Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37966) atomanti19 válasza ViZion (#37962) üzenetére


atomanti19
aktív tag

Én most vettem az általad elsőnek említett típusból.Nagyon szép képet ad, mondom ezt 19" AOC utan...
Én elégedett vagyok vele, ugyan nem értek hozzá de a fekete színe nem a legszebb, mintha nem tudna rendes fekete képet adni, ips glow latható de nem zavaró szerintem. Most egy helyröl 45 ért lehet venni.Szerintem annyit megér, nemvalószínű hogy ennyi pénzért de még akár 50k ért is jobbat kapsz. Persze tudom a Dell U2413HM lenne az igazi de nem használom annyit hogy jelentőssége legyen. Ráadásul 30k val olcsobb. Ha fél napot a gép előtt lennék nem haboznék de napi 1 óra számítógéphasználatra illetve szabadidőben filmezésre ennyi pénzért tutibuli.
Játék alatt nincs szellemkép illetve egyéb képhiba, vannak alap beállítási lehetőségek és vannak kicsit komolyabb módosítható beallitasok is mint a gamma vagy válaszidő.
Ha gondolod szívesen készitek az ips-glow ról képet, látszik de engem nem zavar mert nem sok fekete illetve sötét háttérrel operáló programot futtatok. Ami érdekes hogy filmezésnél főleg távolabbról tényleg észre sem veszed, még vaksötét szobában sem.
Létezik belőle LG FLATRON 24EA53VQ-P és sima LG 24EA53VQ-P előbbi 2k val olcsobb de nem tudom mi a különbség, enyém olyan.
Szerintem jó monitor!

(12HM bocsi)

[ Szerkesztve ]

Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.