Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Itt az olcsóbb fajta 42keebsnél, 70db 9 EUR, szállítás 5 EUR kb, EUn belülről, úgyhogy erre már nem jön se vám se áfa. Nem tudom mihez lesz, de ugye kapcsolónként 2 db socket kell.
Ezt a fajtát nem próbáltam még, csak a legdrágábbat keygemtől (az most náluk nincs készleten). Következő buildhez ilyet vennék 42keebsről, mert nem hiszem hogy a drágabb megéri az óriási felárat, de mint írtam, ezt még nem próbáltam.
Nem tudom ez a fajta túl lóg -e a kapcsolók lábán (írják a méretet, le lehet mérni de nincs most nálam kéznél a tolómérőm), ha túl lóg, akkor le kell mérni azt is, hogy elfér-e a PCB alatt, van-e elég hely a házban (most hirtelen úgy rémlik csak a pl egyes Redragonoknál használt outemu (?) hotswap socket az, ami túl lóg a Switch lábakon, mert az alulról nem nyitott. Most hirtelen nem találok róla képet, de lehet Molydeus forumtársnak lesz róla kép/link)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- MinDig TV
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest