Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29209) bippeti válasza sideburns (#29193) üzenetére


bippeti
tag

Küzdök a Helios 58mm-es M42 gondolatával, ez akár a gépet (típust) is meghatározhatja, megpróbálom vagy elfogadni, vagy kizárni, szóval kérdezek.

Olvastam a hátrányokról, az egyiket (képstabilizátor hiánya) valamennyire kompenzálhatja az oly, találtam is két kitobival 120ezerért: Olympus E-PL6 + EZ-M1442 II R + Zuiko 40-150mm
Ezek mellé egy fix obi talán elég is lenne kezdésnek ;), pláne, ha fele annyiból kijön az ember összességében, mint egy tükrös párjából, nyilván a kompromisszumokat azért meg kell kötni.

Az M42-vel kapcsolatban ezt találtam:
link
Bocs a láma kérdésért, de mit jelent a fókuszvisszajelzés akkor, ha nincs automata élességállítás?

Illetve még valami: az "olcsóbb" oly, mint a fenti is, kereső nélküli. Annak csak a 3 inches panelén nézegetve (nem a szem előtt, hanem kézben tartva) elég nehéz lehet belőni az élességet, vagy nem?
Csak kompaktos tapasztalatom van, de nem vagyok egy ijedős fajta, viszont azt nem tudom, hogy mekkora rutin kell az M42-ek használatához... (...érzék biztosan).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.