Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9249) kolosanyi válasza nesa (#9248) üzenetére


kolosanyi
veterán

Sziasztok!

Tudom, hogy gyakori kérdés, vissza is olvasgattam kicsit - előre is bocsi - , de azért felteszem a kérdést. Egyre inkább kezd megfogalmazódni bennem, hogy szeretnék venni egy komolyabb gépet. Nyár végén, talán ősszel lenne esedékes a vétel, attól függ, mikorra jön össze a pénz rá. Jelenleg egy "kreatív kompakt" gépet használok, a záridő, rekesz, stb alapvető fogalmakkal már megismerkedtem egy ideje, de úgy érzem, hogy szeretnék többet tanulni ezen a téren. Ennek megfelelően lenne szükségem egy olyan gépre, ami kezdőknek ideális lehet. Nincsenek nagy elvárásaim, egy egyszerű fényképezőt szeretnék, nincs szükségem semmi extrára, már csak azért sem, mert azt nem tudnám megfizetni. Az összeg, amit szánok rá, az kb 120 000 forint. Tudom, hogy kevés, de több sajnos nem fér bele. A használt géptől sem idegenkedem, nyilván azért jó állapotúnak kell lennie. Nincs márka, amit preferálok, bár eddig két Canont próbáltam, azok tetszettek, illetve egy Nikont is, az is jó volt, de az drágább gép volt, nem az én árszintem.

Egyébként páran azt mondták, hogy érdemesebb egy bridge gépet venni kezdésnek, szerintem felesleges, mert úgyis tükrösre váltanék utána. Ti mit gondoltok erről?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.