Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29576) chopin42


chopin42
őstag

Üdv! Örömmel jelentem, hogy csatlakoztam a klimatizált otthonban élők táborához a mai napon :)
A felszerelt klíma egy Daikin Ftxf35a/Rxf35a Sensira típusú gép, wifi modullal. A szerelést a Pannon-klímatech kft szakemberei végezték, a megbeszéltek szerint, nagy pontossággal érkeztek, tiszta munkát hagytak maguk után. Az ajánlatot windy fórumtárstól kaptam, gyakorlatilag ő képviseli a pannon klímát a fórumon, szuper ajánlatot kaptam tőle, ez úton is köszönöm. Maximálisan szavahihető, végig minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ajánlom őket bátran, nem csak Budapest-és vonzáskörzetében vállalnak munkát, nekem momentán Pécsett rakták fel a gépet, bár érdeklődni kell náluk, mikor hova mennek, mert hozzám is így tudtak eljönni.
Magáról a gépről is írnék, hiszen az is nagyon lényeges.
Ez a típus csendes. Számomra a beltéri még max fordulaton is elfogadható, éjszakai illetve alacsony fordulaton pedig szinte néma. A kültérije szintén bitang csendes, a város alapzaja mellett észre sem venni. Teljesítménnyel kapcsolatban főleg a nyáron tudok majd nyilatkozni, de néhány perc alatt is lehűtötte a szobát, konkrétan fázom, mikor előtte állok. Olyan helyre lett téve, ahol ez nem zavaró, nem ránk fúj közvetlenül.
Wifi modulról pár szót: beállítottam, csaltakoztattam, működik. Vezérelni legalábbis tudom. Időzítést nem próbáltam, a napokban még tesztelgetem.
Röviden összefoglalva: a gépet és a céget is maximálisan ajánlom.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdések csak a fórumban...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.