Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16490) JackFeryll


JackFeryll
őstag

Vannak igények amit egy rendszer egyszerűen nem tud kielégíteni akármennyire is szenvedünk vele. Van amikor nem lehet brenizerezni, vagy panorámával megoldani mindent és van még több egyéb szempont amire jobb ez, vagy éppen a másik rendszer.
Nagyon sok felesleges szájtépés ment itt ami csak a foggal körömmel ragaszkodást fejezte ki egy-egy rendszerhez. (Az egész vita-helyzet egy félreértésből indult.) Ezt szerintem fórumon nem is lehet rendesen megvitatni, ez egy túl agresszív felület ehhez.

Annyit szeretnék még talán hozzáfűzni rendszertől függetlenül a dologhoz, hogy egy hobbista nagyon nem egyenlő az igénytelen(esetleg igényeit nem ismerő) alacsony tudású kezdő fotóssal. Ugyanúgy lehet nagy tudása és igényei csak mondjuk nem a fotózásból él hanem másból.
Mondjuk azért mert 5-ször annyit keres vele, vagy már más területen felépítette a karrierjét és nem hagyná ott a bizonytalanért, vagy éppen ez a hivatása vagy bármilyen egyéb okból.
A hobbi pont nem a számszerű adatoktól, költségvetéstől függ (egy vállalkozás viszont nagyon is), hanem az egyéni igények kielégítéséről.

Itt a viták forrása sokszor abból akad, hogy a kérdező nem ismeri a saját igényeit (nincs tapasztalata) és mi ráerőltetjük a saját igényeink. Legyenek ezek magasak/alacsonyak, vagy szimplán különbözőek.

Nem célom meggyőzni senkit semmiről, nem éri meg nekem az időt és energiát így a továbbiakban ne számítsatok rám a DSLR/MILC FF/APS-C/m4/3 vitában.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.