Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41316) sanzi89 válasza Orlin (#41308) üzenetére


sanzi89
addikt

Nekem ugyanez a klíma csinálta ugyanezt a hangot. Én is írtam a cégnek, aki felszerelte, kívülről a lenti képen sárgával jelölt gumi "csapágyra" fújt valamilyen kenőanyagot, jobb lett egy kicsit, de nem múlt el. Miután mondtam nekik, hogy ez így még szerintem nem jó, annyival leráztak, hogy ez ilyen. Itt is írtam több kommentet a kálváriámról, ha érdekel visszaolvashatod, megoldást nem kaptam csak kioktatást.
Most újra fűtűnk vele, annyira zavart a kattogás, hogy elkezdtem magam nézegetni mi lehet a gond, leszarva azt is, hogy elcseszem, mert ha így marad biztosan rövid úton leverem a falról. Végül a lenti képen pirossal jelölt két csavaron tekertem kb. majdnem egy egész menetet, és elmúlt a kattogás. Egyszerűen nem volt betekerve teljesen a csavar fent illetve alul biztos nem volt a megfelelő nyomatékra húzva. A filces jelölés elárulta, hogy ez a gyárban így sikerült.
Gyárilag szarul van összerakva ez a "japán" csoda, típushiba, nem is értem amúgy miért ajánlja itt mindenki az FTXF35A-t.

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.