedig arról, hogy önjelölt szónokok osztják az észt. (pláne arról, amiről nekik maguknak talán nincs is személyes tapasztalatuk. Mondhatni beszélnek a b.szásról, mint vak a színekről...)

ingyenes vs. fizetős bejutás. Debrecenből elé lehet jutni gyalog is Pestre (önerőből), vagy lehet jönni vonattal, busszal. Persze ez utóbbi nem ingyenes, hiszen megkímél téged néhány kellemetlenségtől. Ja, hogy ennek ára van? Sajna így működik a világ... Ugye érzitek a párhuzamot?

cekkk #9610, ez már paranoia...

[ Szerkesztve ]

Szavaz a hejesirok pártyára.

(#9612) nusika721 válasza cekkk (#9609) üzenetére


nusika721
csendes tag

Még egyszer mondom, hogy végre megértsd, nem tudok segíteni semmiben. Senkinek nem vagyok a másodregje, hiába is erőlködsz. De ahogy te ugrasz a témára, az jelzi, hogy valami gondod van.

(#9613) cekkk válasza Naigen (#9611) üzenetére


cekkk
veterán

Van több mint 1900 hsz abból nem tudtad leszűrni a lényeget, feltettél egy kérdést aztán meg nem válaszolt neked senki erre hőbörögsz, hogy nem válaszolnak.
Van két kezed szád és ahogy ide is tudtál írni a fidesznek is tudsz írni/hívni.
Most írja le mindenki, hogy igen be ment az irodába és kért igazolást és kapott egy idő múlva ki egy hét ki két hét ki egy hónap ki 3 után. Ezt írták már páran, de gondolom olyan nagy ember vagy, hogy neked mindenki ismételje meg, és jöjjön vissza a fórumba, hogy a te igényed ki legyen elégítve.
De ott van aki árulja miért nem mész fizetsz neki és kész, minek idegesíted magad itt akkor ?

Ha figyelemmel követted volna a topikot több emberről kiderült, hogy haszonszerzés miatt regisztrált ide a fórumra és azért, hogy a saját közvetítői pénzeit szedje be. De akkor te még nem olvastad. Ez a fórumszabályzattal ellentétes ki is lettek tiltva. De vannak még itt ilyen emberek akik egyből írnak ha kell flotta. ;)

(#9612) nusika721
Mivel megszólítottál, és emlegettél ezért hagy reagáljak.

Mondták ezt itt már páran, hogy senkinek sem a regjei, de te is nem is tudom, honnan kerültél elő hirtelen, és honnan vetted, hogy én nem szeretem a dpi-t, mikor elég régóta ajánlgatom. ;)

[ Szerkesztve ]

(#9614) Naigen válasza cekkk (#9613) üzenetére


Naigen
aktív tag

Ember, milyen igazolást adnak a fidesz irodában? Mert ugye te is érdeklődtél, így biztosan tudod. Akikkel eddig én beszéltem, egyikük sem kapott semmilyen igazolást. Felírták az adatait, aztán jó esetben kereste őket a közvetítő cég. Ennyit a jól informáltságról. Olyan vagy, mint egy hisztis ovis, akinek ráléptek a homokvárára. De mutasd már meg nekem, hol van az kőbe vésve, hogy it csak neked, és csakis neked lehet igazad!

Szavaz a hejesirok pártyára.

(#9615) nusika721 válasza cekkk (#9613) üzenetére


nusika721
csendes tag

Nézd már meg a privát levelezésed, kb egy hónapja tőled érdeklődtem, hogy működik ez. Már akkor is biztos valakinek a regje voltam. Megoldást kerestem a problémámra, azóta is rendszeresen olvasom a fórumot. Kicsit elszégyellhetnéd magad.

(#9616) Naigen válasza nusika721 (#9615) üzenetére


Naigen
aktív tag

Legalább válaszra méltatott?

Szavaz a hejesirok pártyára.

(#9617) nusika721 válasza Naigen (#9616) üzenetére


nusika721
csendes tag

Igen, ugyanazt javasolta amit itt is a fórumon.

(#9618) cekkk válasza Naigen (#9614) üzenetére


cekkk
veterán

Ismerősöm kapott egy papírt amivel bemehetett a telenorhoz.
Áruld már el nekem, ha egész nap itt tudsz ülni a fórum előtt, miért nem tudsz semmit intézni a fideszzel?
Mert kitől ha nem a flotta kezelőtől kapnád a legjobb infókat?

nusika721
Nekem nincs tőlem leveled :(
Nem szoktam törölni, de lehet megtettem, de nem találok tőled levet.

(#9619) Naigen válasza nusika721 (#9617) üzenetére


Naigen
aktív tag

Ebben legalább korrekt volt. Én kb 5-6 embernek írtam, ebből 2 válaszolt.

cekkk, állítólag te is érdeklődtél dpi után, mégis rendre másodkézből származó infókra hivatkozol. Ez így nem túl hiteles.

