Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-30 19:26:03

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.04.18.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8751) tome.jr


tome.jr
addikt

Royal flotta korrektségéről csak annyit, hogy ez a tóthpisti71 nevű royal spam nálam érdeklődött, hogy adjam meg az ingyen beléptető elérhetőségét, majd ezek után felnyomta őt a vodafonnál.

(#8752) Dave79 válasza cekkk (#8749) üzenetére


Dave79
tag

Igaz az is egy jó flotta... :)

(#8753) cekkk válasza tome.jr (#8751) üzenetére


cekkk
veterán

Basszus. erre nem tudok mit mondani. Lett belőle bármi baja az embernek? Ezek után a royalt kellene felnyomni a vodánál. Isten bizony.

Na Gizmo tényleg korrektek a royalosok?

(#8752) Dave79
3 olcsó flotta van a tűzoltós és a NOÉ ez vodás valamint még a DPI ami szerintem ajánlható.

Remélem, hogy az ingyenes belépéssel rendelkező korlátlan a továbbiakban is elérhető marad, és a royal nem baszta el. Száradjon le a keze az ilyen embereknek. :W

[ Szerkesztve ]

(#8754) Dave79 válasza cekkk (#8753) üzenetére


Dave79
tag

NOE-s vagyok de köszi :)
Szerintem még i-mobile is ide vehető nem annyira olcsó, de könnyű bejutni.

[ Szerkesztve ]

(#8755) táp válasza lamazonia (#8750) üzenetére


táp
csendes tag

Ez a bajom nekem is, hogy az egyszeri ktg.-et mire "lebeszéled" legalább 1 év. Ez annak éri meg, ha a komplett családot beviszi. Nem is értem, hogy miért nincs valamilyen kedvezőbb belépési opció, ha csak 2 csatlakozó van.

Igen, a humán szerintem is brutál jó, de perc alapú ami a telefonálási szokások függvényében előny v. hátrány.

(#8756) cekkk válasza Dave79 (#8754) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor nem szóltam :R :DDD

(#8757) Gizmo94 válasza cekkk (#8753) üzenetére


Gizmo94
veterán

Velem azok voltak a 12 ezerért a két kártyával belépést három nap alatt elintézték, azzal együtt mindent, a flottába beléptem, tényleg korlátlan, tényleg annyi a havidíj, tökjó az egész, a seggemen ültem végig, minden a megbeszéltek szerint ment, mit mondhatnék mást? Hogy a háttérben ki hogy szedi darabokra egymást két forintért, úgy őszintén, engem hol érdekel? Ügyfélként a saját pénzemért amit kaptam, azzal elégedett vagyok a mai napig is, nem mondhatok mást. Ha nem így lenne, megírnám, hogy más ne járjon rosszul, nyugodt lehetsz.

(#8758) tome.jr válasza Gizmo94 (#8757) üzenetére


tome.jr
addikt

Igazat adok neked annak ellenére, hogy egy geci bandának tartom őket, ahogyan alattomos módon alátesznek a konkurenciának. Ilyen cégtől nem veszek semmit és nem is ajánlom őket. Megoldom máshogy :)

[ Szerkesztve ]

(#8759) cekkk válasza Gizmo94 (#8757) üzenetére


cekkk
veterán

Én nem tudok neked igazat adni.

Az emberünk nem kért érte pénzt, csak amit a vodától kapott, míg a royal keményen kérte érte a pénzt. A másik ember nem hirdette magát, míg ezek itt hazudtak és kibasztak egy olyan emberrel aki nem érdemelte meg.

Az ilyen emberekre csak azt tudom mondani, hogy utolsó aljas mocskos férgek.
Ezek után végképpen elkellene felejteni az ilyeneket.

