Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7787) miney válasza Ijk (#7785) üzenetére


miney
csendes tag

Igazából pont ezért gondolkozok, belevágjak-e, hogy aztán bekerülök a körforgásba és hát költhetem a pénzt. Viszont azt sem szeretném, hogy azért pár év múlva megunjam a gépet és újat vegyek. Ezért gondolkozom a cserélhető obis gépben. Ezt a D3100-asat megnéztem és egy alternatívaként fel is jegyeztem. Amit még néztem az a D5000-es, arról van vélemény?

A Pentax-ot megnéztem, és ezt sem tartom rossz gépnek. Igazából amin most gondolkozok, hogy obit nem tudom szeretnék-e most egyből venni, és akkor viszont az alap obival nem túl szép képeket csinál, muszáj lenne beruházni egyre, igaz a gép amúgy is olcsóbb, így nem szárnyalom nagyon túl a Nikon-t.
Nehéz döntés, nem igazán tudom mi legyen....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.