[ Szerkesztve ]

Szavaz a hejesirok pártyára.

(#9620) nusika721 válasza cekkk (#9618) üzenetére


nusika721
csendes tag

08.12. 08.55.52 az általad küldött válasz időpontja.

(#9621) nusika721 válasza cekkk (#9618) üzenetére


nusika721
csendes tag

Élni és élni hagyni!
Amúgy nincs gond.

(#9622) cekkk válasza Naigen (#9619) üzenetére


cekkk
veterán

Amikor én érdeklődtem a DPI után nem ezek a feltételei voltak még. Ismerős még az előző konstrukcióba lépettbe. Mivel nekem az akkor nem felelt meg így én nem is voltam irodában(jelen pillanatban ez a leghasználhatóbb és legkedvezőbb flotta itthon, új belépőknek. Szerintem.). Neten én találtam olyan infót is, hogy nem kell a fideszbe se menni, hanem elég egyből a telenorhoz, ezt pl le se írtam mert nem tudom, hogy hiteles vagy nem hiteles infó. :(

De még mindig a legegyszerűbb, ha írsz nekik, vagy ha nem akarsz ott van aki árulja és biztos elintézi neked a gyors bejutást valamennyiért. Ha neked sürgős akkor fizetsz érte, ha nem akkor kivárod. Én még mindig nem tartom etikusnak azt, hogy ingyenes dologért pénzt kérnek, főleg feketézve. Persze a mai világban mindenki úgy él meg ahogy tud, de én nem szívesen segítem az ilyen embereket.

A Telenortól meg ezt az infót kaptam ebbe a pillanatban:

5 perc alatt válaszoltak. Ők is ezt mondják Go to FIDESZ iroda :P ;]

(#9620) nusika721
Az már nekem nincs meg. Akkor töröltem.
Voltál végül irodába, beléptél?

(#9623) nusika721 válasza cekkk (#9622) üzenetére


nusika721
csendes tag

Nem voltam, még keresem a megoldást.

(#9624) cekkk válasza nusika721 (#9623) üzenetére


cekkk
veterán

De mire? Arra, hogy hogyan legyél DPI tag? :U

(#9625) nusika721 válasza cekkk (#9624) üzenetére


nusika721
csendes tag

Arra, hogy melyik flottába lépjek be.

(#9626) cekkk válasza nusika721 (#9625) üzenetére


cekkk
veterán

Ha ennyi pénzt szánsz rá mint amennyibe a dpi kerül akkor a DPI, ha meg annyit mint Gizmi talán havi 11-12 a korlátlan akkor olyanba érdemes belépni. Nem is tudom, hogy van-e most más jó flotta ezek után a változások után.

(#9627) nusika721 válasza cekkk (#9626) üzenetére


nusika721
csendes tag

Köszönöm.

(#9628) cekkk válasza nusika721 (#9627) üzenetére


cekkk
veterán

Vagy átnézed Deller2010 által összeszedett gyűjteményt. Bár abba szerintem még nem az okt1től érvényes dolgok vannak.

(#9629) Naigen válasza cekkk (#9622) üzenetére


Naigen
aktív tag

Ők is azt mondják, de látod a fidesznél meg azt, hogy menjenek a mobileforce-hez. Amúgy pannonál én is érdeklődtem, 2 üszi-n is, halkan megkérdeztem fidesz irodát nem lehetne-e kihagyni a képletből, de azt mondták nem. Látod ez a bajom az egésszel, hogy csak a bizonytalanság van.
Szervezet keresőben 1192-re az eredmény: Nincs eredmény :F

Szavaz a hejesirok pártyára.

(#9630) Vangelis


Vangelis
nagyúr

a magyarkedvezménykártyás flotta is nagyon küldözgeti a leveleket.... milyenek?

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#9631) cekkk válasza Naigen (#9629) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor a 19. kerületben nem lenne irodájuk? :D

A mobilforce mit mond?

Más!

Most látom a királyi flottának van honlapja, a honlapon azt látom, hogy cégünk 2008 óta blabla... de a domiain tulajdonos 2010ben lett bejegyezve, szóval vannak itt érdekes dolgok megint :D De a honlapra csak nem írják ki még mindig a cégjegyzék számukat, hogy ellenőrizni lehessen, holott ez céges weblapnál kötelező lenne.

(#9630) Vangelis
Mintha az valami átverés lenne, legalább is az indexen az volt.

[ Szerkesztve ]

(#9632) Naigen válasza cekkk (#9631) üzenetére


Naigen
aktív tag

mobilforce meg a fideszhez küld :) ezért írtam, hogy a 22-es csapdája.

Szavaz a hejesirok pártyára.