(#8760) Gizmo94 válasza tome.jr (#8758) üzenetére


Gizmo94
veterán

Megértem amit írsz, semmi bajom nincs vele, hiszen a te döntésed amint az enyém az enyém. Egészen más szegmensben tevékenykedem, számomra a telefon csak egy eszköz, a flottás előfizetés pedig egy kedvező lehetőség a jelentős telefonköltségem mérséklésére. Üzleti , etikai vagy morális szinten sem el, sem meg nem ítélem őket, nem ismerem a tevékenységük mélyebb vetületeit, őszintén szólva nem is érdekel, lévén számomra indifferens az egész. Amikor ajánlom őket, jobban mondva a flottát valakinek-valakiknek, pusztán azért teszem, mert ügyfélként én maximálisan elégedett vagyok az adott pénzemért kapott szolgáltatással.
Az üzleti etika más lapra tartozik, de egyrészt abban a tárgyban én kívülállóként érdektelen vagyok, továbbá amíg engem valaki semmilyen szinten nem károsít meg, nincs alapom arra, hogy el, illetve megítéljem.

cekkk: Erre a hozzászólásodra annyit tudok reagálni, hogy egyrészt nincs szükségem sem az egyetértésedre, sem az egyet nem értésedre, amennyiben úgy látod-érzed, akkor természetesen felejtsd el őket végleg. Nekem tökéletesen mindegy, hogy te mit csinálsz, ebben biztos lehetsz, a továbbiakban részemről lezártnak is tekintem ezt az egész kérdést, valamint meddő vitát.

[ Szerkesztve ]

(#8761) doc válasza Gizmo94 (#8740) üzenetére


doc
nagyúr

Az ha elmondod a tapasztalataidat, nyilvan nem problema, sot, pont ezert van a topic
Amikor valaki csak azert regisztral az oldalra (plane egynel tobb felhasznalot) hogy a sajat flottajat reklamozza boldog-boldogtalannak, na AZ gaz.
A lenti esetben pontosan ez tortent.
Takaritas megtortent, lepjunk tul rajta :)

(#8762) cekkk válasza Gizmo94 (#8760) üzenetére


cekkk
veterán

Csak leírhatom nem, hogy egyet értek vagy nem?

Ők most megkárosították azokat az embereket akik ilyen flottába akartak belépni és ingyen megtehették volna, ez aljas húzás volt a részükről, hogy felnyomták ezt az embert és így nem tudnak ingyen belépni.

(#8763) NorbiG2


NorbiG2
tag

Nekem ez a Magnus lenne jó, csak 2 sim-ért nem akarok 20.000 Ft-ot fizetni. :N

(#8764) táp válasza NorbiG2 (#8763) üzenetére


táp
csendes tag

+áfa, hogy pontosak legyünk!!!
Jó lenne megtudni, hogy kinek a flottáját értékesítik tovább. :O

(#8765) badsaint


badsaint
csendes tag

Miért olyan idegesítő, hogy fizetni kell a flottába lépésért?? Ezt úgy hívják: "közvetítői jutalék". Ha nem akarod kifizetni, megkeresed magánúton. Ha pedig nem akarod/tudod megkeresni akkor ezért az összegért Ők megmutatják. Teljesen elterjedt dolog ez nagyon sok üzletágban. Persze ez úgy tűnhet, hogy lehúzás.. végül is az is! De ha nem kéri az ember nem fizeti ki és megoldja (ha tudja) magán úton és nem kell közvetítő hozzá. Azt hogy ezt a vevő fizeti ki, az pedig igen elterjedt a nyugati kultúrában. Pl: külföldön(nyugatra) albérletet keresel. Te fogod fizetni az ingatlanos jutalékát, hogy neked lakást mutasson és nem a tulaj(mint pl Magyarország). Nem kötelező igénybe venni, de sokkal gyorsabb, célravezetőbb és így megéri. Ki kell számolni, hogy amit elkérnek, az a havi beszélgetésre/percdíjra lebontva megéri-e? Vagy érdemesebb az 1-2Ft-al drágább percdíjat választani ingyen belépéssel. Hálistennek van miből válogatni. Egy biztos, érdemes megnézni kihez, milyen céghez tartozik az a bizonyos flotta. 1. Külön csak erre a célra létrehozott flottacég, vagy 2. valami nagyobb cég hozta létre magának amibe egyébként külsős is beléphet. A biztonság nagyobb szerintem a 2. verziónál. Ez is csak egy vélemény volt..

