Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13125) csakb válasza Coporno (#13118) üzenetére


csakb
őstag

"A K-30-as tippet köszönöm, viszont én úgy látom, hogy videóban nem nagyon domborít, ráadásul az ára és viszonylagos ritkasága miatt ő valószínűleg kiesik a képből"

Ugyanannyira domborít, mint a többi DSLR. A Canonoknak persze meg van az előnyük ebből a szempontból, ha a Magic Lantern FW-hackre gondolunk. Ebben a videóban kiemelik, hogy a 18-135-ös obival a leggyorsabb videós AF-et produkálta, amit DSLR-nél eddig láttak: [link].

Ami pluszt ad a váz a CaNikonokhoz képest, az a szigetelés, pentaprizmás, 100%-os lefedettségű kereső, két vezérlőtárcsa, szenzorstabilizálás. Videós szempontból a negatívum, hogy nincs rajta csatlakozó külső mikrofonhoz.

Az ára itthon is kezd fogyasztható mértékűre csökkenni. [link]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.