(#9633) Vangelis válasza Naigen (#9632) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Igaz, hogy jobbik tag vagyok, de majd benézek egy fityisz irodába.. :D

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#9634) cekkk válasza Naigen (#9632) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor keresni kell egy másik fideszes irodát. :K

(#9635) Vangelis válasza Vangelis (#9633) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Nálunk a jobbiknál is most lesz állítólag új flotta csomag... de már hónapok óta ígéri a szolgáltató.
A régi sem volt rossz, de a + díj miatt nem érte meg.

Az új meg még ki tudja, hogy milyen lesz. Sok jóra nem lehet számítani. Most is perc alapra akarják változtatni.-

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#9636) Csirke válasza cekkk (#9622) üzenetére


Csirke
tag

Nyár óta a dpi-be belépés elméleti útja:
Személyesen, email-ben, telefonálás után email-ben kell a fidesz területileg illetékes irodájával felvenni a kapcsolatot/adatokat szolgáltatni. Ezek után az iroda továbbítja az adataidat. Nem teljesen tiszta, hogy kinek, de igazából (elméletileg) nem is kell, hogy az legyen. 'Kisvártatva' megkeresnek, hogy egyeztessenek, illetve a belépés további lépéseit elmondják. (én valahol ez előtt akadtam el, vagy legalábbis várakozok)
A lényeg, hogy nincs semmilyen igazolás, és egyébként sem lehet közvetlenül a Telenorhoz menni, stb.
Ami még érdekes lehet, hogy más a magánember ügyintézése, és más a cégeké (már amennyiben egyáltalán lehetséges).

www.solarplan.hu

(#9637) Naigen válasza cekkk (#9634) üzenetére


Naigen
aktív tag

Látod, lassan megérted miért kérdeztem, hogy melyik az azt iroda Pesten, ahol tudnak ez ügyben intézkedni. :) Engem egyébként marhára nem érdekel milyen párthoz tartozik, ha jó a csomag. Nekem spec a DPI fekszik legjobban, mert átrágtam magam jó néhányon.

Szavaz a hejesirok pártyára.

(#9638) cekkk válasza Naigen (#9632) üzenetére


cekkk
veterán

Na csak miattad, felhívtam a nagykanizsai mobilforce irodát.
A hölgy nagyon rendes volt. Szóval megváltoztak a feltételek. Be kell menni fidesz irodába igazolást kell kérni és kiadnak egy igazolást, hogy te jogosult vagy erre, és utána tudsz menni a mobilforce üzletbe. Ez nemrégen változott meg.

De most ha én ezt két perc telefonnal ki tudtam deríteni akkor amíg mi itt veszekedtünk addig neked is sikerült volna :P

(#9639) cekkk válasza cekkk (#9638) üzenetére


cekkk
veterán

Budapest V. kerület (Budapest, 01. választókerület)
Iroda:

1053, Budapest, Cukor utca 5.
Nyitva:

Hétfőtől-Péntekig: 10:00 - 18:00
Telefon, fax:

+36 1 267 6343,
Email:

belvaros@fidesz.hu

Őket hívtam fel, aki intézi az most tárgyal, de elméletileg vissza hívnak.

(#9640) Csirke válasza cekkk (#9638) üzenetére


Csirke
tag

Nekem meg két fidesz irodában is azt mondták (telefonon), hogy már nem adnak igazolást, hanem ők küldik tovább a belépni szándékozó adatait. Ez nyár óta változott meg.
Na ezek után igazodj el rajtuk. ;)

www.solarplan.hu

(#9641) Naigen válasza cekkk (#9638) üzenetére


Naigen
aktív tag

Igen, amíg itt veszekedtél velem, igazán felhívhattad volna :D

Szavaz a hejesirok pártyára.

(#9642) cekkk válasza Naigen (#9641) üzenetére


cekkk
veterán

Én fel is hívtam. Kaptam mail címet és telefon számot is. A hölgy azt mondta két héten belül elintézik a belépést, mert ő meg egyből küldi tovább az adatokat!

Aki ingyen akar belépni a dpi-be annak tudok email címet és telefon számot adni ahol segítenek a belépésbe ingyen és bérmentve. :K

(#9643) nusika721 válasza cekkk (#9642) üzenetére


nusika721
csendes tag

Akkor tied a 10 pont, átküldenéd privátban?
Köszi.

(#9644) cekkk válasza nusika721 (#9643) üzenetére


cekkk
veterán

Elküldtem!

Garanciát nem vállalok rá! :DDD

(#9645) nusika721 válasza cekkk (#9644) üzenetére


nusika721
csendes tag

Köszönöm, vettem.