(#8766) Deller2010 válasza cekkk (#8741) üzenetére


Deller2010
tag

Ki/mi az a máshol, ahol/akinél ingyenes a belépés, s akin a "royal"-os kamugépek élősködnek?
Azért 1-2 pénzéhes balfék viselkedése alapján elítélni egy egész csoportot (mobilflottát) nem túl korrekt.
Te kit választottál, melyik flottánál van előfizud?

| regular IT guy |

(#8767) cekkk válasza Deller2010 (#8766) üzenetére


cekkk
veterán

tome.jr ő tudott egy kapcsolatot aki betudott léptetni téged egy korlátlan flottába és ő nem kért érte pénzt, mivel ő közvetlenül a vodával volt kapcsolatban és így a vodától kapott érte pénzt.

Én nem a mobilflottát(mert ez a royal flotta csak közvetít nem? ) hanem ezeket a közvetítőket ítélem el. A többiről egy rossz szót nem szóltam, ezekkel volt már bajom az elejétől fogva és úgy tűnik teljesen beigazolódott, hogy ez a "royal flotta" aljas kis pénzéhes emberekből állhat, főleg ez után, hogy így kibasztak egy emberrel.

Én a tűzoltókat választottam, mert nekem elég az a csomag valamint így sim van a nevemen. Ma már lehet inkább a DPI-t választanám :DDD

[ Módosította: Eagle16 ]

(#8768) Deller2010 válasza cekkk (#8767) üzenetére


Deller2010
tag

Azért kérdem, mert akkor szólok, hogy inkább olyan kontakt kerülne a gyűjteménybe a Royal-hoz, aki korrekt, szemben azokkal, akik nem voltak azok.

A HTFSz-flotta is egész jó különben.
Tényleg emelni akarják a pártolói díjat, vagy az csak kacsa volt?

| regular IT guy |

(#8769) cekkk válasza Deller2010 (#8768) üzenetére


cekkk
veterán

Ami a royalnal van azt megkapod a mobilflottak.hu-tól is, Lehet drágábban picit, de ők legalább nem nyomtak fel senkit és nem hazudgáltak itt a fórumba.
Én azon vagyok, hogy ilyen embereket itt ne javasoljunk, mert elég alattomos volt amit műveltek. :W
Az egész royalt kell elfelejteni, nem csak ezt az egyet, egyrészt kitudja a többi milyen. Teljesen lejáratták magukat.

Én nem tudok róla, de az nem jelenti azt, hogy nem lesz. Majd írok nekik, és akkor megírom ide is. :K

[ Szerkesztve ]

(#8770) NorbiG2


NorbiG2
tag

Van harmincvalahány flottaajánlatom. Most nem akarom végignyálazni, de amik bejöttek és gondolkoztam, most változtak az igényeim. Kell minimum 500 MB net.
Nos, valaki így fejből ajánlhatna olyat, aminek kb max 17 Ft a percdíja, mp-s és van benne net és minimum 100 perc beszélgetés. Ja és ne kelljen sok belépőt fizetni. És csak Vodás lehet.
Köszi Nektek. :B

(#8771) Deller2010 válasza NorbiG2 (#8770) üzenetére


Deller2010
tag

Mnnyi az a nem sok belépő?
HTFSz
i-mobile
mobilflotta.eu
mobilflotta.net

| regular IT guy |

(#8772) NorbiG2 válasza Deller2010 (#8771) üzenetére


NorbiG2
tag

Ezekben vannak amik nekem kellenek? Magnus 20 ezer+áfa. De a 10 ezer is majdnem sok.

[ Szerkesztve ]

(#8773) mezzanine81 válasza Deller2010 (#8771) üzenetére


mezzanine81
csendes tag

És ott van még a csillag flotta is. (Nekem 5-öt kértek beugrónak oda (másfél éve).)

(#8774) Deller2010 válasza NorbiG2 (#8772) üzenetére


Deller2010
tag

HTFSz-nél pártolói tagdíj van, ha jól emlékszem, 6000/év. Az i-mobile full ingyenes, a többi meg 6000-10.000 között van, attól függően, hogy flottán belül melyik tarifát választod.

| regular IT guy |

(#8775) Gizmo94 válasza Deller2010 (#8774) üzenetére


Gizmo94
veterán

Jól emlékszel, ott évente fizetnek, szemben más flották egyszeri csatlakozási díjaival.

