Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10273) edem1986


edem1986
csendes tag

Sziasztok!

A fent említett téma kezdett el érdekelni komolyabban. Már régebb óta fotózom de eddig mindig csak Kompakt gépekkel játszadoztam. Úgy érzem hogy itt az ideje hogy mélyebben is beleássam magam a fotózás rejtelmeibe. A lényegre térve: Olyan gépet keresek, ami kezdőknek és majdan haladó szintnek is megfelel, mivel vázat nem igazán szeretnék cserélgetni rövid időn belül inkább csak az Objektíveket. A fő orientáltság a portré fotózás lenne, esetleg némi természet fotózás is. Elképzelésem szerint egy árat is mondanék mert az nélkül a ma napság zsúfolt piacon nehéz bármit is mondani. Árban olyan 150-250000 ft között gondolkodom. A 3 típus amik közül igazán választanék Sony, Canon, vagy Nikon.
Szerintetek elsősorban melyik váz lenne a legmegfelelőbb? A sony ról eddig csak jó véleménnyel vagyok de csak kompaktom volt tőlük. Egy DSC-H7 illetve egy mostani újdonság a DSC-HX100v. Az utóbbi gép mellé szeretnék egy úgy mond igazi fotó masinát is. Jó kis gép ez is nincs vele semmi gondom de nagyon sok helyzetben már nem tudok mit játszani a beállításokkal sem és nem úgy sikerül a kép ahogy szeretném. Bárkinek van tanácsa szívesen fogadom meghallgatom. Bármi kérdésetek van kérdezzetek bátran, ha esetleg részletesebb elképzelés kellene, de hirtelen most ennyi jutott eszembe.
Köszönöm előre is a segítségeteket. Üdv EdEm :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.