(#9646) Gizmo94 válasza cekkk (#9631) üzenetére


Gizmo94
veterán

Már tavasztól volt, hiába okádtál, max. te nem találtad meg én meg direkt nem mondtam, mert egyfolytában azon röhögtem, hogy megtalálni képtelen vagy, de folyamatosan állítod, hogy nincs.. Ezek szerint bő fél év alatt csak sikerült megtalálnod..
A cégjegyzékszámmal akarsz szerződni, vagy flottához csatlakozni? Én komolyan nem értelek, szerintem ez a fokú frusztráltság már röhejes. Akármennyire próbálod másként beállítani, megbízható, jó cég, sok jó flottával. Amint láthatod, már nem ajánlgatom jó ideje senkinek, amióta uralod a topikot és ítélkezel minden és mindenki felett. Ettől függetlenül négy ismerősömet léptettem be a múlt hónapban is, és bár egyre nehezebb a belépés, de mindenki elégedett. Ja igen, mindenki fizetett csatlakozási díjat simenként, cserébe nyugodtan telefonálnak.. Tudom, birkák, velem együtt, no doubt. Nem baj az.. Jól van ez így.. További jó okoskodást..

(#9647) cekkk válasza Gizmo94 (#9646) üzenetére


cekkk
veterán

És tavasztól, hogy lehet, ha 7. hóban regisztrálták a domaint? Időutazók is lettek?

Csak jó lenne tudni kiknek adom oda az irataim másolatát. De te küldözgesd csak bátran mindenkinek, aztán majd amikor véletlen egy hitelt felvesznek a nevedbe akkor majd lesel és járhatsz utána. Ismerős járt így sajnos. De nem baj, adjuk oda bárkinek az adatainkat, úgy hogy nem is tudjuk kik. Ők azt írják magukról, hogy 2008 óta léteznek se egy név, se egy cégnév semmi. Hagyjuk már az ilyen embereket. ;)

(#9648) Gizmo94 válasza cekkk (#9647) üzenetére


Gizmo94
veterán

Ezen már tényleg csak röhögni lehet.. Ismerős ismerőse ismerős urban legend. Jó életed lehet ezzel a mentalitással. Na mindegy, én nem bántani akarlak, tényleg nem, ez az egész pánikbetegség a te dolgod..
Én csak olvasom, hogy mi megy ebben a topikban amióta te vagy a fő észosztó itt és nézek...
De szerintem hagyjuk is ennyiben ezt a dolgot. Valamiért én nyugodt vagyok, nem én vörös kutyázok meg hiénakutyázok itt hisztérikusan. Nekem semmi bajom nincs a flottával amiben vagyok, valamint a Vodafone-nal sem.. Valahogy az én flottás dolgaim rendben vannak, elégedett vagyok, nyugodt, inkább telefonálok amennyi jólesik, nem okádok le senkit. Nem találod ezt érdekesnek? Mindegy.. nem hinném, hogy értenéd és azt sem hiszem, hogy kellene ide írnom többet, mert értelmetlen..

(#9649) cekkk válasza Gizmo94 (#9648) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor időutazók? ;) ;] :P
Én is rajtatok, hogy vagytok ilyen buták, hogy ilyen adatokat tök ismeretlennek oda adtok. Nem véletlen van itt is feltüntetve, hogy utalni sem kéne előre ismeretleneknek, aztán mégis a sok bamba ismeretleneknek nagyon sokat utal és járhatnak a pénzük után. Csak nézd meg az csalásos topikot. Az is urban legend mi?
Párom keresztapja volt az áldozat. Az üzlettársának megvoltak az adatai, a papírokról a fénymásolat, már csak egy banki ember kellett. 10 milliót vettek fel a nevében. annyi szerencséje volt, hogy bebizonyosodott, hogy nem ő írta alá a papírokat. Szóval igen urban legend. Nem kívánom, hogy átéld.
De igenis túl sok átverés van. Lásd legutóbb amikor valami brókeres gyerek több száz milliót szedett be és közben semmi üzlet nem volt mögötte. Vagy a minden héten újra meg újra előkerülő kamu mlm cégek, mert az emberek mindenkinek minden hülyeséget elhisznek.
Szóval igen is egy olyan vállalkozás akikről semmit nem lehet tudni ráadásul magukat 2008 óta létezőnek író, de közben a domain tulajdonos meg 2010es bejegyzésű. Se egy székhely se egy információ semmi, a honlapon. Ilyen emberekkel nem szabad foglalkozni. Aztán majd ha jól megszívatják a népet lehet hőbörögni.

(#9650) ottoyes


ottoyes
senior tag

..na akkor szerintem mindenki elmondta a magáét,úgyhogy lapozzunk!Ha valakinek sikerül mostanában DPI flottába belépnie,tegye már meg,hogy lekarcolja ide..segítve a csatlakozni próbálókat.(..akik persze addig nyugodtan ténykedhetnek a pozitív eredmény érdekében!)

Ottoyes

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.