(#8776) cekkk válasza Gizmo94 (#8775) üzenetére


cekkk
veterán

Csak az ne felejtsd el, hogy a NOÉnál és a HTFSZnél évente nem egy simért fizetsz, hanem mondjuk 5 vagy 10 darabért. Míg mondjuk a többinél ha kell 5-10 darab egyáltalán nem biztos, hogy az egyszeri díj az olcsóbb.

Nem mellesleg mivel még senki nincs itt két éve flottába, így könnyen lehet, hogy majd ha tovább akarsz benne maradni újra fizetned kell. Az utóbbi időben történt flottás viselkedés után simán kinézem belőlük. ;)

(#8777) Gizmo94 válasza cekkk (#8776) üzenetére


Gizmo94
veterán

Azt mondták, hogy semmiképpen nem kell, de ha majd kellene is, kétévente 6000 Ft. nekem nem halálos egy sim-ért.

(#8778) cekkk válasza Gizmo94 (#8777) üzenetére


cekkk
veterán

Ez az azt mondták... Szóval itt bármi lehet.

De ez 5 simnél már 30 ezer és még mindig nem 12 ezer.
Jah de lehetne ingyen is, csak a kedves royalosok tönkre tették :W :P

(#8779) Gizmo94 válasza cekkk (#8778) üzenetére


Gizmo94
veterán

Ez szerintem a nagykamu, de mindegy... Miféle "legális" flottaszervező az, akit a Vodafone-nál, akivel elvileg hivatalos szerződésben áll, fel lehet nyomni... Ez olyan, mintha egy cégnél felnyomod az alkalmazottat, hogy végzi a munkáját. Közröhej..

(#8780) cekkk válasza Gizmo94 (#8779) üzenetére


cekkk
veterán

Priviben leírom.

Röhej amit a royal flotta csinál ;)

[ Szerkesztve ]

(#8781) Deller2010 válasza Gizmo94 (#8779) üzenetére


Deller2010
tag

Ezt én is furcsáltam.
Szerintem az lehetett a baj, hogy publikusan gyűjtött embereket, s nem csak egy "bizonyos" körből, ahonnan "elméletileg" lehetett volna.
Vagy nem tudom...

Cekkk, én is szívesen olvasnék a háttérinfókról.
tome.jr embere elméletileg még mindig itt van a fórumon (mondjuk úgy, álnéven), továbbra is ingyen, aktívan segít annak, aki kéri.

[ Szerkesztve ]

| regular IT guy |

(#8782) rita7107


rita7107
aktív tag

Sziasztok. Akinek kellett írtam privátot. Innentől kezdve légyszi ne bántsátok a Royal-osokat!

(#8783) cekkk válasza rita7107 (#8782) üzenetére


cekkk
veterán

A royalosokkal van ezen felül is elég nyűg :P

(#8784) Deller2010 válasza cekkk (#8783) üzenetére


Deller2010
tag

Az 1. hsz-ből törölni kellene a NEM oda valókat (pl. syngularmed).
Szerintem.

| regular IT guy |

(#8785) cekkk válasza Deller2010 (#8784) üzenetére


cekkk
veterán

Oké!

Mik amik nem oda valók és már nem elérhető és rossz tapasztalat volt róluk?
Írok majd a modkerbe és kérem, hogy töröljék őket. :R

(#8786) Deller2010 válasza cekkk (#8785) üzenetére


Deller2010
tag

Egyesével kellene átlapozni. A már említett khömmm "királyi" nem volt közte... a syngularmed ugye a hó elején tünt el a semmibe.

| regular IT guy |

(#8787) cekkk válasza Deller2010 (#8786) üzenetére


cekkk
veterán

Az működött egyáltalán? Mert korábban is volt már aki írta, hogy becsapták, bár akkor még mentegetőztek. Most meg végleg eltűntek. :(((

(#8788) cekkk válasza Deller2010 (#8786) üzenetére


cekkk
veterán

Én most találtam 14et ami vagy nem működik, vagy a böngészők tiltották le az elérést. Azoknak kértem a törlését.

[ Szerkesztve ]

(#8789) Deller2010 válasza cekkk (#8787) üzenetére


Deller2010
tag

Úgy van, ahogy mondod: végleg eltűntek.
Kösz a segítséget a többiek nevében is (ami már (rég) nem aktuális, ne legyen szem elött).

| regular IT guy |

(#8790) Zeki válasza Deller2010 (#8789) üzenetére


Zeki
nagyúr

A syngularmednek ott látszott hogy jön a vég, amikor valamelyik kuponos oldalon kezdték el pénzért árulni a flottába lépésüket.
Márpedig ezt így nyilvánosan nem lehet.

