Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16498) Sera26


Sera26
aktív tag

Sziasztok!

Közel másfél éve használunk családi fotózásra DSLR-t. Eleinte egy Nikon D3000 volt, május óta pedig beújítottunk egy D5100-ra. Kizárólag családi eseményeket örökítünk meg, főleg babás képek készülnek, semmi panoráma, makró. A gond ott kezdődik, hogy a pici születése óta baromi körülményes a cuccot (váz, két obi, vaku) cipelni a babakocsi+hordozó+pelenkázótáska+stb mellett.
Eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg lecserélnénk egy olyan MILC masinára, ami ugyanígy teljesíti az igényeinket. Két üvegünk van, egy 18-105 és egy fix 50 1.8 G. Ezekkel mindent megkapunk, amire szükségünk van, ahol több fény kell, arra van egy Yongnuo 468 II.
Imádok RAW-okat bűvölni LR-ben, így jó lenne ha ez a lehetőség megmaradna, illetve a full manuál mód is alapfeltétel.
Melyik az a váz+obi kit MILC-eknél ami a fent említett DSLR szettnek megfelelhet? Árban a lehető legalja érdekelne, de új, garanciás példány.
Köszönöm előre is!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.