Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8225) csakb válasza fi:zi'k (#8224) üzenetére


csakb
őstag

Uh, a pixinfót nagy fenntartásokkal kezeld, hajlamosak butaságokat írni, és neha hajmeresztően szubjektívek. Inkább a DP tesztjét olvasd el, ha nem gond az angol.

Túl sok objektív valóban nincs. :)
A többi gyártó slágerobijaihoz hasonlóak vannak természetesen a Pentaxhoz is. Általában valamivel olcsóbbak is, mert nem kell a stabilizátort is megvenni az objektívekkel együtt. A Pentax szenzor-stabilizált, ami ugyan nem olyan hatékony, mint az optikai, de mindig van, még 30 éves, manuál obikkal is.

Amúgy a Pentax 30 évre visszamenőleg kompatibilis az összes, K mountos objektívvel. Minden trükközés és csipes konverter nélkül van fókuszvisszajelzés, fénymérés és autofókusz is, ha olyan az obi.

A használtpiaca itthon szűkebb, mint a Canikoné, de végső esetben ebay-ről elég jó optikák szerezhetőek be.

Ha vannak további kérdéseid, azokat szerintem a Pentax topikban tedd fel. Gyorsabban kapsz több választ, mint tőlem. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.