Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53871) PuMbA válasza AuraSync (#53868) üzenetére


PuMbA
titán

"Miért kell egy 1 millás géppel készült képet utólag mókolni?"

Mert ha stúdióban tárgyfotózol mondjuk 1 fénnyel, akkor a háttered egyik oldala kicsit világosabb lesz, mint a másik, hiszen az egyik oldalon van a fényforrásod, akkor azt ki tudd javítani :) Ezer más esetet is el tudok mondani, de nem fogok...

"Akkor mi a tököm kerül rajta 1 millába?"

Az, hogy ha leejted sokszor, akkor sem lesz semmi baja. 2-3 napon belül SOS gariba javítják, hiszen egy profi munkaeszköz és olyan nincs, hogy 15 napig nem tudod használni. Kibírja a nagy port, vizet, -30 fokos hideget. 10-15 évig hibátlanul fog működni. Tud 12 képet csinálni másodpercenként sorozatfotóban és mindegyiken jó lesz a fókusz. Tovább is sorolhatnám, de ezeket te is meg tudod nézni a neten.

"Van egyáltalán olyan gép ami olyan képet tud készíteni bármely környezetben és fényben mint amilyet én látok a valóságban? Mert nekem olyan gép kellene. De gyanítom, hogy nincsen."

Nem, mert egy gép sosem fog úgy működni, mint a szemed :)

"Nem rég nézegettem videókamerákat és olyat kerestem ami képes 4K 60FPS-t csinálni.
Az első amit találtam 560k. Fel is mentem YT-ra rákeresni, hogy találjak egy sample videót hát komolyan... a telefonommal + egy olcsó gimballal csinálok ilyen videót ember..."

Na ez az amit nem hiszek el. A telefonra hogy teszel teleobjektívet? Sehogy. Már megdőlt az elméleted.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.