Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7550) Szten Márs válasza Szulita (#7547) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

"ell az 1:1 leképezés (de ez is csalóka kicsit, mert pl. a S. 105 1:1-et tud, de ez fullframe-nek megfelelő, APS-C-n még nagyobb a nagyítás, ugyanez Olympus vázon pedig 2:1-es nagyítást tud)."

Ezt szerintem gondold át újra ;) Gondolj bele, hogy mi is a leképzésnek a fizikai értelme, mit jelent az 1:1 leképzés (te magad is leírtad) és ennek a fényében ezt a full frame, vs APS-C, vs Oly váz dolgot rágd még át magadban.
Rá fogsz jönni szerintem, hogy miért nem stimmel amit itt írtál, és hogy a leképzés miért lesz ugyanakkora full framen vagy APS-C-n vagy Oly vázon ugyanazzal a példának felhozott Sigma obival - tök függetlenül attól, hogy értelemszerűen más kivágás lesz a három géppel készített képen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.