(#8791) cekkk válasza Zeki (#8790) üzenetére


cekkk
veterán

Miért ne lehetne? A vodafonnál tudnak róla, hogy így árulják a flottákat és nem érdekli, mert addig is új belépőket szereztek és oda fizetik a számlát.

Ez a nyilvánosan nem lehet dolog kb a közvetítők dumája, hogy azt hidd ők tesznek neked szívességet és milyen titkos társaságba kerültél bele :DDD

(#8792) Zeki válasza cekkk (#8791) üzenetére


Zeki
nagyúr

Fenét.
Tényleg nem lehet nyilvánosan pénzért beléptetni flottába.

(#8793) cekkk válasza Zeki (#8792) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor ha nem lehetne kb az összes kis közvetítőt bezáratta/feljelentette volna a vodafone.

Simán kiderítenék, hogy ki melyikhez tud belépést adni és utána letiltani azokat.

[ Szerkesztve ]

(#8794) Zeki válasza cekkk (#8793) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nehogy azt hidd!
Sima emeltdíjas sms csaláshoz is simán asszisztál mindegyik. Akarom mondani, szemet hunynak.

(#8795) cekkk válasza Zeki (#8794) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor végül is nem mindegy, hogy nyilvános vagy nem? Mert így is úgy is elérhető bárkinek aki 2 perc keresést rászán és beléphet szinte bárhová, a szolgáltatókat meg nem érdekli ez :U

(#8796) Zeki válasza cekkk (#8795) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nem mindegy.
A flotta valódi üzemeltetője nem teheti meg.
Vagyis megteheti, sok pénzt beszed, elveszik a flottáját, ő meg eltűnik a pénzzel.
Ugyanúgy, ahogy a 0690 bérlője sem használhatja simán rablásra 2000Ft-os sms-t, mégis nagy a divatja.

Na mindegy, te itt másból sem állsz, mint royalflotta fikázásból és kötözködésből.
Az utóbbi időben így elég unalmas is volt a közted meg a royalosok közti szócsata.

Na innentől ignorállak, ahogy a royalosokat is.
Fárasztóan ráültetek a topikra.

(#8797) cekkk válasza Zeki (#8796) üzenetére


cekkk
veterán

Még is megteszik, mert pénzt kapnak a közvetítőktől, egyébként nem érné meg nekik kockáztatni. Aztán bármelyik szolgáltató kitudná deríteni, hogy melyik ilyen kis közvetítő hova léptet be semeddig nem tartana nekik. De nem tetszik, mert kb semennyire nem érdekli őket.

Na innentől ignorállak, ahogy a royalosokat is.
Fárasztóan ráültetek a topikra.

Ez a te dolgod engem különösebben nem érdekelsz valamint a Voipos vackaid sem szóval nem kell beszélgetnünk, nem fogok sírni a sarokban. ;)

Na mindegy, te itt másból sem állsz, mint royalflotta fikázásból és kötözködésből.
Az utóbbi időben így elég unalmas is volt a közted meg a royalosok közti szócsata.

Erre annyit tudok mondani, ha te meg ilyen embereket pártolsz akik itt hazudgálnak és támogatod őket, akkor magadról alkotsz véleményt, ahelyett, hogy másoknak segítenénk, hogy elkerüljék az ilyen embereket.

[ Szerkesztve ]

(#8798) Zeki


Zeki
nagyúr

Van ebben a topikban (rajtam kívűl) olyan öreg róka, aki tapasztalatból tudja mi az a hangpostázás, meg smsc-zés?
Mert anno ezekkel ingyen ment a hívás és sms bárhova.
Olyanok voltak ezek mint most kb. a Vodafone red, csak havidíj nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#8799) pampika válasza Zeki (#8798) üzenetére


pampika
őstag

yep :)

(#8800) Zeki válasza pampika (#8799) üzenetére


Zeki
nagyúr

A terminálon is voltál? Vagy a 900.hu-n? Milyen telóval smsc seekereztél?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.